Home » , » Εγκληματίες της ΝΔ: Τώρα κρύβουν τα στοιχεία.

Εγκληματίες της ΝΔ: Τώρα κρύβουν τα στοιχεία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 | 3:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αν θέλουμε εμείς να έχουμε καλά Χριστούγεννα πρέπει οι εγκληματίες της ΝΔ να έχουν τα τελευταία τους Χριστούγεννα έξω από τη φυλακή.

Μετά τα Γαλλικά του δικηγόρου της Καϊλή έρχονται τα κορακίστικα της ΔΑΠ Λοιμωξιολόγων.

Οι τσαρλατάνοι σταματούν να μετρούν τα αποτελέσματα της καταστροφικής τους πολιτικής στη Υγεία.

«Ο ΕΟΔΥ θα εκδίδει μία έκθεση την εβδομάδα, η οποία θα επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορονοϊό, τη γρίπη και τον συγκυτιακό ιό…

Δεν θα υπάρχει καταγραφή για τα κρούσματα σε καμία από τις τρεις ιογενείς λοιμώξεις…

Δεν είναι πλέον αξιόπιστος δείκτης τα κρούσματα

Εξάλλου, όπως εξηγεί ο κ. Παρασκευής, από το καλοκαίρι και μετά, τα κρούσματα του κορονοϊού δεν αποτελούν αξιόπιστο δείκτη για την πανδημία, διότι δηλώνονται από μικρό αριθμό του πληθυσμού». (Πηγή)

 Τρίχες κατσαρές! Δεν ανακοινώνουν πια τίποτα γιατί

1) Είναι προεκλογική περίοδος και δεν θέλουν να ασχολούμαστε με το μεγαλύτερο έγκλημα της ΝΔ, την απαξίωση του ΕΣΥ και τις δεκάδες χιλιάδες αβοήθητους νεκρούς.

2) Για να μη φανεί η αποτυχία των αναποτελεσματικών εμβολίων, όπως κι αυτή των παράλογων μέτρων.

Μας δούλευαν όλο αυτό τον καιρό! Βάσει τον αριθμό των κρουσμάτων δεν έπαιρναν τα παράλογα μέτρα; Γι αυτό δεν πρέπει απλά να πάνε φυλακή, πρέπει να κρεμαστούν από το νεκρό δέντρο στο Σύνταγμα!

«Η νέα έκθεση του ΕΟΔΥ θα περιλαμβάνει τον αριθμό των θανάτων και των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι από κάθε ένα από τα τρία λοιμώδη νοσήματα.

Επίσης, τον αριθμό των εισαγωγών στα νοσοκομεία, προκειμένου να αποτυπώνεται ο αριθμός των ασθενών που νοσούν με μέτρια έως βαριά συμπτώματα.

Η θετικότητα θα αναφέρεται ως συγκριτικός δείκτης με την προηγουμένη εβδομάδα και όχι ως ποσοστό και για τους τρεις ιούς, δηλαδή του κορονοϊού, του RSV και της γρίπης.

Επίσης, θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων (ΕΔΕΛ) για την επιδημιολογική επιτήρηση του ιού SARS-CoV-2 σε αστικά λύματα σε 8 μεγάλες πόλεις της χώρας».

Ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν το είπε με μια φράση.

«Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά
αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκαούγκα γκα»

Να το ξέρετε: Τα κακάκια δε θα τα μετράνε για τον ιό, τα μετράνε για να δούνε πόσοι ακόμα τρώνε ώστε να ξέρουν πόσο θα ακριβύνουν ακόμα τα τρόφιμα. Όταν σταματήσουμε να αφοδεύουμε, γιατί δε θα έχουμε φάει τίποτα, θα πουν πως «μας έσωσαν»! Που να μη σώσουν. Αλλά όταν υπάρχουν ηλίθιοι που ψηφίζουν απατεώνες και καθάρματα, τι περιμένουμε;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

28 Δεκεμβρίου 2022 στις 4:24 μ.μ.

Δεν ειναι ηλιθιοι. Ειναι το λιγοτερο ΜΑΛΑΚΕΣ , και το πιθανοτερο, φασιστες του κερατα.Απο τον πιο μεγαλο μεχρι τον πιο μικρο . Η απολυτη παρανοια τους δε ;;; Να πιστευουνε στην και καλα "ελευθερη" (λεγε με ασυδοτη) αγορα, την ωρα που ψαχνουν μεσο για να βαλουνε ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ στο δημοσιο ρε πουστη μου .και που μαλιστα διαρυγνυουνε τα ιματια τους για την ...καταργηση του !! Και ειναι κοντα στο 40% ολο αυτο το ΣΙΧΑΜΑ ! Μιση Ελλαδα κυριολεκτικα για τον Π Ο Υ*Σ Ο!

24 Μαΐου 2023 στις 12:28 μ.μ.

χμ - Να που επιβεβαιωθηκα πανηγυρικοτατα σχετικα με το ποσοστο μαλακιας που δερνει τον τοπο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger