Home » , » Εχει και ένα όριο η ξεφτίλα κ Κατρούγκαλε!

Εχει και ένα όριο η ξεφτίλα κ Κατρούγκαλε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 | 10:38 μ.μ.


Κατάγματα στην νοημοσύνη μας προκαλούν κάποιες δηλώσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ότι το πολιτικό τους μόρφωμα προέρχεται από παρθενογένεση.

 Και εντάξει, είναι κατανοητό ότι μόνο ειρωνικά μπορείς να σχολιάσεις την στάση που κράτησε η πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά το βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε Ουκρανός νεοναζί να τους μιλάει στο κοινοβούλιο τους.

Τυχαίνει όπως να μην έχουμε όλοι μνήμη πόμολου και κάπου η υποκρισία στελεχών της Κουμουνδούρου να μας εκνευρίζει. Οπως αυτή του πρώην υπουργού και βουλευτή Γιώργου Κατρούγκαλου -έχει αυτοπροσδιοριστεί και σαν κομμουνιστής το νούμερο- ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: "Ο νεοναζισμός δεν έχει θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Πουθενά στην Ευρώπη. Πουθενά στον κόσμο".

Αυτός, λοιπόν ο τύπος ανήκει στο ίδιο κόμμα το οποίο όταν είχε την κυβερνητική εξουσία ακούσαμε τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλο να μας λέει -η καλύτερα διαβάσαμε σε συνέντευξη που είχε δώσει στην φυλλάδα «Βραδυνή της Κυριακής»- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή αν το νεοναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου ... συμμορφωθεί  

Κι εκτός απ' αυτό θέλουν δηλαδή να ξεχάσουμε, οι Συριζαίοι, ότι η κομματική τους εφημερίδα, η "Αυγή" όχι απλώς δεν έβρισκε κάτι μεμπτό που τότε κυβερνητικά στελέχη -Κασιμάτη, Αυλωνίτου. Βίτσας κ.α- έκαναν επίσκεψη μαζί με τους νεοναζί Κασιδιάρη και Παππά στο Καστελόριζο, τον Δεκέμβρη του 2016, αλλά πανηγύριζε κι' όλας!

Ξεφτίλες ,,,

Και επειδή εμείς διατηρούμε αρχείο να κάνουμε δώρο στον κ Κατρούγκαλο ένα βίντεο που είχαμε αναρτήσει. (Εδώ ο σχολιασμός του)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Απριλίου 2022 στις 12:19 π.μ.

Αν αφήσουμε στην άκρη τους ΚΙΝΑΛητες του χοντρού Βαγγελα, τι πρέπει να πούμε για τα κωλόπαιδα του ΤΣΙΡΙΖΑ...Πετούν οι πεταλουδιτσες και τρέχουν για το νέκταρ. Γιαυτό γλυφουν ποδιές, χέρια και κωλους. Πρέπει να κλέψουν την ψήφο του παππού και της γιαγιάς άρα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα υπακοή και αγνότητα... Ρέ μήπως ''Ένα είναι το κόμμα''???

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger