Home » » Αϊ σιχτίρ καραγκιόζηδες

Αϊ σιχτίρ καραγκιόζηδες

Από giorgis , Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008 | 3:07 μ.μ.


Είσαι απλώς πολίτης, οδηγείς αυτοκίνητο και δεν σταματήσεις σε σήμα των μπάτσων;
Στην καλύτερη περίπτωση όταν σε συλλάβουν να σε τουλουμιάσουν στο ξύλο στην χειρότερη να σε εκτελέσουν εν ψυχρώ οι μπάτσοι. Όπως δολοφόνησαν στο παρελθόν τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρίνο Χριστόπουλο στο Ζεφύρι ή τον Ηρακλή Μαραγκάκη στο Ρέθυμνο της Κρήτης.


Είσαι επώνυμος, οδηγείς το μαύρο πολυτελές τζιπ σου και όταν δεχθείς σήμα από μπάτσους να σταματήσεις, εσύ τους γράφεις στ’ αρχίδια σου και το αμόρε σου που είναι συνοδηγός τους δείχνει κωλοδάχτυλο;

Τότε το πράγμα αλλάζει. Θα κάνεις την πλάκα σου περνώντας πέντε-έξη κόκκινα φανάρια παίζοντας με τα μπατσάδικα που σε κυνηγάνε και όταν σε στριμώξουν θα συνεχίσεις τον τσαμπουκά.
Θα απαιτήσεις να ‘ρθει εισαγγελέας και όταν βρεθείς στην μπασκηναρία θα βρεις πρόθυμα blog και φυλλάδες να δείξουν κατανόηση στο δράμα που πέρασες. Για «Εφιαλτικό βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Βάρης που πέρασε το επώνυμο ζευγάρι», θα γράψει ο ένας, την βασανιστική περιπέτεια της Αννίτας θα υπογραμμίσει ό άλλος που δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει τηλεφωνικά το κορίτσι γιατί «οι αστυνομικοί την κοιτούσαν με περίεργο υφάκι».

Αϊ σιχτίρ καραγκιόζηδες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger