Home » » Ληγμένα παίρνουν μερικοί;

Ληγμένα παίρνουν μερικοί;

Από giorgis , Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009 | 10:46 μ.μ.

Το ότι πρόσφατα 25-30 δημοσιογράφοι ζήτησαν «αστυνομική προστασία» είναι γνωστό απ’ τις εφημερίδες.

Αυτό που μάθαμε σήμερα –δεν μπορέσαμε να το διασταυρώσουμε και γ’ αυτό δεν γράφουμε το όνομα του- είναι ότι ένας απ’ αυτούς επικαλέστηκε ανάρτηση του μπλογκ μας για να επικαλεστεί ότι έχει «στοχοποιηθεί» από τους «τρομοκράτες»!!!!

Δηλαδή μαζί με την αίτηση που έκανε στους μπάτσους για να του διαθέσουν αστυνομική φρουρά προσκόμισε, σε φωτοτυπία, και ανάρτησή μας που χλευάζαμε τις δημοσιοκαφρικές του ηλιθιότητες, αυτές που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του ιστότοπο!!!

Ο συγκεκριμένος δημοσιοκάφρος είναι ένα αργόμισθο κρατικοδίαιτο τσουτσέκι -το όνομα του υπάρχει σε λίστες δημοσιογράφων που σιτίζονται απ΄ τον δημόσιο κορβανά και δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, ενώ φημολογείται ότι πιθανόν να τσεπώνει και δεύτερο μισθό απ’ την ΕΥΠ-.

Πέρα απ’ το φαιδρότητα του πράγματος –αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, που μάλλον ισχύουν- και τυχόν ο τύπος αποκτήσει ακολουθία μπάτσων για να κάνει στην πιάτσα την «μούρη» του, επικαλούμενος τι έγραψε ένα μπλογκ (και φυσικά τι ερμηνεία έδωσε αυτός στα γραφόμενα μας, που ασπάστηκαν οι μπάτσοι), τότε θα μιλάμε για την αποθέωση της γελοιότητας!

Λέτε, ρε παιδιά, να έχουν τέτοια «δύναμη» τα μπλογκ και δεν το έχουμε καταλάβει;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger