Home » , » Αόρατα παλτά, σκάνδαλα που βγάζουν μάτι.

Αόρατα παλτά, σκάνδαλα που βγάζουν μάτι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 | 8:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» είπε το παιδάκι στο γνωστό παραμύθι, αλλά ο βλάκας αυτοκράτορας, δεν το παραδέχονταν. Φαίνεται πως ο Σουλτάνος είναι λιγάκι πιο έξυπνος από το δικό μας δικτάτορα, έτσι άφησε τα πανάκριβα αεροπλάνα μπας και μείνει καμιά λίρα στα ταμεία μην πάθει αυτό που πάθαμε εμείς.

Βέβαια δε θα γλυτώσουν το Μνημόνιο οι γείτονες, καθώς οι χρεοκοπίες είναι κανονικότητα για τον καπιταλισμό, αλλά δεν θα είναι τόσο σκληρό και μακρύ, όπως το δικό μας, που μπήκε και πεθάναμε από τον πόνο.

Νέα αεροπλάνα θα φτιάξει η Τουρκία σε λίγο καιρό, οπότε γιατί να πάρει τα πανάκριβα Αμερικανικά; Τα οποία εξακολουθούν να έχουν αμέτρητα προβλήματα.

Κι εδώ να πούμε μερικά πράγματα, καθώς λέγονται πολλές κουταμάρες.

1) Δημοσιεύματα που μιλάνε με αγωνία για εξοπλισμό των γειτόνων γίνονται για να πάρουν οι δικοί μας πολιτικοί νέες μίζες.

Ο Σπάρτακος αποκαλύπτει πως «Δεν δίνουν δωρεάν ΤΕΣΤ στον λαό τρομοκρατώντας για Χρεωκοπία αλλά διαδίδουν ότι θα αγοράσουν και 5η Κορβέτα κόστους 1,8 δις ευρώ!»

90 εκατομμύρια μοριακά τεστ σε τιμές λιανικής στην Κύπρο είναι μια Κορβέτα, δηλαδή 9 τεστ για τον καθένα μας.

2) Κάποιοι φασίστες αντίθετα λένε πως οι Τούρκοι δεν μπορούν να φτιάξουν αεροπλάνα. Όπως δεν μπορούσαν να φτιάξουν τα εξαιρετικά επιτυχημένα droneς, που έδωσαν την νίκη στους Αζέρους και τους Λίβυους συμμάχους τους;

Το ότι ξεκινήσαμε όμως νέα κούρσα εξοπλισμών θα βγει εις βάρος μας. Ο Σουλτάνος βρίσκει ευκαιρία να στρέψει την προσοχή του πεινασμένων Τούρκων σε μας.

Από την άλλη εμείς δεν έχουμε σχεδόν καμία υποδομή. Αγοράζουμε ό,τι δεν χρειαζόμαστε απ’ έξω, δίνοντας τεράστια ποσά, αυξάνοντας έτσι το χρέος.

Οι Αμερικάνοι δεν ανησυχούν, αφού βρήκαν ήδη κορόιδα να πουλήσουν τα αόρατα παλτά που άφησαν οι Τούρκοι. Μαντέψτε ποιους.

Αν οι Τούρκοι ήθελαν πράγματι τα F-35, θα τα έπαιρναν ΠΡΙΝ αγοράσουν τους Ρώσικους πυραύλους. Ή δε θα τους έπαιρναν καθόλου.

Οι S-400 ήταν το πρόσχημα να αποχωρήσει η Τουρκία από το πρόγραμμα χωρίς να πληγεί η φήμη του Αμερικανικού μαχητικού.

Αυτό το ξέρουν οι δικοί μας. Όπως ξέρουν και άλλα

Πως για να γίνει πόλεμος πχ πρέπει να πάρουμε την άδεια των ΗΠΑ. Αλλιώς θα βάλουμε τη σημαία στον κώλο και θα ευχαριστήσουμε τους Αμερικάνους.

Πως τα αεροπλάνα, τα πλοία κλπ, δεν τα παίρνουμε για τους Τούρκους. Τα παίρνουμε για να κερδίσουν οι Αμερικανικές εταιρείες και να πάρουν οι πολιτικοί τη μίζα τους. Τα εθνικιστικά παραμύθια είναι μόνο για να θολώσουν τα νερά.

Να βγει τώρα ο υφυπουργός παραπαιδείας και ο ναζιάρης Άδωνης να μας πουν πάλι πως δεν έχουμε λεφτά για τεστ, ΜΕΘ, φάρμακα ή γιατρούς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger