Home » , » Των μυστικών δημοσκοπήσεων το κάγκελο ...

Των μυστικών δημοσκοπήσεων το κάγκελο ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε κατηγορηματική τι ισχύει στην περίπτωση που θα αναφέρουμε. Ή "Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" ή κάποιοι σερβίρουν τα εγκεφαλικά τους κατασκευάσματα σαν πραγματικότητα. Να το κάνουμε φραγκοδίφραγκα.

Προχτές, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διοχέτευαν -το έγραψε και μια εφημερίδα-  ότι έχουν στα χέρια τους μυστικές δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες διαπιστώνεται τεράστια μείωση της πρόθεση ψήφου προς το κυβερνητικό κόμμα και αξιοσημείωτη άνοδο της απήχησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σήμερα η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" που κυκλοφορεί, πάλι κάνει αναφορά στις μυστικές δημοσκοπήσεις, με διαμετρικά αντίθετες εκτιμήσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμαμ οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου, "ευνοούνται από τα ευρήματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που έχουν υπόψη τους. Με βάση τις απαραίτητες αναγωγές, η Νέα Δημοκρατία κινείται στην περιοχή του 37%, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται κοντά στο 25%, το Κίνημα Αλλαγής κινείται γύρω από το 13%, ενώ δεν παρουσιάζονται άλλα αξιοσημείωτα στοιχεία που να ανατρέπουν το σκηνικό που δημιούργησαν οι κάλπες του Ιουλίου του 2019".

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Οτι όντως τα κόμματα εξουσίας παραγγέλνουν μυστικές δημοσκοπήσεις και οι εταιρείες που τις αναλαμβάνουν ακολουθούν το ρητό "ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο", ή όλες αυτές οι πληροφορίες εντάσσονται σε σχεδιασμούς επικοινωνιακής πολιτικής.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger