Home » , » Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Από giorgis , Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008 | 12:06 μ.μ.


Δεκάδες συλλήψεις έχουν κάνει οι μπάτσοι σε όλη την Ελλάδα. Από μαθητές που διαδήλωναν εντελώς ειρηνικά, μέχρι απλούς πολίτες που τους έχουν πιάσει στον σωρό απλώς για να επιδείξουν «έργο» στους προϊστάμενους τους.

Και το εξωφρενικό είναι ότι παραπέμπονται να δικαστούν για «σύσταση συμμορίας» με τις διατάξεις του τρομονόμου!!!!

Μπορεί τα «δικά της παιδιά» η Δεξιά να τα αθωώνει ακόμα και αν δολοφονούν εν ψυχρώ (κι αυτό γίνεται διαχρονικά αρκεί να θυμηθούμε τι τύχη είχαν οι δολοφόνοι του Λαμπράκη, του Πέτρουλα, του Κουμή, της Κανελοπούλου, του Καλτεζά), προσπαθεί όμως αυτή την στιγμή να στήσει ένα δικαστικό όργιο με διώξεις για να ανακόψει το διογκούμενο κίνημα αντίδρασης της νεολαίας.

Στο δρόμο που χάραξε ο Σανιδάς και το δικαστικό κατεστημένο.

Είναι πολύ χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε εχτές ο δικηγόρος Γιώργος Γκουντούνας (και μπράβο του):
«Η Δικαιοσύνη αποδεικνύεται και πάλι θεραπαινίδα της σάπιας νεοφιλελεύθερης ελίτ. Σήμερα μάλιστα αποδεικνύεται και «επικοινωνιολόγος» της καταρρέουσας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Συμψηφίζει τις χθεσινές προφυλακίσεις των δολοφόνων αστυνομικών με τις σημερινές τελείως άδικες προφυλακίσεις των νεαρών που συνελήφθησαν την ώρα των επεισοδίων. Τόσο αυτών που συμμετείχαν στην εξέγερση πετροβολώντας τους πραιτωριανούς του καθεστώτος (και πολύ καλά έκαναν) όσο και όσων συνελήφθησαν κατά τύχη

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger