Home » , , » Το μεγάλο σκάνδαλο που λέγεται Real Group και Χατζηνικολάου.

Το μεγάλο σκάνδαλο που λέγεται Real Group και Χατζηνικολάου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 | 3:44 μ.μ.

Ακρως ενδιαφέροντα τα επίσημα στοιχεία -από το ΓΕΜΗ- που παρουσιάζει ο χρήστης του twitter Iwillbeback2021 για να θέσει το ερώτημα: "Ποιος σε κρατάει ανοιχτό Νικολάκη και για ποιο λόγο;". Και προφανώς αναφέρετε στον Ομιλο ΜΜΕ, που διαθέτει ο Νίκος Χατζηνικολάου. (Καθόλoυ τυχαίο δεν είναι το διπλανό ποστ του Κώστα Βαξεβάνη, αφού είναι γνωστό ότι έχει μια αντιπαράθεση που κρατάει πολύ καιρό με τον συνιδιοκτήτη Real Group).

Σε κάθε περίπτωση, τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι αναμφισβήτητα και δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη η αντιμετώπιση που έχει από την κυβέρνηση η επιχειρηματική δραστηριότητα του "έγκριτου". (Είναι άλλη ιστορία αν οι επιχειρήσεις των καπιταλιστών μπορεί να χρεωκοπούν και οι ιδιοκτήτες τους να έχουν θησαυρίσει). Πρέπει, λοιπόν να δοθούν πειστικές απαντήσεις. 

Οταν τα νεοδημοκρατικά πιράνχας των κατασχέσεων, από την οικογένεια του Δ. Σιούφα. μέχρι τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ., Ανδρέα Πάτση, στήνουν φάμπρικες κατασχέσεων ακινήτων όσων πολιτών που είχαν πέσει θύματα τοκογλυφικών δανείων και δεν μπορούσαν να τα εξοφλήσουν, δεν γίνεται να έχει τέτοια προκλητική μεταχείριση το "μαγαζί" του Χατζηνικολάου, από τους κρατικούς μηχανισμούς.

Ας παρακολουθήσουμε, λοιπόν τα twit που αναφέραμε:

Το μεγάλο σκάνδαλο που λέγεται Real_gr και Νίκο Χατζηνικολάου.

Πριν 1 μήνα δημοσίευσε τον προπέρσινο ισολογισμό του (ο ισολογισμός του 2021 αγνοείται). Ζημιές 1,6 εκ ευρώ σε πωλήσεις 4,6 εκ ευρώ. Χρέη στο Δημόσιο και Ταμεία 15,3εκ, που δεν εξυπηρετούνται. Ταμείο 18.000 ευρώ. 

Στον Ισολογισμό δεν υπάρχει έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή. Υπάρχει όμως για το 2017 που δημοσιεύτηκε λίγες ημέρες πριν. Και τι αποκαλύπτει (για το 2017, μάλλον ισχύουν και για το 2020-2021). Ότι τα εμπορεύματα που παρουσιάζει είναι «για πέταμα» και δεν έχουν αξία. 




Ότι μέρος σημαντικό των απαιτήσεων που έχει είναι για αδύνατο να εισπραχθούν. Ότι τα χρέη σε Δημόσιο και Ταμεία είναι αρρύθμιστα. Ότι δεν του έχει γίνει φορολογικός έλεγχος τα έτη 2012-2017 (ίσως και για τα υπόλοιπα έτη, δηλαδή φορολογική ασυλία).


Ποιος σε κρατάει ανοιχτό Νικολάκη και για ποιο λόγο;

Όλα τα στοιχεία είναι στο ΓΕΜΗ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger