Home » , » Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανεξιχνίαστη μαφιόζικη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανεξιχνίαστη μαφιόζικη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Απριλίου 2022 | 10:00 π.μ.


Σαν σήμερα, Σάββατο, 9 Απρίλη 2022, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία του δημοσιογράφου  Γιώργου Καραϊβάζ. 

Παρά τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου τότε υπουργού ΠροΠο, Χρυσοχοϊδη, ο οποίος μας διαβεβαίωνε ότι  "με ρητή εντολή του πρωθυπουργού θα επισπευστούν οι έρευνες" και έτσι  .. "πολύ γρήγορα η αστυνομία θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην ελληνική δικαιοσύνη", το αποτέλεσμα το γνωρίζεται. Οχι μόνο δεν έχουν συλληφθεί οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά δεν έχουμε την παραμικρή αναφορά για την εξέλιξη των ερευνών, πράγμα που είναι ζητούμενο αν συνεχίζονται.

Την ίδια μέρα της δολοφονίας σε ανάρτησή μας σημειώναμε: "Υποκειμενική μας θεώρηση είναι ότι όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά υποβάθμισαν την είδηση της μαφιόζικης δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, κι αυτό δεν το θεωρούμε τυχαίο. Σκεφτείτε μόνο τι αντιμετώπιση θα είχε το γεγονός αν υπήρχε οσμή ότι αυτή η εκτέλεση προερχόταν από οργάνωση ένοπλης μειοψηφικής βίας".

Αυτό που θέλουμε να προσθέσουμε τώρα, είναι ότι όταν συνέβη η δολοφονία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου έγραφε σύντροφος στον ιστότοπο μας: "Μαζί με άλλους συντρόφους ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να συλλέξουμε στοιχεία, ώστε να κάνουμε το δικό μας ρεπορτάζ σχετικά με την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Αν θα μας "βγει" τελικά. ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια προσέγγιση, -όχι φυσικά αστυνομικού περιεχομένου- σχετικά μ' αυτό το έγκλημα μένει να το δούμε".

Διαβάστε με ποιο σκεπτικό προσεγγίζαμε το όλο θέμα, το οποίο αποδείχτηκε πολύ "βαρύ" για τις πλάτες μας ....

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger