Home » , » Τ. Θεοδωρικάκος: Εκκολάπτοντας νέους Κορκονέους....

Τ. Θεοδωρικάκος: Εκκολάπτοντας νέους Κορκονέους....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 | 8:48 μ.μ.

 
Ολο το σκηνικό που παρακολουθούμε μόνο έργο μιας κυβέρνησης των "αρίστων" θα μπορούσε να είναι. Μια κυβέρνηση την οποία κατηγορεί το σύμπαν ότι καλύπτει βιαστές και παιδοβιαστές διατάζει μπάτσους να χτυπήσουν μια πορεία που γίνεται ενάντια στην έμφυλη βία και τους βιαστές. 

Ενας υπουργός γενίτσαρος πουλώντας τρέλα πάει να μας βγάλει όλους ότι χρωστάμε της Μιχαλούς γιατί ακόμα και αν δεν είμαστε αυτόπτες μάρτυρες των χθεσινών γεγονότων με τν μπατσάδικη κτηνωδία στα Εξάρχεια δεν μπορεί να μην πιστέψουμε στα μάτια μας από τα δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. 

Στο άσχετο ο Θεοδωρικάκος πέταξε και ένα ΣΥΡΙΖΑ για να μας πει ότι "οι αστυνομικοί δεν επιτίθεται απρόκλητα σε κανέναν". Και γέλασαν πικρά απ' την οικογένεια Ινδαρέ, μέχρι τους σκληρά βασανισμένους στην ΓΑΔΑ Γεωργιανό, Αρης Παπαζαχαρουδάκη και τόσους άλλους.

Ας το καταλάβουν όμως. Η επικοινωνιακή κυριαρχία τους δεν θα σταθεί αδύνατον να αποτρέψει την οργισμένη λαϊκή αντίδραση που έρχεται και ας ελπίσουμε ότι ο Θεοδωρικάκος δεν θα βάψει τα χέρια του με αίμα από τους νέους Κορκονέους που εκκολάπτει με την στάση του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger