Home » , » Μπλοφάρει ή παίζει με σημαδεμένη τράπουλα;

Μπλοφάρει ή παίζει με σημαδεμένη τράπουλα;

Από giorgis , Κυριακή 15 Ιουνίου 2008 | 6:04 μ.μ.


Διαβάζοντας κάποιος την προσωπική στήλη του Θέμου Αναστασιάδη στο «Πρώτο Θέμα» αναρωτιέται: Μπλοφάρει και το παίζει άνετος στις δικαστικές διώξεις που αντιμετωπίζει ή έχει τον άσο τον καλό στο μανίκι; (Λογικά αυτός δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά το περιεχόμενο του επίμαχου ντιβιντί).

Παραβλέποντας αυτά που λέει, ο Αναστασιάδης, για «Κυπατζίδες bloggers» -πιθανόν να φωτογραφίζει το troktiko- αναρωτιόμαστε ποιοι είναι οι αποδέκτες του μηνύματος που στέλνει όταν γράφει: «Εγω στην θέση τους θα διάλεγα το Αγγίστρι. Εκεί που πήγε και κρύφτηκε ο Κουφοντίνας και δεν τον έβρισκαν με τίποτα. Είναι η πιο safe επιλογή να πάνε να κρυφτούν μετά τις τελευταίες και επικείμενες αποκαλύψεις για το ποιοι και πώς «έστησαν» την εμπλοκή μας στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Το Αγγίστρι είναι ειδυλλιακό και απέχει μια ώρα απ’ τον Πειραιά και μπορούν να πηγαινοέρχονται συχνά για να εισπράττουν τον πανάξιο μισθό τους».

Όπως και να ‘νε ας αποφύγουμε τις αυθαίρετες εκτιμήσεις και ας περιμένουμε το νέο επεισόδιο στο σήριαλ της Ζαχοπουλιάδας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger