Home » , , , » Καλά, οι Πασόκοι δεν παίζονται

Καλά, οι Πασόκοι δεν παίζονται

Από giorgis , Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008 | 1:04 π.μ.


Τουλάχιστον έχει αυτογνωσία ο Πάγκαλος αφού στην σημερινή του συνέντευξη στην «Ελευθεροτυπία αναγνωρίζει ότι «Εμείς οι ίδιοι είμαστε το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ».

Από τις τοποθετήσεις όμως που κάνει ο Θ. Πάγκαλος προκύπτουν κάποια ερωτηματικά με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν στερείται πολιτικής αντίληψης.

Σήμερα η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη εξ αιτίας της οικονομικής της πολιτικής και των σκανδάλων που προκύπτουν καθημερινά.
Αυτό έχει σαν αντανάκλαση στις δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις να παρουσιάζετε ότι μειώνετε η διαφορά που χωρίζει Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ.
Ηδη μια σειρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τοποθετήσεις τους εκτιμάν ότι η φθορά της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι αναστρέψιμη ενώ ο ίδιος ο γραμματέας του κόμματος Γ. Ραγκούσης δήλωσε ότι: «Χωρίς αμφιβολία βιώνουμε τον επίλογο αυτής της κυβέρνησης».

Σ’ αυτό το περιβάλλον είναι δυνατόν ο Πάγκαλος να δίνει συνέντευξη και να λέει ότι: «Η κοινωνία σήμερα χρειάζεται μια πεποίθηση νίκης, μια ελπίδα. Το ΠΑΣΟΚ μόνο του είναι εξαιρετικά δύσκολο να την προσφέρει»;

Με δεδομένο ότι ο Συνασπισμός έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ ο Πάγκαλος είναι σαν να προεξοφλεί την ήττα του κόμματος του όποτε γίνουν εκλογές.

Δεν ξέρει τους στίχους που λεν: « Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει, στρατιώτη μου για πόλεμο δεν κάνει»;

Αναρωτιέται κανείς πώς ένας ευφυής άνθρωπος σαν τον Πάγκαλο κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:21 π.μ.

Καλησπέρα από Λεωνίδιο. Ωραίο το blog σας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger