Home » » Ληγμένα επικίνδυνα δακρυγόνα

Ληγμένα επικίνδυνα δακρυγόνα

Από giorgis , Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008 | 11:39 π.μ.


Σε προηγούμενη ανάρτηση μας αναρωτιόμαστε τι περιέχουν τα χημικά με τα οποία μας έλουσαν τις περασμένες μέρες οι μπάτσοι.

Κι αυτή η απορία μας δημιουργήθηκε γιατί αν και δεν είναι η πρώτη φορά που εισπράττουμε τέτοια «περιποίηση» από τους μπάτσους δεν θυμόμαστε στο παρελθόν να υπήρχε τόσες ώρες τάσεις για εμετό και στομαχικές διαταραχές.

Φίλος αναγνώστης του μπλοκ μας, μας έστειλε φώτο αναφέροντας ότι πέρα ότι έχουν λήξει από το 1974 (!!!!) είναι ιδιαίτερα δραστικά και επικίνδυνα αναφέροντας ότι αυτός ο τύπος δακρυγόνων έχει απαγορευτεί σε σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη λόγω των βλαβών που μπορεί να προκαλέσουν στον ανθρώπινο οργανισμό.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Δεκεμβρίου 2008 στις 1:16 μ.μ.

ο φίλος που βρήκε αυτό το ληγμένο δακρυγόνο μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στις επόμενες πορείες, που αναμένονται πολλές: Μπορεί να στείλει -και με φαξ- μία αναφορά στο Συνήγορο του Πολίτη(http://www.synigoros.gr),επισυνάπτοντας την φωτογραφία που έχει στα χέρια του. Ήδη ο συνήγορος του πολίτη έχει παρέμβει στην ελ.ασ. για την χρήση επικίνδυνων ουσιών στις διαδηλώσεις και, το πιο σημαντικό, ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger