Home » , » Ακροδεξιά σούργελα

Ακροδεξιά σούργελα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 | 10:27 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene. Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα "έφτιαχναν τη φράντζα τους". Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη». Ακροδεξιό σούργελο με ΙQ πατημένου σκατού.

Δε θα πω υπέρ καμιάς εταιρείας που κάνει διαφήμιση με σκοπό να πουλήσει τα προϊόντα της.

Δε θα πω πως κάποιοι από τους γενναιότερους πολεμιστές ήταν στην Αρχαιότητα ο Ιερός Λόχος των Θηβαίων. Τα ακροδεξιά σούργελα, αν κοιτάξουν την Εγκυκλοπαίδεια θα μάθουν πως απαρτιζόταν από 150 ζευγάρια εραστών Θηβαίων. Πως «οι αρχαίοι συγγραφείς συχνά παραθέτουν τη Θήβα ως μια από τις δυο πόλεις-κράτη της ηπειρωτικής αρχαίας Ελλάδας (η άλλη ήταν η Ήλις), όπου ενθαρρύνονταν οι σχέσεις μεταξύ ανδρών και εφήβων».

Δε θέλω όμως να γίνει κανένας πόλεμος. Οι δεξιοί - προδότες μια ζωή – ξέρουν πως χωρίς την άδεια των ΗΠΑ δεν τολμούν πολιτικοί στις μπανανιές ούτε να ουρήσουν. Τα κάνουν πάνω τους. «Ευχαριστώ τους Αμερικάνους», «Στρατηγέ ιδού ο στρατός σας», κι ένα σωρό άλλα χαστούκια.

Είναι ολοφάνερα μια προσπάθεια ομοφοβικών δεξιών αποβρασμάτων, να αλλάξουν κουβέντα, να μη μιλάμε για τους βιασμούς ετερόφυλων πλουσίων ανδρών.

Ας μας πουν λοιπόν για τη Τσιμεντώνη. Πως διάολο καταλαβαίνει τους βιαστές και πάει συνέχεια και φωτογραφίζεται μαζί τους;

Μήπως είναι σε λάθος πόστο; Στο Πολιτισμού κάηκε το πούσι κι έγιναν όλα τσιμέντο. Στην αστυνομία όμως; «Με ποιον φωτογραφήθηκε πάλι η γριά; - Μ’ έναν από τη Θεσσαλονίκη. - Να συλληφθεί αμέσως, είναι βιαστής! Πως τους ξετρυπώνει έτσι;»

Είναι αυτή που έφυγε άρον - άρον από τη Βουλή για να μην αναγκαστεί και πει κάτι για την τραμπουκική επίθεση Ζαραλίκο, που θα δυσαρεστήσει το αφεντικό της.

Να πούμε επίσης πως περάσαμε τους 22.000 νεκρούς. 22.087 πήρε στο λαιμό του ως τώρα ο Μητσοτάκης. Έλεγε για το Τσίπρα πως σέρνει 100 φέρετρα, αυτός σέρνει δεκάδες χιλιάδες. Έλεγε επίσης προκλητικά πως άλλοι μετράνε στρέμματα, άλλοι φέρετρα. Να πούμε τώρα πως άλλοι μετράνε τουρίστες, άλλοι φέρετρα; Που και τον τουρισμό χαντάκωσε, αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία τώρα, όσο οι ζωές δεκάδων χιλιάδων.


Ας καταλάβουν οι φασίστες πως αυτοί έχουν το πρόβλημα όχι οι ομοφυλόφιλοι
. «Τι θες μωρέ; Με σένα πηδιέμαι;» Αυτό είχε πει πριν πολλά χρόνια ο Μαρίνος σε κάποιο μεθυσμένο, ομοφοβικό, βλάκα σ’ ένα κέντρο. Είχαμε πεθάνει στο γέλιο και χειροκροτούσαμε όλοι τον καλλιτέχνη. Πλην του φασίστα, που δεν είχε που να κρυφτεί.

Άμα ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι ετερόφυλος, ετερόφυλος θα παραμείνεις. Αλλά το κάνουν για μας εξουσιάζουν. Γιατί, αν δεχόμαστε διαταγές από την εξουσία στο κρεβάτι, τις δεχόμαστε παντού. Μας θέλουν υποταγμένους, δε θα τους περάσει.

Ο φασίστας είναι το πρόβλημα στην κοινωνία. Ο ρατσιστής. Αυτός είναι ο χειρότερος εγκληματίας αυτός πρέπει να πάψει να υπάρχει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger