Home » , » Τον έδωσε στεγνά;

Τον έδωσε στεγνά;

Από giorgis , Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008 | 10:18 μ.μ.


Δεν πρέπει να περνάει και τις καλύτερες μέρες του ο Καραμανλής.
Δεν του φτάνει που βλέπει ότι παγιώνετε το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ – η τελευταία δημοσκόπηση το φέρνει να προηγείται 3,5%- έχει να αντιμετωπίσει και την ανάμειξη του ονόματος του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής η μάρτυρας δικηγόρος Σταματία Σωτηροπούλου κατέθεσε ότι σε επίσκεψη της στον Π. Ψωμιάδη όταν ανέφερε τις σκανδαλώδεις ρυθμίσεις που γινόταν προς όφελος της μονής Βατοπεδίου η αντίδραση του νομάρχη ήταν: «Ποιος είμαι εγώ που θα πω όχι στον Καραμανλή».

Για να τεκμηριώσει τα λεγόμενα της η μάρτυρας επικαλέστηκε και την παρουσία στην συνάντηση της Κωνσταντίνας Κάννου, στελέχους της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ.

Ο κομματικός πατριωτισμός του Ψωμιάδη τον ανάγκασε να ισχυριστεί ότι η μάρτυρας είναι φαντασιόπληκτη, ισχυρισμό που υιοθέτησε και ο Αντώναρος.

Ελα όμως που παρουσιάστηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης η Βούλα Πατουλίδου, νομαρχιακή σύμβουλος και είπε επί λέξει: «Στις 12 Ιουλίου του 2007, καταθέσαμε ερώτηση για το θέμα, αλλά ο κ. Ψωμιάδης έκοψε τη συζήτηση, λέγοντας ότι είχε άνωθεν εντολές, κάτι που είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά».

Αν όντως είναι καταγραμμένη στα πρακτικά αυτή η δήλωση του Ψωμιάδη ο νομάρχης έχει δώσει στεγνά τον Καραμανλή και δεν τον ξελασπώνει παριστάνοντας ούτε τον Ζορό ούτε τον αρκουδιάρη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger