Home » , » Οι προτεραιότητες του Χρυσοχουντίδη (Με αφορμή την δολοφονία Καραϊβάζ),

Οι προτεραιότητες του Χρυσοχουντίδη (Με αφορμή την δολοφονία Καραϊβάζ),

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 | 10:08 μ.μ.

Υποκειμενική μας θεώρηση είναι ότι όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά υποβάθμισαν την είδηση της μαφιόζικης δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, κι αυτό δεν το θεωρούμε τυχαίο. Σκεφτείτε μόνο τι αντιμετώπιση θα είχε το γεγονός αν υπήρχε οσμή ότι αυτή η εκτέλεση προερχόταν από οργάνωση ένοπλης μειοψηφικής βίας.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι ότι σε όσα σχετικά ρεπορτάζ υπάρχουν αναφορές για τα αστυνομικά θέματα που ασχολήθηκε ο Καραϊβάζ, απουσιάζουν οι τοποθετήσεις του για την υπόθεση Λιγνάδη.

Αλλού όμως θέλουμε να σταθούμε τώρα. Θα σας θυμίσουμε τις κυβερνητικές προτεραιότητες στο θέμα της αστυνόμευσης. Για φέρτε στην μνήμη σας μια παραδοχή που έκανε αρχές Γενάρη του 2020 ο Α. Τ Εξαρχείων. 
Ξεκάθαρα ο υψηλόβαθμος μπάτσος μας αποκάλυψε  ότι προτεραιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι «να χτυπηθεί πρώτα το πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα, και μετά το ποινικό». Προφανώς όλοι/ες αντιλαμβάνεσθε τι χαρακτηρίζουν "πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα" ο Χρυσοχουντίδης και οι επιτελείς του,

Σημείωνε τότε σε ανάρτησή της η σ. Αλέκα Ζορμπαλά:

Η πολιτική του "Νόμου και της Τάξης" της κυβέρνησης και του καθ' ύλην αρμοδίου εκλεκτού των ΗΠΑ κ. Χρυσοχοΐδη, έχει δώσει βάση και άλλοθι για να ξεσαλώνουν οι πραιτοριανοί της,  έχει αφήσει σχεδόν στο απυρόβλητο την "βαριά" εγκληματικότητα (μαφίες, drugs, trafficking), έχει πλημμελικοποίησε τα οικονομικά εγκλήματα και έχει αναδείξει ως κύριο πρόβλημα το "πολιτικό έγκλημα", τις κοινωνικές αντιδράσεις και αντιστάσεις.

Αλήθεια, άραγε για ποιό πολιτικό έγκλημα μιλούν; Γιατί, όταν εδώ και δεκαετίες, από την σύλληψη των μελών της 17Ν, του ΕΛΑ, του ΕΑ και των άλλων οργανώσεων πολιτικής βίας, παλεύουμε μέσα στα δικαστήρια για την περίφημη ένσταση του πολιτικού εγκλήματος, για την αναγνώριση της ύπαρξής του, για την υπαγωγή αυτών όλων των πράξεων στην νομοτυπική μορφή του πολιτικού εγκλήματος, τα δικαστήρια απέρριπταν μετά βαΐων και κλάδων τις ενστάσεις μας, ακριβώς για να μην τύχουν των ειδικών ευεργετικών ρυθμίσεων οι κατηγορούμενοι.

Άρα, όχι μόνον παραδέχονται την ύπαρξη του πολιτικού εγκλήματος, αλλά το εμπλουτίζουν, εντάσσοντας σε αυτό καταλήψεις προσφύγων & κοινωνικών χώρων, τρικάκια, μπογιές, ριζοσπαστικές διαμαρτυρίες του Ρουβίκωνα και άλλων πολιτικών ομάδων.

Είναι κι αυτό μια έμμεση δικαίωση για εμάς.

Προτεραιότητα λοιπόν το πολιτικό έγκλημα, εκεί είναι στραμμένη η επιχειρησιακή οργάνωση, μεθόδευση και στόχευση του κ. Χρυσοχοΐδη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

9 Απριλίου 2021 στις 11:23 μ.μ.

Γαλάζιοι επαγγελματίες δολοφόνοι
Θα απαντήσουμε σε κάθε πρόκληση οποιουδήποτε γαλάζιου καθάρματος. Κάποια κομματόσκυλα, φασίστες, που ακόμα ο πισινός τους τσούζει από το «γλέντι» που έκανε ο ηρωικός Κόκκινος στρατός στο Βερολίνο, αφήνουν υπονοούμενα για τους Αναρχικούς συντρόφους, όσον αφορά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ!
Λένε πως οι Αναρχικοί είχαν εδώ και χρόνια προηγούμενα με το δημοσιογράφο. Όμως αυτό ακριβώς απαλλάσσει τους Αναρχικούς. Γιατί ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε μόλις αποκάλυψε πράγματα για τον παιδεραστή φίλο του Μητσοτάκη και το νταβατζή απατεώνα. Αυτό δεν είναι τυχαίο και το κατανοούν οι πάντες εκτός από αυτούς που τρώνε σανό.
Θυμίζουμε πως ήταν αυτός που αποκάλυψε ότι οι μπάτσοι έδωσαν χρόνο στον κατηγορούμενο για παιδεραστία Λιγνάδη να κρύψει στοιχεία κατόπιν εντολής!
Τίτλος άρθρου του στις 24/2:
Ποιος φοβάται το Λιγνάδη; Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, αυτές τις εντολές είχαμε και δεν έγινε κατ’ οίκον έρευνα και κατάσχεση του κινητού.
Ήταν επίσης αυτός που είπε για το σκάνδαλο με το Φουρθιώτη. 30 Μαρτίου έγραφε:
Προνομιακός συνομιλητής ο υφυπουργός Δημοσίας Τάξης με τον κ. Φουρθιώτη – Η ζωή του μεγάλου στρατηγού.
Σίγουρα λίγες βδομάδες πριν δολοφονηθεί δεν ασχολούνταν με τους Αναρχικούς. Δεν υπονοούμε τίποτα για κανένα, περιμένουμε όμως τα στοιχεία.
Εκείνο που θα πρέπει να καταλάβει η ΝΔ είναι ως δεν θα ανεχτούμε σκευωρία, όπως έκαναν στη Ν. Σμύρνη που φόρτωσαν σε έναν αθώο ολόκληρο τον Ποινικό κώδικα.
Μπορούν επίσης να μας πουν γιατί έφυγε από τον Αντ1 μόλις πήγε εκεί κάποιος πασίγνωστος γλείφτης;
Και υπάρχει ακόμα η υπόθεση του διεφθαρμένου κυκλώματος της ΕΛΑΣ.
Όπως είπαμε, δεν υπονοούμε τίποτα, περιμένουμε τα στοιχεία, τα πραγματικά στοιχεία, όχι τα φανταστικά, αυτά που βολεύουν κάποιους για να κουκουλώνουν εγκλήματα. Αφού όμως προκαλούν, απαντάμε.
Η ΝΔ δεν πείθει κανένα. Ο Χρυσοχουντίδης οφείλει να παραιτηθεί. Κάποιοι ήθελαν να κλείσουν το στόμα του δημοσιογράφου. Αυτό γίνεται συνήθως αμέσως αφού εκστομίσει πράγματα που καίνε, όχι μετά από χρόνια.
Ολοφάνερα υπάρχει σαπίλα και παρακράτος. Αυτό το βλέπουν όλοι. Εκτός από τα βολεμένα βαφτιστήρια με τις κομματικές παρωπίδες.

10 Απριλίου 2021 στις 3:34 π.μ.

Σύντροφε Μήτσο, ψάξαμε εξαντλητικά το διαδίκτυο και δεν βρήκαμε κάποια σχετική αναφορά σε ιστότοπο που πρόσκειται στην Ν.Δ. Το μόνο που συναντήσαμε ήταν μια ανάρτηση από ένα γνωστό γαλάζιο τρολ, που πιθανόν να παίρνει γραμμή από το Μέγαρο Μαξίμου. Αν υπάρχει κάτι που δεν εντοπίσαμε γράψτο. Θα είναι πολύ σημαντικό. Ετσι θα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η Ν.Δ στήνει σκευωρία σε σχέση με την δολοφονία Καραϊβάζ. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και αν είδες ήταν πολύ προσεκτικές οι σχετικές αναρτήσεις που έγιναν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger