Home » » Στην Κέρκυρα η νέα δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ

Στην Κέρκυρα η νέα δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ

Από giorgis , Παρασκευή 30 Μαΐου 2008 | 11:01 μ.μ.


Για μια ακόμα φαρά οι δυνάμεις καταστολής εξαπέλυσαν μια τρομοκρατική δολοφονική επίθεση στους κατοίκους της Λευκίμμης Κέρκυρας, που αντιδρούν στη δημιουργία νέου ΧΥΤΑ στην πόλη τους.

Πέρα απ’ τις συλλήψεις η βάρβαρη επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκάδων ατόμων, ανάμεσα τους και παιδιά ενώ μια 43χρονη γυναίκα νοσηλεύετε σε κρίσιμη κατάσταση.

Για το συγκεκριμένο βαρύτατο τραυματισμό οι μπάτσοι για μια ακόμα φορά παραπληροφορούν ισχυριζόμενοι ότι καταδίωκαν έναν οδηγό μηχανής ο οποίος ««...Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, ισχυρίζεται η αστυνομία, έχασε τον έλεγχο, ανετράπη και παρέσυρε και δεύτερη 43χρονη γυναίκα την οποία τραυμάτισε σοβαρά».

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και η μπασκηναρία προσπαθεί να φορτώσει ουσιαστικά τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας στον ανήλικο οδηγό αποκρύπτοντας ότι αυτός έχασε τον έλεγχο από τα απανωτά και πολλαπλά χτυπήματα των δυνάμεων των ΜΑΤ πράγμα που βεβαίωσαν και αυτόπτες μάρτυρες στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη στον Αντένα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger