Home » , » Χρειαζόμαστε εμβόλιο κατά της ανοησίας.

Χρειαζόμαστε εμβόλιο κατά της ανοησίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 | 12:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γιατί κολλήσαμε κι εμείς οι εμβολιασμένοι; Συγγενείς και φίλοι με όλες τις δόσεις, χωρίς υποκείμενα νοσήματα και νεότεροι από μένα πέρασαν βαριά τον κορωνοϊό, άλλοι πήγαν στο νοσοκομείο και δυστυχώς δυο καλοί άνθρωποι πέθαναν. Εγώ, με υποκείμενα νοσήματα και πιο μεγάλος σε ηλικία, με μόνο 2 δόσεις, σχεδόν δεν το κατάλαβα. Η διαφορά του να πάρεις τα σωστά φάρμακα αμέσως, από το να περιμένεις να σε προφυλάξουν τα εμβόλια από τα Lild. Ευχαριστώ γιατρέ μου. Όταν πέσει η χούντα, θα ζητήσουμε να πάει φυλακή η ΔΑΠ τσαρλατάνων και κομπογιαννιτών.

Λένε τώρα να κάνουμε τα νέα «επικαιροποιημένα» μπόλια. Οι απατεώνες αυτό κάνουν: Βαφτίζουν τα φαρμάκια φάρμακα και μάλιστα χρησιμοποιούν παρόμοια επίθετα, που δε τα έχουμε ακούσει ξανά σε φαρμακευτικά σκευάσματα, για να κάνουν εντύπωση. Ξέρουν όλοι, όσοι με διαβάζουν πως γενικά είμαι υπέρ των εμβολιασμών. Μάλιστα έχω κάνει περισσότερα εμβόλια από το μέσο όρο για ασθένειες που δεν υπάρχουν καν στην Ελλάδα. Τα εμβόλια στην αρχή τα περίμενα πως και πως και φυσικά έτρεξα να κάνω τις δυο δόσεις κατόπιν συνεννόησης με το γιατρό μου και εξετάσεων.

Όμως βλέπω τα στοιχεία. Όταν έχουμε τους περισσότερους θανάτους, ενώ έχουμε εμβολιαστεί, κάτι ύποπτο συμβαίνει. Το πρώτο ψέμα που είπαν ήταν πως τα εμβόλια αποτρέπουν τη νοσηλεία και τους θανάτους. Μέχρι να έρθουν τα εμβόλια είχαμε 4.606 θανάτους. Τώρα έχουμε 33.829, πάνω από 7 φορές περισσότερους! Αυτό δεν πρέπει να απασχολήσει τους επιστήμονες; Έστω ότι τα εμβόλια έπιαναν μόνο τις παλιές μεταλλάξεις αν και αμφιβάλλω πια, πως έκαναν κι αυτό. Γιατί τότε επέμεναν να κάνουμε άλλες δυο δόσεις με τα ίδια ακριβώς εμβόλια; Αυτό είναι αντιεπιστημονικό έως εγκληματικό. Πολύ λογικό όσοι ήταν από την αρχή κατά του εμβολιασμού, να αισθάνονται τώρα δικαιωμένοι και να κοροϊδεύουν τους υπόλοιπους.

Έχουμε ακόμα την ξαφνικίτιδα. Χιλιάδες αιφνίδιους θανάτους, πού συνέβαιναν όλα τα χρόνια, όχι όμως σε τόσο μεγάλη έκταση. Ακόμα να δώσουν εξηγήσεις. Ούτε αυτό φαίνεται να τους απασχολεί. Το μόνο που έκαναν ήταν δικτατορία και να απολύσουν τους ήρωες υγειονομικούς καταστρέφοντας ό,τι απέμεινε από το ΕΣΥ. Αντί να πάρουν προσωπικό στα νοσοκομεία, πήραν παπάδες και μπάτσους! Αντί να δώσουν τα φάρμακα, που είπαμε πως τα είχαν εδώ και καιρό, έριξαν πρόστιμα! Το πρόστιμο των άνω των 60 είναι παράνομο, κανονικά η Μπανανία μας έπρεπε να καταδικαστεί από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αλλά δεν μόνο στην Ελλάδα λαμόγια.

Προσέξτε τι λένε. «Μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται σύσταση για εμβολιασμό με τα επικαιροποιημένα εμβόλια για τον γενικό πληθυσμό, εκτός εάν κρίνει ο θεράπων ιατρός ότι συντρέχει λόγος». Ρε απατεώνες, ρε καθάρματα, αν τα εμβόλια πιάνουν τον κορονοϊό πρέπει να γίνουν, αν είναι κι αυτά φύκια που τα αγοράζετε για μεταξωτές κορδέλες, μην τα παίρνετε. Φυσικά θα αποφασίσει ο γιατρός κατόπιν εξετάσεων, άλλα όμως λέγατε πριν που κοπανούσατε πρόστιμα και σπιλώνατε τα θύματα της απάνθρωπης, δολοφονικής σας πολιτικής. Και τι είναι αυτό το εξωφρενικό, που λένε κάποιοι ΑΡΔ, πως τα νέα εμβόλια είναι μόνο για τους μπολιασμένους; Έξτρα σανό; Θα ζητηθούν εξηγήσεις και θα πάνε φυλακή. Μη νομίζουν πως θα τη γλυτώσουν. Χάσαμε ανθρώπους και ρωτάμε το ΓΙΑΤΙ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 5:08 π.μ.

Ευχαριστώ τον κύριο George Zakos για το σχολιασμό του. Δεν γνωρίζω το επάγγελμα του, αν είναι ιατρός ή στατιστικολόγος, αλλά είναι σίγουρα ενδιαφέροντα τα όσα γράφει.
Λέει πως είναι «άκυρο» το επιχείρημα «από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί, βλέπουμε αύξηση θανάτων» γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες όπως το ότι «τα μέτρα χαλάρωσαν κατά πολύ».
Εδώ θα σταματήσω λίγο γιατί έχω την εξής απορία. Όπως έχω γράψει παλιότερα, «και φυλακιστήκαμε και κολλήσαμε». Πράγματι, αν δούμε την καμπύλη των θανάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, θα παρατηρήσουμε πως οι θάνατοι μειώνονται τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται τουρίστες και χαλαρώνουν τα μέτρα! Επίσης είχαμε γράψει για συγκεντρώσεις όπως το Εφετείο, τη Νέα Σμύρνη κα, που δεν παρατηρήθηκε πραγματική αύξηση των κρουσμάτων. Είχαμε γράψει σχετικά. Η καμπύλη θανάτων στην Ελλάδα είναι εδώ «Daily New Deaths in Greece» (https://www.worldometers.info/coronavirus/country/greece/) όπου μεταξύ Ιουλίου - Αυγούστου 2021 και Μάιου - Ιουλίου του 2022 είχαμε μείωση. Άρα τα μέτρα δεν πάρθηκαν για να εμποδίσουν τη μετάδοση του ιού, αλλά για να κάνουν δικτατορία. Δεν μπορεί πχ να σταθεί με τίποτε επιστημονικά η απαγόρευση να αγοράσεις μπύρα από περίπτερο το βράδυ, να ακούς όρθιος μουσική, ή να φυλάνε μπάτσοι τα παγκάκια.
Για τις άλλες χώρες δεν ξέρω τι γίνεται. εκτός από το ότι κάποιες έχουν Δημόσια Υγεία για όλους. Σε αυτές έχουμε τους λιγότερους θανάτους. Τώρα υπάρχει μια ακόμα απορία σε αυτά που διάβασα. «Ο ιός πολλές φορές προκαλεί μόνιμες βλάβες σε όσους νοσούν, με αποτέλεσμα αυξημένη θνησιμότητα έως και τουλάχιστον ένα χρόνο μετά τη νόσηση (και εδώ μιλάμε για θανάτους που προφανώς δεν θα καταγραφούν ως θανατοι covid)». Όταν περνά κάποιος μια ασθένεια αποκτά αντισώματα. Το εμβόλιο κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Το να πω πως πέθανε από ιό κάποιος που νόσησε πριν 1 χρόνο κι έγινε καλά είναι σαν να πω το ανέκδοτο με τους δυο ηλικιωμένους. «Θυμάσαι που μας έβαζαν φάρμακο στο τσάι στο στρατό για να μην μας σηκώνεται; - Ναι πριν 50 χρόνια ήταν αυτό. – Ε δεν θα το πιστέψεις, τώρα μ’ έπιασε!». Αν δεχτούμε κάτι τέτοιο, τότε ισχύει και για τα εμβόλια. Αυτό άλλωστε λένε οι αντιεμβολιαστές: Πως τα εμβόλια έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία.
Το ζήτημα είναι πως κολλάνε, νοσηλεύονται και πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι, πράγμα που δεν θα έπρεπε να γίνεται. Επίσης γνωρίζω από πρώτο χέρι πως με τα σωστά φάρμακα γίνεσαι αμέσως περδίκι. Δεν τα γράφω, για να μη με κατηγορήσουν πως κάνω διαφήμιση. Πάντως εγώ με το φάρμακο που μου έγραψε ο γιατρός είδα αποτέλεσμα κι όχι με τα εμβόλια, που κόλλησα αν και έκανα τις δυο δόσεις. Γιατί άραγε κόλλησα; Θα κολλήσω και ευλογιά παρόλο που έκανα το εμβόλιο; Δε νομίζω.
Τέλος, δε θέλω να διαφωνήσω, μακάρι τα εμβόλια να προστατεύουν, με αυτό το σκεπτικό άλλωστε έκανα τις δυο δόσεις, υπάρχουν όμως μερικοί ακόμα παράγοντες που μας διαφοροποιούν από χώρες όπως η Μάλτα, η Πορτογαλία κλπ.
Ο ένας είναι η επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης να καπελώσει και να οικειοποιηθεί τα εμβόλια, πράγμα που δημιούργησε αρκετή καχυποψία. Πόσο μάλλον όταν πάρθηκαν άδικα μέτρα, τόσο για την προστασία των εταιριών που έκαναν τα εμβόλια, όσο και τρομοκρατικά, όπως παράνομα πρόστιμα σε ηλικιωμένους.
Στην Κίνα με 90% εμβολιασμούς όντως έχουν αποτέλεσμα. Μόλις 4 θανάτους ανά εκατομμύριο. Αλλά εκεί έχτισαν νοσοκομεία σε ελάχιστες μέρες. Εδώ; Πήραμε μπάτσους και παπάδες. Τουλάχιστο πάμε διαβασμένοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger