Home » , » Αυτογκόλ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Αυτογκόλ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 | 9:48 μ.μ.

Καλά για τον ανεκδιήγητο υπουργό Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος αν και αναμφισβήτητα υπήρξε "στόχος" παρακολούθησης από την ΕΥΠ, συνεχίζει με αλλεπάλληλες δηλώσεις του να απαλλάσσει από τις ευθύνες τους τον πολιτικό υπεύθυνο αυτής της βρόμικης υπηρεσίας, τον Λούη Μητσοτάκη, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο απ' αυτά που έχουμε γράψει.

Η προσπάθεια όμως που κάνει σήμερα, με αφορμή την σύλληψη της Εύας Καϊλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, να δικαιολογήσει τις ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις είναι εντελώς ηλίθια.

 «Δεν γνωρίζω, δεν γνωρίζω ακόμη. Φαντάζομαι θα ενημερωθούμε το επόμενο διάστημα. Όπως, επίσης, δεν γνωρίζουμε και ποιον τρόπο χρησιμοποίησαν οι βελγικές Αρχές για να φτάσουν στη διαλεύκανση και την διερεύνηση αυτής της υπόθεσης. Το λέω αυτό γιατί έχει γίνει πολλή συζήτηση στην Ελλάδα, για το κατά πόσο πολιτικά πρόσωπα -βεβαίως με πολύ αυστηρές ασφαλιστικές δικλείδες- ευρωβουλευτές, θα μπορούν να είναι ή να μην είναι ελεγχόμενοι σε ό,τι αφορά τις τηλεφωνικές τους παρακολουθήσεις με νόμιμο τρόπο. Θα έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε τι μέσα μεταχειρίστηκαν οι βελγικές Αρχές και να ξανααξιολογήσουμε λίγο, να ξαναζυγίσουμε τα όσα ακούστηκαν στον δημόσιο διάλογο. Επαναλαμβάνω: Πάντοτε υπό την οπτική πολύ αυστηρών θεσμικών φίλτρων, όταν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα».

Να "ξανααξιολογήσουμε" τι ρε μεγάλε; Αν οι μυστικές υπηρεσίες πρέπει να παρακολουθούν πρόσωπα για τα οποία έχουν ενδείξεις ότι είναι μέλη εγκληματικής συμμορίας και ξεπλύνουν μαύρο χρήμα; Δηλαδή τέτοιες υποψίες-ενδείξεις είχε η ΕΥΠ και παρακολουθούσε από το μισό υπουργικό συμβούλιο μέχρι δημοσιογράφους και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ; 

Τι διάολο, δεν αντιλαμβάνεται ο Γιάννης Οικονόμου, η κυβέρνηση δηλαδή, ότι βάζει αυτογκόλ;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger