Home » , » Χρυσαυγίτης καταγόμενος από οικογένεια Ταγματασφαλητών ο δολοφόνος μπάτσος

Χρυσαυγίτης καταγόμενος από οικογένεια Ταγματασφαλητών ο δολοφόνος μπάτσος

Από giorgis , Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008 | 2:27 μ.μ.


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο Indymedia ο δολοφόνος μπάτσος Κορκονέας κατάγετε από οικογένεια Ταγματασφαλιτών συνεργατών των Γερμανών, ενταγμένων κατόπιν στις εγκληματικές συμμορίες των Μαγγανά και Κατσαρέα που αιματοκύλισαν την περιοχή την περίοδο μετά τη Βάρκιζα και κατά τον εμφύλιο.

Ο φονιάς ήταν μέλος του Πυρήνα Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90.
Εντάχθηκε κατόπιν στις Δυνάμεις Καταδρομών του στρατού και το 1999 ήταν απ' τους πρώτους που προσλήφθηκαν στο νέο σώμα των Ειδικών Φρουρών.
Υπηρέτησε στα Εξάρχεια και ήταν απ' αυτούς που είχαν την πιο προκλητική συμπεριφορά επί χρόνια. Φυσικά δεν διέκοψε σχέσεις με τη ναζιστική συμμορία, όπως δεν έχουν διακόψει και πολλοί άλλοι μπάτσοι.

Η αστυνομία και ιδιαίτερα τα ΜΑΤ και οι Ειδικοί Φρουροί είναι σφηκοφωλιά ναζιστών. Η διακηρυγμένη φασιστική ιδεολογία του και η πολιτική του σχέση με τη ναζιστική συμμορία αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο που αποδεικνύει πως το έγκλημα έγινε εν ψυχρώ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 π.μ.

Νομίζω πως το υπόμνημα που κατέθεσε, δείχνει ότι ακόμα και να μην ήταν οργανωμενο φασιστοειδές, η συμπεριφορά του ήταν φασιστική: ...Παρακολουθούσε τον άοπλο 16χρονο, άφησε το περιπολικό και γύρισε να βαλει στη θέση του τον μικρό με το περίστροφο!!!! Προσπάθησε να δώσει και στοιχεία της σχολικής ζωής ενός μαθητή για να τεκμηριώσει αλήθεια τί; Τον εξοστρακισμό της σφαίρας;;;;;

Υ.Γ.:
Όνομα: Επαμεινώνδας
Πατρώνυμο: Πανάρετος

Εμενα και τα βαφτιστικά γιου και πατέρα με υποψιάζουν... για ένα καθώς πρέπει "μη αποκλίνων" χριστινοφασιστικό γένος...

http://forevolutionsite.blogspot.com/

------------------------------------------

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger