Home » » Φυλλάδες

Φυλλάδες

Από giorgis , Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007 | 3:21 π.μ.


Ένα απ’ τα πολλά μου ξούρια μου είναι ότι σχεδόν κάθε απόγευμα κάνω ιντερνετική περατζάδα απ’ τις σελίδες των φυλλάδων. Φτιάχνω, που λέτε, μπαμπατζάνικη καφεδιά, ανάβω τσιγαριά και σεργιανώ στα γραφόμενα των δημοσιοκάφρων.

Πρώτη τζούρα μου η έγκυρη Espresso. Ρίχνω ένα οφθαλμόλουτρο στις προκλητικά ντυμένες καλλιτέχνιδες μας που ποζάρουν, ενημερώνομαι για τα μαλιοτραβήγματα που έχουν οι τηλεοπτικές περσόνες μας, μαθαίνω αν ξέσπασε καμιά εικόνα της Παναγιάς σε κλάματα. Πέρα απ’ αυτά όμως ακονίζω και το μυαλό μου με τα κουϊζ που βάζει αν και συνήθως δεν έχουν και πολύ ενδιαφέρον αφού τα περισσότερα αφορούν το παπαδαριό. Τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι ο «έκφυλος αρχιμανδρίτης που έκανε στοματικό σεξ σε 17χρονο μαύρο φορώντας πετραχήλι» ή «ποιός δεσπότης έχει τρελό έρωτα με τον άτακτο διάκο του». Κάποια άλλα όμως με τσιγκλάνε να χαμπαριάσω σε ποιους αναφέρετε. Του στυλ, ας πούμε, «Ο ένας είναι μεγαλοδημοσιογράφος, η άλλη όμορφη βουλευτίνα από το χώρο της αντιπολίτευσης. Μια σχέση όλο πάθος, που συζητιέται. Αυτός παντρεμένος, εκείνη χωρισμένη. Ο γάμος του δημοσιογράφου κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Ποιοι είναι;».

Η αλήθεια όμως είναι ότι πιο δυνατές παρόμοιες σπαζοκεφαλιές της ρίχνει ο Δημήτρης Ρίζος απ’ τον «Αδέσμευτο Τύπο». Παιδί της πιάτσας ο ίδιος, με πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, έχει πιο καλό μάτι για το τι γίνετε στις κρεβατοκάμαρες των εθνοπατέρων μας. Το κακό είναι ότι μας τα λέει με το σταγονόμετρο. Γράφει ας πούμε στις 30/10: «Ποιος πολιτικός είναι πια ασυγκράτητος... "ματάκιας"; Μάλιστα έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο η ηδονοβλεψία του, ώστε βάζει ακόμα και τη σύζυγό του να κάνει έρωτα με τρίτους για να βλέπει!».
Μέχρι εκεί όμως. Λεπτομέρειες γιοκ. Και πριν προλάβεις να χαμπαριάσεις ποιον βιτσιόζο εθνονταβατζή εννοεί, σου ρίχνει την επομένη καπάκι να ψάχνεσαι ποιον πασόκο βουλευτή τουλούμιασαν στο ξύλο για τα τσιλιμπουρδίσματα του. «Ποιον "πράσινο" βουλευτή τον έκανε μαύρο στο ξύλο ο απατημένος σύζυγος, που ανακάλυψε τις ερωτοδουλειές (με τον βουλευτή) της γυναίκας του;», γράφει στις 31/10.
Τέσπα. Αφού ο Ρίζος θέλει να έχω άγνοια του κοινωνικού γίγνεσθαι θα το αντέξω. Μπορώ να κάνω και διαφορετικά; Τώρα για ποιο λόγο βγάζει στον αφρό πώς νταλαβερίζουν τις σεξουαλιστικές τους ορμές κάποιοι εθνοπατέρες είναι απλό. Θέλει να ενημερώσει το αναγνωστικό του κοινό.

Το γράφω αυτό για να μην κάνετε κανέναν αυθαίρετο παραλληλισμό του Ρίζου με έναν άλλον ακροδεξιό εκδότη – δημοσιογράφο, τον Μιχαλόπουλο, που αποδείχτηκε εκβιαστής σε «επώνυμα πρόσωπα» με όχημα την εφημερίδα του

Εκεί που έχω ένσταση όμως με τον εκδότη του «Αδέσμευτου Τύπου» είναι το πώς αντιμετώπισε τις δηλώσεις του Πάγκαλου στο «Πρώτο Θέμα». Είχε δώσει μια συνέντευξη στην εφημερίδα ο Θόδωρας και ανάμεσα στα άλλα ανέφερε: «Μπουρδέλα στην Ελλάδα είναι και τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά και οι θεσμοί και ο Τύπος». Και δεν φτάνει που φαίνεται να υιοθετεί τις εκτιμήσεις του Πάγκαλου ο Ρίζος, σπεύδει και να τον συμπληρώσει. «Με "μαντάμες" τους αρχηγούς και τους βαρόνους των ΜΜΕ και ιερόδουλες δημοσιογράφους και πολιτικούς» διευκρινίζει για όποιον δεν κατάλαβε την Παγκάλειο ρήση.

Στάκα, όμως, γιατί εδώ το πράγμα σηκώνει συζήτηση. Ακόμα και μια απλή διαδικτιακή μπουρδελότσαρκα να κάνει κάποιος στην ιστοσελίδα http://www.bourdela.com/ διαπιστώνει ότι τα μπουρδέλα λειτουργούν μια χαρά. Συνεχώς ανανεώνουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν και πάνω απ’ όλα δεν παραμυθιάζουν τους πελάτες τους. Τα μπουρδέλα είναι οι μόνες επιχειρήσεις σ’ αυτή την χώρα που εργάζονται σωστά. Μην τα κάνουμε ίσα κι όμοια όλα. Ετσι κύριε Πάγκαλέ; Οσο για τον Ρίζο που αδίκησε τις ιερόδουλες παρομοιάζοντας τες με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, τι να πει κανείς; Οι πουτάνες, Δημήτρη, κάνουν λειτούργημα ξελαμπικάρωντας κάθε στερημένο. Επιτελούν κοινωνικό έργο και εργάζονται σκληρά. Εχεις δει καμιά πουτάνα αργόμισθη; Κάποια ιερόδουλη να κυκλοφορεί με μπάτσο σωματοφύλακα, να παντελωνιάζει 8-9.000 ευρώπουλα τον μήνα και να παίρνει σύνταξη σε 5-6 χρόνια; Τι σχέση, λοιπόν, έχουν με τους δημοσιοκάφρους και τους πολιτικούς;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger