Home » , » Αξιοι απόφοιτοι της σχολής του Γκέμπελς

Αξιοι απόφοιτοι της σχολής του Γκέμπελς

Από giorgis , Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 | 8:00 π.μ.

Του Γ. Γ.

Ο Γκέμπελς πέθανε ο γκεμπελισμός όμως ζει και πρέπει να ομολογήσουμε ότι μας εντυπωσιάζουν οι "απόφοιτοι" της σχολής που είχε δημιουργήσει ο υπουργός Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας και οι οποίοι σήμερα αποτελούν τον Μακιαβελικά στημένο -με δημόσιο φυσικά χρήμα- επικοινωνιακό κυβερνητικό μηχανισμό. 

Κοιτάξτε τώρα φάση. Μπαίνω στο τwitter και συναντάω ένα ποστ που έχει ανεβάσει η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" το οποίο έχει τίτλο: "Προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της ίδιας της πατρίδας, λέει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τους μετανάστες στον Εβρο". 
Αιφνιδιάζομαι. Το θεωρώ αδιανόητο σε οποιαδήποτε αστική δικτατορία, ακόμα και σ' αυτή του Ερντογάν, οι επικεφαλής μιας δημόσιας υπηρεσίας -έτσι θεωρείτε οι μπασκηναρία- να κάνουν τέτοιες απροκάλυπτα πολιτικές τοποθετήσεις. 

Επισκέπτομαι, λοιπόν την ιστοσελίδα για να διαβάσω το δημοσίευμα και φυσικά με την πρώτη ματιά διαπιστώνεται η απάτη των "έγκυρων" δημοσιολόγων της φυλλάδας
Ο τίτλος του δημοσιεύματος  που αποδίδουν ότι προέρχεται από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα απόσπασμα από ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, του Τ. Θεοδωρικάκου!

Δεν θα σχολιάσουμε τώρα γιατί η φυλλάδα κάνει μια τόσο εξόφθαλμη -για μας- προβοκάτσια, στην οποία όμως κάποιοι θα τσιμπήσουν

Το θέμα είναι ότι δεν διστάζουν στην διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν τα κυβερνητικά φερέφωνα, να θυσιάζουν και τα όποια ίχνη αξιοπιστίας (τους έχουν απομείνει;) διέθεταν. 

Τελικά ακόμα και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους που γράφουν, θα πρέπει να τσεκάρουμε αν είναι η σωστή. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger