Home » , » Απολαυστικό δεξιό ξεκατίνιασμα στο twitter. Κωμικό πρόσωπο χαρακτηρίζει η Μ. Πυργιώτη, τον ομοϊδεάτη συνάδελφο της Μ. Βουλαρινό.

Απολαυστικό δεξιό ξεκατίνιασμα στο twitter. Κωμικό πρόσωπο χαρακτηρίζει η Μ. Πυργιώτη, τον ομοϊδεάτη συνάδελφο της Μ. Βουλαρινό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 | 8:13 μ.μ.


Θα λέγαμε ψέματα αν ισχυριζόμαστε ότι δεν απολαμβάνουμε το δεξιό ξεκατίνιασμα που προέκυψε στο διαδίκτυο μετά την εμφάνιση του ναζιστόμουτρου που συνόδευε την παρουσία του Ζαλένσκυ στο κοινοβούλιο τους.

Και εντάξει, Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, εδώ και καιρό έχει καταντήσει "σάκος του μποξ" για κάποια νεοδημοκρατικά κομματόσκυλα. Οπότε προσπερνάμε τα σχόλια που ακολούθησαν την διαπίστωσή του για την "γελοιότητα του επιτελικού κράτους".

Η πιο ωραία φάση είναι -εκτός του ότι ο Ζελένσκυ έκανε διεθνώς ρόμπα των πιο ένθερμο υποστηρικτή του, τον Μητσοτάκη- τα "κοσμητικά επίθετα" που παρακολουθούμε από δυο πρόσωπα στρατευμένα στην συντηρητική παράταξη που καθημερινά δημόσια διατυμπανίζουν την προσήλωσή τους στις "νεοφιλελεύθερες αρχές" που πρεσβεύει το κυβερνητικό κόμμα.

Μιλάμε για ένα υπάλληλο του Αλαφούζου, κλασικό δείγμα σαπρόφυτου του δημοσιοκαφρικού βάλτου, ονόματι  Μάνο Βουλαρινό. Πρόκειται για ένα γνωστό απεργοσπάστη του επαγγελματικού του χώρου, από τα καλύτερα πλυντήρια της μπατσάδικης εγκληματικότητας, που παράλληλα είναι αρθρογράφος της ρατσιστικής, κυριλέ φασιστοϊστοσελίδας Athens Voice,  

Του τα κάνουν "τσουρέκια" αυτού του τύπου, όσοι/ες αναφέρονται στο τάγμα Αζόφ, "εξυπηρετώντας την ρωσική προπαγάνδα", αφού έχουν πρόβλημα αντίληψης και "αδυνατούν να καταλάβουν ότι όσο διαρκεί η ρώσικη εισβολή  μόνος διαχωρισμός που μπορεί να γίνει είναι ανάμεσα σε εισβολής αι αμυνόμενους".

Μητσοτακικότερος του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Βουλαρινός, όχι μόνο παριστάνει ότι δεν γνωρίζει κάτι για τον ρόλο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ, αλλά μόνο μισθοδοτούμενους από την Ρωσική πρεσβεία της Αθήνας, δεν χαρακτήρισε όσους αντέδρασαν στην παρουσία Ουκρανών νεοναζί στην Ελληνική βουλή. 

Η αποστομωτική αλλά και απολαυστική απάντηση σ' αυτές τις αντιλήψεις έρχεται από μια συνάδελφο του υπαλλήλου του Αλαφούζου, προερχόμενη από τον νεοδημοκρατικό "κομματικό σωλήνα" και γι' αυτό υπεράνω υποψίας σαν φορέα ρωσικής προπαγάνδας. 

Αναφερόμαστε στην Μαριάννα Πυργιώτη -για αρκετά χρόνια αργόμισθη .. λόγω πολιτικών φρονημάτων. (Αρχικά σιτιζόταν σαν αναπληρώτρια γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Ν.Δ και αργότερα σαν γενική διευθύντρια του Ινστιτούτου Καραμανλή). 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Πυργιώτη χαρακτήρισε γελοίο πρόσωπο των Βουλαρινό, γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: "Αυτά τα λογικά άλματα ότι όποιος ΔΕΝ είναι με τους νεοναζί Αζοφ είναι με τον εισβολέα Πούτιν, μόνο κωμικοί αυτής της χώρας το κάνουν".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Απριλίου 2022 στις 3:55 μ.μ.

Καποιοι δεξιοι που δεν ειναι αδεξιοι ξεχωριζουν την θεση τους. Την ...κανουν σιγα-σιγα. Με τους αριστερουληδες Κιναλητες και τα τεκνά του Αλεκση τι προβλεπεται στην συνεχεια ?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger