Home » » Ταφόπλακα στο σκάνδαλο με δικαστική βούλα

Ταφόπλακα στο σκάνδαλο με δικαστική βούλα

Από giorgis , Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 | 1:18 μ.μ.



Αν και τα έχουμε ξαναγράψει, επειδή ορισμένες φυλλάδες εξακολουθούν να ταΐζουν κουτόχορτο τους αναγνώστες τους, ας επανέλθουμε.

Ο περιβόητος Ράινχαρντ Ζίκατσεκ για τον οποίον τόσο πολύ γίνετε λόγος είναι ένας τύπος ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος απ’ τις γερμανικές δικαστικές αρχές για την συμμετοχή του στο σκάνδαλο Ζήμενς. Συνεργάστηκε μαζί τους, εξυπηρέτησε τις σκοπιμότητες της γερμανικής κυβέρνησης και αυτή τον έβγαλε λάδι απ’ τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.
(Στο δικαστήριο που έγινε στην Γερμανία του έριξε μια ποινή της πλάκας με αναστολή για τα μάτια).

Τώρα μας λεν ότι οι ελληνικές δικαστικές αρχές έστειλαν στην Γερμανία έναν ανακριτή και έναν εισαγγελέα για να ανακρίνουν τον Ζίκατσεκ για να διαπιστώσουν την «εμπλοκή ελλήνων στο σκάνδαλο της Ζήμενς».
Καλά, για τόσο μαλάκα τον έχουν; Αυτός καθάρισε με τα νταλαβέρια που είχε με τους νόμους. Είπε όσα είχε συμφωνήσει με την Γερμανική κυβέρνηση να πει οπότε για ποιο λόγο να πει κάτι περισσότερο στους έλληνες ανακριτές;
Αλλωστε η κασέτα που παπαγαλίζει απ’ την αρχή είναι γνωστή: Εστελνε λεφτά στην Ελλάδα για να δίνουν μίζες στα δυο κόμματα εξουσίας αλλά δεν ξέρει σε ποια χέρια πολιτικών κατέληγαν. Τελεία και παύλα.

Και στην τελική αν όντος ενδιαφερόταν για να βρουν άκρια σ’ αυτό το σκάνδαλο θα πίεζαν τον «δικό μας» Χριστοφοράκο να μιλήσει αφού ήταν ο άνθρωπος που λάδωνε τα δικά μας πολιτικά αστέρια για να γίνονται οι δουλειές της εταιρίας του.

Ολη η φτιάξη δηλαδή είναι να μπει ταφόπλακα και σ’ αυτό το σκάνδαλο έχοντας μάλιστα και την δικαστική βούλα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger