Home » » Ο ρόλος ΕΕ-ΟΟΣΑ στην εκπαίδευση – Εκδήλωση ΔιΕΕξοδου Νοτιοδυτικής Αθήνας στις 6/2

Ο ρόλος ΕΕ-ΟΟΣΑ στην εκπαίδευση – Εκδήλωση ΔιΕΕξοδου Νοτιοδυτικής Αθήνας στις 6/2

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 | 5:15 μ.μ.

Τι ετοιμάζουν για τα παιδιά μας; 

Η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ δεν έχει μόνο οικονομικές συνέπειες. Όπως μια χώρα βασίζεται στην εκπαίδευση για να πετύχει τους μελλοντικούς της στόχους, έτσι και η ΕΕ, προκειμένου να πετύχει τους δικούς της στόχους, δίνει κατευθύνσεις στα κράτη – μέλη για την εκπαιδευτική τους πολιτική. Στις χώρες με ισχυρή οικονομία οι στόχοι αυτοί συμπίπτουν με τους στόχους του εγχώριου κεφαλαίου. Στις εξαρτώμενες οικονομικά, οι στόχοι αυτοί εξυπηρετούν κυρίως το πολυεθνικό κεφάλαιο και το ρόλο που αυτό  σχεδιάζει για την κάθε εξαρτώμενη χώρα. Αρωγός στην προσπάθεια να επιβληθεί η εκπαιδευτική αυτή πολιτική είναι ο ΟΟΣΑ με την «τεχνογνωσία» του. Εκεί που οι υπάρχοντες θεσμοί δεν δίνουν τη δυνατότητα επιβολής με νομοθετικά μέτρα της επιθυμητής πολιτικής, έρχονται ντυμένες με επιστημονικό μανδύα οι εκτιμήσεις – προτάσεις του ΟΟΣΑ για να πιέσουν. Στη χώρα μας οι κυβερνήσεις έχουν αποδεχτεί το ρόλο αυτό του ΟΟΣΑ, ώστε οι σχεδιαζόμενες στα διεθνή κέντρα πολιτικές να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια που θέτει το εκπαιδευτικό και το λαϊκό κίνημα.

Σύμφωνα με την πολιτική ΕΕ – ΟΟΣΑ: Η εκπαίδευση θεωρείται επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο με κριτήριο την αύξηση της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων. Θεωρείται υπεύθυνη για την μείωση της ανταγωνιστικότητας και την αύξηση της ανεργίας με την αιτιολογία ότι δεν παράγει εργατικό δυναμικό που να καλύπτει τις ανάγκες τους. Προσέξτε! Στόχος δεν είναι η μείωση της ανεργίας, αφού το εργατικό δυναμικό πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικό, άρα λιγότεροι εργαζόμενοι να παράγουν μεγαλύτερο και φτηνότερο αποτέλεσμα.

Μάλιστα οι ήδη εργαζόμενοι πρέπει να είναι ευέλικτοι, δηλαδή να μετεκπαιδεύονται διαρκώς στα πλαίσια της «διά βίου μάθησης» με δική τους ευθύνη και κόστος. Αυτό θέλει να μαθαίνουν τα παιδιά μας στο «νέο σχολείο» η εκπαιδευτική πολιτική την οποία προωθούν ΕΕ/ΟΟΣΑ και ενστερνίζονται, άλλοτε δειλά, άλλοτε με ενθουσιασμό, οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Η Πρωτοβουλία Αγώνα για την αποδέσμευση από την ΕΕ – ΔιΕΕξοδος  επιδιώκει, εκτός των άλλων δράσεων, την ενημέρωση του κόσμου και την απομυθοποίηση του αποκαλούμενου «κοινοτικού κεκτημένου» που στην πραγματικότητα είναι μια σειρά θεσμών που αλυσοδένουν τους πολίτες στο άρμα του μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Ειδικότερα για τα ζητήματα της εκπαίδευσης, η ΔιΕΕξοδος Νοτιοδυτικής Αθήνας σας καλεί σε συνάντηση – συζήτηση για το ρόλο της ΕΕ και του ΟΟΣΑ τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα Ιμβρίων Ν. Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 80 (στάση τραμ Μ. Αλεξάνδρου). Τη συζήτηση θα ανοίξουν με εισηγήσεις οι εκπαιδευτικοί Ζέτα Μελαμπιανάκη (πρωτοβάθμια) και Στέλιος Μαρίνης (δευτεροβάθμια).


Πηγή
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 201 σχόλια

6 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:50 μ.μ.

Δεν ύπάρχει σήμερα καμμία χώρα με Φεουδαρχία ούτε εξαρτημένη. Ο Καπιταλισμός βρίσκεται στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο παγκόσμια και στην χώρα μας στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις Αληλεξάρτησης και η χώρα μας είναι σε ενδιάμεση θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. ΟΙ Ανταγωνισμοί πλέον είναι τεράστιοι ανάμεσα στις Αστικές Τάξεις αλλά και ανάμεσα σε τμήματα των Αστικών Τάξεων στην κάθε χώρα. Η Αγγλία έφυγε απο την Ε.Ε σαν επιλογή τμήματος της Αστικής Τάξης που τα Συμφέροντα της θίγονται στην Ε.Ε. Στην Γαλλία η ΛΕΠΕΝ ζητάει την Εξοδο απο την Ε.Ε. Σε όλες τις περιπτώσεις οι λαοί θα βγούνε χαμένοι όποιος και να υπερισχύσει. Στην χώρα μας υπάρχουνε Χρυσή Αυγή Εθνικιστές Φαρμακοβιομήχανοι Ξενοδόχοι Εφοπλιστές που επιδιώκουνε την Εξοδο απο την Ε.Ε και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού οργανισμού με Ρωσία Κίνα. Ο Λαός δεν έχει κανένα συμφέρον απο αυτά. Θα ζήσει την ίδια τραγωδία με σήμερα. Ο Λαός δεν πρέπει να διαλέξει ποιό τμήμα της Αστικής Τάξης η Ξένος Ιμπεριαλιστής θα τον σφάξει. Πρέπει να παλέψει κάτω απο την δική του Ταξική Σημαία ενισχύοντας παντού την Λαική Συμμαχία που όσο θα δυναμώνει θα αποσπά προσωρινά μέτρα ανακούφισης απο την Αστική Τάξη με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αυτό για τον λαό είναι Μονόδρομος

6 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:02 μ.μ.

Με σχόλια που δείχνουν παντελή έλλειψη εγκεφάλου, σαν και αυτά του νέου φρούτου που λέγεται "Τζαμαρίας" (!!!), αποδεικνύεται περίτρανα η κατάντια και το αδιέξοδο του "Κ"ΚΕ. Το "Κ"ΚΕ μας λέει το μεγάλο ΟΧΙ στην έξοδο από την ΕΕ - που είναι λυδία λίθος για κάθε αριστερή-κομμουνιστική δύναμη - όπως ακριβώς και οι Μένουμε Ευρώπη, των οποίων ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί, ας πούμε, την "αριστερή πτέρυγα". Στην περίπτωση της Βρετανίας υπήρχαν κάποιες μειοψηφικές πτέρυγες του κεφαλαίου που πράγματι ήθελαν την έξοδο από την ΕΕ. Η μεγάλη πλειοψηφία του κεφαλαίου, όμως, και στη Βρετανία τάχθηκε με το Bremain. Για την Ελλάδα όμως, βρε Τζαμαρία, λες χυδαία και άθλια ψέματα. Το 100% του κεφαλαίου στην Ελλάδα παθαίνει εγκεφαλικό και μόνο με το άκουσμα της φράσης "έξοδος από την ΕΕ". Ή είσαι χυδαίος και άθλιος Γκαίμπελς ή πάσχεις από έλλειψη εγκεφάλου, κάτι που θεωρώ πιθανότερο, δεδομένης της μαρξιστικά ανεγκέφαλης πολιτικής του "Κ"ΚΕ.
ΥΓ: Για τη ΧΑ πάλι ψέματα λές. Ο Μιχαλολιάκος έχει δηλώσει ότι η ΧΑ είναι υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη και την ΕΕ, όπως και το "Κ"ΚΕ άλλωστε!

6 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:56 μ.μ.

10.02 Κάνεις λάθος. Μιχαλολιάκος Καρατζαφέρης Μπαλτάκος Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι και Ξενοδόχοι είναι υπερ της Εξόδου απο την Ε.Ε. Απλά είναι μειοψηφία. Στην Αγγλία ήτανε επιλογή της Αστικής Τάξης η Εξοδος απο την Ε.Ε όπως στην Γαλλία η Λεπέν και στις ΗΠΑ με τον Τραμπ. Δεν έχουμε λοιπόν λόγο να μπούμε κάτω απο την Σημαία της Αστικής Τάξης η τμημάτων της και των Ιμπεριαλιστών Ρωσίας Κίνας. Πρέπει να παλέψουμε μέσα απο την Λαική Συμμαχία που χωράμε όλοι σε Ταξική Βάση. Μέσα στον καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας. Και η ζωή ξεκαθαρίζει σε όλους την λύση. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ την είδαμε σφάζει καθημερινά τον λαό. Τα ψέματα τελειώσανε οδυνηρα για τον λαό

7 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:21 π.μ.

10.02 Το καταλαβαίνω οτι σε εκθέτει το να λες τα ίδια με τους Λεπέν Μιχαλολιάκο Καρατζαφέρη Μπαλτάκο και τα τμήματα της Αστικής Τάξης που τους στηρίζουνε αλλα σίγουρα είναι απο παραπληροφόρηση. Ο Μόνος σίγουρος τρόπος για να αποφεύγεις τις παγίδες της Αστικής Τάξης η τμημάτων της είναι η Λαική Συμμαχία. Και χωράμε όλοι. Ο μόνος διαχωρισμός που υπάρχει είναι Ταξικός τίποτα άλλο.

7 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:40 π.μ.

10.02 Ακόμα δυο λάθη που έκανες. Το ένα είναι οτι η θέση του ΚΚΕ είναι για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής το γράφω ξεκάθαρα απλά δεν το είδες και δεν ξέρεις την θέση του κόμματος. Και το δεύτερο είναι οτι η Αγγλια συνεχίζει να έχει καπιταλισμό δεν πιστεύω να σου είπανε κάτι άλλο. Ταξική Ενότητα χρειάζεται και συμπεράσματα. 2 χρόνια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχουμε και η σφαγή του λαού είναι χωρίς προηγούμενο.

7 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:04 μ.μ.

10.02 H Σοσιαλισμό θα έχουμε με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταριάτου η Καπιταλισμό σε Φιλελεύθερη Σοσιαλδημοκρατική Αριστερή η Φασιστική εκδοχή με τα μέσα παραγωγής στους Καπιταλιστές. ΟΙ Κομμουνιστές είμαστε με το Πρώτο ΕΣΥ......Σίγουρα με το δεύτερο. Δεν είναι κακό μη ντρέπεσαι..

7 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:28 μ.μ.

Ολοι στην Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 21 Φλεβάρη στην Ομόνοια 6.30. Παλεύουμε ενάντια στην Σφαγή του λαού απο την Αστική Τάξη και την Αριστερή Κυβέρνηση. Διεκδικούμε επαναφορά μισθών Συντάξεων και όλων των Εργατικών δικαιωμάτων στο 2009 χωρίς την παραμικρή αυταπάτη οτι αυτά μπορεί να τα φτιάξει ..κάποια.. κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού.Ολα αυτά θα γίνουνε μόνο απο μια κυβέρνηση της Εργατικής Λαικής Εξουσίας που θα κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής. Σε αυτή την Κυβέρνηση το ΚΚΕ θα συμμετέχει.

8 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:04 π.μ.

Το να ταυτίζεις όποιον είναι υπέρ της ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ εκτός του ότι είναι σκέτη ανοησία είναι και άκρως συστημικό και επικίνδυνο. Σκέψου μόνο ότι αυτοί που μας ταυτίζουν με φασίστες πχ Λεπέν σε αυτό το ζήτημα είναι το αστικό μπλοκ, οι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι που λένε ότι θέλουμε απομονωτισμό και εθνική περιχαράκωση όπως η Λεπέν, ο Τραμπ κλπ. Έτσι προπαγανδίζουν αυτοί. Επιλέγεις λοιπόν να ταυτιστείς μαζί τους; Το παίζεις και κομμουνιστής κατά τα άλλα. Αλήθεια η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της εξόδου; Και πότε το είπε ρε έξυπνε για πες μας.

Διάβασε συνέντευξη του Μιχαλολιάκου στο bankingnews. Πάτα το στο Google και μπες. Σου παραθέτω το κομμάτι με το ευρώ

"...Αν φύγουμε από το ευρώ τώρα θα τους κάνουμε δώρο στους ευρωπαίους δανειστές μας.
Η δραχμή είναι εθνικός τελικός στόχος, αλλά όχι τώρα"

Το κατάλαβες τώρα κομμουνισταρά μου; Εσείς ταυτίζεστε με τους φασίστες και με όλο το αστικό μπλοκ γιατί λέτε το ίδιο ότι δεν πρέπει τώρα να βγούμε από το ευρώ και την ΕΕ. Άρα πλήρης εγκατάλειψη της θέσης για έξοδο από την ΕΕ. Τώρα ποιοι είναι αυτοί οι καπιτάλες που θέλουν και έξοδο από την ΕΕ μάλλον είναι αόρατοι γιατί δεν υπάρχουν πουθενά και δεν ακούγονται καθόλου. Αντίθετα εγώ ακούω τον ΣΕΒ και όλο το αστικό μπλοκ να προπαγανδίζει το μνημόνιο και την παραμονή της χώρας στην ΕΕ

V For Viva La Revolution

8 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:31 μ.μ.

11.04 Κάνεις λάθος. ΟΙ Θέσεις του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρες. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την Λαική Συμμαχία. Αυτή είναι η λύση για την τραγωδία που ζούμε. Επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού Οργανισμού με Ρωσία Κίνα αποτελεί για τον λαό καταστροφή ίδια με την σημερινή. Το επιδιώκουνε Εθνικιστές Φασίστες Φαρμακοβιομήχανοι Ξενοδόχοι Εφοπλιστές η Λεπέν ο Φάρατζ ο Τράμπ. Αγώνας κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας δεν διαλέγουμε ξένο Ιμπεριαλιστή. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. 21 Φλεβάρη 6.30 στην Ομόνοια με το ΠΑΜΕ.

8 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:35 μ.μ.

Η Καπιταλισμό με τα μέσα παραγωγής στους Αστούς θα έχουμε η Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Κάτι άλλο ...ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ..... ούτε υπήρξε ούτε θα υπάρξει ποτέ. ΜΑ ΠΟΤΕ.

8 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:46 μ.μ.

11.04 Δεν έχω ακούσει κανέναν απο την Αστική Τάξη να μιλάει για Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταριατου. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

8 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:14 μ.μ.

11.04 Η Χρυσή Αυγή και οι Καρατζαφέρης Μπαλτάκος μιλάνε για Εθνικό Καπιταλισμό και έχουνε χρηματοδότηση απο την Ιμπεριαλιστική Ρωσία. Τμήμα του Ξενοδοχειακού Εφοπλιστικού και Φαρμάκου Κεφαλαίου τα συμφέροντα τους θίγονται απο την Ε.Ε και προτιμούνε Ρωσία Κίνα. Επίσης πριν λίγα χρόνια η Λευκορωσία πήρε δάνεια απο την Ρωσία. Υπόγραψε ΜΝΗΜΟΝΙΟ με τα ίδια μέτρα σφαγής του λαού. Οπως καταλαβαίνεις η θέση όλων είναι στην Λαική Συμμαχία. Διαφορετικά στηρίζεις τον Καπιταλισμό.

9 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:27 μ.μ.

Καταρχήν δεν είπα τίποτα περί Ρωσίας και Κίνας και να πάμε με αυτούς. Τι έχεις όμως να πεις για το κόμμα σου που την ίδια ώρα που πουλάει ντούρο αντικαπιταλισμό την ίδια ώρα στέλνει στην Κριμαία αντιπροσώπους του παρεούλα με έταιρους φασίστες για να εδραιωθεί ο ρώσικος ιμπεριαλισμός εκεί με το δημοψήφισμα; Τι δουλειά έιχαν εκεί μπορείς να μας το δικαιολογήσεις; Τι έχεις να πεις που το ΚΚΕ δεν καταδικάζει ανοιχτά τους βομβαρδισμούς των Ρώσων στο Χαλέπι και τη σφαγή αμάχων; Για να στο κάνω πιο ξεκάθαρο ούτε ΗΠΑ ούτε ΕΕ ούτε Ρωσία-Κίνα.

Ναι η Χρυσή Αυγή τα παίρνει και από Ρώσους ολιγάρχες ταυτόχρονα όμως δεν λέει κουβέντα για έξοδο από την ΕΕ.

Για δες και αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=mQl2mjQMiYg

Αλλά και να υπάρχουν τμήματα του κεφαλαίου που θέλουν επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και έξοδο από την ΕΕ αυτό σίγουρα δεν είναι ισχυρό τόσο ώστε να επιβάλει αυτή τη λύση. Και τι πάει να πει αυτό όμως; Επειδή το λένε και καπιταλιστές αυτό σημαίνει ότι το εγκαταλείπουμε ως άμεσο αίτημα; Μα ακριβώς αυτή η τακτική οδηγεί τους λαούς κατευθείαν στις Λεπέν και σε λύσεις που επιβάλει το κεφάλαιο κάθε είδους. Αν και το ΚΚΕ μας λέει ότι επιστροφή σε εθνικό νόμισμα τώρα είναι καταστροφή τότε ο πολίτης θα το ρίξει είτε στο ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ και στους ευρωλάγνους σκεπτόμενος ότι ζωή έξω από την ΕΕ δεν υπάρχει όπως γίνεται τώρα στην Ελλάδα χρόνια τώρα είτε εγώ παίρνω και το δικό σου σκεπτικό θα το ρίξει σε κόμματα που θα του πούνε έξω από το ευρώ και την ΕΕ αλλά με φασισμό πακέτο ή άλλο μοντέλο διαχείρισης και τον καπιταλισμό κυρίαρχο γιατί θα το παρουσιάζουν ως ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ και θα έχουν πείσει το κόσμο σε αντίθεση με εσάς.

Κάνετε τεράστια ζημιά δεν το καταλαβαίνετε; Ή μήπως αυτός είναι τελικά ο σκοπός του κόμματος;

V For Viva La Revolution

9 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:47 μ.μ.

1.27 Κάνεις τραγικό λαθός. Πρέπει να ξεχάσεις το Αστικό Πολιτικό παιχνίδι στο οποίο το ΚΚΕ συμμετέχει απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης. Ολα θα γίνουνε μέσα απο την Λαική Συμμαχία σε Ταξική Βασή. Αγώνας στο σήμερα για να αποσπάσουμε προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αυτή είναι η Σωτηρία για τον λαό και το ζήτημα είναι ποιός έχει τα μέσα παραγωγής στα χέρια του. Πέφτεις στην παγίδα της Θεωρίας των Σταδίων....που το ΚΚΕ την πλήρωσε πανάκριβα μέχρι το 1991.... Οταν την Εξοδο απο την Ε.Ε την βάζεις αποκομένη απο το ζήτημα της Εξουσίας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ εξυπηρετείς τμήματα της Αστικής Τάξης ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:04 π.μ.

1.27 Το οτι υπάρχουνε μειοψηφικά τμήματα της Αστικής Τάξης που θέλουνε Εξοδο απο το Ευρώ και την Ε.Ε για τα συμφέροντα τους είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για να το παραβλέψουμε. Ο Λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να ταυτιστεί με αιτήματα τμημάτων της Αστικής τάξης θα το πληρωσει πανάκριβα. Αυτό το λάθος το έχει κάνει το ΚΚΕ μετά το 1974 να βάζει ξεχωριστά αυτά τα ζητήματα απο το θέμα της Εξουσίας και η Αστική Τάξη με το ΠΑΣΟΚ το εκμεταλεύτηκε απόλυτα. Παρα το ότι τότε ήτανε υποχρεωτικά συνειδητή επιλογή για ολη την Αστική τάξη η ΕΟΚ λόγω ΕΣΣΔ. Πόσο μάλλον σήμερα και με άλλα Ιμπεριαλιστικά κέντρα. Αυτά για το ΚΚΕ τελειώσανε το 1991... Ενα βήμα απο το γκρεμό......

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:06 π.μ.

1.27 Οσο για το ζήτημα των Ιμπεριαλιστικών πολέμων σε Συρία Ουκρανία σχετικά με την θέση του ΚΚΕ δεν το σχολιάζω. Σίγουρα το είπες για Καλαμπούρι.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:39 π.μ.

1.27 Και κάτι ακόμα. Η Βενεζουέλα έχει εδω και 19 χρόνια Αριστερή Κυβέρνηση που κακώς την στηρίζει και το Κ.Κ. θα φέρνανε τον ....σοσιαλισμό του 21ου αιώνα.... Αντι για αυτό ο λαός ζει στην Απόλυτη εξαθλίωση και η Αστική τάξη μέσα στην Χλιδή. Και δεν έχουνε ουτε Ευρώ.... ούτε Ε.Ε..... Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και στην Κούβα σε μια πορεία αν οι Κομμουνιστές δεν σταματήσουνε τον κατήφορο απο την εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού που είναι Συλλογικές αποφάσεις του Κ.Κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:56 π.μ.

Καταρχήν ακόμα και όλο αυτό περί κοινωνικοποίησης και λαϊκής εξουσίας καμία σχέση δεν έχει με το σοσιαλισμό. Το ΚΚΕ έχει εγκαταλείψει την επαναστατική ιδεολογία από το 1956 κιόλας με τις πραξικοπηματικού τύπου ανατροπές στα κόμματα από τους χρουτσοφικούς ρεβιζιονιστές, δεν θέλει την ένοπλη βίαιη επανάσταση η οποία είναι προϋπόθεση για το σοσιαλισμό και την έχει όχι απλά εγκαταλείψει αλλά προδώσει αυτήν την ιδέα (να μην ξεχνάμε την δήλωση μετανοίας του Φλωράκη το 1974 που είναι ανοιχτή ομολογία ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ). Απόδειξη είναι ότι ύστερα από όσα έγιναν θεωρείτε ακόμα την ΣΕ μετά το 1956 σοσιαλιστικό κράτος, την Κούβα το ίδιο, τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου, την Πολωνία, την Α.Γερμανία κλπ. Άλλη απόδειξη είναι το ποιους θεωρεί το κόμμα συντρόφους του και συναντιέται και συζητεί συντροφικά και με ειλικρίνεια και με ποιους έχει σχέσεις και συνομιλεί, τους καλεί στα συνέδριά του κλπ. Αναφέρω ενδεικτικά ΚΚ Κίνας, ΚΚ Συρίας, ΚΚ Ρωσίας, ΑΚΕΛ, ΚΚ Βιετνάμ, ΚΚ Ινδίας, Ουκρανίας, Ιράκ κλπ. Μιλάμε για κόμματα όχι απλά ρεβιζιονιστικά αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φουλ σοσιαλφασιστικά πχ Συρίας που στηρίζει το ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΣΑΝΤ. Καλά για Κίνας δεν το συζητώ καν έτσι; Άρα το κατά πόσο είναι κομμουνιστικό το εδώ κόμμα ας μη το σχολιάσουμε καλύτερα. Υπό αυτή την έννοια όχι δεν έκανα καλαμπούρι πριν σε καμία περίπτωση. Η δική σου σιωπή από την άλλη σε αυτό που σου είπα τα λέει όλα.

Στο ζουμί τώρα. Ξέρεις στον κόσμο εκτός από ταξικές και σοσιαλιστές επαναστάσεις έχουν γίνει και γίνονται και εθνικοδημοκρατικές επαναστάσεις, αντιιμπεριαλιστικοί, δημοκρατικοί αγώνες κλπ. Καθαρή σοσιαλιστική επανάσταση τουλάχιστον στην Ελλάδα μην περιμένεις τουλάχιστον άμεσα. Οι λαοί και οι κοινωνίες περνούν από διάφορες κοινωνικές-ιστορικές φάσεις ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε λαό και χώρα και τους κοινωνικούς συσχετισμούς. Η θεωρία των σταδίων όπως την σκέφτεσαι εσύ και την πρόβαλε το ΚΚΕ ναι είναι φουλ ρεβιζιονιστική και οπορτουνιστική. Όπως όμως την έθεταν ο Λένιν και ο Στάλιν ήταν στη σωστή επαναστατική της βάση. Ο Λένιν μας διδάσκει ότι ο αγώνας για δημοκρατία συνδέεται και πρέπει να συνδέεται με το σοσιαλισμό και ότι μπορεί ο πρώτος να μας οδηγήσει στο δεύτερο. Πως όμως. Μόνο με επανάσταση ούτε με εκλογές ούτε με ό,τι άλλο. Μόνο αν συγκροτηθεί ο λαός και η εργατική τάξη αγωνιστικά και επαναστατικά ενάντια στις κυρίαρχες δυνάμεις και έχει πρόγραμμα ανατροπής της εξουσίας τους. Δηλαδή ακόμα και για το δημοκρατικό αγώνα ο Λένιν έβαζε αυτή την προϋπόθεση, Απόδειξη γι'αυτό είναι η αστικοδημοκρατική Φεβρουριανή επανάσταση η οποία με την επαναστατική καθοδήγηση των μπολσεβίκων μετεξελίχθηκε σε σοσιαλιστική. Να λοιπόν πως τα ένωσε ο Λένιν αυτά τα δύο.

To be continued

V For Viva La Revolution

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:47 π.μ.

Ο Λένιν λέει ξεκάθαρα "....Το προλεταριάτο όμως, που δεν διαπαιδαγωγείται στην πάλη για τη δημοκρατία, δεν είναι ικανό να πραγματοποιήσει την οικονομική ανατροπή" Απάντηση στον Π. Κίεβσκι (Γ. Πιατακόφ) Άπαντα, τ. 30, σελ. 71

Η πάλη λοιπόν ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την εξάρτηση μιας χώρας είναι δημοκρατικός που μπορεί να συσπειρώσει όχι μόνο την εργατική τάξη και τους εργαζόμενους αλλά και άλλα στρώματα πχ μικρομεσαίους, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, βιοτέχνες, φτωχούς αγρότες κλπ. Τέτοιος είναι και ο αγώνας ενάντια στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ κλπ. Και εσείς τι κάνετε αυτό το όπλο το πετάτε στα σκουπίδια και χαρίζετε το λαό στο σύστημα. Σου θυμίζω τι έλεγε το επαναστατικό ΚΚΕ και ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ για λαϊκοδημοκρατική εξουσία έτσι ένωσε το λαό επαναστατικά. Η Γ διεθνής επίσης αντιλαμβανόταν τα Λαϊκά Μέτωπα ως ένα βήμα που θα μπορούσε να φτάσει και μέχρι το σοσιαλισμό. Πρόσεξε εδώ γίνεται εσκεμμένα ένα λάθος. Δεν έφταιγε η πολιτική των Μετώπων αλλά οι ηγεσίες των κομμάτων που δεν την εφάρμοσαν σωστά. Το ΚΚΕ θα μπορούσε κάλλιστα να καταλάβει την εξουσία. Δεν το έκανε αντίθετα επέλεξε την υποταγή στους Άγγλους. Σε αυτό υπεύθυνη αποκλειστικά ήταν η τότε ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του ΚΚΕ με τις επαίσχυντες συμφωνίες Καζέρτας-Λιβάνου-Βάρκιζας. Ο Χότζα όμως πήρε την εξουσία στην Αλβανία μετά τον αντιφασιστικό-εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα τον μετεξέλιξε δηλαδή σε σοσιαλισμό. Το ίδιο και στη Βουλγαρία με το Δημητρόφ. Αυτοί δηλαδή γιατί έκαναν σοσιαλισμό αν η τακτική των Μετώπων ήταν λαθεμένη. Γιατί αυτοί ως ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΕΣ κατάλαβαν ακριβώς αυτή την σύνδεση και εφάρμοσαν ολόσωστα τη γραμμή της Γ Διεθνούς.

Η πάλη λοιπόν για ΑΜΕΣΗ έξοδο από την ΕΕ, για ανατροπή της μεγαλοαστικής τάξης και του ιμπεριαλισμού και της πολιτικής της, για διαγραφή του χρέους και μέτρα ενάντια στο μεγάλο κεφάλαιο όπως απαλλοτρίωση και εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των βιομηχανιών, τραπεζών, πολυεθνικών, εργοστασίων χωρίς αποζημίωση φυσικά κλπ για μια πραγματική λαϊκή εξουσία αν έχει τέτοια επαναστατικά χαρακτηριστικά είναι το πρώτο βήμα για το σοσιαλισμό και είναι ταυτόχρονα ταξική αλλαγή.

Και μη λέτε εσείς για το ΠΑΣΟΚ γιατί το "Κ"ΚΕ ήταν που μιλούσε για αλλαγή με το ΠΑΣΟΚ και μιλούσε για τα θετικά του το ότι καλλιεργούσε το κόμμα αυταπάτες για το ρόλο του ΠΑΣΟΚ αυτό ήταν επιλογή των σοσιαλδημοκρατών του Φλωράκη σιγά μην ήξερε ο Φλωράκης τι εστί ΠΑΣΟΚ άσε τώρα δουλεύανε τον αριστερό κόσμο κανονικά. Το ΠΑΣΟΚ από την αρχή φαινόταν ότι εξαπατούσε κανονικά και στόχος του ήταν να κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι είναι αριστερό κόμμα για να τον εγκλωβίσει στο σύστημα. Ε σε αυτό το βοήθησε και το "Κ"ΚΕ όπως και αργότερα με τη συγκυβέρνηση Τζανετάκη-Ζολώτα ευθύνεται και το ΨευτοΚΚΕ που οδηγήθηκε αριστερός κόσμος όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη ΝΔ δυστυχώς.

Παραδείγματα όπως Εκουαδόρ ή Βενεζουέλα επειδή αναφέρθηκες καμία μα καμία σχέση δεν έχουν με αυτό που προτείνω και φυσικά με την επαναστατική γραμμή του Μαρξισμού-Λενινισμού σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για μια άλλη διαχείριση του καπιταλισμού και της εξάρτησής των χωρών αυτών από το ξένο κεφάλαιο καθαρά χωρίς στοιχεία ανατρεπτικά και επαναστατικά. Δεν λύσανε ούτε καν ζητήματα δημοκρατίας όπως εθνική ανεξαρτησία αυτή τη στιγμή η Βενεζουέλα είναι πλήρως εξαρτημένη από το κινέζικο ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο και από το ευρωπαϊκό ακόμα και καλά στο Εκουαδόρ μιλάμε για νεοφιλελευθερισμό καραμπινάτο αν παρακολουθείς τι γίνεται τα τελευταία χρόνια.

V For Viva La Revolution

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:32 μ.μ.

10.56. Πάμε ένα ενα απο την αρχή. Ο Λένιν με τους Μπολσεβίκους διαχωρήστηκε απο τον Οπορτουνισμό το 1903. Διατηρώντας την αυτοτέλεια του κόμματος και σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Οπορτουνισμό δεν μπήκε στην Αριστερή Κυβέρνηση Κερένσκι και την ανέτρεψε. Αντίθετα στην υπόλοιπη Ευρώπη Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός πνίξανε τα πάντα στο αίμα και βοηθήσανε τα μέγιστα στην άνοδο του Φασισμού σαν συνειδητή επιλογή της Αστικής Τάξης. Η Κ.Δ το 1935 με την Αλλαγή του Σοσιαλφασισμού με τα Πολιτικά Μέτωπα Θεωριτικοποίησε ένα απο τους δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ που σωστά έκανε η ΕΣΣΔ διέσπασε τα Κ.Κ και νίκησε. Για τα Κ.Κ που δεν είχανε την Εξουσία ΕΛΙΓΜΟΣ και Αντιφασιστικός αγώνας στο πλευρό της ΕΣΣΔ σήμαινε. Απελευθερωτικός αγώνας μέσα απο την Κοινωνική Συμμαχια και την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα σύνδεση Απελευθερωτικού Ταξικού και την Εξουσία. Πράγμα που ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ δεν γίνεται όταν είσαι Εγκλωβισμένος σε Πολιτικό Σχηματισμό με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό. Το παράδειγμα της Χώρας μας τα λέει όλα. Το Πρόγραμμα του ΚΚΕ της 6ης Ολομέλειας του 1934 μιλαει για Σοσιαλισμό με Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Αλλαξε μετά το 1937..... με την λαοκρατία πυ σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει Σοσιαλισμό. Αγνοηθήκανε το 2ο και 3ο Γράμμα Ζαχαριάδη για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο όπως και οδηγία της Κ.Δ τον Σεπτέμβρη του 1939 με τον ...σιάντο... στην 2η ΚΟΜΕΠ του 1942 να τα βγάζει ....σεχταριστικά.... και να λέει ότι φτιάχτηκε το ΕΑΜ σαν Πολιτικό μετώπο με βάση το 1ο που δέχτηκε κριτική απο την Κ.Δ το Γενάρη του 1941 οτι θα φέρει σύγχηση. Οτι ακολούθησε ήτανε ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Διάλυση ΟΚΝΕ το 1943 διαλυση Κ.Δ λόγω Ευρωκομμουνισμού ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ και ο λαός δεμένος ζειροπόδαρα να μην πάρει την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:42 μ.μ.

Δώσανε χρόνο στην Αστική Τάξη να αλλάξει τον Συσχετισμό και να σφάξει τον λαό σε ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ και κατόπιν το έγκλημα στην Βαρκιζα. Αντίθετα με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα είχε γίνει ο Απελευθερωτικος Αγώνας και η Σύνδεση Απελευθερωτικού Ταξικού τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 και δεν θα υπήρχε ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ και ΔΣΕ. Η Υπαρξει του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ καθυστέρησε στο να πέσει όλο το βάρος στον ΔΣΕ απο τα τέλη 1945 όπως πίεζε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ με αποτέλεσμα όταν έγινε το 1947 το αστικό κράτος να έχει οργανωθεί. Ο Ζαχαριάδης απο την 5η Ολομέλεια τον Γενάρη του 1949 ξεκίνησε την κατάργηση των Σταδίων. Το 1953 το είχανε ψηφίσει. Δυστυχώς το 1955 με το Πογκρόμ στην τασκένδη σε εξέλιξει τον υποχρεώσανε να το αποσύρει απο το ΚΚΣΕ ΧΡΟΥΤΣΟΦ. Πουθενά δεν έγινε Σοσιαλισμός με Πολιτικά Μέτωπα. Στην Αν,Ευρώπη ήταν η παρουσία του Κόκκινου Στρατού που έδωσε την δυνατότητα στους λαούς και στους Κομμουνιστές να οικοδομήσουνε Σοσιαλισμό. Ο Οπορτουνισμός εκεί λούφαξε περιμένωντας την επικρατησή του και στην ΕΣΣΔ ΛΌΓΩ των απωλειών του Πολέμου το 1983.... Απο εκει και μετά ο Σοσιαλισμός ανατράπηκε Σταδιακά με την εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:52 μ.μ.

Το ΚΚΕ εμφανίστηκε στην Αστική Νομιμότητα το 1974 μετά απο 38 Χρόνια παρανομία απο το 1943 χωρίς ΟΚΝΕ απο το 1958 χωρίς Κ.Ο και απο το 1949 στην Πολιτική προσφυγιά όλα μέσα στο Οπορτουνιστικό μπάχαλο της ΕΔΑ χωρίς στελέχη χωρίς τίποτα και την Θεωρία των Σταδίων απο το 1937 με ένα μικρό διάλειμα λόγω Ζαχαριάδη. Οτι ακολούθησε μέχρι το 1991 είναι 100% λόγω όλων αυτών. Το 15ο Συνέδριο το 1996 είναι Σταθμός για το ΚΚΕ. Κατάργησε την Θεωρία των Σταδίων που κατέστρεψε το Δ.Κ.Κ και έφερε το ΚΚΕ ένα βήμα απο την καταστροφή. Απο εκεί και μετά παλεύουμε μέσα απο την Κοινωνική Συμμαχία να ενώσουμε τον λαό σε Ταξική Βάση με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση μέσα στον Καπιταλισμό. Οποιος συνεχίζει με την θεωρία των Σταδίων να ξεκόβει το ζήτημα της Ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής απο τα Νομίσματα και τους Ιμπεριαλιστικούς Οργανισμούς παίζει το παιχνίδι της Αστικής τάξης η τμημάτων της ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:58 μ.μ.

Οσο για το ΚΑΠΕΤΑΝ Γιώτη ήταν φυλακή και Εξορία απο το 1954 μέχρι το 1972. Πολυ καλά έκανε και ανέλαβε την ηγεσία μαζί με τους άλλους Συντρόφους που βγαίνανε απο τις Φυλακές και έστω και έτσι μας έδωσε την δυνατότητα μετά το 1991 να ορθοποδήσουμε το ΚΚΕ. Το ότι ξεχνάς ...άλλα ονόματα.... λέει πολλά. Μετά το 1991 Σοσιαλισμό έχουνε ΚΟΡΕΑ ΚΟΥΒΑ. Στην Κούβα τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουνε νόμους του Καπιταλισμόυ. Αν δεν Σταματήσουνε η καταστροφή είναι σίγουρη. Με τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ παγκόσμια και στην χώρα μας εδω και δεκαετίες στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Θεωρίες Σταδίων με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. ΤΕΛΟΣ.

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:35 μ.μ.

10.56. Οσο για τις δυο κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμούτο 1989 που είναι το αποτέλεσμα της θεωρίας των ΣΤΑΔΙΩΝ και του Συνασπισμού....της ...αριστεράς και τις προόδου....το ξέχασες. Οπως βεβαίως ξέχασες και όλους αυτούς που αναδειχτήκαν σε Στελέχη μετά το 1974 λόγω όλων των προηγούμενων που ανέφερα. ΦΑΡΆΚΟΣ... ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΛΕΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΣΑΡΑΦΟΓΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ κ.α. Αυτούς γιατί τους ξέχασες....... Και πάμε και στους ΄...αλλους.... που τάχα μου διαφωνούσανε με όλα αυτά.... Αφήνουμε εκτός τον σ.ΚΑΠΠΟ που ότι είπε αυτό ήτανε. ΓΡΑΨΑΣ ΧΑΓΙΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΡΟΥΣΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ κ.α. Που είναι όλοι αυτοί σήμερα 28 χρόνια μετά. ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.....

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:50 μ.μ.

10.56. Και κάτι ακόμα. Η Φεουδαρχία έχει τελειώσει όπως και οι χώρες σε εξάρτηση. Παγκόσμια ο Καπιταλισμός είναι στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο. Δεν έχει νόημα να μας λες πράγματα που είπε ο ΛΕΝΙΝ για τότε. ΛΕΝΙΝ ΘΕΣΕΙΣ του ΑΠΡΙΛΗ. Επίσης Αρθρο του ΛΕΝΙΝ αρχες του 1917 που εξηγεί στον Γκρόιλιχ γιατί είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ η ....ΕΛΒΕΤΙΑ.....

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:54 μ.μ.

Για το Δ.Κ.Κ σήμερα. Οπου υπάρχουνε έστω και στο όνομα Κ.Κ θα έχουμε σχέσεις για των Απεγκλωβισμό δυνάμεων και την δημιουργία Κ.Κ. Ηδη υπάρχουνε θετικά αποτελέσματα. Αλλες σχέσεις έχουμε με το ....ΚΚΡΟ....και τελείως διαφορετικές με το Κ.Κ των λαών της Ισπανίας.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:44 π.μ.

Πολιτικός σχηματισμός ΕΑΜ με ΣΒΩΛΟ...ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ....Μ.ΚΥΡΚΟ...και τον Μενσεβίκο ΥΠΕΞ της Γεωργίας το 1921 Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗ....που πολέμησε ενάντια στους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ θα οικοδομούσαμε ...τάχα σοσιαλισμό.... Το 2008 ο Συνασπισμός γιόρτασε τα 40 χρόνια του ....εσωτερικού.... με αναφορές στον ....παρτσαλίδη.... λέει ο Τρίκκας. Είχαμε έτοιμη την μετατροπή του ΚΚΕ σε ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ.... απο το 1944 αλλά ήρθε ο Ζαχαριάδης και μας τα χάλασε όλα. Η ...ΕΔΑ.... ήτανε η σύνδεση με το ΕΑΜ...που μας καθυστέρηση ο Ζαχαριάδης με τον ΔΣΕ. Τα είπε όλα. Διάλυση ΟΚΝΕ 1943 ΚΚΕ ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ.... το 1944. Τα τηλεγραφήματα του σ.Βαβούδη που ενημερώνει την ηγεσία είναι Καταπέλτης. Απο το 1948...Οπορτουνιστικές δυνάμεις μαζί με την ...,Γιουγκοσλαβική πρεσβεία και την ανοχή του Αστικού κράτους προσπαθούνε για την διάλυση του ΚΚΕ και την δημιουργία νέου κόμματος. Οταν λοιπόν το ΚΚΕ σε συνδυασμό νομιμης και παράνομης δράσης το 1950 πήγε να φτιάξει ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ τα ...παιδιά....φτιάξανε την ...ΕΔΑ...που κατέστρεψε το ΚΚΕ απο την αρχή μέχρι το τέλος

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:05 μ.μ.

Καλά είστε φοβεροί δεν υπάρχετε έχετε υιοθετήσει πλήρως όλη την επιχειρηματολογία του τροτσκισμού και έχετε πετάξει στα σκουπίδια όλη την ένδοξη ιστορία του επαναστατικού ΚΚΕ και την ιδεολογία του Μαρξισμού-Λενινισμού. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. Άκου λέει τελείωσαν οι χώρες σε εξάρτηση. Σώπα ρε και η Κύπρος τι είναι ιμπεριαλιστική; Η Ουκρανία; Η Συρία; Η Βενεζουέλα; Ε μου μη πεις ότι είναι σε ιμπεριαλιστικό στάδιο ανάπτυξης και αυτές οι χώρες γιατί θα γελάνε και οι πέτρες μαζί σου. Εδώ γίνεται αγώνας μεταξύ των ιμπεριαλιστικών κρατών για το πως θα μοιραστούν οι χώρες αυτές και εσύ μας λες ότι δεν υπάρχουν εξαρτημένες χώρες; Πάμε καλά; Οι αναλύσεις του Λένιν για τις ιμπεριαλιστικές και εξαρτημένες χώρες ισχύουν ακόμα. Διάβασε και τον ορισμό του Λένιν για το τι είναι ιμπεριαλισμός και ποια τα 5 χαρακτηριστικά του και πες μου μετά αν η Ελλάδα ή η Κύπρος βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικό στάδιο ανάπτυξης. Πρόσεξε και τα 5 χαρακτηριστικά πρέπει να ισχύουν ταυτόχρονα όχι το ένα ή τα δύο μόνο.

Άλλο. Λες "Το Πρόγραμμα του ΚΚΕ της 6ης Ολομέλειας του 1934 μιλαει για Σοσιαλισμό με Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Αλλαξε μετά το 1937...". Δεν μιλάει μόνο για σοσιαλισμό το 1934. Λέει ξεκάθαρα ότι η επανάσταση θα είχε ΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Αυτό ή δεν το διάβασες ή δεν το αναφέρεις επί σκοπού γιατί είναι πολύ σημαντικό. Και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς δεδομένο την κοινωνική διαστρωμάτωση της Ελλάδας και τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες της εποχής. Η θέση αυτή λοιπόν δεν ήταν λαθεμένη σε καμιά περίπτωση αντίθετα ήταν ο αγώνας ενάντια στο φασιμό, ενάντια στην υποτέλεια και την εξάρτηση για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ που συσπείρωνε την εργατική τάξη και το λαό αγωνιστικά και επαναστατικά δηλαδή Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όχι η "ντούρα αντικαπιταλιστική" τροτσκιστική αντίληψη για εργατική εξουσία άμεσα αυτή η γραμμή το αντίθετο ήταν εχθρική τελικά όπως αποδείχτηκε και στη διάρκεια της κατοχής. Δεν ήταν νομοτέλεια η ήττα οι δικοί μας δεν τα συνέδεσαν ποτέ αυτά τα δύο δημοκρατία-εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας και σοσιαλισμός και πως το ένα μπορεί να σε πάει στο άλλο. Αναφέρω πάλι το Χότζα, τον Δημητρόφ ακόμα και τον Τίτο θα σου πω εγώ που αν και προδότης παρόλα αυτά αφού το εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα συνέτριψε το ναζισμό κατέλαβε την εξουσία στη Γιουγκοσλαβία (το τι έκαναν οι τιτικοί ρεβιζιονιστές μετά δεν έχει σχέση με τα λαϊκά μέτωπα και την γραμμή της Γ Διεθνούς αυτοί ήταν ρεβιζιονιστές αυτό θα έκαναν έτσι και αλλιώς). Καζέρτα- Λίβανος-Βάρκιζα ήταν επιλογές των προδοτών του Σιάντου και της τότε ηγεσίας του ΚΚΕ καθαρά δεν έφταιγε κανένα ΕΑΜ και κανένας άλλος απλώς τα δικά μας τα αστέρια εδώ παραδόθηκαν στους Άγγλους τελεία και πάυλα. Γιατί οι άλλοι πήραν την εξουσία και εμείς όχι; Γιατί οι άλλοι κατάλαβαν αυτή την σύνδεση και την πραγματοποίησαν εμείς όχι. Tόσο απλά.

TO be continued

V For Viva La Revolution

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:26 μ.μ.

Και τι ακριβώς άλλαξε δηλαδή ο Ζαχαριάδης το 1949 στην 5η ολομέλεια. Αφού το λέει ξεκάθαρα η 5η ολομέλεια:
"...Στους σκοπούς της η επανάστασή μας είναι λαϊκοδημοκρατική. Την Ελλάδα, χώρα με μέση κεφαλαιοκρατική ανάπτυξη και με σοβαρά τσιφλικάδικα και μισιτσιφλικάδικα υπολείματα, τη χαρακτηρίζει μια σημαντική εξάρτηση, οικονομική και πολιτική απτό ξένο κεφάλαιο, εξάρτηση που τα τελευταία χρόνια ολοένα και δυναμώνει μετατρέποντας τη χώρα σε αποικία του αμερικανοαγγλικού ιμπεριαλισμού. Απ' αυτή την οικονομική- κοινωνική- πολιτική διάρθρωσή της απορέουν και οι σκοποί της λαϊκοδημοκρατικής επανάστασης..." και πιο κάτω "...Δηλαδή, σαν αποτέλεσμα της νίκης της λαϊκής επανάστασης στην Ελλάδα, τώρα δε θάχουμε ένα ξεχωριστό στάδιο ανάπτυξης για την ολοκήρωση του αστικοδημοκρατικού μετασχηματισμού της χώρας, μα, σαν αδιάσπαστη συνέχεια, λιγότερο είτε περισσότερο γοργό πέρασμα στη σοσιαλιστική επανάσταση."

Αυτό υποστήριζε ο Ζαχαριάδης και το επαναστατικό ΚΚΕ όχι τη οπορτουνιστική θεωρία των σταδίων των ΕΔΑ-"Κ"ΚΚΕ αργότερα αλλά την επαναστατική γραμμή του Μαρξισμού-Λενινισμού. Διαφωνείς σε κάτι;

V For Viva La Revolution

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:51 μ.μ.

Α κάτι ακόμα μην το ξεχάσω. Η ΚΔ αυτοδιαλύθηκε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινε σαν στόχος η συντριβή του χιτλερισμού και η καθοδηγήση του αντιφασιστικού αγώνα των λαών από τους κομμουνιστές και η οικοδόμηση της λαϊκής δημοκρατίας και του του σοσιαλισμού σε κάθε χώρα που θα απελευθερωνόταν. Η ΚΔ αυτοδιαλύθηκε ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη όλων και του ΚΚΣΕ και όλων των επαναστατών και δεν ήταν έργο του ευρωκομμουνισμού όπως ύπουλα υπονοείς. Απόδειξη ότι κανένας τότε δεν υπόβαλε ένσταση για αυτή την απόφαση και πέρασε ομοφώνως από όλους. Ήταν μία σωστή απόφαση για την αντιφασιστική πάλη των λαών που συνέλαβε στην περαιτέρω συνένωση όλων των λαίκών και αντιφασιστικών δυνάμεων τόσο σε εθνική όσο και σε παγκόσμια κλίμακα. Λέει ο Στάλιν το 1943 σε απάντηση στο ερώτημα του ανταποκριτή του αγγλικού Πρακτορείου «Ρωϋτερ:

Ερώτημα: «Τα βρετανικά σχόλια απ’ αφορμή την απόφαση για τη διάλυση της κομμουνιστικής Διεθνούς ήταν πολύ ευμενή. Ποια είναι η σοβιετική άποψη γι’ αυτό το ζήτημα και για την επίδραση που θα έχει στο μέλλον των διεθνών σχέσεων;»

Α π ά ν τ η σ η: «Η διάλυση της κομμουνιστικής Διεθνούς είναι σωστή και επίκαιρη, επειδή διευκολύνει την οργάνωση της κοινής επίθεσης όλων των εθνών που αγαπούν την ελευθερία ενάντια στον κοινό εχθρό, το χιτλερισμό.

Η διάλυση της κομμουνιστικής διεθνούς είναι σωστή γιατί:

α) ξεσκεπάζει το ψέμα των χιτλερικών, πως η «Μόσχα» έχει τάχα τη διάθεση να ανακατεύεται στη ζωή των άλλων κρατών και να τα «μπολσεβικοποιεί». Από δω και μπρος μπαίνει τέλος σ΄ αυτή την ψευτιά.

β) Ξεσκεπάζει τη συκοφαντία των αντιπάλων του κομμουνισμού μέσα στο εργατικό κίνημα, ότι τα κομμουνιστικά κόμματα των διαφόρων χωρών δεν ενεργούν τάχα για το συμφέρον του λαού τους, αλλά σύμφωνα με διαταγές απ’ έξω. Από δω και μπρος μπαίνει τέλος και σ΄ αυτή τη συκοφαντία.

γ) Διευκολύνει τη δουλειά των πατριωτών στις χώρες που αγαπούν την ελευθερία, για τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας τους, ανεξάρτητα από κομματικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις, σε ένα ενιαίο εθνικοαπελευθερωτικό στρατόπεδο, για την ανάπτυξη της πάλης ενάντια στο φασισμό.

δ) Διευκολύνει τη δουλειά των πατριωτών σε όλες τις χώρες, για τη συνένωση όλων των λαών που αγαπούν την ελευθερία σε ένα ενιαίο διεθνές στρατόπεδο για τον αγώνα ενάντια στην απειλή της παγκόσμιας κυριαρχίας του χιτλερισμού, ξεκαθαρίζοντας έτσι το δρόμο για την οργάνωση της φιλίας των λαών στο μέλλον πάνω στη βάση της ισοτιμίας.

Νομίζω, πως όλα αυτά τα περιστατικά μαζί, θα οδηγήσουν στο δυνάμωμα του ενιαίου μετώπου των συμμάχων και των άλλων Ενωμένων Εθνών στην πάλη τους για τη νίκη κατά της χιτλερικής τυραννίας.

Βρίσκω πως η διάλυση της κομμουνιστική Διεθνούς είναι πέρα για πέρα επίκαιρη, γιατί ακριβώς τώρα που το φασιστικό θηρίο εντείνει τις τελευταίες του δυνάμεις, είναι απαραίτητο να οργανωθεί η κοινή επίθεση των φιλελεύθερων χωρών για να αποτελειώσουμε αυτό το θηρίο και να απαλλάξουμε τους λαούς από το φασιστικό ζυγό».

Δεν το λέω εγώ ο Στάλιν το είπε. Αν για σένα είναι ευρωκομμουνιστής και οπορτουνιστής άλλο θέμα.

Τώρα κάτι άλλο. Λες όπου υπάρχουνε έστω και στο όνομα ΚΚ θα έχουμε σχέσεις. Α καλά εδώ τελειώνει η λογική και αρχίζει η παράνοια. Και μιλάς εσύ μετά για οπορτουνισμό. Γεμάτος υποκρισία είσαι. Δεν είσαι ό,τι δηλώνεις σε αυτή τη ζωή αλλά είσαι ό,τι πράτεις. Και αυτά τα μορφώματα μπορεί να έχουν το σφυροδρέπανο ακόμα και να αυτοπροσδιορίζονται ως κομμουνιστικά αλλά μόνο κομμουνιστικά δεν είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΙΚΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ είναι. Αν εσύ αυτό το παραβλέπεις και θέλεις να έχεις σχέσεις μαζί τους εντάξει αλλά μην μας κάνεις μαθήματα περί οπορτουνισμού και τολμάς να μας ταυτίζεις με τους φασίστες επειδή μιλάμε για έξοδο από την ΕΕ πάει πολύ αυτό.

V For Viva La Revolution

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:31 μ.μ.

Στην Κορέα δεν υπάρχει κανένας σοσιαλισμός μόνο εσείς το βλέπετε αυτό και κανένας άλλος. Πάμε να δούμε τι λένε οι ίδιοι οι ηγέτες για την οικοδόμηση του βορειοκορεάτικου "σοσιαλισμού":

" Εμείς επιμένουμε να διεξάγουμε την επανάσταση για την εξάλειψη των καπιταλιστικών στοιχείων στο Βορρά όχι απαλλοτριώνοντας τους καπιταλιστές έμπορους και βιομήχανους, αλλά τους εντάσσουμε στο σοσιαλιστικό τρόπο μέσω των διάφορων μορφών της συνεταιριστικής οικονομίας"
Kim Il Sung, «On the Nature of the Revolution in Our Country at the Present Stage and the Basic Direction of the First Five-Year Plan: Concluding Speech at a Meeting of the Political Committee of the Central Committee of the Workers’ Party of Korea», 29-12-1954, in Kim Il Sung, Works, vol 9, Pyongyang, 1982, p. 171

" Θέση μας είναι να εφαρμόσουμε δημιουργικά τις προτάσεις του Μαρξ και του Λένιν στις νέες ιστορικές συνθήκες και τις συγκεκριμένες περιστάσεις της χώρας μας...η πάλη των τάξεων σε μια σοσιαλιστική κοινωνία είναι ένας αγώνας με σκοπό την επίτευξη ενότητας και αλληλεγγύης, και επ’ ουδενί δεν είναι μια πάλη των τάξεων που διεξάγεται μεταξύ μελών της κοινωνίας ευρισκομένων σε πολεμική κατάσταση το ένα με το άλλο. Σε μια σοσιαλιστική κοινωνία η πάλη των τάξεων σίγουρα υπάρχει, αλλά διεξάγεται με μέσα συνεργασίας για το σκοπό της επίτευξης ενότητας και αλληλεγγύης..."
Kim Il Sung, "On the Questions of the Period of Transition from Capitalism to Socialism and the Dictatorship of the Proletariat: Speech Delivered to Party Ideological Workers", 25-5-1967, in Kim Il Sung, Works, vol 21, Pyongyang, 1985, pp. 233-4.

"Στη σοσιαλιστική επανάσταση, (το ΚΕΚ) δεν εξάλειψε τους πλούσιους αγρότες και τους καπιταλιστές επιχειρηματίες: τους επέτρεψε την είσοδο στη συνεταιριστική οικονομία με βάση την αρχή της εθελοντικής προσχώρησης και τους οδήγησε στο να μεταμορφωθούν σε σοσιαλιστές εργαζόμενους ανθρώπους. Το Κόμμα μας καθοδηγεί όλους αυτούς τους μεταμορφωμένους ανθρώπους στο σοσιαλισμό και τον κομμουνισμός έχοντας τους εμπιστοσύνη ως διαρκείς συντρόφους του, και όχι ως προσωρινούς συνταξιδιώτες, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη ή στρώμα καταγωγής τους.»"
Kim Jong Il, Our Socialism Centred on the Masses Shall not Perish: Talk to the Senior Officials of the Central Committee of the Workers’ Party of Korea, Pyongyang, 5-5-1991. έμφαση δική μου(N.)

Αυτά για Βόρεια Κορέα. Σου φαίνεται αρκετά σοσιαλιστικό όλο αυτό; Αν μου λες ότι αυτό είναι σοσιαλισμός τότε η λαϊκή σου εξουσία και του ΚΚΕ δεν είναι τίποτα άλλο από μασκαρεμένος καπιταλισμός.

V For Viva La Revolution

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:34 μ.μ.

Κούβα τώρα. ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Εξαρτημένη πλήρως από τους σοβιετικούς ρεβιζιονιστές η Κούβα ποτέ δεν οικοδόμησε σοσιαλισμό αλλά κρατικό σοβιετικού τύπου καπιταλισμό εξαιτίας ακριβώς της πρόσδεσής της στο σοβιετικό σοσιαλιμπεριαλισμό και της βαθιάς οικονμικής εξάρτησής της από αυτόν. Η απόδειξη είναι ότι στην Κούβα πάντοτε υπήρχε ανεργία μικρή μεν υπαρκτή δε. Στο σοσιαλισμό δεν δικαιολογείται ανεργία πολύ απλά. Η δε διείσδυση του ξένου κεφαλαίου δεν άρχισε τώρα αλλά ήδη γινόταν. Άρθρο της Granma στις 21/6/2002, με τίτλο «Οι γαλλικές εταιρίες ενισχύουν την παρουσία τους στο νησί», στο οποίο αναφέρεται ότι ο Ζαν-Ντομινίκ Κομολί, πρόεδρος της Κουβανέζικης Επιτροπής Δράσης των Γαλλικών Εταιριών (MEDEF), που αριθμεί 40 γαλλικές εταιρίες από διάφορους τομείς (από ηλεκτρισμό και ενέργεια, μέχρι τηλεπικοινωνίες, τράπεζες, κατασκευές, μεταφορές και τουρισμό), στην έκτη επίσκεψη αντιπροσωπείας της MEDEF στην Κούβα, δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι. Ξέρουμε ότι η Κούβα θα ξεπεράσει αυτές τις (σ.σ. οικονομικές) δυσκολίες που έχει και εμείς, στη γαλλική επιχειρηματική κοινότητα, θα ενισχύσουμε την παρουσία μας στο νησί, ελπίζοντας να ενθαρρύνουμε κι άλλους να έρθουν»! Άλλωστε στην Κούβα γίνονταν και περικοπές σε μισθούς εργατών και εργαζομένων και απολύσεις σε επιχειρήσεις με τη δικαιολογία "παραγωγικότητας" και κερδοφορίας των επιχειρήσεων και της οικονομίας δηλαδή πρακτικές καπιταλιστικών οικονομιών


Το παραμύθι της σοσιαλιστικής Κούβας και Κορέας τέλος.

Τέλος ο Φαράκος, η Δαμανάκη και όλοι αυτοί δικά σας παιδιά είναι. Γέννημα θρέμμα του ρεβιζιονισμού σας. Η Θεωρία των σταδίων σας ήταν η οπορτουνιστική γραμμή της προδοσίας του κομμουνιστικού κινήματος από την κλικα των Φλωράκη-Κολιγιάννη και των υπολοίπων και ξαναλέω καμία σχέση δεν έχει με την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ΄ΔΙΕΘΝΟΥΣ. Παραδέξου το επιτέλους μετά το 1956 δεν υπάρχει επαναστατικό ΚΚΕ αλλά ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΙΚΟ πόσα χρόνια θα σας πάρει για να το καταλάβετε;

V For Viva La Revolution

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:25 μ.μ.

1.28.Σε όλα. Οσο και να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις η πραγματικότητα είναι πεισματάρα. Στην 5η Ολομέλεια του 1949 ονόμασε την Επανάσταση Σοσιαλιστική. Το 1953 ήτανε έτοιμο το πρόγραμμα με Δικτακτορία του Προλεταριάτου όπως και στην 6η του 1934 που μίλαγε για ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ που άλλαξε μετά το 1936...... Το 1955 με το Πογκρόμ στην Τασκένδη σε εξέλιξει τον υποχρεώσανε απο το ΚΚΣΕ χρουτσόφ να το αποσύρει λόγω ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. Ο Καπιταλισμός παγκοσμια είναι στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο στα πλαίσια της Ανισόμετρης Ανάπτυξης με Σχέσεις Αληλεξάρτησης και η κάθε χώρα σε διαφορετική θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Αυτός είναι ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ του ΛΕΝΙΝ ζωντανός και επίκαιρος μέχρι και σήμερα. Καλό θα είναι να τον διαβάσεις μαζί με το άρθρο του 1917 που εξηγεί στον Γκρόιλιχ γιατί είναι Ιμπεριαλιστική χώρα η ....ΕΛΒΕΤΙΑ..... Και επαναλαμβάνω στην Αν.Ευρώπη ήτανε η παρουσία του Κόκκινου Στρατού που έδωσε την δυνατότητα στους λαούς και στου Κομμουνιστές αποτρέποντας την Οπορτουνιστική Αντεπανάσταση απο το να πνίξει τα πάντα στο αίμα όπως το 1918 20. Λούφαξε και περίμενε την επικράτησή της και στην ΕΣΣΔ όπως στην Κ.Δ το 1943 ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Αντιφασιστικος αγώνας στο πλευρό της ΕΣΣΔ σήμαινε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Απελευθερωτικός αγώνας και σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα. Δεν έγινε ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ. Οσο για το τι είπε ο ΣΤΑΛΙΝ δεν τσιμπάω καθόλου. 60 χρόνια απο την αποσταλινοποίηση και με όλα τα αρχεία μονταρισμένα απο τον Καπιταλισμό για βοήθεια στον Οπορτουνισμό πέστα αλλού αυτά. Ασφαλώς και σας ταυτίζω με τους Εθνικιστές τους Φασίστες και τα τμήματα της Αστικής Τάξης που σας στηρίζουνε. ΟΙ Κομμουνιστές παλεύουμε μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να ενώσουμε τον λαό σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ με Στόχο την ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Η Καπιταλισμό θα έχεις με τα μέσα παραγωγής στους Αστούς η Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής και δικτακτορία του προλεταριάτου. Κάτι άλλο ενδιάμεσα.... και άλλα τέτοια φούμαρα δεν υπαρχουνε.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:27 μ.μ.

Στο Δ.Κ.Κ σήμερα θα συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα για τον Απεγκλωβισμό δυνάμεων για δημιουργία Κ.Κ. Αλλες σχέσεις έχουμε με το ....ΚΚΡΟ..... άλλες με το Κ.Κ των λαών της Ισπανίας.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:34 μ.μ.

1.51 Αυτά ο ΣΤΑΛΙΝ δεν τα είπε. Τώρα το οτι εσύ θέλεις να καλύψεις τον Ευρωκομμουνισμό πίσω απο τον Στάλιν είναι δικό σου θέμα. Για τους Κομμουνιστές όλα είναι ξεκάθαρα. Στην Κ.Δ ο Ευρωκομμουνισμός πέρασε την γραμμή του με την κατάργηση του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ και επικράτησε το 1943. Και στην ΕΣΣΔ στο 20ο Συνέδριο του 1956. Τα υπόλοιπα είναι ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΦΟΥΜΑΡΑ.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:56 μ.μ.

Την ίδια εποχή που η 5η Φάλαγγα άλλαξε την γραμμή στην Κ.Δ απο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ σε Πολιτικά Μέτωπα Θεωριτικοποιόντας ένα απο τους δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ που σωστά έκανε η ΕΣΣΔ Διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε η ίδια 5η Φάλαγγα συνομώτησε στην ΕΣΣΔ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ. Οσο και να προσπαθούνε κάποιοι να κρύψουνε τον ΚΕΝΤΡΙΣΜΟ τους και τον Κάουτσκι πίσω απο τους ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ το μόνο που καταφέρνουν είναι η Γελιοποίηση. Απόλυτα φυσιολογικό για τις Ορντινάτζες του Καπιταλισμού.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:37 μ.μ.

Λ.Δ Κορέας και Κούβα συνεχίσανε μετά το 1991 να έχουνε Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής. Διαφορετικά θα είχε συμβεί το ίδιο με την ΕΣΣΔ και την Αν.Ευρώπη το 1991. Η Λ.Δ Κορέας συνεχίζει να έχει Σοσιαλισμό και το Εμπάρκο του Καπιταλισμού συνεχίζεται και δυναμώνει. Η Κούβα εδω και λίγα χρόνια εφαρμόζει νόμους του Καπιταλισμού όπως και η ΕΣΣΔ μετά το 1996. Αν οι Κομμουνιστές δεν σταματήσουνε τον κατήφορο θα έχουνε την ίδια τύχη με την ΕΣΣΔ το 1991. Οσο για το ΚΚΕ τα είπαμε. Η Θεωρία των Σταδίων πέρασε στο ΚΚΕ μετά το 1936.... και στην Κ.Δ μετά το 1935 με την κατάργηση του Σοσιαλφασισμού. Αν είχε δοθεί ο Αντιφασιστικός αγώνας σύμφωνα με το 2ο και 3ο γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ τον Οκτώβρη του 1944 ο λαός θα έπαιρνε την Εξουσία. Για μετά το 1974 τα είπαμε. Απο το 1936 παράνομο απο το 1943 χωρίς ΚΝΕ απο το 1958 χωρίς Κ.Ο απο το 1949 στην Πολιτική προσφυγιά χωρίς Στελέχη χωρίς τίποτα. Ευτυχώς που σωθήκαμε απο όλους εσας το 1991 και απο την θεωρία των Σταδίων ΣΑΣ στο 15ο Συνέδριο το 1996. Αυτή είναι η ιστορία έχουμε βγάλει συμπεράσματα και συνεχίζουμε. Εσείς ...ΣΚΑΛΑΚΙΑ....ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΑ....για την σωτηρία του Καπιταλισμού.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:10 μ.μ.

Πάλι τα ίδια. Στην 6η Ολομέλεια 1934 ξεκαθαρίστηκε ότι " Η επικείμενη επανάσταση των εργατών και αγροτών στην Ελλάδα θα έχει αστικοδημοκρατικό χαρακτήρα με τάσεις γρήγορης μετατροπής σε προλεταριακή σοσιαλιστική επανάσταση". Πόσο πιο ξεκάθαρα πια; Μη λες ό,τι σε βολεύει. Για το 1949 ισχύει αυτό που είπα. Όχι εγώ δηλαδή η 5η Ολομέλεια.

ΛΕΝΙΝ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΙΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ: " Ιμπεριαλισμός σημαίνει υποταγή όλων των στρωμάτων των εύπορων τάξεων στο χρηματιστικό κεφάλαιο ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 5-6 ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ"

ΛΕΝΙΝ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ " Χαρακτηριστικές γι'αυτήν την εποχή δεν είναι μόνο οι δύο βασικές ομάδες χωρών: οι χώρες που κατέχουν αποικίες και οι αποικιακές χώρες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ. Δείγμα μιας άλλης μορφής είναι λόγου χάρη η Αργεντινή"

Και αλλού: " Η Πορτογαλία είναι αυτοτελές κυρίαρχο κράτος ουσιαστικά όμως εδώ και πάνω από 200 χρόνια ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ"

Ο Λένιν λοιπόν ξεκάθαρα λέει ότι υπάρχουν την περίοδο του ιμπεριαλισμού και χώρες υπό κηδεμονία και εξάρτηση. Μπορεί να αναγνωρίζει και την Ελβετία ως ιμπεριαλιστική το βασικό όμως δεν αλλάζει πάλι ο διαχωρισμός υπάρχει λίγες χώρες που μοιράζουν τον κόσμο, δεχόταν επίσης όπως έλεγε και ο ίδιος την ύπαρξη μεγάλων προνομιούχων εθνών που καταπιέζουν όλα τα υπόλοιπα την περίοδο του ιμπεριαλισμού.

Για την ΚΔ θες να μου πεις δηλαδή ότι οι ευρωκομμουνιστές επέβαλαν διάλυση όταν οι μέγαλοι επαναστάτες όπως ο Στάλιν και ο Δημητρόφ συμφωνούσαν. Ή μήπως εννοείς ότι οι οπορτουνιστές πέρασαν την διάλυση της ΚΔ με το Στάλιν τότε ΓΓ του ΚΚΣΕ και όλους τους επαναστάτες μαρξιστές-λενινιστές ηγέτες να μην μπορούν να αντιδράσουν; Γελάνε και οι πέτρες με αυτά που λες. Ο Στάλιν πάντως όντως το είπε αυτό που σου παρέθεσα: Ι.Β.ΣΤΑΛΙΝ: «Ο μεγάλος πόλεμος για την Πατρίδα», σελ. 76-77, εκδ. «Τα νέα βιβλία», Αθήνα 1946

Συνεχίζεις τις ανοησίες περί ταύτισής μου με τους εθνικιστές και τους φασίστες. Έχεις θράσος να το λες εσύ αυτό όταν ο Σιφωνιός που ανήκει στο κόμμα σου μια χαρά υποδέχτηκε στη Χαλυβουργία τα φασισταριά της Χρυσής Αυγής αντί να καλέσει τους εργάτες να τους πετάξουν με τις κλοτσιές έξω. Δεν απάντησες αλήθεια γιατί στείλατε αντιπρόσωπο στην Κριμαία; Τι δουλειά είχε εκεί ο Αγγουράκης με τους Λεπενίτες και τα άλλα φασισταριά ΟΕΟ;

V For Viva La Revolution

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:50 μ.μ.

Η 6η Ολομέλεια του 1934 μίλαγε για Δικτακτορία του ΄Προλεταριάτου μετά το 1936..... με την λαοκρατία.... που σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει Σοσιαλισμός. Αγνοηθήκανε το 2ο και 3ο Γράμμα Ζαχαριάδη για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Αποτέλεσμα να φτιαχτεί το ΕΑΜ σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που Νομοτελειακά οδήγησε τον λαό στην καταστροφή με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ με τον λαό να μη πάρει την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 πράγμα που θα είχε γίνει με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την σύνδεση Απε΄λευθερωτικού Ταξικού. Στην 5η Ολομέλεια του 1949 ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ μίλησε για Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Το πρόγραμμα διορθώθηκε το 1953. Το 1955 με το ΠΟΓΚΡΟΜ στην Τασκένδη σε εξέλιξει τον υποχρεώσανε απο το ΚΚΣΕ ΧΡΟΥΤΣΟΦ να το αποσύρει λόγω ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. Καλό θα είναι να διαβάσεις τον Ιμπεριαλισμό του ΛΕΝΙΝ που είναι πάντα ζωντανός και επίκαρος με το Καπιταλισμό σήμερα στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο παγκόσμια. Επίσης το άρθρο του αρχές του 1917 που εξηγεί στον ΓΚΡΟΙΛΙΧ γιατί είναι Ιμπεριαλιστικ΄ή χώρα η ....ΕΛΒΕΤΙΑ..... Στην Κ.Δ το 1935 ο Ευρωκομμουνισμός άλλαξε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με πολιτικά μέτωπα και επικράτησε το 1943. ΟΙ Κομμουνιστές παραμένουνε μέσα στα Κ.Κ και εφαρμόζουνε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Οποιος βάζει θέμα Εξόδου απο την Ε.Ε αποκομένο απο την Ιδιοκτησία των Μέσων παραγωγής ειναι με Φαρμακοβιομήχανους Εφοπλιστές Ξενοδόχους Εθνικιστές και Φασίστες. Οπορτουνισμός και Φασισμός είναι αδέρφια δίδυμα παιδιά του Καπιταλισμού. ΟΙ Κομμουνιστές παλεύουμε μέσα απο την Λαική Συμμαχια για ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με Στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Διαλέγεις και παίρνεις.

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:58 μ.μ.

Οσο για τον Στάλιν το τι είπε και άλλα τέτοια δεν τσιμπάω μετά απο 60 Χρόνια Αντισταλινισμού επίσημα με τα αρχεία Κουρελόχαρτο. Οσο για το νεα βιβλία 1946 Αθήνα Εκτίθεσαι μόνος σου μέσα στον Πανικό σου. Συνέχισε...

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:11 μ.μ.

Το 1935 που άλλαξε ο Σοσιαλφασισμός με τα Πολιτικά Μέτωπα απο τον Ευρωκομμουνισμό η ΕΣΣΔ αντιμετώπιζε Συνομωσία απο τους ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ σε συνεργασία με τον Χίτλερ για την ανατροπή των Μπολσεβικων σε συνδυασμό με την προσπάθεια περικύκλωσης απο όλες τις Καπιταλιστικές χώρες μαζί. Συνδυασμένη επιχείρηση απο όλα τα παιδιά του Καπιταλισμού ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:02 π.μ.

Να κάνετε και ένα έρανο για την Φουκαριάρα την Αστική τάξη που είναι ...εξαρτημένη.... ωστε να μπορέσει να ανέβει στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:32 μ.μ.

Αλήθεια για απάντησέ μου σε κάτι. Αφού παραδέχεσαι τα πογκρόμ του 1955 παραδέχεσαι λοιπόν ότι η ΣΕ δεν ήταν πλέον σοσιαλιστική από εκείνο το σημείο και έπειτα γιατί το κόμμα σου δεν το κάνει. Παραδέχεσαι τις διώξεις, εξορίες, τα στημένα δικαστήρια, τους εγκλεισμούς σε ψυχιατρεία που υπέστησαν αγωνιστές κομμουνιστές εκείνη την περίοδο από τη ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΟΥΤΣΟΦΙΚΩΝ; Γιατί όλα αυτά δεν μαρτυρούν την ύπαρξη σοσιαλισμού εκτός και αν πιστεύεις ότι στο σοσιαλισμο διώκονται οι κομμουνιστές οπότε εδώ σταματάει κάθε λογική.

Και επειδή προπαγανδίζεις ότι ταυτιζόμαστε με τον εχθρό οφείλω να σε πληροφορήσω ότι αυτός που συνεχίζει σήμερα και υπερασπίζεται φανατικά καθεστώτα τύπου Κορεάς, Κούβας καθώς και τα καθεστώτα του ανατολικού μπλοκ μ.56( μετά 1956) ως σοσιαλιστικά αυτός είναι ΧΥΔΑΙΟΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και στην ουσία αυτός ταυτίζεται με τους καπιταλιστές οι οποίοι ένα περίεργο πράγμα κάνουν αυτό που κάνεις και εσύ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ χαρακτηρίζοντας και αυτοί τα καθεστώτα αυτά ως σοσιαλιστικά, κομμουνιστικά προσπαθώντας έτσι να συκοφαντήσουν την επαναστατική ιδεολογία του ΜΛ. Ένα κράτος ήταν σοσιαλιστικό εκείνη την εποχή. Η ΧΟΤΖΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ

Και τελευταίο αφειερωμένο στους πολέμιους της εθνικής ανεξαρτησίας.

ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟ XIX ΣΥΝΕΔΡΙΟ TOΥ ΚΚ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 1952:

" Σήμερα η αστική τάξη πουλάει τα δικαιώματα και την ανεξαρτησία του έθνους για δολάρια. Τη σημαία της εθνικής ανεξαρτησίας και της εθνικής κυριαρχίας την έχουν πετάξει σαν κάτι το άχρηστο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τη σημαία αυτή θα πρέπει να τη σηκώσετε εσείς, οι εκπρόσωποι των κομμουνιστικών και των δημοκρατικών κομμάτων, και να την πάτε μπροστά, αν θέλετε να είστε πατριώτες της χώρας σας, αν θέλετε να γίνετε η καθοδηγητική δύναμη του έθνους. Δεν υπάρχει πια κανένας άλλος για να τη σηκώσει".

Τάδε έφη Σ Τ Α Λ Ι Ν

V For Viva La Revolution

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:33 μ.μ.

Το Κόμμα των Μπολσεβίκων μετά το 1945 είχε μείνει απο Στελέχη λόγω των Απωλειών του 2ου Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Απέμενε η τυπική διαδικασία τις 5ης Μάρτη με τον Θάνατο..... του ΣΤΑΛΙΝ. Ο Καπιταλισμός είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ εδω και χρόνια και η Ελλάδα απο το 1919. Οποιος ξεχωρίζει την ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής απο την Εξοδο απο την Ε.Ε υπηρετεί συνειδητά τμήμα της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ. ΚΟΡΕΑ ΚΟΥΒΑ μετά το 1991 έχουνε Σοσιαλισμό. Η Κορέα συνεχίζει να έχει η Κούβα εδώ και λίγα χρόνια εφαρμόζει νόμους του Καπιταλισμού και θα έχει την τύχη της ΕΣΣΔ. Στην Κ.Δ μετά το 1935 και στην ΕΣΣΔ το 1956 επικράτησε ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ που Σταδιακά κατέστρεψε τα πάντα. ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

12 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:30 μ.μ.

Oσο και να προσπαθείς να κρύψεις τους Κάουτσκι Μπερστάιν και τον Σοσιαλσωβινισμό σου πίσω απο τους ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ Γελιοποιήσε συνέχια. Απόλυτα φυσιολογικό οταν προσπαθείς για την σωτηρία του Καπιταλισμού με την προβιά του Οπορτουνισμού. Συνέχισε......

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:59 π.μ.

Ενώ εσύ από την άλλη κάνεις προσπάθειες να κρύψεις τον τροτσκισμό σου αλλά ξεχειλίζει ο άτιμος από μέσα σου. Το ακούσαμε και αυτό η Ελλάδα σε ιμπεριαλιστικό στάδιο από το 1919 κιόλας. Εδώ τελειώνει η λογική και αρχίζει η ζώνη του λυκόφωτος. Δύο πράγματα συσπειρώσαν στο παρελθόν το λαό αυτό επαναστατικά ο αντιιμπεριαλισμός και ο αντιφασιστική πάλη. Και τα δύο τα πετάξατε στα σκουπίδια. Παραδίδετε το λαό στα χέρια του εχθρού. Ο ορισμός του ρεβιζιονισμού.

V For Viva La Revolution


13 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:08 μ.μ.

Στις δίκες της Μόσχας αποκαλύφθηκε συνομωσία ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΤΡΟΤΣΚΙ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ. Η Ιδια 5η Φάλαγγα στην Κ.Δ το 1935 άλλαξε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΜΕΤΩΠΑ Θεωριτικοποιόντας ένα απο τους δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ που σωστά έκανε η ΕΣΣΔ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Αντιφασιστικός αγώνας μέσα απο ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σύμφωνα με το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 την Εξουσία. ΜΕ ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Δεν μπορείς να κρύψεις τον ΚΕΝΤΡΙΣΜΟ σου και τους ΜΠΕΡΣΤΑΙΝ ΚΑΟΥΤΣΚΙ πίσω απο ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ. Πας με τους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ για να σώσεις τον Καπιταλισμό. Ο Ορισμός του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:15 μ.μ.

Το 1943 ο Ευρωκομμουνισμός κατέστρεψε την Κ.Δ. Και μετά το 1945 με το κόμμα των Μπολσεβίκων χωρίς Στελέχη λόγω του πολέμου περίμενε την τυπική επικράτησή του εκει. Δολοφονήθηκε ο Ζντάνοφ το 1948 και το 1953 ο ...ΘΑΝΑΤΟΣ....ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. Αφου το 1934 με την Δολοφονία του ΚΙΡΟΦ απο ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗ αποκαλύφθηκε Συνομωσία ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ μαζί με τον Χίτλερ.

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:17 μ.μ.

Η Ελλάδα στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1919 όπως και η ΕΛΒΕΤΙΑ. Σήμερα πλέον παγκόσμια ο Καπιταλισμός στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:58 μ.μ.

Αντικαπιταλιστικό Αντιιμπεριαλιστικό και Αντιφασιστικό αγώνα οι Κομμουνιστές συνεχίζουμε να κάνουμε μέσα απο την Λαική Συμμαχία δηλαδή κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας και όχι τμημάτων της Αστικής Τάξης και του Αγγλου Ιμπεριαλιστή. Αλλο πράγμα οι δυο ΕΛΙΓΜΟΙ του Κόμματος των Μπολσεβίκων που είχε την Εξουσία και άλλο οι Θεωριτικοποίηση τους απο την Κ.Δ το 1935 λόγω Ευρωκομμουνισμού που το 1943....κατέστρεψε τα πάντα. Το ξέρεις απλά πρέπει να βοηθήσεις τον Καπιταλισμό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:16 μ.μ.

Παραδώσατε τον λαό δεμένο χειροπόδαρα τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 στην Αστική Τάξη και στους Αγγλους Συμμάχους της την Στιγμή που μπορούσε να τους Τσακίσει. Και γιατί όλα αυτά. Γιατί αντι για ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ υπήρχε ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό την 5η Φάλαγγα δηλαδή. ΣΒΩΛΟΣ....ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ.... Μ.ΚΥΡΚΟΣ και ο Μενσεβίκος ΥΠΕΞ της Γεωργίας το 1921 Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ που πολέμησε ενάντια στους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ....................................

13 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:20 μ.μ.

Μη ξεχάσεις να βοηθήσεις στον Ερανο που γίνεται για την ...φουκαριάρα... την Αστική τάξη που ζεί ...σκλαβωμένη.... Μιλάμε για ένα δράμα

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:00 π.μ.

Και εσύ μην ξεχάσεις να κάνεις δήλωση μετανοίας στον Άρειο Πάγο ότι αποκηρύτεις την βία όπως ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗΣ. Τον προβάλετε και σαν Μ-Λ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Ναι εντάξει το καταλάβαμε ο αρχιτέκτονας των Λαϊκών Αντιφασιστικών Μετώπων ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ Μ-Λ ΔΗΜΗΤΡΟΦ ήταν...ευρωκομμουνιστής. Και ο Στάλιν. Και ο Ζαχαριάδης. Και ο Χότζα. Ναι καλά ενώ επαναστάτες ήταν οι σφουγγοκωλάριοι των ρεβιζιονιστών Φλωράκης, Κολιγιάννης, Τσολάκης κλπ και οι φασίστες Χρουτσόφ-Μπρέζνιεφ ήταν Μ-Λ. Απάντα ξεκάθαρα τι ήταν η ΣΕ επί των ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΩΝ Χρουτσόφ και Μπρέζνιεφ; Σοσιαλιστική ή καπιταλιστική-σοσιαλιμπεριαλιστική-σοσιαλφασιστική; ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ

Όσο και αν προσπαθείς να συκοφαντήσεις τη τεράστια συμβολή της γραμμής της ΚΔ στον Αντιφασιστικό αγώνα δεν θα καταφέρεις τίποτα. Η γραμμή δεν ήταν λάθος ήταν συγκεκριμένη οι δικοί μας εδώ δεν την ακολούθησαν με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα απόρροια της προδοτικής δράσης της ομάδας Σιάντου-Ιωαννίδη-Παρτσαλίδη είναι και οι κύριοι που αναφέρεις. Εσύ όμως στοχοποιείς τη γραμμή της ΚΔ. Και σε ξαναρωτάω ο Χότζα που ήταν Τριτοδιεθνιστής γιατί πήρε την εξουσία μετά την απελευθέρωση και έκανε σοσιαλισμό αφού η γραμμή ήταν λαθεμένη;

Και καμιά αστική τάξη δεν είναι σκλαβωμένη. Άλλο εξαρτημένη άλλο σκλαβωμένη. Η Ελλάδα είναι μια εξαρτημένη από το ξένο κεφάλαιο καπιταλιστική χώρα και αυτό είναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ να είναι δηλαδή εξαρτημένο και να εκχωρεί εθνική κυριαρχία. Αυτό ίσχυε από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του αστικού ελληνικού κράτους. Συνεπώς ο αντιιμπεριαλιστικός αγώνας για εθνική ανεξαρτησία είναι ταυτόχρονα και αγώνας ενάντια στο κεφάλαιο. Πράγματα που τα ξεκαθάρισε ο Ζαχαριάδης και ο Μπελογιάννης έρχεστε εσείς οι διάφοροι Παπαρηγο-Μαϊληδες και τα ανατρέπετε με το έτσι θέλω. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΥΓ: Πες μου σε παρακαλώ ότι η Κύπρος είναι....ιμπεριαλιστική. Θέλω πολύ να γελάσω.

V For Viva La Revolution



14 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:06 π.μ.

Η ΕΣΣΔ παραμονές 2ου Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ αντιμετώπιζε της εξής κατάσταση. Ενίσχυση του Χίτλερ απο όλο τον Καπιταλιστικό κόσμο. Επίθεση της Φιλανδίας το 1938 παράδοση της Τσεχοσλοβακίας στο Χίτλερ το 1938 στο Μόναχο μαζί και η Γαλλία του Λαικού Μετώπου.... το 1939 επίθεση της Ιαπωνίας στην Μογγολία η Συνομωσία απο την 5η Φάλαγγα το 1935 ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΤΣΟΥΧΑΤΣΕΦΣΚΙ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ η Ίδια 5η Φάλαγγα άλλαξε την γραμμή για ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα πολιτικά μέτωπα με καταστροφικά αποτελέσματα και την διάλυση της το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Αποτέλεσμα μόνο στην ΑΝ.Ευρώπη οικοδομήθηκε Σοσιαλισμός λόγω της παρουσίας του Κόκκινου Στρατού. Αντίθετα με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ Συμμαχία σύμφωνα με το 2ο και 3ο γράμμα Ζαχαριάδη θα γινότανε η Σύνδεση απελευθερωτικού ταξικού και την εξουσία την ώρα που φεύγουνε οι Γερμανοί πράγμα που με πολιτικά μέτωπα με την 5η Φάλαγγα Νομοτελειακα δεν γίνεται. Αυτό σήμαινε Αντιφασιστικός αγώνας στο πλευρό της ΕΣΣΔ που σωστά έκανε τους δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ. ΟΙ Κομμουνιστές στα Κ.Κ εφαρμόζουνε πάντα τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ απο το 1919 όπως και η ΕΛΒΕΤΙΑ απο το 1917. Ο Καπιταλισμός είναι παγκόσμια στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. Το 2ο και 3ο Γράμμα του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο είναι καταπέλτης. Το ότι δεκαετίες διώξεων απο το Αστικό κράτος άφηνε χώρο στον Οπορτουνισμό να κανει τα πάντα κουρελόχαρτο δεν μας λέει κάτι. Οσο και να προσπαθείς να κρύψεις τους ΚΑΟΥΤΣΚΙ ΜΠΕΡΣΤΑΙΝ πίσω απο τον ΛΕΝΙΝ γελιοποιήσε. ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Στον έρανο να δώσεις κάτι για την ...φουκαριάρα.... την αστική τάξη που ζει σκλαβωμένη.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:43 π.μ.

Ιμπεριαλιστική επέμβαση το 1919 στην Ουκρανία για μερίδιο απο την λεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Αλβανία το 1940 μαζί με τους Συμμαχους της Αγγλους. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ 2ο και 3ο γράμμα. Ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κορέα για μερίδιο στην Κύπρο. Τα ίδια μέχρι και σήμερα. Για τα υπόλοιπα Αντικομμουνιστικά σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μεγάλη η πίκρα. Τόσος κόποςτόση προσπάθεια και να σας πάνε όλα στράφει το 1991.... σας πείρανε οι Κομμουνιστές τα Σώβρακα. Είπαμε λοιπόν ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ... ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΣ ΣΚΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.......

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:41 μ.μ.

Το 2ο και 3ο γράμμα αναφέρονται στο Μεταξά και τους Άγγλους. Όντως η συνέχιση του πολέμου μετά την απόκρουση του Ιταλού κατακτητή ήταν ιμπεριαλιστική από μεριάς Άγγλων και αχρείαστη εδώ που τα λέμε και εθνικά επικίνδυνη και ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ και αυτή ήταν η πολιτική των Άγγλων ο πόλεμος γι'αυτούς ήταν ιμπεριαλιστικός. Υπάρχει όμως και το 1ο γράμμα που παίρνει ξεκάθαρη θέση ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και του ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ εκείνη τη χρονική στιγμή ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ όχι για τη συνέχισή του. Εκεί εσύ είσαι υπέρ ή χαρακτηρίζεις και την αμυντική στάση της Ελλάδας ως ιμπεριαλιστικό πόλεμο; Εγώ καταδικάζω τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ενάντια στους Ιταλούς. Εσύ;

Έχεις φαίνεται κάποιο πρόβλημα για την ΣΕ μετά το '56 και δεν απαντάς. Μη φοβάσαι καταλαβαίνω που να απολογείσαι τώρα για τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ; Δε βαριέσαι....

Ώστε ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Κορέα και την Ουκρανία ε; Καλά και η Κούβα επενέβη στην Αγκόλα με στρατό αλλά δεν το έκανε επειδή ήταν ιμπεριαλιστική αλλά επειδή ήταν ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. Ομοίως και η Ελλάδα. Εξαρτημένη πλήρως από Άγγλους και μετά Αμερικάνους ακολουθούσε τα αφεντικά της οπουδήποτε με το αζημίωτο βεβαίως για την αστική τάξη. Μ. Ασία, Ουκρανία, Κορέα μετά κλπ. Το να χαρακτηρίζεις μια χώρα ιμπεριαλιστική επειδή έχει στρατεύματα κάπου είναι ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟ. Γι'αυτό υπάρχουν τα κράτη-δορυφόροι των ιμπεριαλιστών για να βοηθούν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών. Ταυτόχρονα και οι αστικές τάξεις των κρατών αυτών κερδίζουν από τη λεία γι'αυτό και θέλουν και το κάνουν σιγά το νέο. Από αυτό μέχρι να χαρακτηριστούν τα κράτη αυτά ως ιμπεριαλιστικά είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. O ΤΡΟΤΣΚΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΥΓΕ. Εγώ θα πρότεινα να βάζατε εκεί στο ΚΚΕ στις σημαίες σας και την 4η Διεθνή και το κεφάλι του Τρότσκι.

Όσο για την Ελβετία ναι βλέπω πόσο ιμπεριαλιστική είναι σήμερα. Όλο το διεθνές κεφάλαιο εκεί να φορολογείται λιγότερο και να ξεπλένεται κιόλας φοβερή οικονομία στηριζόμενη σε...ξένα κεφάλαια και εισροές κεφαλαίων και καταθέσεων, το πλυντήριο του καπιταλισμού. Φοβερός ιμπεριαλισμός. Δηλαδή μια στραβή να γινόταν με αυτά τα κεφάλαια και Ελβετία...Καπούτ. Για δες τι έπαθε με την ανατίμηση του φράγκου που συνδέεται άμεσα με αυτή τη πολιτική. Ναι βλέπω πως έχει γεμίσει με στρατεύματα τον κόσμο και δημιουργεί σφαίρες επιρροής μοιράζοντας τον κόσμο με ΗΠΑ,Ρωσία κλπ. Ναι ρε όπου και αν κοιτάξεις ακούς πρώτη δύναμη η Ελβετία για το Συριακό, το Ουκρανικό, θέματα Μ. Ανατολής, θέματα Ευρώπης ναι είναι πρώτο όνομα αυτή καθορίζει τα πράγματα και συμμετέχει στη μοιρασιά του κόσμου μαζί με Γερμανία, Γαλλία, Κίνα, ΗΠΑ, Ρωσία κλπ.

V For Viva La Revolution

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:55 μ.μ.

Το 2008 ο Συνασπισμός γιόρτασε τα 40 χρόνια του ....εσωτερικού...λέει ο Τρίκκας με αναφορές στον ...παρτσαλίδη.... Είχαμε έτοιμη την μετατροπή του ΚΚΕ σε ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ.... ήρθε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ και μας τα χάλασε όλα. Η ΕΔΑ...ήτανε η σύνδεση με το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ... που μας καθυστέρησε με τον ΔΣΕ. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. Διάλυση της ΟΚΝΕ το 1943.... και της Κ.Δ Λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. 1944 το ΚΚΕ ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ... έρχεται ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ..... Γκαντεμιά.. Απο την αρχή πιέζει να πέσει όλο το βάρος στο ΔΣΕ άδικος κόπος καθυστέρηση απο το ΕΑΜ για ομαλότητα... Οταν έγινε δυνατόν ΄στην 3η Ολομέλεια Σεπτέμβρη 1947 το Αστικό κράτος είχε οργανωθεί. Ηρθε και ο ΤΙΤΟ το 1948 να τελειώσει το Εγκλημα. Τα τηλεγραφήματα του Βαβούδη είναι καταπέλτης. Μετά το 1948...Οπορτουνιστικές δυνάμεις με την βοήθεια της Γιουγκοσλαβικής πρεσβείας και την ανοχή του Αστικού κράτους προσπαθούσανε να φτιάξουνε καινούργιο κόμμα και να διαλύσουνε το ΚΚΕ. Οταν το ΚΚΕ πήγε να φτιάξει ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ το 1950 για μια χαραμάδα νομιμότητας φτιάξανε την ...ΕΔΑ....που κατέστρεψε το ΚΚΕ απο την αρχή μέχρι το τέλος. Στην 5η Ολομέλεια Γενάρης 1949 ο Ζαχαριάδης μίλησε για ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. Οπως και έγινε το 1953. Το 1955 τον υποχρεώσανε να το αποσύρει απο το ΚΚΣΕ ΧΡΟΥΤΣΟΦ με το ΠΟΓΚΡΟΜ στην Τασκένδη σε εξέλιξει. Ο ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ το 1943 κατέστρεψε την Κ.Δ και το 1956 το Κόμμα των Μπολσεβίκων και την ΕΣΣΔ.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:32 μ.μ.

Το 1919 η Αστική Τάξη πήγε στην Ουκρανία με αντάλαγμα μερίδιο απο την λεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το 1940 ήτανε Ιμπεριαλιστικός πόλεμος και απο την μεριά των Αγγλων και της Αστικής Τάξης της Ελλάδος μέσα στην Αλβανία. Το ζήτημα βρίσκεται στο ότι ο Απελευθερωτικός πόλεμος έπρεπε να δοθεί μέσα απο την Δημιουργία ΕΑΜ Κοινωνική Συμμαχία που θα έκανε τον Αντφασιστικό αγώνα στο πλευρό της ΕΣΣΔ δεν θα υπήρχε ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ούτε κυβέρνηση με τον ΠΑΠΑΤΖΗ και την ώρα που αποχωρούσανε οι Γερμανοί θα γινότανε η σύνδεση με το Ταξικό. Και δεν θα χρειαζότανε ούτε Δεκέμβρης ούτε ΔΣΕ που τον χρωστάμε στον Ζαχαριάδη. Στην αντίθετη περίπτωση η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ όπως και έγινε. Και το πρόβλημα βρίσκεται στην Κ.Δ με την αλλαγή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ το 1935 την χαλάρωση της ενιαίας καθοδήγησης των ....εθνικών ιδιομορφιών.... και τελικά την διάλυση της το 1943 λόγω Ευρωκομμουνισμού. και στην συνέχεια την επικράτηση του Οπορτουνισμού το 1956 στην ΕΣΣΔ που με την Σταδιακή εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού σε μια πορεία καταστρέψανε τα πάντα. Η Κούβα ήτανε Σοσιαλιστική χώρα και πρόσφερε την Διεθνιστική της βοήθεια στην Αγκόλα. Τα τελευταία 10 χρόνια ακολουθεί την πορεία της ΕΣΣΔ μετά το 1956. Ιμπεριαλιστική επέμβαση λοιπόν στην Κορέα για μερίδιο απο την Κύπρο. Την Ελβετία την λέει ο Λένιν Ιμπεριαλιστική απο το 1917 στον Γκρόιλιχ. Ο Καπιταλισμός είναι παγκόσμια στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με σχέσεις Αληλεξάρτησης και η χώρα μας είναι σε ενδιάμεση θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Αυτά λέει ο ΛΕΝΙΝ.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:35 μ.μ.

Αλλη είναι η Πατρίδα της Αστικής Τάξης και άλλη της Εγατικής Τάξης και του λαού. Σε κάθε χώρα υπάρχουνε δύο Πατρίδες. Αποδείχτηκε περίτρανα στην συνέχεια.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:40 μ.μ.

Οσο προσπαθείς να κρύψεις τους Κάουτσκι Μπερστάιν πίσω απο τον Λένιν απλά Γελιοποιήσε. Συνέχισε.

14 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:48 μ.μ.

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Δεν έχεις απαντήσει σε ερωτήματα που έχω θέσει και συνεχώς κάνεις copypaste τα ίδια και τα ίδια. Και λες ότι εγώ γελοιοποιούμαι. Σου παρέθεσα τι έλεγε Ο ΛΕΝΙΝ όχι εγώ και ξεκάθαρα μιλά για εξαρτημένες χώρες(Αργεντινή, Πορτογαλία) και όχι ότι όλες είναι σε ιμπεριαλιστικό στάδιο. Και εσύ επιμένεις στην ίδια μπόυρδα. Πάρε ένα ακόμα να γουστάρεις από Λένιν από τον Ιμπεριαλισμό:

"Ο καπιταλισμός αναπτύχθηκε σε παγκόσμιο σύστημα αποικιακής καταπίεσης και χρηματιστικής κατάπνιξης της τεράστιας πλειοψηφίας του πληθυσμού της γης από μια χούφτα προηγμένες χώρες" . ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΩΡΕΣ.

Πάρε και άλλο επειδή έχω κέφια ΛΕΝΙΝ- Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΙΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ:

" Η περίοδος του ιμπεριαλισμού είναι η περίοδος του μοιράσματος του κόσμου ανάμεσα στα μεγάλα
προνομιούχα έθνη που καταπιέζουν όλα τα υπόλοιπα"

Ωρε πράγμα που έχω από Ιμπεριαλισμό πάλι:

"...η εκμετάλλευση ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού μικρών ή αδύνατων εθνών από μια μικρή χούφτα πλουσιότατα ή ισχυρότατα έθνη....όλα αυτά γέννησαν τα διακριτικά γνωρίσματα του ιμπεριαλισμού"

Μην επικαλείσαι λοιπόν τον Λένιν για τις ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΑΝΦΑΡΕΣ και μην τον παρερμηνεύεις.

Φαίνεται αδυνατείς να κατανοήσεις πως με λαθεμένη κατ'εσένα γραμμή της Διεθνούς ο Χότζα πήρε την εξουσία και οι Βούλγαροι το ίδιο με τον μεγάλο Δημητρόφ ακόμα και οι Κινέζοι με το Μάο (άλλο αν δεν οικοδόμησε σοσιαλισμό αν ήταν κομμουνιστής θα το έκανε). Πάντως πήραν την εξουσία. Άρα μάλλον η γραμμή ήταν ΟΛΟΣΩΣΤΗ προς μεγάλη σου απογοήτευση.

Πάντως ακόμα και το 1953 ο Ζαχαριάδης πάλι αναγνωρίζει την αμερικανοδουλεία στην Ελλάδα και ότι δεν ήταν εθνικά ανεξάρτητη χώρα. Άρα η ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ επανάσταση(και όχι σκέτο σοσιαλιστική) θα καθιστούσε την Ελλάδα ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. Ε αυτή με τη σειρά της άνοιγε το δρόμο για το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ καπάκι. Η διαφορά είναι ότι εδώ η ενότητα μεταξύ των δύο είναι αδιάσπαστη και ενιαία. Σωστό είναι αυτό. Αυτό που έκανε και ο Ενβέρ. Εθνικόαπελευθερωτικός-Αντιφασιστικός αγώνας- Κατάληψη εξουσίας-Αλβανία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-Σοσιαλισμός. END OF STORY.

Αλήθεια πόσο καιρό έχετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ορολογία(εθνική ανεξαρτησία) εκεί στο "Κ"ΚΕ άραγε; Αλλά τι να πεις όταν μας λέτε ότι είμαστε και σε ιμπεριαλιστικό στάδιο ανάπτυξης τρομάρα σας.

Τελικά τι ήταν η ΣΕ μετά το 1956 θα μας πεις; Ένα από τα δύο που σε ρώτησα δεν έχει τρίτη επιλογή. Δώσε μας τα φώτα σου....

V For Viva La Revolution

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:08 π.μ.

Αφου σου αρέσει να Γελιοποιήσε κανένα πρόβλημα. Ο ΛΕΝΙΝ σε άρθρο του το 1917 εξηγεί στον Γκρόιλιχ γιατί είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΉ ΧΏΡΑ Η ....ΕΛΒΕΤΙΑ...... Η Ελλάδα είναι απο το 1919. Σύμφωνα με τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ο Καπιταλισμός ποιά είναι παγγκόσμια στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. Μην επικαλείσαι τον ΛΕΝΙΝ για να καλύψεις τις μπούρδες σου και τος Μπερστάιν Κάουτσκι. Ο Οπορτουνισμός στην Κ.Δ με την αλλαγή του Σοσιαλφασισμού το 1935 κατέστρεψε το Κ.Κ και διέλυσε την Κ.Δ. Σοσιαλισμός έγινε μόνο στις χώρες που πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Το πρόγραμμα του 1953 μίλαγε για Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Συνέχισε μιλάμε για πολύ γέλιο απο τις Ορντινάτζες του Σοσιαλσωβινισμού.

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:13 π.μ.

Σοσιαλδημοκρατία και οπορτουνισμός είναι η 5η Φάλαγγα του καπιταλισμού διαχρονικά. Το 1935 με τα Λαικά Μέτωπα κατέστρεψε το Δ.Κ.Κ και ταυτόχρονα στην ΕΣΣΔ συνομώτησε ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων μαζί με τον Χίτλερ. Το 1943 η Οπορτουνιστική Αντεπανάσταση διέλυσε την Κ.Δ και το 1956 την ΕΣΣΔ.

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:20 π.μ.

Και μη ξεχάσεις να δώσεις κάτι στον έρανο για την φουκαριάρα την αστική τάξη που ζει σκλαβωμένη. Μιλάμε για ένα δράμα.....

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:49 π.μ.

Συνεχίζεις πάλι με copypaste. Δεν απαντάς καθόλου σε αυτά που ρωτάω και σχολιάζω και ενώ σου παραθέτουν αποσπάσματα από τους κλασικούς εσύ απλά κάνεις πως δεν τα βλέπεις. Πες ότι διαφωνείς με τον Λένιν να τελειώνουμε. Αν αυτό είναι το επίπεδο αντιπαράθεσης και διαλόγου των οπαδών του "Κ"ΚΕ τότε πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια σας. Εκεί σας κατάντησαν τα σαίνια της ηγεσίας. Να "επιχειρηματολογείτε" και να αντιπαρατίθεστε με copypaste και να παρερμηνεύετε τα λεγόμενα των άλλων επειδή έτσι σας βολεύει. PATHETIC

V For Viva La Revolution

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:15 μ.μ.

To 1903 o ΛΕΝΙΝ έφτιαξε το κόμμα των Μπολσεβίκων διαχωριζόμενος απο τον Οπορτουνισμό. Μετά το 1905 συνέχισε με την Αυτοτέλεια του Κόμματος σε ανοιχτή Σύγκρουση με τον Οπορτουνισμο με τις ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ είπε τελειώσαμε με την ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ έχουμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ που τον Ιούλη έβγαλε διαταγή για την δολοφονία του και τους Ανέτρεψε. Αντίθετα στην Γεμανία οι Κομμουνιστές το 1918 ήτανε στο ίδιο κόμμα με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΜΠΕΤ ΣΑΙΝΤΕΜΑΝ που φτιάξανε τα Φασιστικά τάγματα εφόδου τα Φράικοπς και τους δολοφόνησαν. Βοηθήσανε τα μέγιστα στην άνοδο του Φασισμού σαν συνειδητή επιλογή όλου του Καπιταλιστικού κόσμου ενάντια στην ΕΣΣΔ που παραμονές 2ου Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ αντιμετώπιζε την εξής Κατάσταση. Παράδοση το 1938 στο Μόναχο της Τσεχοσλοβακίας στην Χίτλερ και απο την Γαλλία του ..λαικού μετώπου... που είχε κλείσει τα σύνορα στην Ισπανία και βοήθαγε την Φιλανδία όταν χτύπησε την ΕΣΣΔ το 1938 1939. Επίθεση της Ιαπωνίας στην Μογγολία το 1939. Και ταυτόχρονα συνομωσία το 1935...απο τους ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΤΡΟΤΣΚΙ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων μαζί με τον Χίτλερ και επίσης το 1935... την αλλαγή του Σοσιαλφασισμού με τα ...λαικά μέτωπα...στην Κ.Δ που καταστρέψανε τα πάντα με την διάλυση της το 1943....και στην συνέχεια μετά το 1945 με το κόμμα των Μπολσεβίκων χωρίς στελέχη λόγω του πολέμου την Δολοφονία το 1948 του Ζντάνοφ και τον ....θάνατο.... του ΣΤΑΛΙΝ.... το 1953 ξεκίνησε στην ΕΣΣΔ η εφαρμογή νόμων του καπιταλισμού ΣΤΑΔΙΑΚΑ που κατέστρεψε τα πάντα.

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:19 μ.μ.

9.49 Καταλαβαίνω την απόγνωση σου απο το Ξεβράκωμα που έχεις πάθει. Δεν είναι κακό να πεις οτι συμφωνείς με Κάουτσκι Μπερστάιν απο την κατάντια που έχεις πάθει. Είσαι με τον καπιταλισμό δεν υπάρχει πρόβλημα....

15 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:27 μ.μ.

Και είπαμε ο Καπιταλισμός βρίσκεται παγκόσμια στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στα πλαίσια της Ανισόμετρης Ανάπτυξης με Σχέσεις Αληλεξάρτησης με την κάθε χώρα σε διαφορετική θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Αυτός είναι Ο Ιμπεριαλισμός σύμφωνα με τον ΛΕΝΙΝ και το πάντα επίκαιρο έργο του.

16 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:50 π.μ.

Καλά αυτό δεν υπάρχει παιδιά πρώτη φορά το βλέπω ο τύπος είναι φαινόμενο. Τον Λένιν τον ίδιο να του φέρεις και να του τα λέει αυτός τον χαβά του κολλημένος. Απάντα ξεκάθαρα επιτέλους. Αυτά που παρέθεσα από το έργο του Λένιν για τον ιμπεριαλισμό είναι σωστά ή λάθος; Συμφωνείς ή διαφωνείς; Γιατί τα λεγόμενα του Λένιν σε καταρρίπτουν μεγάλε. Και φτάνει το copypaste εντάξει καταλάβαμε δεν μπορείς να αρθρώσεις επιχείρημα αλλά κάνε μια προσπάθεια. Ο Λένιν το έλεγε ξεκάθαρα ήταν υπέρ των δημοκρατικών αγώνων. Μέσα σε αυτούς είναι και η πάλη για εθνική ανεξαρτησία των εξαρτημένων χωρών, η πάλη ενάντια στις προσαρτήσεις, η πάλη για αυτοδιάθεση των εθνών κλπ. Και φυσικά με άριστο και διαλεκτικό και πάνω απο όλα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ τρόπο συνέδεε την πάλη αυτή με το σοσιαλισμό και πως το πρώτο μπορεί να σε πάει στο δεύτερο. Έτσι το προλεταριάτο μέσα από τη συμμετοχή του στην αστικοδημοκρατική επανάσταση και με την καθοδήγηση των κομμουνιστών και του μεγάλου Λένιν την μετέτρεψε σε σοσιαλιστική την επανάσταση. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΙΧΕ επειδή ήταν αστικοδημοκρατική.

Αφήνω τον Μεγάλο πάλι να μιλήσει από το σπουδαίο επίσης έργο του Δύο τακτικές της σοσιαλδημοκρατίας στη δημοκρατική επανάσταση:

" ...και δεν μπορεί να υπάρχει άλλο μέσο που να μας φέρει πιο κοντά στο σοσιαλισμό εκτός από την πλήρη πολιτική ελευθερία από την ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, από την επαναστατική-δημοκρατική δικτατορία του προλεταριάτου και της αγροτιάς". ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΔΑΣΚΑΛΕ

" Όποιος μειώνει τα καθήκοντα του προλεταριάτου στην δημοκρατική αστική επανάσταση μετατρέπει το σοσιαλδημοκράτη από ηγέτη της λαϊκής επανάστασης σε αρχηγό ελεύθερου εργατικού συνδικάτου"

Τεσπα μέσα στο έργο του αυτό εξηγεί ο Λένιν την σημασία της αστικοδημοκρατικής επανάστασης, τη σημασία του δημοκρατικού αγώνα και τα καθήκοντα του προλεταριάτου και των κομμουνιστών που φυσικά είναι όχι απλά ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ κόντρα στην αστική τάξη.

V For Viva La Revolution

16 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:03 π.μ.

Λένιν: Η Σοσιαλιστική Επανάσταση και το Δικαίωμα Αυτοδιάθεσης των Εθνών

Σχετικά με την αυτοδιάθεση των εθνών πρέπει να διακρίνουμε τρεις βασικούς τύπους χωρών:

Πρώτο, τις προχωρημένες κεφαλαιοκρατικές χώρες της Δυτικής Ευρώπης και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις χώρες αυτές έχουν από καιρό τελειώσει τα αστικοπροοδευτικά εθνικά κινήματα. Το καθένα από αυτά τα "μεγάλα" έθνη καταπιέζει ξένα έθνη στις αποικίες και μέσα στη χώρα του. Τα καθήκοντα του προλεταριάτου των κυρίαρχων εθνών είναι εδώ ακριβώς τα ίδια με τα καθήκοντα που είχε στο 19ο αιώνα το προλεταριάτο της Αγγλίας απέναντι στην Ιρλανδία.

Δεύτερο, την Ανατολική Ευρώπη: Αυστρία, Βαλκάνια και ιδιαίτερα η Ρωσία. Εδώ ακριβώς ο 20ός αιώνας ανάπτυξε πολύ τα αστικοδημοκρατικά εθνικά κινήματα και όξυνε τον εθνικό αγώνα. Τα καθήκοντα του προλεταριάτου αυτών των χωρών, τόσο στο ζήτημα της ολοκλήρωσης του αστικο- δημοκρατικού μετασχηματισμού τους, όσο και στο ζήτημα της βοήθειας προς τη σοσιαλιστική επανάσταση των άλλων χωρών, δεν μπορούν να εκπληρωθούν χωρίς την υπεράσπιση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των εθνών. Εξαιρετικά δύσκολο και εξαιρετικά σπουδαίο είναι εδώ το καθήκον της συνένωσης της ταξικής πάλης των εργατών των εθνών που καταπιέζουν και των εργατών των εθνών που καταπιέζονται.

Τρίτο, τις μισοαποικιακές χώρες, όπως η Κίνα, η Περσία, η Τουρκία κι όλες οι αποικίες που ο πληθυσμός τους φτάνει το ένα δισεκατομμύριο. Στις χώρες αυτές τα αστικοδημοκρατικά κινήματα εν μέρει μόλις αρχίζουν εν μέρει κάθε άλλο παρά τέλειωσαν. Οι σοσιαλιστές πρέπει όχι μόνο να απαιτούν την χωρίς όρους, χωρίς αποζημίωση και άμεση απελευθέρωση των αποικιών -και η διεκδίκηση αυτή στην πολιτική της έκφραση δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά ακριβώς την αναγνώριση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης- οι σοσιαλιστές πρέπει να υποστηρίζουν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τα πιο επαναστατικά στοιχεία των αστικοδημοκρατικών εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων σ' αυτές τις χώρες και να βοηθούν το ξεσήκωμά τους και σε περίπτωση ανάγκης και τον επαναστατικό τους πόλεμο- ενάντια στις ιμπεριαλιστικές Δυνάμεις που τις καταπιέζουν"

"Ιμπεριαλισμός είναι η εποχή της προοδευτικής αύξησης της καταπίεσης των εθνών όλου του κόσμου από μια χούφτα "μεγάλες" Δυνάμεις και γι' αυτό ο αγώνας για τη διεθνή σοσιαλιστική επανάσταση ενάντια στον ιμπεριαλισμό δεν είναι δυνατός χωρίς την αναγνώριση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των εθνών"
Λένιν Σοσιαλισμός και πόλεμος

"Ο ιμπεριαλισμός (ανώτερη μορφή του καπιταλισμού) δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την πολιτική και οικονομική υποδούλωση των μη ισότιμων εθνών και αποικιών."

Στάλιν Η θέση του Εθνικού ζητήματος από το Μαρξισμός και εθνικό ζήτημα

"Από τη μια μεριά, είναι μερικές "μεγάλες" δυνάμεις που καταπιέζουν και εκμεταλλεύονται το σύνολο, τα εξαρτημένα και "ανεξάρτητα" (στην πραγματικότητα ολότελα εξαρτημένα) εθνικά κράτη, και η πάλη ανάμεσα στις δυνάμεις αυτές για τη μονοπώληση της εκμετάλλευσης των εθνικών κρατών."

Στάλιν Τα Αμεσα Καθήκοντα του Κόμματος στο Εθνικό Ζήτημα πάλι από το Μαρξισμός και εθνικό ζήτημα

Με συγχωρείς αλλά δε βλέπω πουθενά ότι όλες οι χώρες είναι σε ιμπεριαλιστικό στάδιο από αυτά και από όλα τα παραπάνω που σου παρέθεσα. Και έτσι τόσο απλά το δίδυμο Λένιν-Στάλιν ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ

V For Viva La Revolution

16 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:04 π.μ.

Είναι φανερό ότι δεν θέλεις να απαντήσεις ούτε για τη Γ' Διεθνή δε σε βολεύει ε; Θα ήθελες να είναι λαθεμένη η γραμμή ε; Έλα όμως που ο Χότζα δεν σου έκανε το χατήρι. Ούτε ο Δημητρόφ. Ούτε καν οι Τίτο-Μάο που παρότι μη Μ-Λ καθοδήγησαν τα κινήματα τους και πήραν την εξουσία (φαντάσου να ήταν και κομμουνιστές). Βρέθηκαν δυστυχώς κάποιοι όπως οι Γάλλοι το 1936 ή οι Έλληνες όπου στράβωσε το πράγμα αλλά ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ) ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ. Πάλι όμως δεν απαντάς γιατί εφαρμόστηκε σωστά αλλού και όχι σε αυτούς. Και μόνο αυτό καταρρίπτει την άποψη περί λαθεμένης γραμμής. Διάβασε του Χότζα το ο Ευρωκομμουνισμός είναι Αντικομμουνισμός όπου στην ενότητα με τίτλο "Οι απαρχές του σύγχρονου ρεβιζιονισμού στα κομμουνιστικά κόμματα της Δυτικής Ευρώπης" κάνει μια αποτίμηση της δράσης των ΚΚ σε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία όσο αφορά πως χειρίστηκαν τα ΛΜ. Σε παραπέμπω εκεί. Ρίχνει την ευθύνη στις ηγεσίες των ΚΚ και το πως χειρίστηκαν την όλη κατάσταση δεν καταδικάζει την γραμμή σε καμιά περίπτωση. Άντε για να σε βοηθήσω να σου παραθέσω κάποια αποσπάσματα:

"Το Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα δεν εξήγαγε συμπεράσματα από τις ενέργειες του, δεν οργανώνονταν για πραγματικό αγώνα ενά¬ντια στο φασισμό και την αντίδραση. Η προπαγάνδα και η διαφώτιση, οι διαδηλώσεις και οι απεργίες που καθοδηγούσε, δεν καναλίζονταν για την απόσπαση της εξουσίας από τα χέρια της αστικής τάξης. Άσχετα που αυτό το κόμμα δεν απαρνιόταν τις βασικές αρχές του μαρξισμού - λενινισμού, η δράση και ο αγώνας του ακούσια και απαρατήρη¬τα προσλάμβαναν τις μορφές ενός αγώνα για μεταρρυθμίσεις, για οικονομικά αιτήματα σε συνδικαλιστικά πλαίσια."

"...Ωστόσο, όπως έδειξαν και τα γεγονότα, δεν είχε (το ΓΚΚ) μελετήσει και δεν είχε προγραμματίσει την κατάληψη της εξουσίας, ή και αν την προγραμ¬μάτισε, την εγκατέλειψε.....Το Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα συνέχισε αντιφασιστικό αγώνα, τον οποίο καθοδηγούσε το ίδιο, αλλά δεν μετέτρεψε αυτό τον αγώ¬να σε επαναστατικό αγώνα όλου του λαού."

"Η Κομιντέρν εκτίμησε εξαιρετικά τη δουλειά και τις προσπάθειες του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος για τη δημιουργία του Λαϊκού Μετώπου. Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι αυτό τό κόμμα δεν ήξερε ή δεν μπόρεσε να επωφεληθεί από τις καταστάσεις και να τις εκμεταλλευτεί σε όφελος της εργατικής τάξης."

Όπως θα καταλάβεις και μόνος σου ο Χότζα ασκεί σφοδρή κριτική στις ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΜ ΤΗΣ Γ΄ΔΙΕΘΝΟΥΣ διότι απλούστατα δεν εφάρμοσαν σωστά την πολιτική αυτή. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

V For Viva La Revolution

16 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:46 π.μ.

Καταλαβαίνω το ξεβράλωμα που έχεις πάθει. Ας πρόσεχες. Η 5η Φάλαγγα το 1935 άλλαξε τον Σοσιαλφασισμό με τα Πολιτικά μέτωπα με αποτέλεσμα την καταστροφή της Κ.Δ το 1943 και των λαών όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός το 1944 45. Η ΊΔΙΑ 5η Φάλαγγα το 1935 ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ συνομωτήσανε για την ανατριοπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ. Η 5η φάλαγγα επικράτησε και στην ΕΣΣΔ μετά το 1953 λόγω των απωλειών του πολέμου. Ο Καπιταλισμός είναι παγκόσμια στον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ σύμφωνα με το πάντα επίκαιρο έργο του ΛΕΝΙΝ.

16 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:18 μ.μ.

Πάμε ξανά. Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός είναι η 5η Φάλαγγα του Καπιταλισμού. Αλλαξε την γραμμή του Σοσιαλφασισμού με τα πολιτικά μέτωπα θεωριτικοποιώντας ενα απο τους Δύο ΕΛΙΓΜΟΥΣ που σωστά έκανε η ΕΣΣΔ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Την ίδια εποχή η 5η Φάλαγγα ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ συνομώτησε με τον Χίτλερ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων. Το 1943 ο Οπορτουνισμός διέλυσε την Κ.Δ και το 1956 στην ΕΣΣΔ ξεκίνησε η Σταδιακή ανατροπή του Σοσιαλισμού. Ο Κόκκινος Στρατός έδωσε την δυνατότητα στους λαούς της Αν.Ευρώπης να οικοδομήσουνε τον Σοσιαλισμό. Στην ΙΣΠΑΝΙΑ το Λαικό Μέτωπο έδωσε τον χρόνο στον Φράνκο να οργανωθεί και το 1938 διέλυσε τις Διεθνείς Ταξιαρχίες. Στην Γαλλία το Λαικό Μέτωπο έκλεισε τα σύνορα στην Ισπανία το 1938 βοήθησε την Φιλανδία όταν χτύπησε την ΕΣΣΔ παρέδωσε την Τσεχοσλοβακία στον Χίτλερ στο Μόναχο το 1938. Στην Ελλάδα το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έδεσε τον λαό χειροπόδαρα μα ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ με αποτέλεσμα να μη πάρει την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944. Τα ίδια σε Ιταλία Γαλλία Παντού καταστροφή. Αυτά είναι τα εγκλήματα της ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ

16 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:35 μ.μ.

Το γνωρίζω οτι ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ σας ξεβρακώνει απόλυτα όλους τους Απολογητές του Καπιταλισμού. Οτι και να κάνεις δεν μπορείς να κρύψεις τους ΜΠΕΡΣΤΑΙΝ ΚΑΟΥΤΣΚΙ. Ο Καπιταλισμός λοιπόν σύμφωνα με τους ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ βρίσκεται στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ με σχέσεις Αλληλεξάρτησης στα πλαίσια της Ανισόμετρης Ανάπτυξης με την κάθε χώρα σε διαφορετική θέση στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. Στο έρανο να δώσεις κάτι για την Φουκαριάρα την Αστική Τάξη που ζει Σκλαβωμένη. Συνέχισε...................

16 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:48 μ.μ.

Ασφαλώς και το προλεταριάτο με τον ΛΕΝΙΝ συμμετείχανε στην Αστικοδημοκρατική Επανάσταση στην Ρωσία το 1917. Είχανε ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ. Το να απείχανε είναι ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ. Με τις Θέσεις του ΑΠΡΙΛΗ τελειώσανε με την ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ είχανε Καπιταλισμό δεν μπήκανε στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και την ανατρέψανε. Αν συμμετείχανε θα ήτανε Οπορτουνιστές όπως εσύ και δεν θα είχε γίνει η Επανάσταση. Θα συνέχιζε η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ.

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:42 π.μ.

Ποια ήταν η 5η Φάλαγγα ρε τροτσκισταρά που εισήγαγε τα Μέτωπα το 1935; Ο Δημητρόφ; Ο Στάλιν; Αυτοί ήταν σοσιαδημοκράτες και οπορτουνιστές; Ποιος ήταν μήπως ο Δημητρόφ; Ρε πας καλά; Ο Δημητρόφ ήταν ΣΤΑΛΙΝΑΡΑ ΡΕ, υπήρξε ο εισηγητής και αρχιτέκτοντας των Λαϊκών Αντιφασιστικών Μετώπων. Ντροπή σου που συκοφαντείς έναν επαναστάτη ΜΛ. Είσαι ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Τέτοια επίθεση ρε παιδί μου και τέτοια χολή ούτε οι κλασικοί τροτσκιστές ούτε οι αναρχικοί, ούτε οι οπορτουνιστές ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ.

Ναι ρε φίλε χάσαμε στην Ισπανία. Όμως το Λαϊκό Μέτωπο και ο λαός με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές πολέμησαν το φασισμό και έφραξαν έστω και προσωρινά το δρόμο γι'αυτόν. Πολέμησαν οι άνθρωποι και αν δεν είχε ο Φράνκο και τη βοήθεια των Χίτλερ, Μουσολίνι αλλά και την ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (για ευνόητους λόγους) θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Υπήρχαν όμως κάποιοι που βοήθησαν στην υπονόμευση εκ των έσω και δεν ήταν μόνο φιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες προδότες και το αστικό μπλοκ. Ήταν και οι 5φαλαγγίτες πρόγονοι σου Τροτσκιστές του ΡOUM που χτύπησαν από μέσα την προσπάθεια αυτή και την υπονόμευσαν πραξικοπηματικά και από την πρώτη στιγμή άνοιξαν μέτωπο ενάντια το ΚΚΙ. Και ξέρεις με ποια δικαιολογία; Με την ίδια που χρησιμοποιείς εσύ. Ότι το μέτωπο αυτό δεν ήταν αρκετά ταξικό γιατί αυτοί ήθελαν δήθεν ταξική ενότητα και εργατική-σοσιαλιστική εξουσία εκείνη τη στιγμή. Μόνο που φίλε μου εκείνη τη στιγμή αυτό ήταν ανέφικτο δεν ήταν ο λαός έτοιμος για κάτι τέτοιο ούτε οι συνθήκες υπήρχαν εδώ σοσιαλδημοκράτες, αστοί και αναρχικοί είχαν μεγαλύτερα ερείσματα στην κοινωνία όχι οι κομμουνιστές και το ΚΚΙ που είχε μικρή δύναμη στην κοινωνία πως θα γινόταν αυτό; Εκείνη την εποχή η Ισπανία δεν ήταν καν ολοκληρωμένη αστική κοινωνία με ισχυρά φεουδαρχικά κατάλοιπα ήταν πως θα κάναμε σοσιαλισμό;

Εσφαλμένη ήταν και η γραμμή των αναρχικών που αν και πολέμησαν γενναία το φασισμό και ήταν επίσης στην πρώτη γραμμή με τους κομμουνιστές και μαζί με το λαό η ιδεολογία τους έφερε προβλήματα ακόμα και στο εσωτερικό τους αλλά δυστυχώς και στο Μέτωπο όπως πχ οι προσπάθειες "αυτοδιαχείρισης" σε επιχειρήσεις και μέσα παραγωγής ή "κομμούνες" και κολεκτίβες σε αγροτικές περιοχές κλπ αυτά υπονόμευσαν επίσης την αντιφασιστική πάλη και τους έφεραν αντιμέτωπους ακόμα και με τμήματα του λαού όπως πχ με μικροϊδιοκτήτες κλπ. Η κατάληξη γνωστή στο τέλος παίξανε και προδοτικό ρόλο στο πραξικόπημα Κασάδο να μη κουράζω τώρα.

Και το ΚΚΙ έκανε φυσικά λάθη που συνέβαλαν και αυτά στην ήττα. Δεν συνέβαλε ακριβώς στο να δημιουργήσει επαναστατικές συνθήκες μέσα στο λαό για να μετατρέψει την πάλη αυτή και σε ταξική εκτός από δημοκρατική και πέρα από κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Η προσήλωσή του στους δημοκρατικούς αστικούς θεσμούς και η μη εκμετάλλευση των νέων μορφών εξουσίας που αναδείχτηκαν στην πάλη ήταν πρόβλημα (το αντίθετο από αυτό που έκαναν οι μπολσεβίκοι μετά την αστική επανάσταση) ή η ανυπαρξία δυνάμεων που να βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο του. Αυτά όμως ΗΤΑΝ ΛΑΘΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Ευτυχώς όμως που έγινε το Λαϊκό Μέτωπο γιατί αν σκεφτόντουσαν τότε όπως εσένα ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

V For Viva La Revolution

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:55 π.μ.

Άλλο λοιπόν για να καταλήξω να λες ότι ναι έδρασαν και οπορτουνιστές ναι και τα ΚΚ σε ορισμένες περιπτώσεις λειτούργησαν έτσι ρεφορμιστικά έστω και από λάθη δικά τους και άλλο να βάλλεις κατά ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ'ΔΙΕΘΝΟΥΣ. Εσύ κάνεις το δεύτερο, συκοφαντώντας την επαναστατική γραμμή των ΜΛ.

Όσο για το Λένιν και τον ιμπεριαλισμό δεν έχω να πω κάτι σου παρέθεσα τόσα αποσπάσματα και δεν σχολιάζεις κανένα παρά το ίδιο copypaste. ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ. Συνέχισε μόνο ζημιά στο κόμμα σου κάνεις εκτός από τον εαυτό σου φυσικά.....

V For Viva La Revolution

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:58 π.μ.

1.42 Το ξέρω ότι είσαι ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ δεν χρειάζεται να το λες συνέχεια το Καταλάβαμε. Η ΕΣΣΔ παραμονές πολέμου έκανε δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Το 1935 αποκαλύφθηκε συνομωσία απο την 5η Φάλαγγα ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ. Η Ίδια 5η Φάλαγγα το 1935 στην Κ.Δ άλλαξε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα Πολιτικά Μέτωπα με καταστροφικά αποτελέσματα. Το 1943 διαλύθηκε λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και Σοσιαλισμός έγινε μόνο όπου πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. ΟΙ Κομμουνιστές εφαρμόζουνε τον Δημοκρατικό συγκεντρωτισμό ΠΑΝΤΑ. Για την Ισπανία. Ποτέ ο λαός δεν θα είναι έτοιμος όταν τα Κ.Κ εγκλωβίζονται σε πολιτικούς σχηματισμούς με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό. Στόχος πρέπει να είναι η Καταστροφή τους για να έρθει η νίκη. Οτι έχεις γίνει Ρζέλι με τους ΚΑΟΥΤΣΚΙ ΜΠΕΡΣΤΑΙΝ το γνωρίζω. Για εμένα και το ΚΚΕ μη σε νοιάζει δικό μας πρόβλημα. Η ΕΣΣΔ ασφαλώς και έκανε σωστά τους ΕΛΙΓΜΟΥΣ. Για την Κ.Δ μιλάμε και την 5η Φάλαγγα του Οπορτουνισμού που μετά το 1935 κατέστρεψε τα πάντα

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:06 μ.μ.

Ε τότε τι περιμένετε ρε παιδιά κηρύξτε τώρα σοσιαλισμό να τελειώνουμε τι παιδευόμαστε με Σύριζα και τρόικες.Αφού εσείς δεν είστε εγκλωβισμένοι σε αυτά τι σας εμποδίζει; Γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό σου τώρα θα έπρεπε να καταλάβει το προλεταριάτο την εξουσία. Μήπως δεν θέλετε; Τι φταίει άραγε....

V For Viva La Revolution

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:55 μ.μ.

Η Γαλλία του ...λαικού μετώπου.... έκλεισε τα σύνορα στην Ισπανία παρέδωσε την Τσεχοσλοβακία στον Χίτλερ το 1938 στο Μόναχο και βοηθούσε την Φιλανδία όταν χτύπησε την ΕΣΣΔ το 1938 39. Είπαμε ....λαικά μέτωπα...

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:11 μ.μ.

Δεν είναι αρκετό να θες εσύ πρέπει να θέλει και ο λαός αυτό είναι βασικά το σκεπτικό στο προηγούμενο μου σχόλιο. Και όταν δεν έχεις τους συσχετισμούς παλεύεις στο σήμερα με τα δεδομένα, τις συνθήκες και τους συσχετισμούς που υπάρχουν για να τους ανατρέψεις. Εσύ καταδικάζεις τους πάντες αλλά δεν εξετάζεις αν πχ στην Ισπανία ο λαός ήθελε σοσιαλισμό. Ε δεν ήθελε. Δεν υπήρχαν οι συσχετισμοί για αυτό στην κοινωνία μέσα και οι συσχετισμοί δεν ανατρέπονται με το έτσι θέλω. Αλλιώς το ΚΚΙ δεν θα είχε λίγες δυνάμεις μέσα στην κοινωνία και δεν θα ήταν μειοψηφία εδώ μέχρι και οι αναρχικοί μεγαλύτερη δύναμη είχαν. Τι έκανε λοιπόν το ΚΚΙ; Συνέβαλε στη δημιουργία του Λαϊκού Μετώπου το οποίο συσπείρωσε όλο το δημοκρατικό κόσμο και όχι μόνο εργάτες και εργαζόμενους αλλά και αγρότες, μικροαστικά στρώματα, ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ. Εάν δεν το έκανε αυτό δεν θα υπήρχε λαϊκή αντίσταση ή και αν υπήρχε δεν θα κρατούσε θα την είχαν καταπνίξει από την πρώτη στιγμή παλι καλά έπρεπε να λες που έγινε και ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ όχι να το καταδικάζεις κιόλας.

Και καλά άσε το ΚΚΙ. Γιατί ο λαός δεν ακολούθησε τους αναρχικούς που είχαν και μεγαλύτερη επιρροή; Ή τους τροτσκιστές; Άρα μήπως ο ισπανικός λαός δεν ήταν έτοιμος για τέτοιες ριζοσπαστικές και επαναστατικές λύσεις δηλαδή για κολεκτίβες, εργατική εξουσία, απαλλοτρίωση μέσων παραγωγής αιτήματα δηλαδή και καλά πιο αριστερά και "επαναστατικά". Έτσι λοιπόν αυτή η ιδεολογική δουλειά, η επαναστατική ζύμωση έπρεπε να γίνει μέσα από το Λαϊκό Μέτωπο. Και εδώ υπήρχε το πρόβλημα. Για λόγους που περιέγραψα και παραπάνω και για άλλους δεν έγινε τουλάχιστον στο βαθμό που θα έπρεπε για να μετασχηματιστεί η πάλη αυτή σε ταξική και εδώ κυρίως έφταιγαν και αυτοί που υπονόμευσαν αυτή την προσπάθεια εκ των έσω φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, POUM, αναρχικοί. Ναι έκανε λάθη πολλά το ΚΚΙ. Αν θες ένα ακόμα λάθος ήταν ότι δεν προετοίμασε το λαό για να αντιμετωπίσει και αυτούς τους προδότες από μέσα ειδικά τους αρχιπροδότες σοσιαλρεφορμιστές τύπου Καμπαλέρο και το χαφιεδικό POUM. Έκανε και άλλα πχ στρατιωτικά όπως τη μη αξιοποίηση ανταρτοπολέμου σε κάποιες περιοχές για το οποίο και ο Στάλιν κάνει κριτική. Όχι όμως και να ακυρώσουμε την τεράστια συμβολή του ΛΜ στην ισπανική αντίσταση. Αν το ΚΚΙ έλεγε αυτό που λες εσύ θα παρέμενε μια μειοψηφία στην κοινωνία και δεν θα είχε ενωθεί όλο ο λαός επαναστατικά εναντίον του Φράνκο και δεν θα μιλούσαμε τώρα για ισπανική αντίσταση. Γιατί το ΚΚΙ συνέβαλε στη δημιουργία του ΛΜ αυτό ήταν η καρδιά του αγώνα. Ποιος νομίζεις ότι θα έπαιρνε την πρωτοβουλία αυτή τα ξεπουλημένα αστικά κόμματα, οι πουθενάδες τροτσκιστές ποιοι; Εγώ λέω ευτυχώς που υπήρχε και το ΚΚΙ και πρωταγωνίστησε στη δημιουργία του ΛΜ και στην ενότητα του λαού και όλου του δημοκρατικού κόσμου διαφορετικά εσύ και εγώ δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα τώρα.

Για τη Γαλλία τα είπαμε κακή πολιτική ακολούθησε το ΚΚΓ οπορτουνιστική ουσιαστικά παρέδωσε το ΛΜ και το γαλλικό λαό ολόκληρο στον ταξικό εχθρό. Αποτέλεσμα αυτά που ανέφερες και εσύ και είναι σωστά. Σε παραπέμπω ξανά στο Χότζα για τη Γαλλία. Το ΚΚΓ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ Η Γ΄ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΛΜ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ

V For Viva La Revolution

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:24 π.μ.

2.06. Ασφαλώς και δεν είμαστε Εγκλωβισμένοι. Φταίει το ότι ο Καπιταλισμός έχει πολλά παιδιά....σε πολλές αποχρώσεις που τον υπηρετούνε και έχει εγκλωβίσει τον λαό. Μέχρι να το πείσουμε θα Συμμετέχουμε στο Αστικό κοινοβούλιο απο θέσεις ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:06 μ.μ.

Οταν ο λαός δεν είναι έτοιμος να Κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής οι Κομμουνιστές δεν του πουλάνε παραμύθια για Ανθρώπινο καπιταλισμό ούτε τον Εγκλωβίζουνε με την Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό σε πολιτικούς σχηματισμούς. Γατί ο λόγος ύπαρξης τους είναι η Σωτηρία του Καπιταλισμού πάντα. Αυτό που κάνουνε οι Κομμουνιστές είναι να Συμμετέχουνε στο Αστικό Κοινοβούλιο απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης όσο οι καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους και ταυτόχρονα να παλεύουνε μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που μπορεί να συμμετέχει ο καθένας σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής. Αυτή ήτανε η Στρατηγική των ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ ΔΗΜΗΤΡΟΦ. Το ΜΟΛΟΤΟΦ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ και η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ήτανε δυο ΕΛΙΓΜΟΙ της ΕΣΣΔ που διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Διαφορετικά σύμφωνα με το σκεπτικό σου οι Κομμουνιστές πρέπει να κάνουνε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και Κυβέρνηση και με Φασίστες σύμφωνα με το Μολότοφ Ρίμπεντροπ. Εκει οδηγεί αυτό που λες.

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:12 μ.μ.

Τα ΛΜ ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο εντασσόταν στην αντιφασιστική συμμαχία αλλιώς γιατί τα εισηγήθηκε η Διεθνής από οπορτουνισμό; Αφού ο Δημητρόφ τα εισηγήθηκε. Και ο Στάλιν συμφωνούσε φυσικά. Και ο Ζαχαριάδης άλλωστε το παλλαϊκό μέτωπο πρωτοβουλία του ζαχαριαδικού ΚΚΕ ήταν ενάντια στο φασισμό του Μεταξά. Σε εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν η πιο σωστή επιλογή με δεδομένο ότι οι συσχετισμοί δεν ευνοούσαν την σοσιαλιστική επανάσταση. Αυτά συνέβαλλαν στην συσπείρωση των λαών για το τσάκισμα των δυνάμεων του Άξονα αργότερα. Και οι κομμουνιστές γι'αυτό έπρεπε να συμβάλλουν στην δημιουργία τους και να συμμετέχουν σε αυτά. Τα ΛΜ ήταν μια αναγκαιότητα εκείνης της εποχής. Και αποδείχτηκε τελικά ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ. Στην Ισπανία υπήρξε αντίσταση παλλαϊκή ενάντια στους φασίστες ο λαός πολεμούσε σαν σκυλί. Τα λάθη του ΚΚΙ καθώς και λόγοι που αναφέραμε και παραπάνω οδήγησαν σε ήττα. Στη Γαλλία το ΛΜ έφραξε έστω και προσωρινά το δρόμο προς το φασισμό και έδωσε και κάποιες κατακτήσεις για την εργατική τάξη. Εάν γύρισε μπούμερανγκ κατά του λαού αυτό οφείλεται στους λόγους που αναφέραμε και παραπάνω και στα οπορτουνιστικά λάθη του ΚΚΓ που ακριβώς δεν αξιοποίησε το ΛΜ για να επαναστατικοποιήσει τις μάζες για την εξουσία μέσα από τους αγώνες και τα συνδικάτα και ουσιαστικά υποτάχτηκε στους "σοσιαλιστές" και στον αστικό κοινοβουλευτισμό. Στην Ελλάδα οι διάφοροι Σιάντοι μας ξεπούλησαν.

Όταν ο λαός δεν είναι έτοιμος λοιπόν να κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής δεν του πουλάς παραμύθια όπως λες αλλά απαντάς με πρόγραμμα επαναστατικό που να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε συνθήκες και συσχετισμούς ώστε να συσπειρώσεις όχι μόνο την εργατική τάξη και τους εργαζομένους και τους φτωχούς αγρότες αλλά και ευρύτερα στρώματα που πλήττονται από τις πολιτικές του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου και δεν παραπέμπεις ακόμα και το ζήτημα της ανεξαρτησίας, της αντιιμπεριαλιστικής πάλης ή την αντιφασιστική πάλη ( περίπτωση ΛΜ) στην κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και οπωσδήποτε ενάντια στα διδάγματα των Λένιν-Στάλιν. Οι ΜΛ ήταν ανέκαθεν υπέρ των αγώνων των καταπιεσμένων και εξαρτημένων εθνών, των αντιφασιστικών και δημοκρατικών αγώνων και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και μάλιστα ως ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ο Λένιν τόνιζε τη σημασία των δημοκρατικών αγώνων για το πέρασμα στο σοσιαλισμό αν το αμφισβητείς αυτό ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΝΙΝ.

Στην περίπτωση της Ελλάδας λοιπόν σήμερα μιας καπιταλιστικής χώρας απόλυτα εξαρτημένης από το ξένο κεφάλαιο αιτήματα που θα έπρεπε πρώτο πρώτο το "Κ"ΚΕ να τα βροντοφωνάζει και τα έχει χαρίσει ακόμα και σε εθνικιστές είναι η κατάκτηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, το γκρέμισμα της ξενοδουλείας και το ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ, η ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ, η πάλη ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Αυτό δεν προϋποθέτει συνεργασία με κανέναν εθνικιστή ή φιλελεύθερο, οπορτουνιστή, "σοσιαλιστή" ούτε αυτό το πλαίσιο θα εφαρμοστεί μέσα από εκλογές ή δημοψηφίσματα κλπ γιατί πολύ απλά όλο το αστικό μπλοκ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Άρα το βάρος πέφτει στους κομμουνιστές. Και η πάλη για εθνική ανεξαρτησία είναι ταυτόχρονα και πάλη για το σοσιαλισμό και φροντίζεις να το λες αυτό αφού η αστική τάξη παρέδωσε την εθνική κυριαρχία στους ιμπεριαλιστές. Και αυτή η γραμμή σήμερα μπορεί να συσπειρώσει όλα τα τμήματα του λαού που έχουν απέναντί τους την ελληνική πλουτοκρατία και τον ιμπεριαλισμό.

Αυτό που λες εσύ απλά οδηγεί σήμερα το λαό στα νύχια της αστικής εξουσίας. Αν και εσείς μας λέτε ότι σήμερα η έξοδος από το ευρώ είναι καταστροφή τότε ο πολίτης σε αυτούς στρέφεται είτε αυτούς που είναι υπέρ του ευρώ είτε αυτούς που φωνάζουν για έξοδο από το ευρώ τώρα και είναι φασίστες και εξαπατούν τους λαούς.

V For Viva La Revolution

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:21 μ.μ.

Και φυσικά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα πρότεινα κυβέρνηση και με φασίστες. Πάντως οι Σύριοι ομοϊδεάτες σας υποστηρίζουν το ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ στην Συρία. Δεν μου το εξηγείς αυτό πως αυτοί οι "ΜΛ" κάνουν κάτι τέτοιο; Άσε που δεν ακούω τίποτα από το κόμμα σου για τους ναζιφασίστες και ρωσόφιλους εθνικιστές που ηγούνται στις λεγόμενες Λαϊκές Δημοκρατίες της Α.Ουκρανίας. Αλήθεια οι σύντροφοί σας στο Ιράκ που συμμετείχαν σε αμερικανόδουλη δοσιλογική κυβέρνηση καλά είναι;

V For Viva La Revolution

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:37 μ.μ.

Το πλαίσιο για τον ΕΛΙΓΜΟ της Αντιφασιστικής συμμαχίας που σωστά έκανε η ΕΣΣΔ στην Κ.Δ ήτανε ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ και Κοινωνική Συμμαχία που θα έδινε τον Αντιφασιστικό αγώνα και την ώρα που αποχωρούσανε οι Γερμανοί απο την καθε χώρα θα γινότανε η Σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ και ο λαός θα έπαιρνε την Εξουσία. π.χ ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1944. Δεν συνέβη πουθενά λόγω Πολιτικών Μετώπων. ΟΙ Κομμουνιστές εφαρμόζουνε τον Δημοκρατικό συγκεντρωτισμό ΠΑΝΤΑ. Χώρια οτι το 1935 είχανε να αντιμετωπίσουνε και την 5η Φάλαγγα εκτος απο την Κ.Δ και μέσα στην ΕΣΣΔ με τους ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ. Εγκλημα και ενάντια στους ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ είναι ο Εγκλωβισμός με την 5η Φάλαγγα. Προετοιμάζεις τον Λαό απο θέσεις Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης και σε περίπτωση ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ με την Κοινωνική Συμμαχία για την αντιμετώπιση Ντόπιας και ξένης Αστικής Τάξης σαν Εισβολέα με Εξοδο απο τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο με νίκη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Εσυ διαφωνείς με τον ΛΕΝΙΝ και συμφωνείς με ΚΑΟΥΤΣΚΙ ΜΠΕΡΣΤΑΙΝ. Με την Ελλάδα λοιπόν στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1919 το ΚΚΕ είναι στην 1η Γραμμή του αγώνα μέσα απο το ΠΑΜΕ και την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Συμμετέχει όποιος θέλει σε Ταξική βάση. Μέσα στον καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αυτά που εσύ λες τα λένε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ και οι Ιμπεριαλιστές Ρωσίας Κίνας. Δικαίωμα σου είναι καπιταλισμό θέλεις.ΟΙ Κομμουνιστές σε αυτό τον βόθρο δεν θα πέσουμε.

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:41 μ.μ.

Ασφαλώς και προτείνεις κυνβέρνηση με τους Φασίστες με αυτά που λες. Για τα υπόλοιπα τα ίδια λέτε. Σκαλάκια....πλατύσκαλα

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:49 μ.μ.

Και είπαμε ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. Ο Σιάντος και οι υπόλοιποι μετά το 1936....φταίνε γιατί αλλάξανε το Πρόγραμμα της 6ης ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ του 1934 για Δικτακτορία του Προλεταριάτου αγνοήσανε το 2ο και 3ο γράμμα του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ με αποτέλεσμα να φτιάξουνε το ΕΑΜ σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και όχι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Η Καταστροφή ήτανε ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός είναι η 5η Φάλαγγα του Καπιταλισμού π.χ ΣΒΩΛΟΣ....ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ....Μ.ΚΥΡΚΟΣ...Και Ο Μενσεβίκος ΥΠΕΞ το 1921 στην Γεωργία Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ που πολέμησε ενάντια στους Μπολσεβίκους. Πολιτικό Μέτωπο με Αντικομμουνιστές.

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:05 μ.μ.

Και μη ξεχάσεις να δώσεις κάτι για την Φουκαριάρα την Αστική τάξη που ζεί σκλαβωμένη στους Ξένους. Βοήθησε ναι ...ξεσκλαβωθεί... ζει ένα δράμα.

19 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:36 μ.μ.

Ο Ζαχαριάδης δεν πρότεινε κανένα ...παλαικό μέτωπο.... Το ΚΚΕ το 1931 που ανέλαβε ο Ζαχαριάδης ήταν Σπαραλιασμένο απο δεκαετή σύγκρουση με τον Οπορτουνισμό. Και στην 5ετια που ακολούθησε μέχρι που τον πιάσανε τον Σεπτέμβρη του 1936 δεν είχε προλάβει να ορθοποδήση. Το αναφέρει στην Εισηγησή του στην 3η Συνδιάσκεψη του 1950. Ακολούθησε η 9χρονη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ απουσία του σε Κέρκυρα Νταχάου. Και πάντα ο Ζαχαριάδης εφάρμοζε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Δεν τον παραβίασε ποτέ.

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:31 μ.μ.

"....ότι το Ενιαίο Μέτωπο του προλεταριάτου και το αντιφασιστικό Λαϊκό Μέτωπο είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, πλεγμένα μεταξύ τους με τη ζωντανή διαλεκτική του αγώνα, ότι στην πορεία του πραχτικού αγώνα ενάντια στο φασισμό το ένα ενώνεται με το άλλο και σε καμιά περίπτωση δε χωρίζονται το ένα από το άλλο με ένα σινικό τείχος."

"...Θα ήταν για παράδειγμα λάθος να βάζαμε το ζήτημα έτσι, σα να ήταν η κυβέρνηση του Ενιαίου Μετώπου μια αναπόφευχτη φάση στο δρόμο για την εγκαθίδρυση της προλεταριακής διχτατορίας. Αυτό είναι εξίσου λάθος, όπως ήταν προηγούμενα λάθος που φανταζόμασταν το ζήτημα, ότι στις φασιστικές χώρες δε θα υπάρξουν καθόλου ενδιάμεσες φάσεις και ότι η φασιστική διχτατορία θα αντικατασταθεί οπωσδήποτε και άμεσα από την προλεταριακή διχτατορία."

Δημητρόφ -Τελικός λόγος στο 2ο σημείο της ημερήσιας διάταξης του 7ου παγκόσμιου Συνεδρίου της Κομμουνιστικής Διεθνούς, 13 Αυγούστου 1935

"Αν συγκροτήσουμε ενιαίο μέτωπο με τους κομμουνιστές, οι μικροαστοί θα τρομάξουν από τον «κόκκινο κίνδυνο» και θα περάσουν στους φασίστες» — ακούμε να λέγεται συχνά. Αλλά το ενιαίο μέτωπο απειλεί τους αγρότες, τους μικρέμπορους, τους επαγγελματίες, την εργαζόμενη διανόηση; Όχι, το ενιαίο μέτωπο απειλεί τη μεγαλο­αστική τάξη, τους μεγιστάνες της οικονομίας, τους τσιφλικάδες, και τους άλλους εκμεταλλευτές που η κυριαρχία τους σπρώχνει σε ολοκληρωτική καταστροφή όλα αυτά τα κοινωνικά στρώματα.

Η σοσιαλδημοκρατία είναι υπέρ της δημοκρατίας, ενώ οι κομμουνιστές είναι υπέρ της δικτατορίας για τούτο δεν μπορούμε να συγκροτήσουμε ενιαίο μέτωπο με τους κομμουνιστές» — λένε μερικοί ηγέτες της σοσιαλδημοκρατίας. Αλλά τώρα προτείνουμε εμείς σα σκοπό του ενιαίου μετώπου τη δικτατορία του προλεταριάτου; Γνωρίζετε καλά, ότι κάτι τέτοιο τώρα δεν προτείνουμε."

"Μέσα στην πράξη της κινητοποίησης των εργαζομένων μαζών για αγώνα ενάντια στο φασισμό, μια προσπάθεια εξαιρετικής σημασίας είναι η δημιουργία ενός πλατιοί λαϊκού Αντιφασιστικού Μετώπου με βάση το προλεταριακό Ενιαίο Μέτωπο"

Δημητροφ-Το Ενιαίο Μέτωπο της εργατικής τάξης ενάντια στο φασισμό

"Υπάρχουν ήδη τάσεις να μειωθεί η σημασία του ρόλου του Κομμουνιστικού Κόμματος μέσα στις γραμμές του Ενιαίου Μετώπου και να συμφιλιωθούμε με τη σοσιαλδημοκρατική ιδεολογία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η ταχτική του Ενιαίου Μετώπου είναι η μέθοδος για να πεισθούν πραγματικά οι σοσιαλδημοκράτες εργάτες για την ορθότητα της κομμουνιστικής και το λαθεμένο της ρεφορμιστικής πολιτικής, και δεν είναι η συμφιλίωση με τη σοσιαλδημοκρατική ιδεολογία και πράξη. Ο επιτυχής αγώνας για τη δημιουργία του Ενιαίου Μετώπου απαιτεί οπωσδήποτε συνεχή πάλη μέσα στις γραμμές μας ενάντια στην τάση μείωσης του ρόλου του Κόμματος, ενάντια στις λεγκαλιστικές αυταπάτες, ενάντια στον προσανατολισμό προς τον αυθορμητισμό και τον αυτοματισμό, τόσο σ' ότι αφορά την εξόντωση του φασισμού, όσο και στην πραγματοποίηση του Ενιαίου Μετώπου, ενάντια στις παραμικρότερες ταλαντεύσεις τη στιγμή της αποφασιστικής ενέργειας. "

Δημητρόφ-Η επίθεση του Φασισμού και τα καθήκοντα της Κομμουνιστικής Διεθνούς στον αγώνα για την ενότητα της εργατικής τάξης ενάντια στο Φασισμό

V For Viva La Revolution

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:41 μ.μ.

"Στην κατάλληλη στιγμή, το Κομμουνιστικό Κόμμα της δοσμένης χώρας, στηριγμένο πάνω στο ανερχόμενο κίνημα του Ενιαίου Μετώπου, θα αγωνιστεί για το σχηματισμό μιας τέτοιας κυβέρνησης πάνω στη βάση ενός συγκεκριμένου αντιφασιστικού προγράμματος.

Κάτω από ποιες αντικειμενικές συνθήκες είναι δυνατός ο σχηματισμός μιας τέτοιας κυβέρνησης; Σ' αυτή την ερώτηση μπορεί να απαντήσει κανείς μόνο με γενικό τρόπο: Στις συνθήκες πολιτικής κρίσης, όταν οι κυρίαρχες τάξεις δεν είναι πια σε θέση να τα βγάλουν πέρα με την ισχυρή άνοδο του αντιφασιστικού μαζικού κινήματος. Αυτό όμως είναι μόνο η γενική προοπτική, χωρίς την οποία δεν είναι και δυνατός ο σχηματισμός στην πράξη μιας κυβέρνησης του Ενιαίου Μετώπου. Μόνον η ύπαρξη ορισμένων ιδιαίτερων συνθηκών μπορεί να θέσει στην ημερήσια διάταξη το ζήτημα του σχηματισμού μιας τέτοιας κυβέρνησης σαν πολιτικά αναγκαίου καθήκοντος. Μου φαίνεται, ότι οι παρακάτω προϋποθέσεις χρειάζονται τη μεγαλύτερη προσοχή:

Πρώτο, όταν η κρατική μηχανή της αστικής τάξης είναι ήδη αρκετά αποδιοργανωμένη και έχει παραλύσει, έτσι ώστε η αστική τάξη να μην είναι ικανή, να εμποδίσει το σχηματισμό μιας κυβέρνησης αγώνα ενάντια στην αντίδραση και το φασισμό.

Δεύτερο, όταν οι πιο πλατειές μάζες των εργαζομένων, ιδιαίτερα τα μαζικά συνδικάτα, εμφανίζονται ορμητικά ενάντια στο φασισμό και την αντίδραση, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμα, να ξεσηκωθούν σε αγώνα, για να παλέψουν κάτω από την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος για την κατάληψη της σοβιετικής εξουσίας.

Τρίτο, όταν η διαφοροποίηση και ο ριζοσπαστισμός στις γραμμές της σοσιαλδημοκρατίας, και των άλλων κομμάτων, που παίρνουν μέρος στο Ενιαίο Μέτωπο, έχουν οδηγήσει στο να απαιτεί ένα σημαντικό τμήμα τους ανελέητα μέτρα ενάντια στους φασίστες και άλλους αντιδραστικούς και να αγωνίζεται μαζί με τους κομμουνιστές ενάντια στο φασισμό και να αντιτίθεται στο αντιδραστικό τμήμα του ίδιου του Κόμματος, που παίρνει εχθρική στάση απέναντι στον κομμουνισμό."

Δημητρόφ-Η επίθεση του Φασισμού και τα καθήκοντα της Κομμουνιστικής Διεθνούς στον αγώνα για την ενότητα της εργατικής τάξης ενάντια στο Φασισμό

V For Viva La Revolution

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:42 μ.μ.

" H πρώτη κατηγορία λαθών είχε τη ρίζα της ακριβώς στο γεγονός, ότι το ζήτημα της εργατικής κυβέρνησης δε συνδέθηκε ξεκάθαρα και γερά με το αν υπάρχει πολιτική κρίση ή όχι. Έτσι, οι δεξιοί οπορτουνιστές ερμήνευαν το ζήτημα με την έννοια, ότι πρέπει να επιδιώκεται ο σχηματισμός εργατικής κυβέρνησης που να υποστηρίζεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα σε κάθε ας πούμε «ομαλή» κατάσταση. Οι υπεραριστεροί, αντίθετα, αναγνώριζαν, σε τελευταία ανάλυση, μια τέτοια εργατική κυβέρνηση, ότι μπορεί να δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο από την ένοπλη εξέγερση, ύστερα από την ανατροπή της αστικής τάξης. Και το ένα και το άλλο ήταν λάθος. Γι' αυτό τονίζουμε και τώρα - για να αποφύγουμε την επανάληψη παρόμοιων λαθών - με τόση έμφαση το καθήκον, να παίρνουμε ακριβώς υπόψη μας τις ιδιαίτερες συγκεκριμένες συνθήκες της πολιτικής κρίσης και της ανόδου του μαζικού κινήματος, μέσα στις οποίες θα αποδειχτεί, ότι η δημιουργία μιας κυβέρνησης του Ενιαίου Μετώπου είναι δυνατή και πολιτικά απαραίτητη.

Η δεύτερη κατηγορία λαθών είχε τη ρίζα της στο γεγονός, ότι το ζήτημα της εργατικής κυβέρνησης δε συνδέθηκε με την ανάπτυξη του αγωνιστικού μαζικού κινήματος του Ενιαίου Μετώπου του προλεταριάτου. Γι' αυτό, οι δεξιοί οπορτουνιστές είχαν τη δυνατότητα να διαστρεβλώσουν το ζήτημα και να το μειώσουν ως την χωρίς αρχές ταχτική του σχηματισμού ενός μπλοκ με τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, πάνω στη βάση καθαρά κοινοβουλευτικών συνδυασμών. Οι υπεραριστεροί, αντίθετα, κραύγαζαν: «Κανένα είδος συνασπισμού με την αντεπαναστατική σοσιαλδημοκρατία!», και θεωρούσαν, ουσιαστικά όλους τους σοσιαλδημοκράτες σαν αντεπαναστάτες"

Και το ένα και το άλλο ήταν λάθος. Εμείς υπογραμμίζουμε τώρα από τη μια μεριά ότι σε καμιά περίπτωση δε θέλουμε μια «εργατική κυβέρνηση», που να είναι απλά και μόνο μια διευρυμένη σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση. Προτιμάμε, μάλιστα, να παραιτηθούμε από το χαρακτηρισμό «εργατική κυβέρνηση» και μιλάμε για κυβέρνηση του Ενιαίου Μετώπου, που, σε σχέση με τον πολιτικό της χαρακτήρα, είναι κάτι τελείως διαφορετικό, διαφορετικό στις αρχές από όλες τις σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις, που συνηθίζουν να αυτοονομάζονται «εργατικές κυβερνήσεις». Τη στιγμή που η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση αποτελεί όργανο της συνεργασίας με την αστική τάξη για το συμφέρον της διατήρησης του καπιταλιστικού συστήματος, η κυβέρνηση του Ενιαίου Μετώπου είναι όργανο της συνεργασίας της επαναστατικής πρωτοπορίας του προλεταριάτου με άλλα αντιφασιστικά κόμματα για το συμφέρον όλου του εργαζόμενου λαού, είναι κυβέρνηση της πάλης ενάντια στο φασισμό και την αντίδραση. Είναι φανερό, ότι πρόκειται για δύο θεμελιακά διαφορετικά πράγματα."

V For Viva La Revolution

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:49 μ.μ.

" Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διευκολύνουμε όχι μόνο τους σοσιαλδημοκράτες εργάτες, αλλά και εκείνα τα στελέχη των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων και οργανώσεων, που θέλουν ειλικρινά να περάσουν στην επαναστατική ταξική τοποθέτηση, να διεξάγουν την κοινή δουλειά και την κοινή πάλη μαζί μ' εμάς, ενάντια στον ταξικό εχθρό. Αλλά ταυτόχρονα δηλώνουμε: Εκείνοι οι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες, απλά στελέχη και εργάτες, που συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη διασπαστική πολιτική των αντιδραστικών ηγετών της σοσιαλδημοκρατίας και να εμφανίζονται ενάντια στο Ενιαίο Μέτωπο, και να βοηθάνε έτσι άμεσα ή έμμεσα τον ταξικό εχθρό, παίρνουν απέναντι στην εργατική τάξη μια ευθύνη, που δεν είναι μικρότερη από την ιστορική ευθύνη εκείνων, που υποστήριξαν τη σοσιαλδημοκρατική πολιτική της ταξικής συνεργασίας, την πολιτική εκείνη, που σε μια σειρά ευρωπαϊκές χώρες χαντάκωσε την επανάσταση το 1918 και άνοιξε το δρόμο στο φασισμό.

Το ζήτημα της τοποθέτησης απέναντι στο Ενιαίο Μέτωπο, γίνεται η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο αντιδραστικό τμήμα της σοσιαλδημοκρατίας και στα στρώματα εκείνα που επαναστατικοποιούνται. Η βοήθειά μας προς το τμήμα που επαναστατικοποιείται θα είναι τόσο πιο αποτελεσματική, όσο πιο δυνατή είναι η πάλη μας ενάντια στο αντιδραστικό στρατόπεδο της σοσιαλδημοκρατίας, που βρίσκεται στο ίδιο μπλοκ με την αστική τάξη. Και μέσα στο αριστερό στρατόπεδο, η πορεία του ξεκαθαρίσματος των μεμονωμένων στοιχείων του θα είναι τόσο γρηγορότερη, όσο πιο αποφασιστικά θα αγωνίζονται οι κομμουνιστές για το Ενιαίο Μέτωπο με τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα. Η πράξη της ταξικής πάλης και η συμμετοχή της σοσιαλδημοκρατίας στο κίνημα του Ενιαίου Μετώπου θα δείξουν, ποιος μέσα στο στρατόπεδο αυτό είναι “αριστερός” στα λόγια και ποιος είναι πραγματικά αριστερός."

ΔΗΜΗΤΡΌΦ-Τελικός λόγος στο 2ο σημείο της ημερήσιας διάταξης του 7ου παγκόσμιου Συνεδρίου της Κομμουνιστικής Διεθνούς, 13 Αυγούστου 1935

" Ενώ όμως για τη δημιουργία του Ενιαίου Μετώπου των κομμουνιστικών και σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων φτάνει μια συμφωνία για τον αγώνα ενάντια στο φασισμό, την επίθεση του κεφαλαίου και τον πόλεμο, η δημιουργία της πολιτικής ενότητας είναι δυνατή μόνο πάνω στη βάση μιας σειράς συγκεκριμένων προϋποθέσεων αρχιακού χαρακτήρα.
Η συνένωση αυτή είναι δυνατή μόνο:
πρώτο, κάτω από την προϋπόθεση της ολοκληρωτικής ανεξαρτησίας από την αστική τάξη και της ολοκληρωτικής παραίτησης της σοσιαλδημοκρατίας από το συνασπισμό με την αστική τάξη,
δεύτερο, κάτω από την προϋπόθεση της προηγούμενης πραγματοποίησης της ενότητας δράσης,
τρίτο, κάτω από την προϋπόθεση της αναγνώρισης της αναγκαιότητας της επαναστατικής ανατροπής της κυριαρχίας της αστικής τάξης και της εγκαθίδρυσης της Διχτατορίας του Προλεταριάτου με τη μορφή των Σοβιέτ,
τέταρτο, κάτω από την προϋπόθεση της παραίτησης από κάθε υποστήριξη της ίδιας της αστικής τάξης στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο,
πέμπτο, κάτω από την προϋπόθεση της οικοδόμησης του Κόμματος πάνω στη βάση του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού, που εγγυάται την ενότητα της θέλησης και της δράσης, που, όπως δείχνει και η πείρα των ρώσων μπολσεβίκων, άντεξε στη δοκιμασία.
Υπομονετικά και συναδελφικά, πρέπει να εξηγήσουμε στους σοσιαλδημοκράτες εργάτες, γιατί η πολιτική ενότητα της εργατικής τάξης είναι αδύνατη χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις. Πρέπει να συζητήσουμε από κοινού μαζί τους το νόημα και τη σημασία αυτών των προϋποθέσεων."

ΔΗΜΗΤΡΟΦ-Η επίθεση του Φασισμού και τα καθήκοντα της Κομμουνιστικής Διεθνούς στον αγώνα για την ενότητα της εργατικής τάξης ενάντια στο Φασισμό

V For Viva La Revolution

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:07 μ.μ.

Συμπεράσματα:

1) Ο Δημητρόφ δεν βάζει ως αναγκαστική και άμεση προϋπόθεση για το Αντιφασιστικό Μέτωπο την Δικτατορία του Προλεταριάτου αλλά την αντιμετώπιση του φασισμού και της αντίδρασης. Δέχεται και τη συνεργασία με άλλα κόμματα αντιφασιστικά ακόμα και τα σοσιαλδημοκρατικά αρκεί αυτά να θέλουν να πάρουν μέτρα τέτοια ώστε να αντιμετωπιστεί ο φασισμός και η πολιτική κείνη τη χρονική στιγμή της αστικής τάξης που επιλέγει την ανοιχτή τρομοκρατία απέναντι στην εργατική τάξη και να συμβάλλουν στους αγώνες της εργατικής τάξης και του λαού απέναντι στο φασισμό

2) Παρόλα αυτά ο Δημητρόφ τονίζει ότι πρέπει αυτό το μέτωπο να συνδεθεί με το Ενιαίο Μέτωπο των εργατών. Για τους δε σοσιαλδημοκράτες εργάτες ορίζει και προϋποθέσεις για την λεγόμενη πολιτική ενότητα στην ουσία δηλαδή βάζει όρους για το πως θα ανατραπεί η πολιτική της άρχουσας τάξης οριστικά και ταυτόχρονα πιστεύει ότι τα ΚΚ πρέπει να δουλεύουνε μέσα στα Μέτωπα προς αυτή την κατεύθυνση

3) Στέκεται απέναντι και στο δεξιό οπορτουνισμό που θέλει υποταγή των λαϊκών-εργατικών στρωμάτων στην αστική δημοκρατία και την "ομαλότητα" και αποτράβηγμά τους από τους ταξικούς αγώνες αλλά στέκεται εξίσου απέναντι και στους "υπεραριστερούς" που θέλουν μόνο ταξικές-εργατικές κυβερνήσεις αρνούμενοι κάθε αγώνα για δημοκρατία ακόμα και συνεργασία και με δημοκρατικά κόμματα αν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Η Γ΄Διεθνής λοιπόν δεχόταν την συνεργασία σε Μέτωπα και με σοσιαλδημοκράτες και άλλα δημοκρατικά κόμματα με προϋπόθεση το τσάκισμα του φασισμού και ταυτόχρονα τόνιζε ότι μέσα σε αυτά τα Μέτωπα οι κομμουνιστές πρέπει να τραβήξουν τις εργατικές μάζες προς μια επαναστατική ριζοσπαστική κατεύθυνση ενάντια στο σύστημα συνολικά και ν α μην υποταχτούν στην αστική ιδεολογία αλλά να διατηρήσουν την αυτοτέλεια τους και το πρόγραμμά τους.

V For Viva La Revolution

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:25 μ.μ.

Στην Αλβανία το ΚΚ καθοδήγησε τον αντιφασιστικό-εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και κατέλαβε την εξουσία μετά την απελευθέρωση. Στην Βουλγαρία το Πατριωτικό Μέτωπο στο οποίο συμμετείχαν και σοσιαλδημοκράτες με την καθοδήγηση του ΚΚ μετέτρεψε τον αντιφασιστικό-εθνικοαπελευθωτικό αγώνα σε ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και το μέτωπο αυτό σε λαϊκό-ταξικό. Τι να γίνει κάποιοι κατάλαβαν την πολιτική κάποιοι άλλοι όχι.

Ο Ζαχαριάδης ήταν ντούρος τριτοδιεθνιστής και υπέρ της πολιτικής των Αντιφασιστικών ΛΜ. Σαφώς και σχηματίστηκε το παλλαϊκό μέτωπο και με δική του θέληση, ακολουθούσε εκτός των άλλων και την γραμμή της Κομιντέρν. Άλλωστε η 4η ολομέλεια της ΚΕ του 1935 υιοθέτησε την γραμμή του 7ου συνεδρίου της ΚΔ και ομόφωνα αποδέχτηκε τις αποφάσεις της. Σιγά μην μας πεις ότι υποχώρησε στους οπορτουνιστές κιόλας. Και αργότερα στο 6ο συνέδριο πάλι υιοθετήθηκε η πολιτική του αντιφασιστικού μετώπου.

Ώστε προτείνω κυβέρνηση και με φασίστες τώρα ε; Αλήθεια; Λένε οι φασίστες ή οι Ρώσοι ή οι Φαρμακοβιομήχανοι για ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ και για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ; Λένε πουθενά για Σοσιαλισμό; Είσαι απλά τραγικός, μεγάλος ψεύτης και συκοφάντης. Δηλαδή τόσα σχόλια στα οποία υπερασπίζομαι τα Αντιφασιστικά Μέτωπα εσύ κατάλαβες ότι θελω κυβέρνηση με φασίστες; Δώσε τους χαιρετισμούς μου στα ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ όταν θα συναντηθείτε μαζί τους και στους ΣΥΡΙΟΥΣ ΦΙΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΥΣ ΣΟΥ όταν θα τα πείτε πάντα σε συντροφικό κλίμα. Α και πηγαίντε μαζί με τη Λεπέν μια βόλτα από την Κριμαία ξανά και ρωτήστε τους Ρώσους διαμελιστές πως πάνε εκεί τα πράγματα. Θέλω να ενημερωθώ.....

V For Viva La Revolution

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:23 μ.μ.

Είπαμε η 5η Φάλαγγα του Οπορτουνισμού το 1935 στην Κ.Δ Θεωριτικοποίησε ένα απο τους δύο ΕΛΙΓΜΟΥΣ που σωστά έκανε η ΕΣΣΔ και αλλάξανε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. ΟΙ Κομμουνιστές πάντα εφαρμόζουνε τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό. Την ίδια εποχή το 1935 η 5η Φάλαγγα ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ συνομωτήσανε για την ανατροπή των Μπολσεβίκων μαζί με τον Χίτλερ. Για τα Κ.Κ αντιφασιστικός αγώνας στο πλευρό της ΕΣΣΔ σήμαινε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα σύνδεση Απελευθερωτικού Ταξικού και στην Εξουσία ο λαός Με ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ Η Καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Μόνο στην Αν.Ευρώπη ο Κόκκινος Στρατός έδωσε την δυνατότητα να οικοδομήσουνε Σοσιαλισμό οι λαοί Αποτρέποντας την 5η Φάλαγγα να πνίξει τα πάντα στο αίμα όπως το 1918 1920.

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:29 μ.μ.

Ο Ζαχαριάδης ήτανε Μπολσεβίκος ηγέτης. Ανέλαβε το ΚΚΕ ΤΟ 1931 που έβγαινε Σμπαραλιασμένο απο τον Οπορτουνισμό για 10 χρόνια. Το λίγο διάστημα μέχρι το 1936 που τον πιάσανε το ΚΚΕ δεν πρόλαβε να ορθοποδήσει. Τα λέει στην ομιλία του στην 3η Συνδιάσκεψη του 1950. Ακολούθησε η 9 χρονη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ απουσία του. Το 2ο και 3ο Γράμμα του μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ δηλαδή για ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αντιφασιστικό αγώνα στο πλευρό της ΕΣΣΔ και τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 την Εξουσία. Παντα ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ εφάρμοζε τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό. ΠΑΝΤΑ. Ασφαλώς και προτείνεις κυβέρνηση με Εθνικιστές και Φασίστες. Οπως και κυβέρνηση με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:41 μ.μ.

Δεν προτείνεις καμμία Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής. Αυτό που προτείνεις είναι επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού οργανισμού με Ρωσία Κίνα. Προτείνεις δηλαδή Κυβέρνηση με Εθνικιστές και Φασίστες για τα συμφέροντα ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ. Και είναι απόλυτα φυσιολογικά αφού είσαι με τον Καπιταλισμό.

20 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:10 μ.μ.

Ο ΛΕΝΙΝ Πολύ έγκαιρα απο το 1903 διαχωρίστηκε απο την Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό φτιάχνοντας το Κόμμα των Μπολσεβίκων. Μετα το 1905 συνέχισε με την ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με τις ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ είπε τελειώσαμε με τη ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ έχουμε καπιταλισμό δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και την ανέτρεψε. Στις υπόλοιπες χώρες Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός έπνιξε στο αίμα όλες τις Επαναστάσεις σε ρόλο 5ης Φάλαγγας. Βοήθησε τα μέγιστα στην Ανοδο του Χίτλερ σαν συνειδητή επιλογή όλου του Καπιταλιστικού Κόσμου για να καταστρέψουνε την ΕΣΣΔ η οποία παραμονές 2ου Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ την εξής κατάσταση. Παράδοση της Τσεχοσλοβακίας στον Χίτλερ το 1938 στο Μόναχο μαζί και η Γαλλία του ...λαικού μετώπου....που βοηθούσε την Φιλανδία όταν χτύπησε την ΕΣΣΔ. ΤΟ 1939 επίθεση της ΙΑΠΩΝΙΑΣ στην Φιλανδία το 1935 την 5η Φάλαγγα ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ μαζί με τον Χίτλερ για την Ανατροπή των Μπολσεβίκων ταυτόχρονα το 1935 η 5η Φάλαγγα μέσα στην Κ.Δ με τα ..λαικά μέτωπα....θεωριτικοποίησε τον ένα απο τους δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ που έκανε η ΕΣΣΔ. Το 1943 διαλύσανε την Κ.Δ λόγω Ευρωκομμουνισμού καταστρέφοντας τους λαούς όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Σοσιαλδημοκρατία Οπορτουνισμός και Φασισμός είναι παιδιά του Καπιταλισμού

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:09 π.μ.

Δηλαδή η 5η φάλαγγα των οπορτουνιστών επέβαλαν τη γραμμή τους στη Γ' Διεθνή; Μάλιστα. Και οι Στάλιν-Δημητρόφ-Ζαχαριάδης και όλοι οι επαναστάτες ΜΛ υποτάχτηκαν στην 5η φάλαγγα; Και λόγω αυτής της υποταγής ο Δημητρόφ εισηγήθηκε τα ΛΜ; Μόνο εσύ λες αυτές τις μπαρούφες. Οι ΜΛ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΜ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. Και φυσικά και ο Νίκος τριτοδιεθνιστής ήταν άλλωστε. Διάβασες καθόλου αυτά που παρέθεσα από τον Δημητρόφ; Η γραμμή του σοσιαλφασισμού αγαπητέ άλλαξε ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Και οι κομμουνιστές ως υλιστές ανταποκρίνονται στις συνθήκες και τα δεδομένα της πραγματικότητας όπως έχει διαμορφωθεί. Η άνοδος του φασισμού τη δεκαετία του 30 ανέτρεψε αυτά τα δεδομένα. Πλέον ΑΜΕΣΟΤΑΤΟΣ στόχος ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ που ισοπέδωνε ακόμα και αστικές δημοκρατικές ελευθερίες. ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ.

Άλλο τώρα. Δηλαδή εννοείς ότι οι φαρμακοβιομήχανοι και οι εφοπλιστές είναι υπέρ της ανατροπής της...εξουσίας τους; Γιατί αυτό είπα εγώ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και θέλουν αυτοί εθνική ανεξαρτησία αυτοί που εκχώρησαν κάθε εθνική κυριαρχία σε ΕΕ-ΔΝΤ-ΝΑΤΟ; Φίλε μου είσαι γελοίος τα μάλα αν τα πεις αυτά παρά έξω θα γελάνε δέκα χρόνια μαζί σου. Ρε μπας και είσαι από την Ελληνοφρένεια και μας τρολλάρεις; Ποιοι βρε απίθανε τύπε εθνικιστές και φασίστες είναι κατά της πλουτοκρατίας και του ιμπεριαλισμού και θέλω και κυβέρνηση με αυτούς; Το χεις χάσει εντελώς;

Και τη εννοείς κοινωνικοποίηση; Ποιων μέσων; Της μικρής βιοτεχνίας που σήμερα χαροπαλεύει από τις πολιτικές των μονοπωλίων και των πολυεθνικών; Του μικρομαγαζάτορα; Του ελεύθερου επαγγελματία και του αυτοαπασχολούμενου που τσακίζεται από τους φόρους και τις εισφορές και από τον ανταγωνισμό με τις μεγάλες επιχειρήσεις και τα μονοπώλια; Προτείνεις άμεση κοινωνικοποίηση και της μικρής ιδιοκτησίας, των φτωχών μικροιδιοκτητών που πλήττονται από την επέλαση των μνημονίων; ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΕΣ ΦΥΓΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ΚΑΙ ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χάρισε λοιπόν και αυτά τα φτωχά στρώματα στον εχθρό ακόμα και στους φασίστες. Εδώ ρε καημένοι δεν έχετε ούτε τους εργαζόμενους και το προλεταριάτο μαζί σας. Εγώ λοιπόν προτείνω ΑΜΕΣΑ κοινωνικοποίηση ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ (ΟΤΕ, ΔΕΗ κλπ).

V For Viva La Revolution

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:14 π.μ.

H 5η Φάλαγγα του Οπρτουνισμού άλλαξε τον Σοσιαλφασισμό το 1935 στην Κ.Δ και κατέστρεψε τα Κ.Κ διαλύοντας την Κ.Δ το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ Κομμουνιστές εφαρμόζουνε πάντα τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Οπορτουνισμός Σοσιαλδημοκρατία και Φασισμός είναι Τρίδυμα παιδιά του Καπιταλισμού. Για τα υπόλοιπα αυτά που λες είναι Επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό που το επιδιώκουνε Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχοι Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι. Αρα θέλεις κυβέρνηση με αυτούς. Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Βασικών Συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής. Αντε κάνε λοιπόν κυβένηση με τους Φασίστες να σώσεις τον Καπιταλισμό.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:45 μ.μ.

Στην Λαική Συμμαχία Συμμετέχουνε Εργατες Αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί Αγρότες που αποτελούνε το 80% της Κοινωνίας. Αυτοί θα βγάλουνε την χώρα απο την Ε.Ε με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ Κοινωνικοποίηση των Βασικών Συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής. Εσύ πήγαινε με την Αστική Τάξη για Εθνικό Καπιταλισμό με κυβέρνηση μαζί με Εθνικιστές και Φασίστες.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:24 μ.μ.

Με Γραμμή Σοσιαλφασισμού που ήτανε 100% σωστή απο την εμπειρία με την Αντεπαναστατική δράση Σοσιαλδημοκρατίας και Οπορτουνισμού θα είχε δοθεί ο Αντιφασιστικός αγώνας στο πλευρό της ΕΣΣΔ μέσα απο την Κοινωνική Συμμαχία και την ώρα που αποχωρούσανε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα θα γινότανε η σύνδεση με το Ταξικό και θα έπαιρνε ο λαός την εξουσία. Συμμετέχοντας η 5η Φάλαγγα στην Καπιταλιστική Περικύκλωση το 1935 έκανε την Συνομωσία ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ μαζί με τον Χίτλερ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων και ταυτόχρονα άλλαξε την Γραμμή του Σοσιαλφασισμού το 1935 στην Κ.Δ με αποτέλεσμα την καταστροφή λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:08 μ.μ.

Αυτά που προτείνεις δεν είναι Κοινωνικοποίηση μέσων παραγωγής. Τέτοια έκανε ο Καραμανλής μετά το 1974 και ο Παπατζής μετά το 1981. Ανθρακες λοιπόν ο Θυσαυρός.... Στηρίζεις τμήματα της Αστικής Τάξης που τα συμφέροντα τους θίγονται απο την Ε.Ε και προτιμούνε επιστροφή σε Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού οργανισμού με Ρωσία Κίνα. Αρα προτείνεις μια Κυβέρνηση στα πλαίσια του Καπιταλισμού Αγκαλιασμένος με Εθνικιστές και Φασίστες. Δικό σου πρόβλημα. ΟΙ Κομμουνιστές δεν έχουνε καμμία θέση σε αυτή την Αθλιότητα του Καπιταλισμού.

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:50 μ.μ.

[Η Ανοδος του Φασισμού την Δεκαετία του 30 άλλαξε τα δεδομένα...] Τι είναι άραγε ο Φασισμός ποιος τον βοήθησε να ανέβει άραγε... Αφωνία πλήρως. Σιγά μη μας πει το ποιός ο Απολογητής του Καπιταλισμού. Ο Φασισμός είναι συνειδητή επιλογή του Καπιταλισμού ένα απο τα παιδιά του όχι το μόνο... Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός του ανοίξανε τον δρόμο πνίγοντας τις Επαναστάσεις στο αίμα το 1918 20. Και τι μας λένε τώρα. Να αντιμετωπίσουμε τον Φασισμό φτιάχνοντας πολιτικό σχηματισμό με τα αδερφάκια του Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό. Και με αυτή την Αθλιότητα προσπαθούνε να πετάξουνε λάσπη σε Στάλιν Δημητρόφ κ.α επειδή πειθαρχούσανε στον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό και ταυτόχρονα αντιμετωπίζανε το 1935 την 5η Φάλαγγα σε Κ.Δ και ΕΣΣΔ ταυτόχρονα. Αλλάξτε πλευρό.......

21 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:54 μ.μ.

Σώπα που έχεις και θράσος και υποτιμάς ακόμα και τους επαναστάτες ΜΛ. Δεν φτάνει που έχετε αποκηρύξει λαμπρές σελίδες του κομμουνιστικού κινήματος μας λες κιόλας ότι οι τριτοδιεθνιστές αναγκαστικά αποδέχτηκαν τα ΛΜ λόγω...δημοκρατικού συγκεντρωτισμού και λόγω επικράτησης οπορτουνιστών αν είναι δυνατόν. Αν είχαν επικρατήσει αυτά τα κατακάθια δεν θα υπήρχε ούτε Δημητρόφ ούτε Στάλιν ούτε κανένας ο σοσιαλισμός θα είχε ήδη ανατραπεί από το '30. Ευτυχώς που οι Μλ δεν είχαν τα δικά σου τα μυαλά(και δεν υπήρχε περίπτωση να τα έχουν γιατί αυτοί ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ), ένωσαν τους λαούς και τσακίστηκε ο Άξονας. Τα Αντιφασιστικά Πατριωτικά Μέτωπα οδήγησαν στο σοσιαλισμό σε Τσεχοσλοβακία, Αλβανία, Βουλγαρία και αλλού. Ακόμα και σε Γιουγκοσλαβία-Κίνα οδήγησαν στην κατάληψη της εξουσίας (είπαμε δεν οικοδομήθηκε σοσιαλισμός διότι Τίτο-Μάο και τα αντίστοιχα κόμματα δεν ήταν ΜΛ αλλιώς θα επικρατούσε και εκεί ο σοσιαλισμός). Στην Ισπανία οδήγησε στην ηρωική πάλη του ισπανικού λαού, απέτυχε για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. ΚΚ Γαλλίας-Ιταλίας και το ΚΚΕ απλά δεν ακολούθησαν την πολιτική και δεν την εφάρμοσαν σωστά αλλά ακόμα και έτσι πάλι υπήρξε το ΕΑΜ, οι παρτιζάνοι και υπήρξε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ. Ακριβώς τα ΛΜ άνοιξαν το δρόμο για τη δημιουργία του μισού σοσιαλιστικού στρατοπέδου διότι αυτά συσπείρωσαν τους λαούς σε κάθε χώρα απέναντι στο χιτλεροφασισμό το ξέρω ότι δεν σου αρέσει αυτό αλλά τι να γίνει ΞΥΔΑΚΙ.

Όχι εξυπνάκια. Ο Δημητρόφ τα πίστευε αυτά που έλεγε. Δεν κάνεις καν τον κόπο να σχολιάσεις ούτε τα λεγόμενα του γιατί ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. Ξέρεις ότι έχεις άδικο. Οι ΜΛ ακριβώς αντιλήφθηκαν ότι ο φασισμός καταργούσε ακόμα και την αστική δημοκρατία συνεπώς και αστικά ακόμα δημοκρατικά για το προλεταριάτο και τους λαούς δικαιώματα και στρεφόταν ακόμα και ενάντια σε τμήματα της αστικής εξουσίας που υποστήριζαν τη αστική δημοκρατία. Γι'αυτό εισηγήθηκαν τα ΛΜ όχι γιατί δεν καταλάβαιναν ότι υπέυθυνοι για το φασισμό ήταν και οι σοσιαλδημοκράτες αυτό δεν αναθεωρήθηκε ποτέ αλλά με την επικράτηση του φασισμού ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ. Ως υλιστές λοιπόν οι ΜΛ αποφάσισαν πως Νο 1 εχθρός ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Ταυτίσου εσύ με τους διάφορους τροτσκιστές που καταδίκαζαν το ΕΑΜ που διεξήγαγε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και άσε τους ΜΛ στην ησυχία τους.

Έχεις πλάκα ξέρεις. Με κατηγορείς ότι θέλω κυβέρνηση με φασίστες όταν καταπίνετε τη γλώσσα σας για τα εγκλήματα του δικτάτορα Άσαντ και του ρώσικου ιμπεριαλισμού σε Ουκρανία-Συρία, όταν το κόμμα σου χέρι-χέρι πάει στην Κριμαία με φασίστες και όταν συναντιέτε με διάφορα ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ όπως το ΚΚ Συρίας ή το ΚΚ Ινδίας ή το ΚΚ Κίνας ή το Εργατικό κόμμα Ουγγαρίας που πρσφάτως στήριξε το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΟΧΙ στους μετανάστες. Πάντα σε συντροφικό κλίμα βεβαίως βεβαίως. ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. Ξέρεις τι λένε ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
Και μη μου αρχίζεις τις μπούρδες γιατί αν δεν συμφωνείς μαζί τους απλά τους καταγγέλεις και σταματάς τα πάρε-δώσε.

V For Viva La Revolution


22 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:06 π.μ.

Μπερδεύτηκες. Το 1935 η 5η Φάλαγγα συνομώτησε για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ. Και ταυτόχρονα άλλαξε την 100% σωστή γραμμη του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ με την ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ που το 1918 20 σαν Αντεπαναστατική δύναμη πνίξανε τις Επαναστάσεις στο αίμα. ΟΙ Κομμουνιστές πάντα εφαρμόζουνε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Αφου λοιπόν φέρανε τον Φασισμό μετά καταστρέψανε την Κ.Δ λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Σοσιαλισμός έγινε μόνο όπου πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Αλλού η Απόλυτη καταστροφή. Ετσι λοιπόν όποιος θέλει Σοσιαλισμό με Δικτακτορία του Προλεταριάτου είναι στην Λαική Συμμαχία. Εσυ είσαι με τον Καπιταλισμό και μας λες σήμερα για Κυβέρνηση με ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Τίποτα παράξενο.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:09 π.μ.

Αντιφασιστικός αγώνας στο πλευρό της ΕΣΣΔ σήμαινε ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την ώρα που αποχωρούσανε οι Γερμανοί τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ο λαός την Εξουσία. Ουτε Δεκέμβρης Ουτε ΔΣΕ. Αντίθετα με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ η καταστροφή ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:16 π.μ.

Ο Φασισμός καλύπτει όλόκληρη την Αστική Τάξη. Κανένα τμήμα της δε είναι εναντίον του. Συνέχισε........

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:34 π.μ.

Η κοινωνικοποίηση ως άμεσο αίτημα πρέπει να ξεκαθαριστεί γιατί υπάρχει μια μεγάλη μάζα στρωμάτων με μικρή ιδιοκτησία που εγώ πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθεί και αυτή σήμερα μαζί με το προλεταριάτο και την φτωχή αγροτιά. Να κοινωνικοποιηθούν εδώ και τώρα και οι βιοτεχνίες, τα μικρά μαγαζιά, η ιδιοκτησία των αυτοαπασχολούμενων, περίπτερα, ψιλικατζίδικα κλπ; Μα ακριβώς η πολιτική του κεφαλαίου σήμερα τσακίζει αυτά τα στρώματα. Πως λοιπόν εγώ υποστηρίζω την πολιτική των πλουτοκρατών όταν προτείνω κοινωνικοποίηση των δικών τους μέσων και απαλλοτρίωση του πλούτου τους και ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ; Εγώ πιστεύω ότι ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ πρέπει να καταργηθεί η ατομική ιδιοκτησία ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΔΕΚΟ κλπ δηλαδή ό,τι αφορά το μεγάλο κεφάλαιο, τους ολιγάρχες-πλουτοκράτες και το αστικό τους κράτος το αντίθετο δηλαδή από αυτό που έκαναν Καραμανλής-Παπανδρέου και που οι δικές τους κοινωνικοποιήσεις,που βλακωδώς ταυτίζεις με τις δικές μου, είχαν σαν στόχο να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ολιγαρχών και των ιμπεριαλιστών και ακριβώς να εξαφανίσουν προς όφελος των πρώτων τους μικρούς και μικρομεσαίους όπως αποδεικνύεται και σήμερα με τα μνημόνια.

Εσείς αυτό δεν το ξεκαθαρίζετε ταυτίζετε σήμερα την κοινωνικοποίηση όπως λες με το σοσιαλισμό άρα την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας συνολικά γι'αυτό ο ευρύς κόσμος που προέρχεται και από αυτά τα στρώματα αποτραβιέται και δεν ακολουθεί γιατί δεν είναι έτοιμος για σοσιαλισμό ενώ πρέπει να τον πείσεις ότι πρέπει να πολεμήσει τους πλουτοκράτες για να σωθεί ο ίδιος και όχι για να χάσει την ιδιοκτησία του για την οποία σήμερα ματώνει (από φόρους,εισφορές,ανταγωνισμό,κρίση κλπ) για να την σώσει. Με άλλα λόγια τους πασάρετε στον ΣΥΡΙΖΑ, την ΝΔ και όλο το αστικό μπλοκ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:49 π.μ.

Η Αντικομμουνιστική λάσπη για το Ε.Κ Ουγγαρίας δεν πιάνει. Στο διεθνές χώρο έχουμε σχέσεις με όλους όπου εκτιμάμε οτι υπάρχουνε Κομμουνιστικές δυνάμεις που μπορούνε να Απεγκλωβιστούνε και να φτιάξουνε Κ.Κ. Το ..Κ.Κ.. Συρίας γιατί το βρίζεις. Δεν έκανε τίποτα διαφορετικό απο εσένα. Διάλεξε τον Ρώσο Ιμπεριαλιστή όπως και το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με το ΣΜΑ μπήκε στην Κυβέρνηση ΑΣΑΝΤ όπως με τον ...παπατζη.... το ΕΑΜ το 1944 ίδιοι είσαστε. Συμπέρασμα. Αλλες σχέσεις έχουμε με το ...Κ.Κ..Συρίας και άλλες με το Κ.Κ των Λαών της Ισπανίας. Με το Καλό η κυβέρνηση που θέλεις με Εθνικιστές και Φασίστες.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:55 π.μ.

Παράλληλα και με την εγκατάλειψη της πάλης για εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία ειδικά σε αυτή την περίοδο που η χώρα είναι μπανανία των ιμπεριαλιστών και με την άνοδο εθνικισμού-ρατσισμού-ναζιφασισμού σε όλο τον κόσμο και περαιτέρω φασιστικοποίησης της κοινωνίας ακριβώς λοιπόν με την εγκατάλειψη αυτών των αιτημάτων που συσπειρώνουν εκτός από κομμουνιστές και δημοκρατικό κόσμο ΒΑΖΕΤΕ ΒΟΜΒΑ σε μια πραγματικά Λαϊκή Συμμαχία. Δεν ήταν αυτό το ΚΚΕ του Ζαχαριάδη και του Μπελογιάννη. Έχε υπόψη σου ότι ο Ζαχαριάδης και μετά το 1950 πάλι αναγνώριζε την υποτέλεια της χώρας στο ξένο κεφάλαιο ειδικά στο αγγλοαμερικάνικο γι'αυτό μιλούσε και για αμερικανοδουλεία και επανέφερε συνέχεια την πάλη για ανεξαρτησία ως ΑΜΕΣΟΤΑΤΟ ΑΙΤΗΜΑ. Ο Μπελογιάννης ολόκληρο βιβλίο έγραψε για το ξένο κεφάλαιο και πως δέθηκε η χώρα χειροπόδαρα από αυτό. Κατά τα άλλα νομίζετε ότι είστε και συνεχιστές του επαναστατικού ΚΚΕ. Εσείς είστε ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

V For Viva La Revolution

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:01 π.μ.

Στην Λαική Συμμαχία συμμετέχουνε ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ που αποτελούνε το 80% του λαού που θα βγάλουνε την Χώρα απο την Ε.Ε με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ Κοινωνικοποίηση των Βασικών Συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής. Αυτά που προτείνεις δεν είναι Κοινωνικοποίηση μέσων παραγωγής. Είναι ότι έκανε ο Καραμανλής το 1974 και ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ το 1981 στα πλαίσια του Καπιταλισμού. Και επειδή ο λαός δεν είναι έτοιμος προσπαθούμε να τον πείσουμε σε αυτά που λέμε μέσα απο την Λαική Συμμαχία. Οποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωράει να παλέψουμε μαζί. Εσυ θέλεις καπιταλισμό για αυτό και θέλεις κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού με ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:11 π.μ.

Αυτοαπασχολούμενος είναι αυτός που έχει ένα μικρό μέσο παραγωγής που το δουλεύει αυτός με την Οικογένεια του χωρίς την Εκμετάλευση Εργατικής Δύναμεις. ΟΙ Άλλοι ανήκουνε στην Αστική Τάξη.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:25 π.μ.

Οχι Αστικό μπλοκ ο Σύριζα. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που εδω και δυο χρόνια σφάζει τον λαό. Μη ξεχνιόμαστε. Αυτή είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:59 π.μ.

Ο Καπιταλισμός είναι στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο απο το 1919 στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με Σχέσεις Αληλεξάρτησης και ενδιάμεση θέση στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. Ο Ζαχαριάδης μετά την 9 χρονη ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ απουσία του σε ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΤΑΧΑΟΥ στην 5η Ολομέλεια του 1949 ανέφερε την Επανάσταση με Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Το 1953 ψηφίστηκε το Πρόγραμμα. Το 1955 τον Υποχρεώσανε απο το ΚΚΣΕ ΧΡΟΥΤΣΟΦ να το αποσύρει λόγω Δικτακτορίας του προλεταριάτου αυτοί που καταστρέψανε την Κ.Δ το 1935 με τα πολιτικά μέτωπα και την διάλυση της το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Ητανε η 5η Φάλαγγα. Αντε τώρα να κάνεις κυβέρνηση με Εθνικιστες και Φασίστες. Δεν μπορείς να λερώσεις με τίποτα Μπολσεβίκους σαν τους Ζαχαριάδη Μπελογιάννη που ποτέ δεν παραβιάσανε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:51 π.μ.

Και όπως είπαμε. Δώσε κάτι στον Ερανο για την Αστική τάξη που ζει σκλαβωμένη. Μιλάμε για ένα δράμα....

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:08 μ.μ.

Και οι βιοτέχνες ανήκουν στην αστική τάξη λοιπόν ε; Με μία διαφορά. Αυτοί σήμερα τσακίζονται από την επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου και προλεταριοποιούνται και αυτοί. Αυτά τα στρώματα λοιπόν εκμεταλλεύονται εργατική δύναμη όταν απασχολούν εργαζόμενους και εργάτες στο βαθμό που μπορούν. Δεν συγκρίνονται όμως με τον Μπόμπολα, τον Αλαφούζο και τους ολιγάρχες δεν έχουν την ίδια θέση στην οικονομία και την κοινωνία μάλιστα οι μικροί έμποροι, βιοτέχνες κλπ εξαφανίζονται σήμερα από τους πλουτοκράτες και την ΕΕ. Συνεπώς σήμερα πρέπει να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο με αυτούς. Άλλωστε το ΚΚΕ το αναγνωρίζει αυτό γι'αυτό και μιλάει για τους ΕΒΕ και την ένταξή τους στην Λαϊκή Συμμαχία. Αυτό δεν είναι λάθος λάθος είναι πως το τοποθετεί και σε τι πλαίσιο. Όταν λοιπόν λες από τη μία Λαϊκή Συμμαχία και με αυτά τα στρώματα και από την άλλη βάζεις ως άμεσο στόχο την "εργατο-λαϊκή εξουσία-σοσιαλισμό" και την "κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής" τότε στην πράξη τους διώχνεις διότι τώρα δεν θα αποδεχτούν κατάργηση της ιδιοκτησίας τους και κοινωνικοποίησή της αυτό καταλαβαίνουν από εσάς. Οπότε το άμεσο επαναστατικό πρόγραμμα εξουσίας σήμερα θα πρέπει να πείσει αυτά τα στρώματα ότι όχι μόνο δεν θα απαλλοτριώσει την ιδιοκτησία τους αλλά θα τους προστατέψει από την επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου γιατί αυτό θα απαλλοτριωθεί και θα τα απαλλάξει από τις πολιτικές που τα τσακίζουν και θα φροντίσει να δημιουργήσει συνθήκες ευνοϊκές γι' αυτά ώστε να υπάρχουνε (πχ εισόδημα στο κόσμο ώστε να μπορούν να καταναλώνουν, απαλλαγή από δυσβάσταχτους φόρους και εισφορές, ενίσχυση με κάθε τρόπο των πιο φτωχών αυτών στρωμάτων, ενίσχυση της μικρής παραγωγής από το κράτος, απαλλαγή των χρεοκοπημένων αυτών στρωμάτων από δάνεια ή ρυθμίσεις κλπ). Τα λέει αυτά το ΚΚΕ; Όχι πετάει ένα κοινωνικοποίηση και όποιος κατάλαβε. Δεν είναι έτσι.

Άλλο. Έτσι ξεσκεπάσου. Μόλις αρχίζουμε για τους ομογάλακτους σας κατευθείαν αντικομμουνιστική επίθεση. Ναι είναι αλήθεια αυτό για το Κόμμα της Ουγγαρίας. Χώνεψέ το οι ομογάλακτοί σας κατάντησαν ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. TOYΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Αν είσαι ΜΛ κάντο ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ. Και αφού λες ότι το ΚΚ Συρίας διάλεξε Ιμπεριαλιστή περιμένω ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚ ΣΥΡΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ και λογικά θα είσαι κατά του να συναντιέται το ΚΚΕ και να συνομιλεί με τέτοια κόμματα και μάλιστα να τα θεωρεί και συντροφικά και να διακόψει κάθε είδους σχέση με αυτά αφού είναι πλέον με τον ταξικό εχθρό όπως το ΑΚΕΛ που διαχειρίστηκε αστική εξουσία και ΕΝΤΟΣ ΕΕ. Και φυσικά καταδικάζεις όλα αυτά τα κόμματα ως αστικά και ως εχθρούς του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Έτσι δεν είναι; Ή όχι; Για απάντα ξεκάθαρα. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

Τελικά αν κρίνουμε από το ποιους θεωρείτε συντρόφους σας ΑΚΕΛ, ΚΚ Κίνας, ΚΚ Ιράκ, ΚΚ Ινδίας κλπ καταλαβαίνουμε τι είδους "λαϊκή εξουσία" και "κοινωνικοποίηση" προτείνετε. ΕΥΓΕ

ΥΓ: Και πρόσεξε μην αρχίσει η αστική τάξη και κάνει κανά έρανο για εσάς τέτοιους "αυτοαποκαλούμενους κομμουνιστές" πολύτιμους υπηρέτες που θα τους ξαναβρεί.....

V For Viva La Revolution

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:02 μ.μ.

Καταλαβαίνω τον πανικό σου αλλα αυτά παθαίνουνε οι Αντικομμουνιστές. Είπαμε στην Λαική Συμμαχία Συμμετέχουνε Εργάτες Αυτοαπασχολούμενοι Φτωχοί αγρότες που αποτελούνε το 80% ΟΙ Υπόλοιποι είναι Αστική Τάξη. Εξοδος απο την Ε.Ε με ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Οσο αντικομμουνισμό και να κάνεις για τους Ούγγρους Κομμουνιστές δεν πιάνει. Θα συναντάμε τους πάντες απο την στιγμή που υπάρχει δυνατότητα για τον Απεγκλωβισμό δυνάμεων. Πήγαινε τώρα με Εθνικιστές και φασίστες και να δώσεις κάτι για την Σκλαβωμένη Αστική Τάξη.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:37 μ.μ.

Περιμένω λοιπόν την Καταδίκη του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που διάλεξε τον Αγγλο Ιμπεριαλιστή μπήκε στο ΣΜΑ υπόγραψε ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ μπήκε στην Κυβέρνηση ΠΑΠΑΤΖΗ στέρησε απο τον λαό την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ του 1944 και τον οδήγησε στην Σφαγή. Οπως έγινε όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Ελα Κουράγιο....

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:33 μ.μ.

Με τους Καπιταλιστές που καταστρέφονται απο τους Ενδοκαπιταλιστικούς Ανταγωνισμούς τμημάτων της Αστικής Τάξης δεν μπορεί να υπάρξει κανένα ...μέτωπο.... ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ υπάρχει και είναι το ΠΑΜΕ μαζί με τα υπόλοιπα τμήματα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΑΣΕΒΕ ΠΑΣΥ ΜΑΣ ΟΓΕ. Μέσα απο εκεί θα διεκδικήσουνε την Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Οχι κάτω απο την Σημαία τμημάτων της Αστικής Τάξης.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:58 μ.μ.

Η Καπιταλισμό θα έχεις με τα μέσα παραγωγής στους Καπιταλιστές η Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα Βασικά συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Κατι άλλο δεν υπάρχει. ΟΙ Κομμουνιστές είμαστε με το δεύτερο και προσπαθούμε να πείσουμε τον λαό μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ οτι μόνο εκει θα λυθούνε τα προβλήματα του. Μέχρι να το καταλάβει θα Συμμετέχουμε στο ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ απο θέσεις ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Και δεν κάνουμε βήμα πίσω απο αυτό. ΔΙΑΛΕΞΕ......

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:21 μ.μ.

Ο Ζαχαριάδης στο πρόγραμμα του ΚΚΕ το 1954 που αποσύρθηκε από τους χρουτσοφικούς μιλάει και για ανεξαρτησία, και για αμερικανοδουλεία και για εξάρτηση. Ο Ζαχαριάδης ποτέ δεν ξέφυγε από την γραμμή για αποκατάσταση της ανεξαρτησίας γιατί πολύ απλά η Ελλάδα πάντα ήταν ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ. Για διάβασε τι λέει για την Νεοελληνική Λαϊκή Δημοκρατία:

" Στον πολιτικό τομέα: Θα αποκαταστήσει την εθνική ανεξαρτησία. Θα απαλλάξει τη χώρα από τον ξενικό ιμπεριαλιστικό ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΖΥΓΟ"

Για δε τώρα και αυτό " Το λαϊκό κράτος θα υποστηρίξει, θα ενισχύσει τους βιοτέχνες και επαγγελματίες, μικροεπιχειρηματίες και μικρέμπορους θα τους ΒΟΗΘΗΣΕΙ να κάνουν τις επιχειρήσεις τους θετικό συντελεστή στην ανάπτυξη της λαϊκής οικονομίας ωσότου η πρόοδος της σοσιαλιστικής ανοικοδόμησης οδηγήσει βαθμιαία και σταδιακά στη φυσιολογική και όχι επιζήμια γι'αυτούς και για το σύνολο απορρόφησή τους σύμφωνα με το γενικό λαϊκό συμφέρον από την κοινωνικοποιημένη οικονομία". Αυτό όμως δεν είναι οπορτουνισμός γιατί η προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η βίαιη-ένοπλη επανάσταση και το τσάκισμα-συντριβή του αστικού κράτους και η κατάληψη της εξουσίας. Όροι που το κόμμα σου τους έχει αποκηρύξει ήδη από το 1956 όπως και την ΒΙΑΙΗ-ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ γι'αυτό και η Λαϊκή σας Εξουσία δεν είναι τίποτα άλλο από ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Παρότι δηλαδή ήδη από το 1953 ο Ζαχαριάδης μιλούσε για παράκαμψη του αστικοδημοκρατικού σταδίου και σωστά πάλι η λαϊκοδημοκρατική-σοσιαλιστική επανάσταση θα έλυνε άμεσα τα αστικοδημοκρατικά ζητήματα και θα οικοδομούσε το σοσιαλισμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που βάζει μπροστά τον όρο λαϊκοδημοκρατική ούτε ότι χρησιμοποιούνται όροι όπως Λαϊκή Δημοκρατία κλπ ακόμα και χωρίς τον όρο σοσιαλισμό δίπλα. Η διαφορά είναι ότι εδώ οι δύο φάσεις είναι ενιαίες και όχι ξεχωριστές. Πάλι όμως μιλάει για ανεξαρτησία και για δημοκρατία και βλέπεις ότι ακόμα και για αυτά τα στρώματα τα μικρομεσαία δεν θα υπάρξει άμεση κατάργηση της ιδιοκτησίας και κοινωνικοποίησή τους μάλιστα θα υπάρξει και ενίσχυση και διευκόλυνση όπως λέει και αλλού όσο αφορά τη φορολογία τους στην αρχή μέχρι να απορροφηθούν και αυτά από το σοσιαλισμό αλλά σταδιακά.

Όχι δεν θα σου κάνω τη χάρη να καταδικάσω το ΕΑΜ θα καταδικάσω τους προδότες Σιάντο-Παρτσαλίδη-Ιωαννίδη και τη βρωμερή αυτή κλίκα του κόμματος που διαστρέβλωσαν την συνεπή αντιφασιστική-εθνικοαπελευθερωτική γραμμή του κομμουνιστικού κινήματος και παρέδωσαν τα πάντα στους Άγγλους και στην αστική τάξη. Εσύ καταδικάζεις τη γραμμή. Δεν θα σου κάνω αυτή τη χάρη είμαι τριτοδιεθνιστής είσαι ουσιαστικά ΤΕΤΑΡΤΟΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ. Ο κόκκινος στρατός δεν πέρασε από Αλβανία και όμως...σοσιαλισμός. Γιατί υπήρξε ένας ΜΛ Ο ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ, τριτοδιεθνιστής επίσης που εφάρμοσε ΟΛΟΣΩΣΤΑ τη γραμμή, οικοδόμησε το σοσιαλισμό και πολέμησε τα ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Δεν λες κάτι για αυτό ε; Σε καταλαβαίνω ο άνθρωπος εναντιώθηκε στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΟΥ τι να πεις;

Μούγκα για τα άλλα ΚΚ ε; Ώστε από τη μία με κατηγορείς που θέλω κυβέρνηση με φασίστες και καπιταλιστές και από την άλλη κουβέντα για τους άλλους που το εφαρμόζουν αυτό ε; ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑ. Σου έφαγε η γάτα τη γλώσσα λεβέντη μου; Ώστε λοιπόν τάσσεσαι με το πλευρό των Ούγγρων συντρόφων σου ε; ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΏΝ-ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ-ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ. Μέχρι και η Χρυσή Αυγή για το συγκεκριμένο θέμα σας ξεφτίλισε εμ βέβαια αφού το ΚΚΕ από τη μια είναι υπέρ των προσφύγων και από την άλλη το αδελφό του Ουγγρικό κόμμα στρέφεται κατά. Εκεί καταντήσατε να σας την λένε και οι ναζί. ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Ποιου κομμουνιστικού δηλαδή αυτό που εκφράζετε εσείς καμία σχέση.....

V For Viva La Revolution

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:31 μ.μ.

Και διαλέγω

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

V For Viva La Revolution

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:52 μ.μ.

Το πρόγραμμα του 1953 μιλάει για Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Για αυτό τους υποχρεώσανε να το αποσύρουνε απο το ΚΚΣΕ Χρουτσόφ το 1955 με το Πογκρόμ στην Τασκένδη σε εξέλιξει. Σελ.318 του 2ου Τόμμου ο διάλογος που του λένε να το αποσύρει λόγω ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. Στο 2ο Και 3ο Γράμμα μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ελειπε 9 χρόνια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ σε Κέρκυρα και Νταχάου και πάντα εφάρμοζε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Σοσιαλισμός έγινε μόνο όπου πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Η 5η Φάλαγγα το 1935 κατέστρεψε το Κ.Κ με τα Πολιτικά Μέτωπα και σε συνεργασία με τον Χίτλερ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ προσπαθήσανε να ανατρέψουνε τους Μπολσεβίκους. Για τα υπόλοιπα τα είπαμε μιλάς για κυβέρνηση με Εθνικιστές και Φασίστες στηρίζοντας Εφοπλιστές Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:00 μ.μ.

Μονομερής Διαγραφή του χρεους. Εξοδος απο την Ε.Ε Κοινωνικοποίηση των Βασικών συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής Κεντρικό Σχεδιασμό Εργατικό έλεγχο μέσα απο την Λαική Συμμαχία Εργατών Αυτοαπασχολούμενων φτωχών Αγροτών που αποτελούνε το 80% του λαού. ΟΙ Υπόλοιποι ανήκουνε στην Αστική Τάξη. Τα υπόλοιπα είναι Φούμαρα.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

Στην Αστική Τάξη και τους Αγγλους Συμμάχους της παρέδωσε τον λαό δεμένο χειροπ'πδαρα το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και του στέρησε την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944. Τι Σοσιαλισμό να κάνεις με το ...λαοκρατία....με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό. ΣΒΩΛΟΣ......ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ....Μ.ΚΥΡΚΟΣ.... Και ο Μενσεβίκος ΥΠΕΞ της Γεωργίας το 1921 Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ που πολέμησε ενάντια στους Μπολσεβίκους. Μόνο Καραμπινάτο Καπιταλισμό όπως και έγινε.

22 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:19 μ.μ.

Μη ξεχάσεις να δώσεις κάτι στο έρανο για την Φουκαριάρα την Αστική τάξη που ζει Σκλαβωμένη. Μιλάμε για δράμα.....πως την αντέχουνε τόση ...Σκλαβιά....

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:28 π.μ.

Ό,τι (νομίζεις) σε βολεύει λες και τα άλλα τα πετάς δεν τα σχολιάζεις καθόλου. Κλασσική τακτική ρεβιζιονιστή. Πες λοιπόν ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΖΥΓΟ; Δεν είναι δύσκολο ΝΑΙ Η ΟΧΙ; Σωστή η θέση για τους μικρομεσαίους βιοτέχνες,εμπόρους,επιχειρηματίες; Φυσικά και μιλούσε για δικτατορία του προλεταριάτου αυτό είναι σοσιαλισμός. Μόνο που εσύ κρατάς μόνο το δικτατορία του προλεταριάτου και πετάς τα υπόλοιπα που είναι εξίσου σημαντικά όπως ανεξαρτησία, δημοκρατία τα οποία ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ και την πραγματοποίησή τους την θεωρούσε αναγκαίο όρο για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού και σωστά. Δηλαδή το κόμμα σου που εγκατέλειψε τελείως τα αιτήματα αυτά είναι "ζαχαριαδικό"; Τι σχέση έχετε εσείς με το Ζαχαριάδη εσείς ακούτε ανεξαρτησία, υποτέλεια, ιμπεριαλιστική εξάρτηση και βγάζετε ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟ-ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ φλύκταινες.

Έτσι είναι το πρόγραμμα το αποσύρανε οι χρουτσοφικοί. Ένα ακόμα στοιχείο που αποδεικνύει ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ μαζί με τις μετέπειτα εξελίξεις φυσικά. ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΣΕ ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ; Γιατί το κόμμα σου όχι και αυτές είναι πρακτικές ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (πραξικοπήματα,διώξεις,εξορίες,στημένες δίκες,ψυχιατρεία για αγωνιστές κομμουνιστές, δολοφονίες τριτοδιεθνιστών πχ Ράκοσι,Γκότβαλντ,Ζαχαριάδη γιατί τον δολοφόνησαν). Μην ντρέπεσαι ρε συ πες να γελάσουμε λίγο. Είσαι εναντίον του...κόμματός σου;

Καλά για τους ομογάλακτούς σας στον υπόλοιπο κόσμο ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ. ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ εμένα και τα δύο μου κάνουν. Έλα πες κάτι να γελάσουμε σε παρακαλώ....

V For Viva La Revolution

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:06 π.μ.

Εξαιρετικό σημάδι ο Πανικός. Ο Ζαχαριάδης ανέλαβε το 1931 βγαίνοντας το ΚΚΕ απο δεκάχρονη πάλη με την 5η Φάλαγγα. Απο το 1936 μέχρι το 1945 για 9 χρόνια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ήτανε σε ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΤΑΧΑΟΥ. Στο 2ο και 3ο Γράμμα μιλάει για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στο πρόγραμμα του 1953 για Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Το 1935 η 5η Φάλαγγα κατέστρεψε την Κ.Δ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και ταυτόχρονα στην ΕΣΣΔ προσπάθησε να ανατρέψει τους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ σε συνεργασία με τον Χίτλερ ΤΡΟΤΣΚΙ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΖΗΝΟΒΙΕΦ. Δώσε κάτι στον Ερανο για την Φουκαριάρα την Αστική Τάξη που ζει στην Σκλαβιά.

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:42 μ.μ.

Είπαμε η 5η Φάλαγγα στην Κ.Δ επικράτησε το 1935 με τα Πολιτικά μέτωπα και καταστρέψανε τα πάντα με την διαλυσή της το 1943 λόγω Ευρωκομμουνισμού. Σοσιαλισμός έγινε μόνο χάρη στον Κόκκινο Στρατό που έδωσε αυτή την δυνατότητα στον λαό και στους Κομμουνιστές με τον Οπορτουνισμό να λουφάζει για αργότερα. Περιμένανε την άλωση του Κόμματος των Μπολσεβίκων λόγω των Απωλειών του πολέμου. Οπως και έγινε με το 20ο Συνέδριο και την επικράτηση και στην ΕΣΣΔ του Οπορτουνισμού όπως στην Κ.Δ το 1935. Εφαρμόζοντας νόμους του Καπιταλισμού Σταδιακά καταστρέψανε τα παντα. Αυτός είναι ο Οπορτουνισμός διαχρονικά με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και κατόπιν το 1956.

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:54 μ.μ.

Ακόμα περιμένω την καταδίκη του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που έδεσε χειροπόδαρα τον λαό κατω απο την Σημαία του Αγγλικού και Ελληνικού Ιμπεριαλισμού και τον οδήγησε στην καταστροφή την στιγμή που με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα έπαιρνε την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944. Αυτοί είναι οι Σοσιαλδημοκράτες Οπορτουνιστές ΣΒΩΛΟΣ....Μ.ΚΥΡΚΟΣ....ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ.. και ο Μενσεβίκος ΥΠΕΞ της Γεωργίας το 1921 που πολέμησε ενάντια στους Μπολσεβίκους Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:14 μ.μ.

Οσο και να προσπαθείς δεν μπορείς να λερώσεις Μπολσεβίκους σαν τους Ζαχαριάδη Ρακοσι Γκότβαλντ κ.α που παλέψανε μέ όλες τους τις Δυνάμεις για την υπόθεση του Σοσιαλισμού με Δικτακτορία του Προλεταριάτου μέσα απο την Κ.Δ σαν πλειοψηφία με ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ μέχρι το 1935 και σαν μειοψηφία απο εκει και μετά εφαρμόζοντας πάντα τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό. Που αν δεν υπήρχε ο Κόκκινος Στρατός εκει οι φίλοι σου της 5ης Φάλαγγας θα τους είχανε σφάξει απο το 1945 με όχημα τα πολιτικά μέτωπα. Το κάνανε μετά το 1956 όταν οι Φίλοι σου επικρατήσανε στην ΕΣΣΔ

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:26 μ.μ.

Το 1917 στην Ρωσία ο Λένιν με τους Μπολσεβίκους ανατρέψανε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και οικοδομήσανε Σοσιαλισμό γιατί είχανε φτιάξει έγκαιρα Κ.Κ και είχανε γραμμή ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ. Αντίθετα στην υπόλοιπη Ευρώπη Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός πνίξανε όλες τις Επαναστάσεις στο αίμα χρησιμοποιόντας τα Φασιστικά Τάγματα εφόδου τα Φράικοπς. Η Κ.Δ με τον ΛΕΝΙΝ και τους Μπολσεβίκους βάδιζε με την νικηφόρα γραμμή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ. Παραμονές 2ου Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ αντιμετώπιζε την προσπάθεια περικύκλωσης απ όλες τις Καπιταλιστικές χώρες. Το 1938 στο Μόναχο παραδώσανε την Τσεχοσλοβακία στον χίτλερ μαζί και η Γαλλία του ...λαικού μετώπου... που είχε κλείσει τα σύνορα στην Ισπανία και βοηθούσε την Φιλανδία όταν χτύπησε την ΕΣΣΔ τέλη του 1939. Επίθεση της Ιαπωνίας στην ΕΣΣΔ το 1939. Σε αυτές τις συνθήκες αντιμετώπισε το 1935 την Συνομωσία ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ σε συνεργασία με τον Χίτλερ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η ίδια 5η Φάλαγγα άλλαξε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα πολιτικά μέτωπα καταστρέφοντας την Κ.Δ το 1943... λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και στέρησε την εξουσία απο τους λαούς όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Η ΕΣΣΔ κατάφερε να διασπάση τους Καπιταλιστές και να τους νικήσει χάρη στους ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΡΙΜΠΕΝΤΡΌΠ και Αντιφασιστική Συμμαχία. Απελευθερωτικός αγώνας στο πλευρός της ΕΣΣΔ σήμαινε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την στιγμή της Αποχώρησης των Γερμανών απο την κάθε χώρα σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ. Ετσι σε όλη σχεδόν την Ευρώπη θα είχε γίνει Σοσιαλισμός. Αντίθετα με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ σώθηκε ο Καπιταλισμός στην χώρα μας και στην Δ.Ευρώπη και με την επικράτηση και στην ΕΣΣΔ του Οπορτουνισμού το 1956 σήκωσε κεφάλι και στην Αν.Ευρώπη που είχε λουφάξει το 1945 και με την Εφαρμογή νόμων του Καπιταλισμού Σταδιακά καταστρέψανε τα πάντα. ΟΙ Κομμουνιστές μέσα στα Κ.Κ και στην Κ.Δ πάντα Εφαρμόζουνε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ.

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:28 μ.μ.

Ποιος πανικός ΚΩΜΙΚΕ εδώ δεν ξέρεις ούτε ανάγνωση. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟ ΕΑΜ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΕΑΜ ήταν άσχετε ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ προσθέτω εγώ. Και όσο για το πολιτικό είχε σαν στόχο τη ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ όχι την υποταγή στους Άγγλους και στην ντόπια αστική τάξη. ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ. Το ότι οι κομμουνιστές του ΚΚΕ δεν σταμάτησαν τα σχέδια των προδοτών αυτό βαραίνει αυτούς ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ. ΤΟ ΕΑΜ έπρεπε να έχει αυτή τη μορφή γιατί το άμεσο ήταν η απελευθέρωση και το τσάκισμα του φασισμού. Αν δεν το δέχεσαι αυτό ταυτίζεσαι με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝΕ ΤΟ ΕΑΜ ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΞΙΚΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΣΕ ΖΗΤΗΜΑ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟ-ΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ. Κοινωνική συμμαχία όπως την εννοείς εσύ δεν μπορούσε να υπάρχει σε εκείνες τις συνθήκες η Ελλάδα ήταν ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΡΩΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Ήταν στο χέρι του ΚΚΕ να καθοδηγήσει το ΕΑΜ σε σωστή κατεύθυνση, να μπει αυτό πρωτοπορία και καθοδηγητής του Μετώπου με στόχο την εξουσία, την ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ και το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ απομονώνοντας τους αστούς. Δεν το έκανε εξαιτίας ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

Όσο για τα άλλα ακριβώς οι Γκότβαλντ, Δημητρόφ ,Χότζα επειδή ήταν ΤΡΙΤΟΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ και ΜΛ κατάλαβαν αυτή την σύνδεση και μετέτρεψαν τα Αντιφασιστικά Εθνικοαπελευθερωτικά Μέτωπα σε ΤΑΞΙΚΑ. Και στη Βουλγαρία το ΚΚ συμμάχησε ενάντια στην Κατοχή και με σοσιαλδημοκράτες αλλά ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΜΠΗΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ. Οπότε και χωρίς τον κόκκινο στρατό πάλι σοσιαλισμός θα οικοδομούνταν άλλωστε ο Χότζα ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ. Φαίνεται κάτι έχεις με το Χότζα και φοβάσαι να αναφερθείς. ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ-ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ.

Πάλι δεν λες τίποτα για τους απ'έξω. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ. Ούτε σχολιάζεις τίποτα για τις θέσεις του Ζαχαριάδη που ανέφερα παρά πάλι τα ίδια copypaste. Το copypaste υποδηλώνει ΠΑΝΙΚΟ. Ούτε χαρακτηρίζεις την μετασταλινική Σοβιετική Ένωση ΧΩΡΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ-ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ. Και φυσικά δεν καταδικάζεις το κόμμα σου που την υπερασπίζεται. Πες λοιπόν ΝΑΙ ΤΟ "Κ"ΚΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ. Πες το μη ντρέπεσαι εδώ ο (κομμουνιστικός) κόσμος το'χει τούμπανο.....

Aλλά τι περιμένεις από άτομο που λέει ότι η 5η Φάλαγγα έκανε κουμάντο στη Διεθνή και οι ΜΛ αναγκαστικά υποχώρησαν λόγω...δημοκρατικού συγκεντρωτισμού άκου τι είπε ο απίθανος. Αλήθεια αυτά τα υποστηρίζει και το κόμμα σου; ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟ "Κ"ΚΕ;

Αν ήταν έτσι φίλε μου δεν θα υπήρχαν ΛΜ και δεν θα υπήρχε καν αντίσταση. Ότι δηλαδή ήθελαν οι 5 Φαλαγγίτες ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ. Και όσοι καταδίκαζαν τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες και μιλούσαν εκείνη τη στιγμή για ταξικό εμφύλιο και εργατική εξουσία και όχι Αντιφασιστικά Λαϊκά και στη συνέχεια Εθνικοαπελευθερωτικά Μέτωπα αλλά Μέτωπα Ταξικής και Κοινωνικής Συμμαχίας όπως εσύ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΕΤΑΡΤΟΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

V For Viva La Revolution

23 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:54 μ.μ.

Είπαμε το 1935 ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ συνομωτήσανε για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε συνεργασία με τον Χίτλερ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ή ίδια 5η Φάλαγγα άλλαξε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και κατέστρεψε τα Κ.Κ διαλύοντας την Κ.Δ λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Μόνο στην ΑΝ.Ευρώπη ο Κόκκινος Στρατός έδωσε την δυνατότητα στους λαούς αποτρέποντας την 5η Φάλαγγα να πνίξει τα πάντα στο αίμα όπως το 1918. Με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ την ώρα που αποχωρούσανε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα οι λαοί θα πέρνανε την εξουσία. Ελλαδα ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1944. Με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ και τα τρια είναι παιδιά του Καπιταλισμού. ΟΙ Κομμουνιστές πάντα εφαρμόζουνε τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό. Συνέχισε προσφέρεις Αφθονο Γέλιο.

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:06 π.μ.

Τώρα μπορείς ή δε μπορείς να απαντήσεις σε ό,τι ρώτησα; Εκτός και αν δειλιάζεις. Άσε αυτές τις ανοησίες τις επικόλλησες χίλιες φορές πες και κάτι άλλο. Εγώ θα συνεχίζω να σου βάζω ερωτήματα για να εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα είναι σα να κλέβεις εκκλησία είσαι πολύ ευκολάκι τελικά. ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ;

Άλλο. Ο Στάλιν και ο Δημητρόφ γιατί δεν κατείγγειλαν την 5η φάλαγγα που επέβαλε τα ΛΜ; Γιατί δεν είπαν τουλάχιστον ότι ήταν λάθος τακτική και δεν έκαναν ανοιχτή κριτική; Ανταυτού τα υποστήριξαν μέχρι τέλους ο ΔΗΜΗΤΡΟΦ ΤΑ ΕΙΣΗΓΑΓΕ. Αν όπως λες σεβάστηκαν τον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό τότε γιατί δεν έκαναν έστω μια κριτική χωρίς να επιβάλουν την δικιά τους άποψη; Οι κομμουνιστες ακόμα και αν πειθαρχούν στο δημοκρατικό συγκεντρωτισμό πάλι την άποψή τους την λένε και την κριτική τους την ασκούνε. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΛ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΦ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 5ΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΑ ΛΜ. ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ε; Ρε μήπως είμαστε στα Χ-FILES;

V For Viva La Revolution

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:25 π.μ.

Kαταλαβαίνω οτι ξεφτιλήστηκες αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αυτή είναι η μοίρα για τον κάθε Αντικομμουνιστή. Η 5η Φάλαγγα κατέστρεψε την Κ.Δ το 1935 με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και το 1943 την διέλυσε λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Το 1935 η ίδια 5η Φάλαγγα ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ προσπάθησε να ανατρέψει τους Μπολσεβίκους παρέα με τον Χίτλερ. Σοσιαλισμός έγινε μόνο όπου πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Πάντα οι Κομμουνιστές εφαρμόζουνε τον Δημοκμρατικό Συγκεντρωτισμό ΠΑΝΤΑ.

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:56 μ.μ.

Οποτε αποφασίσεις πάντως να σταματήσεις απο τον κατήφορο που έχεις πάρει μαζί με Εθνικιστές και Φασίστες η Λαική Συμμαχία είναι εδώ. Το οτι δεν ήσουνα ποτέ Κομμουνιστής δεν πειράζει. Σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ χωράμε όλοι. Μέσα στον Καθημερινό αγώνα για προσωρινά μέτρα Ανακούφισης γίνεται και η διαπάλη των απόψεων και οι Κομμουνιστές προβάλουμε την δικιά μας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μακριά απο οποιαδήποτε Κυβέρνηση όσο οι Καπιταλιστες έχουνε τα μέσα παραγωγής. Σε περιμένουμε λοιπόν. Ανθρώπινα τα λάθη που έκανες. Μη διστάζεις.

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:19 μ.μ.

Για την δική σου περίπτωση πάντως βοήθεια δεν υπάρχει είσαι καμμένο χαρτί. Δεν λες κουβέντα για το τι λένε οι κλασικοί, για το τι λέγανε οι επαναστάτες τριτοδιεθνιστές και συνεχίζεις τα παράλογά σου. Σου παρέθεσα και αποσπάσματα από Λένιν, Στάλιν, Δημητρόφ, Ζαχαριάδη για όλα ΚΔ, ΛΜ, ιμπεριαλισμό, εξάρτηση και όμως ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ δεν λες καν αν συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτά που λέγανε. Δεν απαντάς σε τίποτα και επικολλάς τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Δεν είσαι ικανός ούτε στοιχειώδη διάλογο να κάνεις και όμως λες εμένα ότι ξεφτιλίστηκα. ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ. Και ακριβώς από τον τρόπο που "αντιπαρατίθεστε" γιατί δεν είσαι μόνο εσύ για να μην σε αδικώ είναι και άλλοι "σύντροφοί" σου καταλαβαίνει κανείς πόσο χαμηλά έπεσε και συνεχίζει να πέφτει το κόμμα. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ "Κ"ΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΚΡΙΒΑ.

V For Viva La Revolution

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:01 μ.μ.

ΟΙ Κομμουνιστές πάντα πειθαρχούνε στο Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό και την γνώμη τους δεν την λένε δημόσια όταν είναι μειοψηφία. ΣΥΝΕΧΙΣΕ.....

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:07 μ.μ.

Μου αρέσουνε οι απειλές. Σας πήραμε τα Βρακιά σαν γνήσιοι Αντεπαναστάτες που είσαστε. Το ΚΚΕ αποκατέστησε τα Επαναστατικά του χαραχτηριστικά πο είχανε Καταστραφεί απο την Αλλαγή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ το 1935 και την Αντεπανάσταση του 1956. Λαική Συμμαχία λοιπόν για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Σας περιμένουμε....

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:49 μ.μ.

Συνεχίζεις τις βλακείες. Δηλαδή οι ΜΛ ήταν...μειοψηφία στην Διεθνή; Ατύχησες γιατί αν ήταν έτσι όλοι οι λαοί θα είχαν παραδοθεί στο ναζισμό χώρια που η παλινόρθωση του καπιταλισμού θα είχε ήδη ξεκινήσει από τότε. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΡΑ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΡΟΤΣΚΑ ΜΟΥ. Περιττό να αναφέρω ότι ο μόνο ο Τρότσκι θεωρούσε αντεπαναστατική τότε τη Διεθνή. ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ.

Φάσκεις και αντιφάσκεις από τη μία η 5 φάλαγγα μαζί με το Χίτλερ ήθελε την καταστροφή του κομμουνισμού και από την άλλη αυτή η φάλαγγα έφερε τα...Μέτωπα που συνέβαλαν στο...τσάκισμα του χιτλεροφασισμού και στην επικράτηση του σοσιαλισμού στην Ανατολική Ευρώπη. Ο ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ. Όταν λες ότι τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του ΚΚΕ είχαν καταστραφεί από το 1935 επιτίθεσαι ευθέως ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΤΙΖΑΧΑΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Χυδαιότατος μάλιστα. Εννοείται ότι το ΚΚΕ συνεχίζει στον ίδιο προδοτικό δρόμο αυτόν που χάραξε το 1956. Αποδεικνύεται μόνο από το γεγονός ότι υπερασπίζεται την μετασταλινική ΕΣΣΔ ως σοσιαλιστική.Αυτό και μόνο αποδεικνύει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.

Θα τη βρείτε από τους αληθινούς επαναστάτες και ΜΛ

V For Viva La Revolution


24 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:12 μ.μ.

Πάλι τα μπέρδεψες μέσα στην Αντικομμουνιστική σου απόγνωση. Μιλάς για τους Κάουτσκι Μπερστάιν και προσπαθείς να μας τους σερβίρεις για Λένιν. Αδικα ο κόπος. Γελάνε όλοι μαζί σου. Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός πνίξανε όλες τις Επαναστάσεις στο Αίμα το 1918 20 μαζί με τα αδέρφια τους τους Φασίστες. Βοηθήσανε τα μέγιστα στην Ανοδο του Φασισμού που ήτανε Συνειδητή επιλογή όλου του Καπιταλιστικού κόσμου. Και ενώ όλος ο Καπιταλιστικός κόσμος προσπαθούσε να περικυκλώση την ΕΣΣΔ η 5η Φάλαγγα το 1935 κατέστρεψε την Κ.Δ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και Ταυτόχρονα συνομωτήσανε ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΖΗΝΟΒΙΕΦ ΤΡΟΤΣΚΙ για την Ανατροπή των Μπολσεβικών μαζί με τον Χίτλερ. Η ΕΣΣΔ με τους δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ Μολοτοφ Ρίμπεντροπ και Αντιφασιστική Συμμαχία διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Για την Κ.Δ είμαι στο πλευρό της ΕΣΣΔ σήμαινε ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ και Κοινωνική Συμμαχία ώστε την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα οι λαοί να πάρουνε την Εξουσία. Ετσι θα είχε γίνει Σοσιαλισμός σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Αντίθετα με Πολιτικά Μέτωπα με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό δηλαδή την 5η φάλαγγα η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. ΟΙ Κομμουνιστές πάντα εφαρμόζουνε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ και σαν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν λένε την γνώμη τους δημόσια. Εσύ συνέχισε Αγκαλιασμένος με Εθνικιστές Φασίστες και την ...εθνική αστική τάξη....Απολαμβάνω το κατάντημα σου.

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:21 μ.μ.

Έχει ενδιαφέρον πάντως που αντιλαμβάνεσαι τους κομμουνιστές ως...πρόβατα. Φυσικά και λένε και πρέπει να λένε τη γνώμη τους οι κομμουνιστές και δημόσια. Άλλο αν σέβονται τον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και πειθαρχούνε σε αυτόν και δρoύνε σύμφωνα με αυτόν και έτσι πρέπει η κριτική όμως όπως και η αυτοκριτική είναι απαραίτητη και αναγκαία όπως και η ελευθερία διατύπωσης της άποψης καθώς και η αντιπαράθεση ιδεών. ΑΥΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Φαίνεται είσαι της ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ-ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ βορεικορεάτικης νοοτροπίας Ό,ΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ....

V For Viva La Revolution

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:25 μ.μ.

Τα μπέρδεψες. ΟΙ Οπορτουνιστές είναι πρόβατα δεν Σεβονται τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό και λένε άλλα έξω. ΟΙ Κομμουνιστές λέμε έξω την απόφαση της πλειοψηφίας. Αντιπαράθεση ..ιδεών... δεν γίνεται μέσα στα Κ.Κ εκτός αν έχει τρυπωσει ο Οπορτουνισμός και πρέπει να φύγει η Σαβούρα. Η Αντιπαράθεση γίνεται μέσα στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Στην Λ.Δ ΚΟΡΕΑΣ έχει Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής. Με ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Αντικομμουνιστές εσυ κάνεις παρέα και θέλεις και κυβέρνηση.

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:30 μ.μ.

ΟΙ Κομμουνιστές μετά το 1935 στην Κ.Δ ήτανε μειοψηφία. Η Παλινόρθωση του Καπιταλισμού στην ΕΣΣΔ επιχειρήθηκε απο την 5η Φάλαγγα παρέα με τον Χίτλερ. Στην ΑΝ.Ευρώπη της τα χάλασε της 5ης Φάλαγγας ο Κόκκινος Στρατός. Η 5η Φάλαγγα ήθελε την επιστροφή του Καπιταλισμού στην ΕΣΣΔ απέτυχε. Στην Κ.Δ πέτυχε με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ. Για τα υπόλοιπα σε περιμένουμε......

24 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:41 μ.μ.

Οταν λέω οτι τα Επαναστατικά χαραχτηριστικά είχανε καταστραφεί απο το 1935 μιλάω για την καταστροφική αλλαγή απο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ απο την 5η Φάλαγγα στην Κ.Δ. Ο Ζαχαριάδης απο τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ του 1936 μέχρι 30 ΜΑΗ του 1945 για 9 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ χρόνια ήτανε σε ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΤΑΧΑΟΥ. Το 2ο και 3ο Γράμμα του μιλάνε για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Στην 5η Ολομέλεια του 1949 μίλησε για ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. Οπως και έγινε το 1953. Το 1955 με το ΠΟΓΚΡΟΜ στην Τασκένδη σε εξέλιξει τους υποχρεώσανε απο το ΚΚΣΕ ΧΡΟΥΤΣΟΦ να το αποσύρουνε. Σελ΄318 του 2ου Τόμου ο διάλογος με τους δυο Εγκάθετους του ΧΡΟΥΤΣΟΦ που του λένε να το αποσύρει λόγω ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. Συνέχισε προσφέρεις άφθονο γέλιο....

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:10 π.μ.

Και βέβαια ο Ζαχαριάδης ανέλαβε Γ.Γ το 1931. Βρήκε το ΚΚΕ σμπαραλιασμένο απο την 10ετή διαπάλη με τον Οπορτουνισμο που το 1922 είχε αλλάξει την γραμμή των Μπολσεβίκων για ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ.

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:38 π.μ.

«Ενότητα στη δράση, ελευθερία στη συζήτηση και την κριτική. Μόνο μια τέτοια πειθαρχία είναι αντάξια του δημοκρατικού κόμματος της πρωτοπορίας της τάξης».

« Το προλεταριάτο δεν αναγνωρίζει την ενότητα στη δράση χωρίς την ελεύθερη συζήτηση και κριτική»

Αυτό υποστήριζε ο Λένιν. Δεν νοείται δημοκρατικός συγκεντρωτισμός χωρίς διαλόγους, κριτική, ελευθερία διατύπωσης άποψης και αντιπαράθεση ιδεών. Γιατί ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Αυτό το αναγνωρίζουνε όλοι οι αληθινοί δημοκράτες εκτός από εσάς. Το αντίθετο από αυτό όπως και από αυτό που είπες ότι αντιπαράθεση δεν υφίσταται ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΣΚΕΤΟ ή μάλλον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ. Γι'αυτό μιλάμε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ συγκεντρωτισμό. Να σου θυμίσω ότι όταν ο Λένιν μειοψηφούσε για την πρόταση της συμφωνίας Μπρεστ-Λιτόφσκ έκανε κριτική και έντονη για το ότι πρέπει να υπογραφεί η συμφωνία ακόμα και όταν έβλεπε ότι η πρότασή του ήταν μειοψηφία κόντρα στον Τρότσκι και το σινάφι του που η δική τους θέση για συνέχιση του πολέμου ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΕ. Πες μας ότι ο Λένιν ήταν και φραξιονιστής να γελάσουμε. Τελικά ποιος είχε δίκιο η πλειοψηφία ή αυτός; Ε αυτός συνέχιζε να προσπαθεί να πείσει για το εσφαλμένο της πλειοψηφίας και τελικά οι προσπάθειες του έπιασαν τόπο παρότι ήταν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Και ευτυχώς γιατί αν ακολουθούσε την...πλειοψηφία σαν πρόβατο τότε ΕΣΣΔ....ΓΙΟΚ.

Το κόμμα δεν είναι δόγμα δεν σημαίνει ότι η πλειοψηφία έχει πάντα δίκιο. Το αν το κόμμα έχει δίκιο αυτό εξαρτάται αν ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Μ-Λ, ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ . Αν όχι τότε έχει όχι δικαίωμα αλλά υποχρέωση κάθε μέλος και στέλεχος να ασκεί κριτική και να αντιπαρατίθεται ανοικτά ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ Μ-Λ ΒΑΣΕΙΣ. Ο Δημοκρατικός συγκεντρωτισμός δεν σημαίνει και παραίτηση από την κριτική, την επισήμανση λαθών ακόμα και προς την πλειοψηφία. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. Έτσι πρέπει να λειτουργεί ένα κομμουνιστικό κόμμα.

Επίσης ο Λένιν τόνιζε την <> και << οι εγγυήσεις των δικαιωμάτων κάθε μειοψηφίας>>.

ΛΕΝΙΝ- ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ

<>

ΛΕΝΙΝ-«Έκκληση στο κόμμα των αντιπροσώπων του ενωτικού συνεδρίου που ανήκαν στην πρώην ομάδα των μπολσεβίκων»

«Και αν παρουσιαστεί ένα ζήτημα, λογουχάρη, σαν τη σύναψη της ειρήνης του Μπρεστ; Εγγυάστε ότι τέτοια ζητήματα δεν θα παρουσιαστούν;… Πιθανόν να υποχρεωθούμε τότε να εκλέγουμε με βάση τις πλατφόρμες… Αν όμως οι περιστάσεις προκαλέσουν ριζικές διαφωνίες, μπορεί τάχα να απαγορευτεί να τις παρουσιάσουμε στην κρίση όλου του Κόμματος; Δεν μπορεί!»

Β.Ι.Λένιν, «Το Χ συνέδριο του ΚΚΡ (μπ)»

Άλλωστε επιτρεπόταν και η ύπαρξη αντιπολιτευόμενων ομάδων όπως εργατική αντιπολίτευση και εκφραζόταν κανονικά με διατύπωση απόψεων, με έντυπα και την ελευθερία να διαφωνεί με τη γραμμή του κόμματος. Διαλύθηκαν αυτές οι ομάδες όταν γίνανε φράξιες πλέον και αποτελούσαν κίνδυνο για το κόμμα και το σοσιαλισμό (όταν πχ υποστήριξαν και την Κροστάνδη) εκεί ναι σωστά έγινε αυτό. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ.

«Το συνέδριο αναθέτει στην ΚΕ του Κόμματος να εφαρμόσει με τον πιο αυστηρό τρόπο αυτές τις αποφάσεις και ταυτόχρονα τονίζει ότι σε ειδικές εκδόσεις, συλλογές κλπ. μπορεί και πρέπει να παραχωρηθεί θέση για μια πιο λεπτομερή ανταλλαγή γνωμών ανάμεσα στα μέλη του Κόμματος πάνω σε όλα τα ζητήματα που αναφέραμε»

Β.Ι.Λένιν, «Το Χ συνέδριο του ΚΚΡ (μπ)»

Η άποψή σου είναι ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ. Σε καταλαβαίνω βεβαίως βεβαίως με όποιον δάσκαλο καθίσεις....

V For Viva La Revolution

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:31 μ.μ.

Και κάτι άλλο. Αν όπως λες η 5η φάλαγγα επικράτησε και επέβαλε τη λαθεμένη όπως τη χαρακτηρίζεις εσύ των ΛΜ τότε εκτός του ότι θα είχαν εκκαθαριστεί όλοι οι τριτοδιεθνιστές, μπολσεβίκοι ηγέτες και θα επικρατούσε ο οπορτουνισμός από το 1930 και άρα θα ξεκινούσε από τότε η καπιταλιστική παλινόρθωση, πέραν όλων αυτών σύμφωνα με το σκεπτικό σου ο Στάλιν και όλοι οι τριτοδιεθνιστές Μ-Λ δεν θα έπρεπε να διεξάγουν πάλη ενάντια σε αυτά τα στοιχεία αφού έπρεπε να τους....σεβαστούν και να πειθαρχήσουν στην γραμμή τους σύμφωνα με τον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό χώρια που δεν θα ήταν σε θέση να την διεξάγουν. Άρα τι ταξική πάλη διεξαγόταν το '30; Ποιους ξεσκέπασαν και αποκάλυψαν οι Μ-Λ; Ποιους τσάκισαν;

Ή λοιπόν οι 5φαλαγγίτες επέβαλαν την γραμμή τους άρα ήταν πλειοψηφία και τότε θα έπρεπε να συμβούν τα παραπάνω ή ήταν μειοψηφία και αντιμετωπίστηκαν που σημαίνει ότι η γραμμή των Λ-Μ ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΤΙΟΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ γιατί αλλιώς η 5η φάλαγγα έκανε κουμάντο άρα δεν υπήρχε Μ-Λ κομμουνιστικό κίνημα. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ

V For Viva La Revolution


25 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:40 μ.μ.

Πραγματικά τα έχεις χαμένα αλλά ούτε με νοιάζει. Το 1935 στην Κ.Δ η 5η Φάλαγγα άλλαξε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και κατέστρεψε την Κ.Δ διαλύοντας την το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 1945 Σοσιαλισμός έγινε μόνο όπου πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Η ίδια 5η Φάλαγγα συνομώτησε στην ΕΣΣΔ για την ανατροπή τον Μπολσεβίκων παρέα με τον Χίτλερ. Το 1945 στην Αν.Ευρώπη η 5η Φάλαγγα λούφαξε λόγω Κόκκινου Στρατού και σήκωσε κεφάλι όταν επικράτησε στην ΕΣΣΔ Το 1956. ΟΙ Μπολσεβίκοι σε συνθήκες Καπιταλιστικής περικύκλωσης μαζί και η 5η Φάλαγγα το 1935 παλεύανε να σώσουνε την ΕΣΣΔ με τους δύο ΕΛΙΓΜΟΥΣ. Και εφαρμο΄ζουνε πάντα τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Συνέχισε.....

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:43 μ.μ.

Οσο και να προσπαθείς να μπερδέψεις τον ΛΕΝΙΝ με την Οπορτουνιστική ΣΑΒΟΥΡΑ δηλαδή την 5η Φάλαγγα Γελιοποιήσε. Ο Λενιν δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΡΕΨΕ. Η πραγματικότητα είναι Πεισματάρα.

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:45 μ.μ.

Οτι είσαι Αντικομμουνιστής το Καταλάβαμε. Αγκαλιά πας με Εθνικιστές Φασίστες Ξενοδόχους Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους Λεπεν Φάρατζ Τραμπ. ΑΞΙΟΣ

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:52 μ.μ.

Τα Κ.Κ δεν είναι λέσχες ούτε Αθλητικά Σωματεία. Η Πειθαρχία είναι Σιδεράνια ο Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός είναι τα πάντα. Εξω οι Κομμουνιστές λένε τις Συλλογικές αποφάσεις και οποιαδήποτε οπορτουνιστική παρρέκλιση πρέπει να Τσακίζεται. Ολα τα άλλα είναι Αβάντα στον Καπιταλισμό.

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:04 μ.μ.

Εκπληκτικά πράγματα. Θα αφήνουμε την 5η Φάλαγγα μέσα στα Κ.Κ να γιγαντωθεί και αφου γίνει αυτό θα την τσακίσουμε όταν εκδηλωθεί ανοιχτά να μας Σκοτώσει την στιγμή που για τους Κομμουνιστές αυτό είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ να συμβεί. Χαρετισμούς στους 5ο Φαλαγγίτες φίλους σου απο τον ΛΕΝΙΝ που τους τσάκιζε απο την αρχή.

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:41 μ.μ.

Επίσης ο Λένιν τόνιζε την «ανάγκη να εξασφαλιστούν καταστατικά τα δικαιώματα κάθε μειοψηφίας», «εγγυήσεις των δικαιωμάτων κάθε μειοψηφίας»

ΛΕΝΙΝ- ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ

«Όλοι συμφωνήσαμε», έγραφε ο Λένιν, «με την αρχή του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού, με την εξασφάλιση των δικαιωμάτων κάθε μειοψηφίας και κάθε νόμιμης αντιπολίτευσης, με την αυτονομία κάθε κομματικής οργάνωσης, με την αναγνώριση της αιρετότητας και των αρχών της λογοδοσίας και του ανακλητού όλων των υπεύθυνων προσώπων του κόμματος»

ΛΕΝΙΝ-«Έκκληση στο κόμμα των αντιπροσώπων του ενωτικού συνεδρίου που ανήκαν στην πρώην ομάδα των μπολσεβίκων»

Τα ξαναβάζω γιατί πριν δεν τα έβαλα σωστά.

V For Viva La Revolution

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:59 μ.μ.

Οσο και να προσπαθείς να διαστρεβλώσης τον ΛΕΝΙΝ Γελιοποιήσε. Τα Κ.Κ δεν είναι Αθλητικά σωματεία. Συμμετέχουνε μόνο Κομμουνιστές και τσακίζουνε την εμφάνιση του Καπιταλισμού με την προβιά του Οπορτουνιστή. Συνέχισε.....

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:27 μ.μ.

Πειθαρχία και στον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ασκήσω ως κομμουνιστής κριτική σε κάτι στραβό του κόμματος πάντα σε μαρξιστική-λενινιστική βάση φυσικά ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΣΩ Ή ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ. Ειδικά όταν παρατηρώ ότι το κόμμα ακολουθεί μια αντιμαρξιστική-αντιλενινιστική πολιτική σε ένα ή περισσότερα ζητήματα. Ακόμα περισσότερο όταν βλέπω ότι μετατρέπεται σε οπορτουνιστικό. ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΜΜΑ=ΑΒΑΤΟ=ΣΤΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ. Εσύ θέλεις η ηγεσία, η ΚΕ και ο ηγέτης ΓΓ να αποφασίζουν για όλα και καμία αμφισβήτηση για τις επιλογές τους, καμία κριτική, καμία διαφορετική γνώμη. Όποιος τολμήσει και το κάνει στη μαύρη λίστα ως οπορτουνιστής. ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ. Αυτή είναι η λενινιστική αντίληψη για το κόμμα. Σε αντίθεση με τη δική σας την ΧΡΟΥΤΣΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ. Γι'αυτό και δεν πρόκειται ο λαός να σας ακολουθήσει σιγά να μην θέλει ο κόσμος να υποταχτεί σε εσάς. Και ακριβώς έτσι όπως συμπεριφέρεστε δίνεται τροφή στον εχθρό να ταυτίζει σοσιαλισμό με φασισμό. Αυτό θέλετε όμως. ΑΞΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Τέτοιοι προβοκάτορες δεν θα ξαναβγούν...

Oύτε καν για τα λεγόμενα του Λένιν δεν έχεις να πεις κάτι. Δεν κάνεις καν τον κόπο να πεις ότι έχει δίκιο ο άνθρωπος σε αυτά που έλεγε αποφεύγεις τελείως να σχολιάσεις. ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ. ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ ΠΙΑ. Και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Ακριβώς αυτό λέω. Ότι οι Μ-Λ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ 5ΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΟ 36-39. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΜΙΑ 5ΦΑΛΑΓΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. ΆΡΑ ΤΑ ΛΜ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ 5ΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΗ.

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ!!!

V For Viva La Revolution

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:35 μ.μ.

Το γνωρίζω οτι είσαι Φασίστας το έδειξες. Τα Κ.Κ δεν είναι λέσχες και Αθλητικά σωματεία. ΟΙ Κομμουνιστές εφαρμόζουνε πάντα τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό και ξεριζώνουνε απο τις γραμμές τους την 5η Φάλαγγα. Πήγαινε να κάνεις τώρα παρέα με τους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΣΙΣΤΕΣ για να σωθεί ο Καπιταλισμός.

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:38 μ.μ.

Η 5η Φάλαγγα επικράτησε στην Κ.Δ το 1935 με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και καταστρέψανε τα πάντα. Στην ΕΣΣΔ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ ητανε 5η Φάλαγγα τους τσάκισε ο ΣΤΑΛΙΝ με τους Μπολσεβίκους. Κυριαρχήσανε στην ΕΣΣΔ το 1956 και στην Κ.Δ το 1935

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:41 μ.μ.

Στις Δίκες της Μόσχας τσακίσανε την 5η Φάλαγγα στην ΕΣΣΔ όχι στην Κ.Δ. Βρίσκεσαι σε απόλυτη σύγχηση και το Γλεντάω. Μη νομίζεις οτι θα σε λυπηθώ.....

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:09 μ.μ.

Ο Καπιταλισμός έχει τρια παιδιά τρίδυμα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που παλεύουνε πάντα για την σωτηρία του. Ο Φασισμός είναι το ΑΝΟΙΧΤΑ Δολοφονικο και Σοσιαλδημοκρατία Οπορτουνισμός το υπουλο δολοφονικό με την θεωρία των ...ΣΤΑΔΙΩΝ...για να δίνει την δυνατότητα για μανούβρα στον Καπιταλισμό την δύσκολη ώρα. Με τον Καπιταλισμό πλέον στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Παγκόσμια σύμφωνα με τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ και την Ανισόμετρη Αληλεξάρτηση του ΛΕΝΙΝ οι Κομμουνιστές παλεύουνε μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Ταξική Ενότητα με Στόχο Εξοδο απο την Ε.Ε με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση στο Εδαφος του Καπιταλισμού. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ διαχρονικά είναι το κατάληλο εργαλείο του Καπιταλισμού για την καταστροφή των Κ.Κ και των λαών όπως και έγινε παντού. ΟΙ Δυο ΕΛΙΓΜΟΙ ΤΗΣ ΕΣΣΔ σωστά γίνανε διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Είμαι στο πλευρό της ΕΣΣΔ για την Κ.Δ σήμαινε ΓΡΑΜΜΗ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ και αγώνας μέσα απο την Κοινωνική Συμμαχία και την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ π.χ ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 1944 σύμφωνα με το 2ο και 3ο Γράμμα ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Δεν έγινε πουθενά γιατί το 1935 η 5η Φάλαγγα κατέστρεψε την Κ.Δ. και στην ΕΣΣΔ η 5η Φάλαγγα επικράτησε το 1956. Το πως πρέπει να αντιμετωπίζουνε οι Κομμουνιστές τους Οπορτουνιστές Πεντακάθαρο.

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:26 μ.μ.

Ναι ρε συκοφάντη τους τσακίσανε γι'αυτό και δεν επικράτησαν στην ΕΣΣΔ και να είσαι σίγουρος ότι αν επικρατούσαν στην ΕΣΣΔ θα προσπαθούσαν να ρίξουν τους πράκτορές τους και στα υπόλοιπα ΚΚ για να ανατρέψουν από τότε τους επαναστάτες και την Διεθνή. Όπως κάνανε το 56 και στο ΚΚΕ και στα υπόλοιπα ΚΚ. Ο Στάλιν και οι Μ-Λ δεν τους κάνανε τη χάρη όμως. Εάν όντως επικρατούσαν και είχαν πλειοψηφία οι 5φαλαγγίτες ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΓ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΦ ΕΝΑΣ Μ-Λ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Άσε που αν λάβουμε υπόψη αυτό που λες αυτό θα σήμαινε ότι τα ΚΚ από τότε ήταν ήδη αντεπαναστατικά και σου ξαναλέω αυτό θα σήμαινε ότι Δημητρόφ, Στάλιν ΚΑΠΟΥΤ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ. Τα ΚΚ καθοδήγησαν τους λαούς τους στο τσάκισμα του φασισμού, στην απελευθέρωση και στο σοσιαλισμό με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις πχ Ελλάδα για λόγους που αναφέραμε λάθη, προδοσίες κλπ ΟΧΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ. Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ-ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΚ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Αλβανία, Βουλγαρία, Τσεχοσλοβακία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία ακόμα και Γιουγκοσλαβία και Κίνα ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η Γ΄ΔΙΕΘΝΗΣ. Αν κάνανε κουμάντο οι προδότες ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ

ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

Ειλικρινά πάντως μεγαλύτερο συκοφάντη κατά της Διεθνούς δεν έχω ξαναδεί ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ. Με τι ευκολία χαρακτηρίζεις ως οπορτουνιστική την ΚΔ του Στάλιν και του Δημητρόφ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΣΟ ΛΑΣΠΗ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ. ΟΥΤΕ Ο ΣΚΑΪ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΟΥΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

V For Viva La Revolution

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:30 μ.μ.

Μην γράφετε με κεφαλαία

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:18 μ.μ.

Τα έχεις χαμένα αλλά δεν πειράζει θα το γλεντήσω. Στα πλαίσια της Καπιταλιστικής περικύκλωσης η 5η Φάλαγγα ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ το 1935 Συνομώτησε στην ΕΣΣΔ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων μαζί με τον Χίτλερ. Στις δίκες της Μόσχας τους Τσακίσανε. Το ίδιο συνέβη και στην Κ.Δ το 1935 δηλαδή στα υπόλοιπα Κ.Κ. Μόνο που εκει επικράτησε άλλαξε τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ με τα Πολιτικά Μέτωπα και κατέστρεψε τα πάντα διαλύοντας την το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Στο ΚΚΕ είχανε έτοιμο τον Ευρωκομμουνιστικό δρόμο απο το 1944. Το 1943 διαλύσανε την ΟΚΝΕ. Τα λένε μόνοι τους στην γιορτή του Συνασπισμού το 2008 στα 40 χρόνια του ...εσωτερικού... με αναφορές στον ...παρτσαλίδη.... Την ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ την χρωστάμε στον Ζαχαριάδη. Η Υπαρξει όμως του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και της ....λαοκρατίας.... που δεν σημαίνει Σοσιαλισμός καθυστερούσε να πέσει όλο το βάρος στον ΔΣΕ απο τα τέλη 1945. Οταν έγινε δυνατό όπως πίεζε ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΠΟΥ ΓΎΡΙΣΕ στην 5η Ολομέλεια του 1947 το Αστικό κράτος είχε οργανωθεί. Σοσιαλισμός στην Αν.Ευρώπη έγινε λόγω Κόκκινου Στρατού. ΟΙ Κομμουνιστές εφαρμόζουνε πάντα τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό. Το οτι θέλεις να γίνεσαι ρεζίλι ούτε με νοιάζει. Αυτή είναι η μοίρα των ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. Οπορτουνιστική ήτανε η Κ.Δ μετά το 1935. ΣΤΑΛΙΝ ΔΗΜΗΤΡΟΦ κ.α σαν Μειοψηφία στην Διεθνή εφαρμόζανε τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό. Δεν θα κρύψεις τον Οπορτουνισμό πίσω τους και δεν μπορείς να τους λερώσεις ΣΥΝΕΧΙΣΕ.....

25 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:25 μ.μ.

Η Γραμμή της Κ.Δ ήτανε ξεκάθαρη μέχρι το 1935 με τον ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Απο εκεί και μετά με τα Πολιτικά Μέτωπα με Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό δηλαδή τους Δολοφόνους των Επαναστάσεων το 1918 20 και την βοήθεια στον Φασισμό δεν ήτανε καθόλου ξεκάθαρη. Πέρασε Απέναντι με τους Κομμουνιστές μέσα ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ να εφαρμόζουνε τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό. Θα το Χωνέψεις.

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:54 μ.μ.

Εκτός από χυδαίος συκοφάντης-αντικομμουνιστής είσαι και στόκος. Σου έκανα μερικές ερωτήσεις πριν δεν απάντησες ΣΕ ΚΑΜΙΑ. Πάλι θα συνεχίζω να σε εκθέτω γιατί έχει πλάκα το απολαμβάνω. Πάλι λοιπόν:

1) Αφού επικράτησαν οι 5φαλαγγίτες στην Κομιντέρν αυτό σημαίνει ότι τα ΚΚ ήταν οπορτουνιστικά από τότε εκτός του ΚΚΣΕ. Πως λοιπόν μετά τον πόλεμο οικοδομήθηκε σοσιαλισμός σε μια σειρά χώρες αφού αυτοί κάνανε κουμάντο; Αν όντως κάνανε αυτοί κουμάντο στα ΚΚ τότε δεν θα καθοδηγούσαν τα Μέτωπα και θα παρέδιδαν στους αστούς τον αγώνα. Και μη πεις για τον κόκκινο στρατό γιατί ο κόκκινος στρατός απελευθέρωσε μια σειρά χώρες αλλά σοσιαλισμός χωρίς τον λαό δεν υφίσταται άλλωστε σε κάποιες περιπτώσεις και εκλογές γίνανε τις οποιες τα ΚΚ τις κέρδισαν πχ Τσεχοσλοβακία, Πολωνία, Ρουμανία. Ο σοσιαλισμός δεν επιβάλεται αυτό είναι εφεύρημα των φασιστών τύπου Μπρέζνιεφ που μπουκάρανε πχ σε Τσεχοσλοβακία και Αφγανιστάν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ-ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ και επιβάλανε τον "σοσιαλισμό" τους.

2) Αφού επικράτησαν οι 5φαλαγγίτες ήδη από το 1935 όπως λες πως εκλέχτηκε ο Δημητρόφ Γενικός Γραμματέας της Κομιντέρν ένας Μ-Λ και ηγούνταν της Διεθνούς; Πρέπει να ήταν πολύ ανώμαλοι αυτοί οι 5φαλαγγίτες....

3) Αφού επικράτησαν οι 5φαλαγγίτες οι οποίοι συμμαχήσανε με το χιτλεροφασισμό πως η Κομιντέρν εισήγαγε γραμμή για Αντιφασιστικά Λαϊκά Μέτωπα; Γιατί δεν κάνανε ότι έκαναν και οι προδότες έλληνες πεμπτοφαλαγγίτες τροτσκιστές εδώ που καταδίκαζαν και αντιπάλευαν την σωστή πολιτική αυτή και το ΕΑΜ δηλαδή να προβάλουν τον ταξικό εμφύλιο πόλεμο και το "εργατικό-ταξικό μέτωπο" και όχι το Εθνικοαπελευθερωτικό-Αντιφασιστικό ως ΑΜΕΣΟ στόχο; Ακριβώς το δεύτερο μάχονταν οι πεμπτοφαλαγγίτες.

4) Aφού οι 5φαλαγγίτες επικράτησαν τότε γιατί η πολιτική των Λαϊκών Αντιφασιστικών Μετώπων δεν ήταν υποταγή στους αστούς φιλελεύθερους και σοσιαλδημοκράτες αλλά καθοδήγηση τους από τα ΚΚ για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ; Και τα τρία τα αντιμάχονταν οι πεμπτοφαλαγγίτες

5) Αφού επικράτησαν οι 5φαλαγγίτες και διέλυσαν την ΚΔ το 1943 τότε μέσα σε αυτούς πρέπει να ήταν και οι Γκότβαλντ, Δημητρόφ, Ράκοσι, Μπιερούτ οι οποίοι συμφώνησαν δηλαδή Μ-Λ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. Ο δε Στάλιν είχε πει ότι ήταν ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ. Ήταν οπορτουνιστές όλοι τους;

Επίθεση στην επαναστατική Κομιντέρν και μάλιστα τέτοιας χυδαιότητας = ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

Σου βγάζω το καπέλο ξεπέρασες και τον Τρότσκι και τον Χίτλερ

V For Viva La Revolution

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:26 μ.μ.

Επειδή έκανε κουμάντο η 5η Φάλαγγα έγινε Σοσιαλισμός μόνο σε Γερμανία Πολωνία Τσεχοσλοβακια Ουγγαρία Ρουμανία Βουλγαρία Αλβανία χάρη στον Κόκκινο Στρατό. Αν κάνανε κουμάντο οι Μπολσεβίκοι στην Κ.Δ με ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ ο Σοσιαλισμός θα είχε επικρατήση σε όλη την Ευρώπη. Αυτός ακριβώς ήτανε ο ρόλος της 5ης Φάλαγγας όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Να δώσει χώρο στον Καπιταλισμό να συνεχίσει τον Αντικομμουνιστικό αγώνα. Στην Αν.Ευρώπη λούφαξε προσωρινά καπερίμενε την επικράτηση της στην ΕΣΣΔ το 1956 και σήκωσε κεφάλι. Θα μάθεις......

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:11 μ.μ.

Οπως λοιπόν καλά καταλαβαίνεις είσαι αγκαλιά με Εθνικιστές και Φασίστες στηρίζοντας την Καπιταλιστική ελλάδα της Δραχμής παρέα με τα τμήματα της Αστικής τάξης που σας στηρίζουνε. Δικαίωμα σου να το κάνεις ελεύθερα Δεν μπορείς όμως να κρυφτείς και να λερώσεις Μπολσεβίκους όπως Λένιν Στάλιν Γκοτβαλντ Ράκοσι Ουλπριχτ Δημητρόφ κ.α. Αυτοί κάνανε το καθήκον τους υπερασπιζόμενοι την ΕΣΣΔ και παλεύοντας σαν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μετά το 1935 μέσα στην Κ.Δ ενάντια στην 5η Φάλαγγα που έβγαλε τον ΣΟΣΙΑΦΑΣΙΣΜΟ και με τα πολιτικά μέτωπα κατέστρεψε τα πάντα οπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός.

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:54 μ.μ.

Επειδή είμαι σίγουρος οτι έχεις καταλάβει το λάθος πάμε στο Αρχικό θέμα της Ανάρτησης. Η Κρίση που ζούμε είναι καραμπινάτη Καπιταλιστική Υπερσυσώρευσης κεφαλαίων που λιμνάζουνε και ψάχνουνε νέες επενδύσεις. Αρα πρέπει να καταστραφεί μέρος του Κεφαλαίου και τα Εργατικά δικαιώματα. Με τον Καπιταλισμό λοιπόν στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και στην χώρα μας απο το 1919 ένας δρόμος υπάρχει για τον λαό να σωθεί απο την τραγωδία που ζει. Να ενισχύση την Λαική Συμμαχία Εργατών Αυτοαπασχολούμενων Φτωχών Αγροτών που παλεύει στο σήμερα για προσωρινά μέτρα ανακούφισης απο την Αστική τάξη που θα πετυχαίνει όσο θα δυναμώνει με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Σίγουρα το έχεις καταλάβει απλά απο Εγωισμό δεν το λες.

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:13 μ.μ.

Συνεχίζουμε το Γλέντι λοιπόν. Στην Κ.Δ λοιπόν απο το 1935 με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ επικράτησε ο Οπορτουνισμός. Σοσιαλισμός έγινε μόνο όπου πέρασε ο Κόκκινος Στρατός που έδωσε την δυνατότητα στους λαούς να οικοδομήσουνε Σοσιαλισμό αποτρέποντας την 5η Φάλαγγα απο το να πνίξει τα πάντα στο αίμα όπως το 1918 20. Λούφαξε η 5η Φάλαγγα και περίμενε την επικράτησή της και στην ΕΣΣΔ λόγω των Απωλειών σε Στελέχη στον Πόλεμο. Οπως και έγινε το 1953 με τον ....ΘΑΝΑΤΟ.... Του ΣΤΑΛΙΝ. Οχι οι 5ο Φαλαγγίτες βιτρίνα θέλανε για τα Εγκλήματα τους και οι Μπολσεβίκοι σαν τον Δημητρόφ δεν τα παρατάνε ποτέ ούτε σαν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Οπως ο Φασισμός δουλεύει για τον Καπιταλισμό έτσι και η 5η Φάλαγγα για τον Καπιταλισμό δούλεψε με τα πολιτικά μέτωπα και όχι με την γραμμη του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ Των Μπολσεβίκων. ΟΙ Τροτσκιστές προσπαθούσανε να χρεώσουνε την Οπορτουνιστική Γραμμή των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ στους Μπολσεβίκους που ήτανε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ στην Κ.Δ μετά το 1935. Η Σωστή γραμμή των Μπολσεβίκων στο πλευρό της ΕΣΣΔ θα έπρεπε να είναι ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ώστε την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα να γίνει η Σύνδεση με το ΤΑΞΙΚΟ. π.χ ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Οκτώβρης 1944 Αντίθετα με ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ η καταστροφή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Δημητροφ Γκοτβαλντ κ.α Ασφαλώς και ήτανε στην Κ.Δ σαν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ πειθαρχούσανε στον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Σιγά Σιγά θα μάθεις.

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:24 μ.μ.

Η Κ.Δ Διαλύθηκε το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Μη προσπαθείς να λερώσεις Μπολσεβίκους για αυτό το Εγκλημα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να Γελιοποιήσε. Είπαμε οι Μπολσεβίκοι ήτανε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Θα μάθεις.......

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:20 μ.μ.

Πάλι δεν απάντησες σε τίποτα απολύτως. Αυτά παθαίνεις αν τα βάζεις με τριτοδιεθνιστές τι να κάνουμε σε εσάς τους τεταρτοδιεθνιστές ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. Εννοείται λοιπόν ότι ισχύει ακριβώς το ανάποδο γι'αυτό και ακριβώς λόγω Κομιντέρν ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ καθώς και εθνικοαπελευθερωτική-αντιφασιστική αντίσταση ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ σε όλες. Αν λοιπόν η Κομιντέρν ηταν 5φαλλαγοκρατούμενη ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Παλι εκτέθηκες σημάδι της αδυναμίας σου. Στην Αλβανία είπαμε χίλιες φορές κόκκινος στρατός δεν πέρασε και όμως ΙΔΟΥ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Άρα δεν έφταιγε η Κομιντέρν για όπου δεν πέρασε ο κόκκινος στρατός και δεν έγινε σοσιαλισμός τα εκεί ΚΚ έφταιγαν μόνο και είπαμε γιατί μην τα επαναλαμβάνουμε.

Ο τρόπος πάντως που αντιλαμβάνεσαι το σοσιαλισμό είναι ενδεικτικός του Χρουτσοφισμού που σε διακατέχει. Με επεμβάσεις δεν οικοδομείται σοσιαλισμός ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΟΥ. Ο σοσιαλισμός προϋποθέτει τη θέληση του λαού. Έτσι λοιπόν ξανά ΛΟΓΩ ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ τα ΚΚ καθοδήγησαν τους αγώνες των λαών τους, κέρδισαν την εμπιστοσύνη τους και έτσι μετά την επέλαση του κόκκινου στρατού οικοδόμησαν το σοσιαλισμό. Ο Κόκκινος στρατός δεν επέβαλε την εξουσία του απόδειξη είναι και οι εκλογές που κάνανε σε ορισμένες χώρες όπου τα ΚΚ κέρδισαν πανηγυρικά. Σε άλλες πάλι όπως Αλβανία οι κομμουνιστές κατέλαβαν κατευθείαν την εξουσία πάλι αφού πρώτα είχαν μαζί τους το λαό. Αλλά ακόμα και με την απελευθέρωση από τον κόκκινο στρατό αν δεν είχαν τα ΚΚ το λαό μαζί τους δεν θα μπορούσαν να οικοδομήσουν σοσιαλισμό. Να σου δώσω ένα παράδειγμα που το αποδεικνύει; Η Ουγγαρία απελευθερώθηκε το 1945 και όμως το 1949 ανακηρύχθηκε σε Λαϊκή Δημοκρατία. Γιατί λοιπόν δεν ανακηρύχθηκε η Ουγγαρία σε Λαϊκή Δημοκρατία από τότε; Όχι δεν τα κάνουν αυτά οι κομμουνιστές αγαπητέ πάντα λαμβάνουν υπόψη τις διαθέσεις των μαζών και πάντα φροντίζουν να έχουν την πλειοψηφία μαζί τους δεν λειτουργούν ως από μηχανής θεοί και Μεσσίες πόσο μάλλον ως πραξικοπηματίες. Γιατί η ΣΕ με τον Στάλιν δεν επέβαλε εξουσία με το έτσι θέλω όπως οι μετέπειτα ΦΑΣΙΣΤΕΣ που μέχρι και πραξικοπήματα σχεδίαζαν και που τους υπερασπίζετε και το κόμμα σου δείγμα του τι λαϊκή εξουσία επιδιώκει.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΙΝΤΕΡΝΙΝΗ.

V For Viva La Revolution

26 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:56 μ.μ.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι τα ερωτήματα που βάζεις είναι αντιφατικά και το μόνο που κάνεις είναι να Γελιοποιήσε. Αφου σου αρέσει κανένα πρόβλημα.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:02 π.μ.

Σίγουρα θα συνεχίσω να σε Ξεφτιλίζω σαν Κεντριστής του Κάουτσκι που είσαι. Αυτά παθαίνει όποιος προσπαθεί να λερώσει τους Μπολσεβίκους που μετά το 1935 που επικράτησε ο Οπορτουνισμός με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ παλεύανε σαν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ για την Σωτηρία της ΕΣΣΔ. Μην νομίζεις οτι θα σε λυπηθώ. ΟΙ Μπολσεβίκοι είχανε πλειοψηφία στην Κ.Δ όσο είχε ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ. Μικρός είσαι θα μάθεις.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:06 π.μ.

Σοσιαλισμό οικοδομήσανε οι λαοί στην Αν.Ευρώπη λόγω του Κόκκινου Στρατού και όχι απο τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ του ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ που αν δεν υπήρχανε ολόκληρη η Ευρώπη θα είχε Σοσιαλισμό. Αυτό είναι το Εγκλημα της Επικράτησης του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ στην Κ.Δ το 1935. Σε παραμυθιάζουνε τα Αφεντικά σου οι Καπιταλιστες ασύστολα. Δεν κάνουμε Διαγωνισμό ομορφιάς με τον Καπιταλισμό.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:18 π.μ.

Και μη ξεχάσεις να δώσεις κάτι στον Ερανο για την φουκαριάρα την αστική τάξη που ζει σκλαβωμένη στους κακούς...ξένους. Μιλάμε για δράμα....

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:37 π.μ.

Είπαμε λοιπόν η 3η Διεθνής ήτανε του ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ και των Μπολσεβίκων όσο είχε Γραμμή ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ μέχρι το 1935. Απο εκεί και μετά ήτανε πλειοψηφία η 5η Φάλαγγα με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ και οι ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ Μειοψηφία. Για αυτό και έγινε Σοσιαλισμός μόνο όπου ήτανε ο Κόκκινος Στρατός. Με ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ θα είχε γίνει Σοσιαλισμός σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτά παθαίνει όποιος είναι ΚΕΝΤΡΙΣΤΗΣ με Κάουτσκι Μπερστάιν.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:25 π.μ.

Ε πες μου που υπάρχει αντίφαση; Δώσε μου τα φώτα σου. Λες ότι ήθελαν τον Δημητρόφ...βιτρίνα. Μάλιστα. Και γιατί να τον θέλουνε βιτρίνα αφού είχαν την πλειοψηφία; Ίσα ίσα η ευκαιρία τους ήταν να καταστρέψουν το κομμουνιστικό κίνημα και να βγάλουν από τη μέση κάθε Μ-Λ. Και δε μου λες και τους υπόλοιπους σταλινικούς όπως τον Γκότβαλντ,Ράκοσι,Μπιερούτ τι τους θέλανε μπαλαντέρ; Αφού είχαν πλειοψηφία γιατί αυτούς δεν τους απομόνωσαν;

Και δηλαδή από τη μία οι Μ-Λ ήταν μειοψηφία και κουμάντο κάνανε οι προδότες και από την άλλη οι ίδιοι που κατέστρεψαν την Κομιντέρν καθοδήγησαν τα Μέτωπα ως την νίκη και την εξουσία αυτοί δηλαδή οι πράκτορες του ιμπεριαλισμού και του φασισμού; ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ;

Αμ δεν θα μου ξεγλιστρήσεις. Θα απαντήσεις σε όλες τις απορίες μου μία προς μία. ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

V For Viva La Revolution

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:04 π.μ.

Αφού σου αρέσει η Ξεφτίλα ούτε με νοιάζει. Το 1935 στην Κ.Δ με τα πολιτικά μέτωπα επικράτησε η 5η Φάλαγγα που κατέστρεψε την Κ.Δ το 1943 και στέρησε την εξουσία απο τους λαούς όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. Συνεχίζω να σε σέρνω ξεβράκωτο. Μη νομίζεις οτι θα σε λυπηθώ.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:06 π.μ.

Ολα Αντιφατικά είναι που λες όσο ποιο γρήγορα το καταλάβεις καλυτερα για εσένα ΚΑΟΥΤΣΚΙ....

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:26 π.μ.

Η 3η Κ.Δ ήτανε του ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ και των Μπολσεβίκων όσο είχε ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ μέχρι το 1935. Τα Πολιτικά Μέτωπα ήτανε τις 5ης Φάλαγγας που κατέστρεψε τα πάντα στην Κ.Δ με την διάλυση της το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και κατόπιν στην ΕΣΣΔ το 1956. Με Γραμμή ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ θα είχε γίνει Σοσιαλισμός σε όλη την Ευρώπη. ΣΥΝΈΧΙΣΕ.....

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:13 μ.μ.

Είπαμε οι Μπολσεβίκοι Γκότβαλντ Ράκοσι Δημητρόφ κ.α ήτανε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στην Κ.Δ μετά το 1935 και εφαρμόζανε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ προσπαθώντας να σώσουνε την Κ.Δ απο την 5η Φάλαγγα με τα Πολιτικά Μέτωπα. Χασανε και η 5η Φάλαγγα κατέστρεψε τα πάντα το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Θα μάθεις.......

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 3:39 μ.μ.

Επειδή δεν είμαι ψυχίατρος για να ασχοληθώ με την περίπτωσή σου δεν λέω κάτι άλλο απλά περιμένω απαντήσεις. Η ιστορία απέδειξε ότι η γραμμή της Κομιντέρν ήταν σωστή. Η απόδειξη είναι η συντριβή του φασισμού και η γιγάντωση του σοσιαλιστικού στρατοπέδου. ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 5ΦΑΛΑΓΓΙΤΩΝ. Αν οι Μ-Λ ήταν μειοψηφία τότε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η δική σου γραμμή από την άλλη που εντελώς συμπτωματικά ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ αν εφαρμοζόταν από τότε με τον Άξονα να καταπίνει μία μία όλες τις χώρες και το φασισμό να επικρατεί τότε αντιός. Και επειδή ο Τρότσκι ήταν ο εγκέφαλος και καθοδηγητής της 5ης φάλαγγας και συνεργαζόταν με το Χίτλερ αποδεδειγμένα Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ. Γιατί αυτός κατηγορούσε την Κομιντέρν για προδοσία, εκφυλισμό, οπορτουνισμό και όλο το κομμουνιστικό κίνημα αυτός πρώτος πρώτος κήρυξε αγώνα εναντίον των ΛΜ δήθεν στο όνομα των καθαρών εργατικών και ταξικών μετώπων γιατί πολύ απλά ήθελε τη συντριβή της ΕΣΣΔ και των Μ-Λ ΚΚ δεν ήθελε αντιφασιστική ενότητα και πάλη γι'αυτό και πολεμούσε και υπονόμευε τα ΛΜ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.

Δεν μπορείς καν να μου επισημάνεις τις αντιφάσεις μου όπως λες. ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ. Δεν απαντάς σε τίποτα επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια σαν παπαγάλος. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΗΣ.

Άντε στο μαντρί σου στον Περισσό....

V For Viva La Revolution

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:14 μ.μ.

Με τον Καπιταλισμό στο Ιμπεριαλιστικό Στάδιο Παγκόσμια και στην χώρα μας απο το 1919 τα πράγματα για τους Κομμουνιστές είναι ξεκάθαρα. Η Τραγωδία που ζει ο λαός με δυο χρόνια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που τον σφάζει καθημερινά μια διέξοδο έχει. Αγώνας μέσα απο την Λαική Συμμαχία Εργατών Αυτοαπασχολούμενων και φτωχών Αγροτών που παλεύει για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση όσο οι Καπιταλιστές έχουνε τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους. Αυτή είναι η νικηφόρα Στρατηγική του ΛΕΝΙΝ με τους Μπολσεβίκους που ανατρέψανε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ. Αυτή την Νικηφόρα γραμμή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ είχε και η 3η Κ.Δ του ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 που επικράτησε στην Κ.Δ η 5η Φάλαγγα με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ που κατέστρεψε το 1943 την Κ.Δ λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και στέρησε τον Σοσιαλισμό απο τους λαούς των Χωρών που δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός Απο της χώρες που πέρασε ο Κόκκινος Στρατός η 5η Φάλαγγα λούφαξε και σήκωσε κεφάλι μετά την 5η Μάρτη του 1953 και τον ...θάνατο.... του ΣΤΑΛΙΝ. ΟΙ Μπολσεβίκοι στην Κ.Δ απο το 1935 μέχρι την διάλυση της το 1943 ήταν ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στην Κ.Δ εφαρμόζοντας πάντα τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:13 μ.μ.

Μη ξεχάσεις να δώσεις κάτι στον έρανο για την φουκαριάρα... την αστική τάξη που ζει στην Σκλαβιά....Μιλάμε για δράμα...

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:18 μ.μ.

Σαν σήμερα το 1939 Αγγλία και Γαλλία του ...λαικού μετώπου... αναγνωρίσανε την Κυβέρνηση ...ΦΡΑΝΚΟ.... που νωρίτερα η Γαλλία του ...λαικού μετώπου.. έκλεισε τα σύνορα στην Ισπανία του ...λαικού μετώπου που το 1938 στο ΜΟΝΑΧΟ παραδώσανε την Τσεχοσλοβακία στον Χίτλερ και βοηθούσε την ΦΙΛΑΝΔΙΑ όταν χτύπησε την ΕΣΣΔ αρχές του 1940. Τα 5ο Φαλαγγίτικα ...λαικά μέτωπα.... σε δράση μετά το 1935 στην Κ.Δ με την καταστροφική αλλαγή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:41 μ.μ.

...Τολιάτι.... επιστρέφει στην Ιταλία την στιγμή που η Αστική τάξη έχει φορέσει τα ...αντιφασιστικά... της ρούχα. Βαφτίζει την Ιταλία ...εξαρτημένη... απο τους Γερμανούς και καλεί σε εξέργεση στις περιοχές που ελέγχουνε οι Γερμανοί στα πλαίσια του ...λαικού μετώπου... βεβαίως βεβαίως. Αποτέλεσμα προς το τέλος του πολέμου η Βόρεια Ιταλία έχει απελευθερωθεί απο τους Παρτιζάνους αντί να προχωρήσουνε στον Σοσιαλισμό οχι λέει μεσολαβούσε ένα ...πλατύσκαλο.....κυβέρνηση ...εθνικής ενότητας... με τον Τολιάτι υπουργό Δικαιοσύνης να υπογράφει την Αμνηστία για τους Συνεργάτες του Μουσολίνι τους δολοφόνους του Αντόνιο Γκράμσι. Επιστέγασμα όλων ο ...τολιάτι... το 1956 κατηγορούσε τον Χρουτσόφ γιατί καθυστερούσε την Αποσταλινοποίηση. Είπαμε 5η Φάλαγγα.

27 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:59 μ.μ.

Το δυστύχημα για εσένα Κάουτσκι είναι πως νόμιζες οτι θα κάνεις περίπατο. Αυτά παθαίνει όποιος τα βάζει με τους Κομμουνιστές και προσπαθεί να πετάξει λάσπη στους Μπολσεβίκους. Εχουνε γίνει ξεφτίλα πολύ καλύτεροι απο εσένα. Πήγαινε στα Αφεντικά σου τους Καπιταλιστές να σε παρηγορήσουνε.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:03 π.μ.

Οτι χρειάζεσαι Ψυχίατρο συμφωνούμε αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Η Νικηφόρα γραμμή των Μπολσεβίκων ήτανε ο Σοσιαλφασισμός που υπήρχε στην Κ.Δ μέχρι το 1935. Με την επικράτηση της 5ης Φάλαγγας ήρθε η καταστροφή με τα πολιτικά μέτωπα που στερήσανε απο τους λαούς τον Σοσιαλισμό όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. ΟΙ Μπολσεβίκοι ήτανε Μειοψηφία και εφαρμόζανε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Συνέχισε.... Δεν πρόκειται να σε λυπηθώ.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:36 π.μ.

Σιγά μας τρόμαξες μου σηκώθηκαν οι τρίχες από...κάτω. Δεν μας είπες και τίποτα το φοβερό. Ο Τολιάτι ήταν ρεβιζιονιστής. Εσένα περιμέναμε να μας το πεις. Είπαμε γιατί στράβωσε το πράγμα σε Γαλλία-Ιταλία-Ελλάδα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΚΚ δηλαδή των διάφορων Τολιάτι. Με μια διαφορά. Η ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΝΤΕΡΜ συσπείρωσε τους λαούς αντιφασιστικά, έφερε μετά τα αντάρτικα και συνεπώς ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Το αν καθοδήγησαν τα ΚΚ ή όχι μαρξιστικά-λενινιστικά τα μέτωπα είναι άλλο ναι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν το κάνανε διότι ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ πχ. Αρα η γραμμή ήταν σωστή. Και στο κάτω κάτω τι έφταιγε η Κομιντέρν για τους Τολιάτιδες; Ας πρόσεχαν τα ΚΚ ποιους εμπιστεύονταν. Δεν θα χρεωθούν όλοι τους οπορτουνιστές.ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Και στη Γαλλία πάλι το Μέτωπο έφραξε έστω και προσωρινά το δρόμο στους φασίστες που από το 34 σχεδίαζαν πραξικόπημα άσε που οι εργάτες κατέκτησαν και δικαιώματα όπως συλλογικές συμβάσεις, άδειες με πληρωμή κλπ. Για σκέψου μια φασιστική Γαλλία από τότε. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ. Αυτό συνέβαλε και στη δημιουργία του παρτιζάνικου κινήματος αργότερα διότι οι αντιφασιστικές βάσεις στο λαό και η ενότητά του καθιερώθηκαν από τότε. Το τι έκανε μετά το μέτωπο το ξέρουμε και εκεί έχει ευθύνες και το ΚΚΓ τα είπαμε.
Με τη δική σου άποψη απλά όλοι θα είχαμε παραδοθεί στο φασισμό και στους Ναζί. Ό,τι ήθελε ο Τρότσκι. Δεν σας έκατσε όμως

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

Τριτοδιεθνισμός VS Τεταρτοδιεθνισμός σημειώσατε 1

ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕΣ!!!

Αντε Γεια

V For Viva La Revolution

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:43 π.μ.

Αν είσαι μάγκας πες μας και για τις εξαρτημένες χώρες που έλεγε ο Λένιν. Γιατί ο Λένιν τις μπούρδες που πετάς εσύ δεν τις είπε ποτέ. Άκου όλες οι χώρες σε ιμπεριαλιστικό στάδιο. Πες μου που ακριβώς λέει ο Λένιν ότι όλες οι χώρες είναι ιμπεριαλιστικές. Πες μου ακριβώς βιβλίο κεφάλαιο τόμο.

Είναι η Κύπρος ιμπεριαλιστική; Είναι η Συρία; Είναι η Βενεζουέλα; Είναι η Ουκρανία; Είναι το Ιράκ; Είναι η Λιβύη;

Θέλω ξεκάθαρες απαντήσεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

V For Viva La Revolution

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:34 π.μ.

Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμός το 1918 20 πνίξανε όλες τις Επαναστάσεις στο Αίμα με τα Φασιστικά Τάγματα Φράικοπς. Γνήσια παιδιά του Καπιταλισμού 5η Φάλαγγα. Η 3η Κ.Δ ήτανε των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ μέχρι το 1935 με τον Σοσιαλφασισμό. Μετά επικράτησε η 5η Φάλαγγα με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ που διέλυσε την Κ.Δ το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και στέρησε απο τους λαούς την Εξουσία όπου δεν πέρασε ο Κόκκινος Στρατός. ΟΙ Μπολσεβίκοι στην Κ.Δ ήτανε Μειοψηφία μετά το 1935 και εφαρμόζανε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ. Η ΕΣΣΔ έκανε δυο ΕΛΙΓΜΟΥΣ διέσπασε τους Καπιταλιστές και νίκησε. Είμαι στο πλευρό της ΕΣΣΔ για την Κ.Δ σήμαινε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την ώρα που αποχωρούνε οι Γερμανοί απο την κάθε χώρα ο λαός στην εξουσία. Δεν έγινε λόγω 5ης Φάλαγγας. Ολες οι χώρες σήμερα βρίσκονται στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στα πλαίσια της ΑΝΙΣΟΜΕΤΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με Σχέσεις ΑΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ και η κάθε χώρα διαφορετική θέση στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα σύμφωνα με τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ που σε άρθρο του το 1917 εξηγεί στον ΓΚΡΌΙΛΙΧ γιατί είναι Ιμπεριαλιστική χώρα η ....ΕΛΒΕΤΙΑ....

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:41 π.μ.

Μη ξεχάσεις να δώσεις κάτι για τις Φουκαριάρες της Αστικές τάξεις σε Κύπρο Συρία Βενεζουέλα Ουκρανία Ιράκ Λιβύη ωστε να βελτιώσουνε την θέση τους στην Ιμπεριαλιστική πυραμίδα. Αφου σου αρέσει να Γελιοποιήσε κανένα πρόβλημα.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:45 π.μ.

Με την δική σου την 5ο Φαλαγγίτικη άποψη στην Κ.Δ μετά το 1935 σώθηκε ο Καπιταλισμός στην Ευρώπη ωστε να συνεχίσει τον Αντικομμουνιστικό αγώνα μαζί με την 5η Φάλαγγα και σήμερα ο Καπιταλισμός να είναι παντού. Με τις Θέσεις των Μπολσεβίκων στην Κ.Δ για ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ το 1945 σε όλη την Ευρώπη θα είχε Σοσιαλισμό και σήμερα θα υπήρχε παγκόσμια. Εσυ με τον Καπιταλισμό και οι Κομμουνιστές με τον Σοσιαλισμό ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:38 π.μ.

Απαντήσεις πήρες σε όλα. Δεν μπορείς με τίποτα να κρύψεις Κάουτσκι Μπερστάιν πίσω απο Μπολσεβικους Λενιν Σταλιν και να τους λερώσεις. Η 5η Φάλαγγα επικράτησε στην Κ.Δ το 1935 και στην ΕΣΣΔ το 1956. Θα μάθεις....

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:04 μ.μ.

Αντε τώρα να κάνεις παρέα σε Εφοπλιστές Ξενοδόχους Φαρμακοβιομήχανους Εθνικιστές και Φασίστες να σωθεί ο Καπιταλισμός που σου αρέσει. Δεν πρόκειται να γίνουμε σαν τα Μούτρα σας.

28 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:05 μ.μ.

Χαιρετισμούς σε Τραμπ Λεπεν Μπαλτάκο Καρατζαφέρη Μιχαλολιάκο ΑΞΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger