Home » , , » Η "υγιής" επιχειρηματική εφοπλιστική δραστηριότητα

Η "υγιής" επιχειρηματική εφοπλιστική δραστηριότητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 | 11:20 μ.μ.


 «Η "εφοπλιστική οικογένεια" είναι ότι πιο βρομερό και εγκληματικό έχει να επιδείξει η ελληνική πλουτοκρατία. Οι εφοπλιστές, είναι χωμένοι μέχρι τον λαιμό στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών, στην διακίνηση όπλων, στο δουλεμπόριο», αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας στην οποία σχολιάζαμε τις δημόσιες δηλώσεις του εφοπλιστή Π. Λασκαρίδη, "ευεργέτη" της πρωθυπουργικής οικογένειας για τα αλισβερίσια του οποίου θα μας μιλήσει στο παρακάτω βίντεο ο μεγάλος Ζαραλίκος, πριν προχωρήσουμε στο θέμα της ανάρτησης.

Την είδηση θα την συναντήσετε σχεδόν πανομοιότυπη σε αρκετές ιστοσελίδες. Αυτή μας γνωστοποιεί ότι Αυστραλιανή αστυνομία βρήκε 416 κιλά κοκαΐνης αξίας 170 εκατομμυρίων δολαρίων στο πλοίο Kypros Bravery της κυπριακής εταιρείας Safe Bulkers Inc, ιδιοκτησίας του Κύπριου δισεκατομμυριούχου Πόλυς Χατζηιωάννου. 

Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα εντοπίσει κανένας ότι ο Πόλυς Βάσου Χατζηιωάννου δηλώνει ότι "αν θέλουμε ο ελληνικός εφοπλισμός να παραμείνει πρώτος και στο μέλλον θα πρέπει να είμαστε πάντα πρωτοπόροι, να βγαίνουμε μπροστά" και να προσθέτει: "Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ καλή για την ναυλαγορά ξηρού φορτίου. Για εμάς στη Safe Bulkers Inc., το 9μηνο του 2021 έκλεισε με έσοδα της τάξεως των 237 εκατ. δολαρίων, και καθαρά κέρδη 109,1 εκατ. δολαρίων, σηματοδοτώντας σημαντική βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας έναντι του 2020... Επιπρόσθετα, ο στόλος μας περιλαμβάνει και έντεκα πλοία eco design, που παραγγέλθηκαν το διάστημα 2012-2014". 

Για την υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα των εφοπλιστών σας παραπέμπουμε σε ένα κείμενο της ΠΕΝΕΝ 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger