Home » , » Διαδικτυακή δημοσκόπηση, μετά το πρωθυπουργικό σημερινό μήνυμα

Διαδικτυακή δημοσκόπηση, μετά το πρωθυπουργικό σημερινό μήνυμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 | 8:17 μ.μ.

Να κάνουμε μαντεψιά η οποία σίγουρα είναι πολύ πιο βάσιμη απ' τις προφητείες του "άγιου" Παϊσιου, μετά την υποδοχή που είχε από τους χρήστες του διαδικτύου η απαγγελία που έκανε ο Μητσοτάκης του κατεβατού που του έγραψαν. 

Πρώτα όμως μια παρένθεση: δεν αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν οι λογογράφοι του, αφού δεν μπορούν ούτε ένα παραμύθι να συντάξουν καλά, ενώ οι επικοινωνιολόγοι του που του επέβαλαν τέτοια τηλεοπτική εμφάνιση, είναι για τα πανηγύρια.

Η πρόβλεψή μας, λοιπόν είναι ότι θα έχουμε νέο πακέτο δημοσκοπήσεων, με την δημοφιλία του νέου Μωησή να εκτοξεύεται στα ύψη, καθώς και τα ποσοστά ως προς την πρόθεση ψήφου, του κυβερνητικού κόμματος, να έχουν και άλλη άνοδο απ΄ την τελευταία δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Σρόϊτερ στον Alpha.

Επίσης ο Πορτοσάλτε θα κάνει υπερωρίες στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ενώ το λιβανωτό από Πρετεντεράκος, Κοσιώνη, Καμπουράκη και λοιπών Πετσωμένων προς τον "άξιο" πρωθυπουργό, θα το ζηλέψει και ο Αδωνις.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ακόμα και Σίλες, Μουμτζήδες Δρογώσηδες και σία δεν τολμούν σήμερα να ψελλίσουν την παραμικρή "συμπαράσταση" στον διαδικτυακά "δοκιμαζόμενο" ηγέτη. 😋















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger