Home » , » Οι "Καθηγητές της Αυλής" και τα "σκληρά" επιδημιολογικά στοιχεία

Οι "Καθηγητές της Αυλής" και τα "σκληρά" επιδημιολογικά στοιχεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 | 7:05 μ.μ.

Τι άλλο να προσθέσουμε πέρα από όσα αναφέρει στο twitt του ο αγωνιστής γιατρός; 

Οι νόμοι της αγοράς, του καπιταλισμού δηλαδή, είναι αυτοί που ρυθμίζουν ουσιαστικά την διαχείριση εκ μέρους της κυβέρνησης της θανατηφόρας πανδημίας. 

Και είναι θλιβερό να βλέπεις τους "Καθηγητές της Αυλής", ανάμεσα τους και την γιατρό αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα να μετατρέπονται σε κομματικές ντουντούκες
Ας  ελπίσουμε ότι δεν θα επιβεβαιωθούν κάποιες εκτιμήσεις άλλων επιστημόνων ότι η χαλάρωση  των μέτρων όπως εξαγγέλθηκαν είναι ενδεχόμενο να φέρει  «ένα ‘πισωγύρισμα’, που θα είναι ακόμη χειρότερο», όπως ακούσαμε να μας λέει ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Νίκος Τζανάκης.

Τα "σκληρά" επιδημιολογικά στοιχεία εξακολουθούν να παραμένουν. Οπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο είχαμε 93 νέους θανάτους, 19.504 νέα κρούσματα ενώ στους 484 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι,
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Φεβρουαρίου 2022 στις 11:36 π.μ.

Πολύ αγωνιστής πράγματι ο γιατρός,αλλά ακόμα περιμένουμε έστω μια ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ για τους φακελακηδες ακόμα περιμένουμε μια δράση της ΟΕΝΓΕ για τις αναστολες υγειονομικών αλλιώς τζάμπα χαρήκαμε που κυριάρχησαν δυνάμεις της κομμουνιστικής αριστεράς (ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΙΑ)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger