Home » » ΕΛ(ληνικό) Α(συλο) Σ(αλταρισμένων)

ΕΛ(ληνικό) Α(συλο) Σ(αλταρισμένων)

Από giorgis , Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009 | 11:56 π.μ.

Όταν εχτές γράφαμε ότι ΕΛ.Α.Σ σημαίνει ΕΛληνικό Ασυλο Σαλταρισμένων δεν γνωρίζαμε ότι τόσο σύντομα θα ερχόταν γεγονότα για να επιβεβαιώσουν αυτό τον χαρακτηρισμό.

Και άιντε να ξεπεράσουμε την περίπτωση του βιτσιόζου μπάτσου που είδαμε εχτές στην τηλεοπτική εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου.
Ο γαλονάτος μαλάκας το έπαιζε «γαμάω και δέρνω» και τα σεξουαλικά του βίτσια προσπαθούσε να τα ικανοποιήσει εκμεταλλευόμενος την «εξουσία» του.

Δεν είναι και κάτι σημαντικό η περίπτωση του.
Λίγο περισσότερο «προχωρημένος» είναι απ’ όσους εκμεταλλευόμενοι την «εξουσία» τους –κάθε είδους- προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Το καταπληκτικό είναι αυτό που βλέπει σήμερα την δημοσιότητα απ’ τις στήλες του «Ελεύθερου Τύπου»:
«Πριν καλά – καλά αρχίσουν τα ψυχομετρικά τεστ για τους αστυνομικούς τρεις από αυτούς έχουν κριθεί από τους ψυχολόγους ότι «κακώς φέρουν όπλο». Το ανησυχητικό είναι ότι από τα τεστ έχουν περάσει μόλις 50 αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν κυρίως σε τμήματα στο κέντρο της Αθήνας».

Με απλά λόγια, συνολικά 3.000 μπάτσοι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αφού και με την σφραγίδα ειδικών επιστημόνων κουβαλάν ψυχολογικά προβλήματα και «κακώς φέρουν όπλο»!!!!

Και η πλάκα είναι ότι αν και άρχισαν να εντοπίζουν τους σαλταρισμένους, αυτοί θα εξακολουθούν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι μέχρι να «ολοκληρωθούν τα ψυχομετρικά τεστ που αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περισσότερο από ένα χρόνο».

Το εξωφρενικό πάντως της όλης ιστορία είναι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ότι:
«Ωστόσο η απόφαση για το αν κάποιος είναι ικανός ή όχι δεν θα ληφθεί τελικά μόνο από τους ψυχολόγους αλλά από ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ».

Δηλαδή ο μπάτσος και ψυχοπαθείς να είναι και ότι είδους λόξα και να κουβαλάει θα εξακολουθεί να οπλοφορεί αν διαθέτει «μπάρμπα στην Κορώνη»!!!

Αθάνατη Δεξιά!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger