Home » , » Σχολεία καρμανιόλα. "γυμνά" νοσοκομεία.

Σχολεία καρμανιόλα. "γυμνά" νοσοκομεία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 | 9:21 μ.μ.

Πηγή: "Πριν"

Η κυβέρνηση της Ν.Δ μας καλεί ξεδιάντροπα να "συνηθίσουμε" τον τρομακτικό αριθμό κρουσμάτων και θανάτων καθημερνά προβάλλοντας ανοιχτά τον αντιεπιστημονικό και επικίνδυνο ισχυρισμό ότι "ο ιός είναι πλέον ακίνδυνος". Ζωτική ανάγκη να τους τελειώσουμε προτού μας τελειώσουν.

Κυνισμός και προκλητική αδιαφορία από την πλευρά της κυβέρνησης η οποία εμφανίζεται έτοιμη να "τελειώσει" την πανδημία για ακόμα μια φορά.

Οπως κάνει, άλλωστε, εδώ και ενάμιση χρόνο, προκυμμένου να αποφύγει την ενίσχυση του ΕΣΥ και των δημόσιων δομών, αλλά και την ουσιαστική θωράκιση των σχολείων, την προετοιμασία των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των οικογενειών τους.

Ταυτόχρονα, μαζί με τους "μαυραγορίτες" της υγεία, πρωταγωνιστεί σε ένα πάρτι κερδοφορίας και πριμοδοτεί με κάθε τρόπο το κεφάλαιο - πληρώνοντας πανάκριβα τις ιδιωτικές κλινικές και αναγκάζοντας τον λαό να "αιμορραγεί" οικονομικά για τα τεστ και τα μέτρα προστασίας, ενώ ξεροσταλιάζει στις ουρές της ντροπής.

Η κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας, εκτός από τεράστια απειλή για την υγεία, εκτυλίσσεται πλέον σε μια απροκάλυπτη επιδρομή και λεηλασία εισοδημάτων και δικαιωμάτων με ξεκάθαρο ταξικό πρόσημο.

Η εικόνα που διαμορφώνεται αναδεικνύει την ανάγκη ρήξεων με το καπιταλιστικό μοντέλο, για να ζήσει ο λαός.

Με άμεσο αποφασιστικό αγώνα ανατροπής της κυρίαρχης πολιτικής, που θα στοχεύει απευθείας στην "καρδιά του κτήνους".

Χωρίς αυταπάτες και εκλογική αναμονή, όπως ουσιαστικά προτρέπουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στη λογικής του "θα λογαριαστούμε τότε". Για να γίνουν ξανά οι αγώνες επικίνδυνοι για το σύστημα και νικηφόροι για τις ανάγκες του λαού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger