Home » , » Ο Κύρτσος συνεχίζει ακάθεκτος τον αντιμητσοτακικό του αγώνα.

Ο Κύρτσος συνεχίζει ακάθεκτος τον αντιμητσοτακικό του αγώνα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 | 10:10 μ.μ.

Η "καλή χαρά" των διαχειριστών των ιστοσελίδων που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποτελεί ο Γιώργος Κύρτσος, αφού καθημερινά αναπαράγουν τα καυστικά και απαξιωτικά σχόλια του, που αναρτά στο διαδίκτυο  για την κυβέρνηση 
Από την άλλη, ο διαγραμμένος από την Νέα Δημοκρατία ευρωβουλευτής, αποτελεί τον "σάκο του μποξ" για όλα τα δεξιά κομματόσκυλα του twitter. Ο δημοσιογράφος και πρώην εκδότης σαν παλιά καραβάνα στο πολιτικό κουρμπέτι όμως αδιαφορεί για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται, δεν τα διαγράφει και δεν απαντάει σε κανένα. 

Να θυμίσουμε πάντως ότι ο Κύρτος είχε πάντα ιδιαίτερες σχέσεις με το Μητσοτακέικο, οι οποίες δεν είχαν διαταραχθεί ακόμα και τον καιρό που πολιτεύτηκε με το ΛΑΟΣ  -στις εκλογές του Μάη 2012 ήταν επικεφαλής της Λίστας Επικρατείας του κόμματος του Καρατζαφέρη-  ενώ τον Μάη του 2014 βρέθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., με το οποίο κατόρθωσε να αποκτήσει έδρα στην ευρωβουλή.

Αυτό που μπορούμε να προσθέσουμε είναι ότι κυκλοφορούν φήμες ότι στο χρονικό τάιμ που θα επιλέξει ο ίδιος θα κάνει αποκαλύψεις για στελέχη της Ν.Δ που εμπλέκονται στην διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων που προοριζόταν για επενδύσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, 

Στο σημερινό στρίμωγμα της κυβέρνησης με την υπόθεση Ζελένσκι ήρθε να συμβάλει και το τελευταίο τουιτάρισμα του Γ. Κύρτσου:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger