Home » , » Τύφλα να 'χει ο Γκέμπελ

Τύφλα να 'χει ο Γκέμπελ

Από giorgis , Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008 | 10:17 μ.μ.


Ο υπουργός προπαγάνδας του Καραμανλή έχει εμπεδώσει απόλυτα την ρήση του πρωθυπουργού για «σεμνά και ταπεινά». Ας μην αναφερθούμε πώς απέκτησε τις βίλες και τα εξοχικά του και ας σταθούμε στα μπακίρια που του ακούμπησε ο ελληνικός λαός για να μπορεί να εργάζεται σε ένα περιβάλλον αντάξιο της μεγαλειότητάς του.

Ο φορολογούμενος πολίτης πέρα από καμιά δεκαριά μπάτσους που του πληρώνει για να μην δεχθεί κανένα γιαούρτωμα το καμάρι μας, τα ακουμπάει και στον κηπουρό που έχει αποκλειστικά για το γραφείο του. Ε, δεν γίνετε κοτζάμ υπουργάρα να μην έχει και το λούλουδο του στο χώρο που εργάζεται. Και αυτό θέλει πότισμα. Δεν μπορεί φυσικά να το θεωρήσει κανείς αυτό πολυτέλεια. Εξάλου το ίδιο απέριττος και μετρημένος είναι ο Θόδωρας και στο υπόλοιπο σουλούπωμα του γραφείου του.

Ας πούμε με 20.000 ευρώπουλα βρήκε και έβαλε τέντες στο γραφείο του μην πάθει καμιά ηλίαση και έχουμε τρεχάματα. Φανταστείτε τι έρευνα αγοράς έκανε για να πετύχει μια τόσο καλή τιμή.

Τζάμπα την βγάλαμε και στα χαλιά που πήρε για το γραφείο του. Μόνο 16.000 ευρώ δώσαμε.

Αλλά και τους πίνακες που έβαλε εκεί και τον υπόλοιπο διάκοσμο μάλλον στις εκπτώσεις θα τον βρήκε αφού στοίχησαν μόνο 37.000 ευρώπουλα.

Οσο για τα χαλιά του γραφείου του μάλλον θα καθάρισε η Μοιλαράκη αφού τα πήρε σε ξευτίλα τιμή. Ούτε 16 χιλιάδες. 15.689 για την ακρίβεια.

Φυσικά δεν θα κάνουμε θέμα τα 11.000 ευρώπουλα που έδωσε για να βάλει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Τόσα συμβαίνουν στις μέρες μας…
Αν εργάζεσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι να μην έχεις καλές ιδέες; Σε κάτι θα μοιάζει τον «πνευματικό του πατέρα», Εφραίμ, δεν μπορεί.

Η τελευταία του δραστηριότητα, μάλιστα, μας έκανε και κάποια πράγματα εντελώς ξεκάθαρα, που μέχρι τώρα απλώς τα υποψιαζόμαστε.

Αναφερόμαστε στο τελευταίο του έργο που έχει τίτλο: «Αναδιοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης» και το πληρώσαμε μόνο 700.000 ευρώπουλα. Ανάμεσα στα άλλα που έχει στόχο αυτό το έργο είναι και κάτι που αφορά τους μπλόκερς.

Ο κυβερνητικός μας εκπρόσωπος προφανώς επηρεασμένος από την «θεία χάρη» που εκπέμπει ο πνευματικός του πατέρας σκέφτηκε κάτι απλό. Σου λέει ο άνθρωπος, δεν γίνετε κάθε μπαγλαμάς και κάθε αλανιάρα να παρουσιάζετε στο διαδίκτυο και να γράφει στο μπλοκ του/της ότι του/ης καυλώσει.

Ετσι λοιπόν ο Ρουσόπουλος θα έχει στο υπουργείο του μια ειδική ομάδα «Ράμπο» οι οποίοι κάθε μέρα θα παρακολουθούν τι γράφετε στα blogs.
Και φυσικά όταν διαπιστώνουν ότι αυτά που γράφονται θίγουν την υπουργάρα μας θα γίνεται «παρέμβαση της υπηρεσίας» για να υπάρξει βελτίωση. (Με ποιο τρόπο θα γίνετε αυτή η «παρέμβαση» το φαντάζεστε υποθέτουμε).


Μας έχει αφήσει άναυδους τι ιδέες κατεβάζει η γκλάβα του υπουργού προπαγάνδας.

Σίγουρα θα τον ζήλευε ο Γκέμπελ αν ζούσε!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger