Home » , » Δημοσκοπήσεις τροφή της ακροδεξιάς

Δημοσκοπήσεις τροφή της ακροδεξιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 | 10:19 μ.μ.

Από τον Γιώργο  Λιανό λάβαμε και παραθέτουμε:

Η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Abacus δεν εξέπληξε ιδιαίτερα. Συνεχίζει και αυτή να στηρίζει τη κυβέρνηση της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τις αυταρχικές και σκληρές φασιστικές πολιτικές του. 
Οι κατασκευασμένες αυτές δημοσκοπήσεις προσπαθούν να διαπεράσουν στους πολίτες το κυρίαρχο αντιλαϊκό αφήγημα. Πόσον μάλιστα στο ζήτημα Ρωσίας και Ουκρανίας, όπου όλη την ημέρα αναπαράγονται όλα όσα υποστηρίζει η Δύση, ενώ το δόγμα περί κακιάς και ακραίας Ρωσίας και Κίνας έχει γίνει καραμέλα από τα στόματα των εδώ εγκάθετων δημοσιογράφων. 

Οι δημοσκοπήσεις προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να στηρίζουν μαζί με τα Μ.Μ.Ε την επικίνδυνη στοίχιση της χώρας πίσω από τον δυτικό και Ευρωαντλαντικό άξονα με αποκορύφωμα την αποστολή επιθετικών στρατιωτικών όπλων στους ακροδεξιούς και φασίστες της Ουκρανίας.

Τόσο ο Σρόϊτερ, όσο και ο εκπρόσωπος της Abacus τόνισαν ο φιλορωσισμός ενισχύει το κόμμα του Βελόπουλου και του Κασιδιάρη. Επομένως, όσοι λοιπόν υποστηρίζουν τη Ρωσία και την Κίνα είναι οπαδοί του Βελόπουλου του Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής. Άρα είναι ακροδεξιοί και προφανώς από άλλο άκρο ακροαριστεροί, φανατικοί μαρξιστές και ακραιοκομμουνιστές και φασίστες μας λέει η δημοσκόπηση του ALPHA και της ABACUS. 
Η προώθηση του πρώτου συμφέρει τους ολιγαρχικούς κύκλους και τα συμφέροντά τους. Πολιτική ανάλυση νηπιακής κοπής η οποία σκοπεύει να θέσει τον Κασιδιάρη και το κόμμα του απέναντί στο κυρίαρχο υποταγμένο πολιτικό προσωπικό. Τον ταυτίζει με τη Ρωσία και τον προβάλλει ως το δικό τους "αντισυστημικό" πόλο έκφρασης της αντίθετης άποψης.

Όποιος διαφωνεί με τη κυβέρνηση και τη ΝΔ είναι κατά βάση ακροδεξιός και φασίστας, οπαδός του Κασιδιάρη, του δικού τους ανθρώπου. Άρα δεν έχει θέση στο διάλογο και την πολιτική, διότι δεν συντάσσεται με την κυρίαρχη γραμμή της Ε.Ε του ΝΑΤΟ και των Η.Π.Α, της Ν.Δ και των ακολούθων της ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ΚΙΝ.ΑΛ. Δεν είναι δημοκράτης, δεν σέβεται κατ’ αυτούς τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν αγαπά την ελευθερία. 

Τις φασιστικές ακροδεξιές πράξεις των Ουκρανών δεν τις βλέπει κανείς, Σβάστικες, ναζιστικά σύμβολα, χαιρετισμοί, ρατσιστικές πολιτικές, τη βία και την τρομοκρατία, εκπαίδευση μικρών παιδιών με όπλα, μύηση στη ακροδεξιά. Το προφίλ του συντηρητικού νεοφιλελεύθερου ευρωπαϊστή «δημοκράτη» ανέχεται τις φασιστικές πολιτικές που στηρίζονται και από τις Η.Π.Α και από το ΝΑΤΟ και από την Ε.Ε. 

Μνημόνια εξίσωσης ναζισμού, κομμουνισμού, πολιτικές φτωχοποιήσης, συνέδρια στην Εσθονία, εγκλεισμοί με πρόφαση μια τάχα σοβαρή νόσο, υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις με πειραματικά εμβόλια και αμφιβόλου ποιότητας εξεταστικές μεθόδους, κλειδαμπαρώματα, αστυνομική βία, είναι οι ίδιες συνταγές που αυτοί που ωρύονται για την Ουκρανία, δεν το έπραξαν για τη Χιλή, την Αργεντινή, το Βιετνάμ, την Κορέα, το Ιράν και τη Γιουγκοσλαβία. Αυτοί διατάζουν τους πολίτες να ζήσουν με λιγότερα. 

Ο Άδωνις είναι εκείνος που έλεγε, ότι με διακόσια ευρώ ζει κανείς, ή ότι δεν χρειαζόμαστε λεωφορεία, γιατρούς καθώς κομμουνισμό δεν έχουμε. 

Οι κύριοι της Abacus και του Alpha, οφείλουν να προσέχουν περισσότερο. Το κρέας δεν γίνεται ψάρι και το κατεψυγμένο δεν γίνεται φρέσκο. Το ίδιο οι κύριοι της κυβέρνησης. Όποιος υποστηρίζει τη Ρωσία και τη Κίνα δεν γίνεται να βαφτίζεται ακροδεξιός, φασίστας ή ακροαριστερός. Γνωρίζουν τη πράττουν. 
Θέλουν ως αντίπαλο τον Κασιδιάρη, το δικό τους άτομο, τη «σοβαρή Χρυσή Αυγή» που επιθυμούσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, νυν βουλευτής της Ν.Δ. Ούτως ή άλλως η πραγματική Χρυσή Αυγή περιμένει στη γωνία, χάρη στους νόμους τους που την προστατεύουν. Στόχος, κανένας να μην μπορεί να εκφράσει τη δική του ξεχωριστή άποψή. αλλά να αποδέχεται τα δικά τους αφηγήματα. 

Ο λαός και οι πολίτες πρέπει να απαντήσουν μαζικά, ταξικά και αγωνιστικά. Ο φασισμός πια είναι το κυρίαρχο πολιτικό τους προϊόν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger