Home » , » Οφείλουμε να θυμίζουμε σε όλους, πως, αν δεν ήταν οι Κομμουνιστές, τώρα θα ήταν ή σαπούνια ή σκλάβοι

Οφείλουμε να θυμίζουμε σε όλους, πως, αν δεν ήταν οι Κομμουνιστές, τώρα θα ήταν ή σαπούνια ή σκλάβοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Μαΐου 2022 | 11:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos 175

Φιλαράκι που δουλεύει σε φαρμακείο μου είπε το εξής περίεργο. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάθε χρόνο 8 ή 9 Μαΐου έρχονται φασίστες και ζητάνε βαζελίνη κι αλοιφές που ανακουφίζουν τον πόνο και το τσούξιμο. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα!»

Να πούμε δυο ευχάριστα για να μην ανησυχούμε και γι' αυτό.

1) Δεν είναι κολλητικό.

2) Τσούζουν μόνο φασιστικοί πισινοί.

Σαν σήμερα οι ναζί έφαγαν εντελώς την πίτσα που είχε προετοιμάσει ο Στάλιν με την εισβολή των καθαρμάτων στη Σοβιετική Ένωση και είχε σερβίρει στο Στάλινγκραντ. Πήραν κι από μια Κατιούσα υπόθετο δώρο. Ακόμα τους πονάει και θα βογκάνε εις τους αιώνας των αιώνων Αμήν! Άγιος ο Μαρξ, Άγιος ο Λένιν, Άγιος ο Στάλιν… Με συγχωρείτε, παρασύρθηκα.

Σα σήμερα τη νύχτα της 8ης Μαΐου στο Βερολίνο, μεσάνυκτα 9ης Μαΐου στη Μόσχα, οι Ναζί παραδόθηκαν στους Ρώσους. Είναι η Ημέρα της Νίκης, Ημέρα της Απελευθέρωσης από τον Εθνικοσοσιαλισμό και το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Κι έγινε χάρη στους Κομμουνιστές, τον Κόκκινο Στρατό και βέβαια το Στάλιν. Που μας έσωσαν από το τέρας το Χίτλερ. Λαγέ πονάς; Πονάει, αλλά μου αρέσει.

Έχουμε πει στο παρελθόν γι αυτή την υπέροχη μέρα θα πούμε και άλλα για να μην ξεχνάμε. Γιατί, αν ξεχάσουμε, υπάρχει κίνδυνος να τα ξαναζήσουμε. 90% των Γερμανικού Ράιχ ήταν στο Ανατολικό Μέτωπο. Αν όλοι αυτοί οι ναζί εγκληματίες την έπεφταν στους Εγγλέζους, θα τους είχαν πάρει όχι μόνο Βόρεια Αφρική, αλλά Ινδίες μαζί με τα σώβρακα. Πριν προλάβουν οι Αμερικάνοι να κάνουν οτιδήποτε.

Κανονικά έπρεπε να γιορτάζουμε περισσότερο. Μια χαρά τα είπε ο Ανδρέας «Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επιλογή του ιταλικού κινήματος το οποίο την 25η Απρίλη, μέρα απελευθέρωσης της Ιταλίας από τους φασίστες και τους ναζί, συνηθίζει να κατεβαίνει μαζικά στον δρόμο και να διαδηλώνει. Αντίθετα, στην Ελλάδα δεν έχει κατοχυρωθεί να κατεβαίνουμε στον δρόμο την μέρα της απελευθέρωσης από τους γερμανούς-ναζί. Αυτό έχει οδηγήσει στην επικράτηση του αστικού πολιτικού στρατοπέδου το οποίο έχει ορίσει ως ημέρα αντίστασης απέναντι στον προελαύνοντα ιταλικό φασισμό την 28η Οκτώβρη μέσα από το πλαίσιο που έδωσε ο δικτάτορας Μεταξάς».  

Οφείλουμε να θυμίζουμε σε όλους, πως, αν δεν ήταν οι Κομμουνιστές, τώρα θα ήταν ή σαπούνια ή σκλάβοι. Και μην ξεχνάμε τι έκαναν εδώ οι ναζί. Πόσα βασανιστήρια, εκτελέσεις, καμένα, χωριά, βιασμοί, πλιάτσικο… απερίγραπτα φρικαλέα εγκλήματα. Ποιοι μας το παίζουν πατριώτες; Οι νοσταλγοί του στρατού κατοχής;! Οι οπαδοί του Χίτλερ οι θαυμαστές των δημίων των SS και της Γκεστάπο;! Τα μπάσταρδα του Χανς του Γκεσταπίτη και του παππού τους του μαυραγορίτη;!

Αυτούς θα τους πονάμε, όχι κάθε χρόνο, κάθε μέρα!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger