Home » , » Πέφτουν οι μάσκες του Καραμανλή

Πέφτουν οι μάσκες του Καραμανλή

Από giorgis , Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009 | 11:43 π.μ.

Οσο και να παν κάποιοι δημοσιοκάφροι να ξελασπώσουν τον Καραμανλή, παρουσιάζοντας τον άσχετο απ’ τις κουτσουκέλες που έχουν κάνει κυβερνητικά στελέχη τόσο τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα τους διαψεύδουν.

Όταν ξέσπασε η ιστορία με τον Ζαχόπουλο τα κυβερνητικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια παρουσίαζαν ένα πρωθυπουργό «οργισμένο», «εκνευρισμένο» και τα σχετικά, γιατί, υποτίθεται, κάποιος κολλητός του «πρόδωσε την εμπιστοσύνη» που του έδειξε.
Ηρθε όμως το βιβλίο του Τατούλη και απέδειξε ότι ο Καραμανλής ήταν πλήρως ενήμερος για την δραστηριότητα του Ζαχόπουλου αφού ο Τατούλης τον είχε ενημερώσει γραπτώς.

Σήμερα μια παρόμοια περίπτωση έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Στην κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή Απόστολο Ζαβιτσιάνο, ο εφοπλιστής Φώτης Μανούσης προσκόμισε επιστολή-φωτιά που είχε αποστείλει στον Κώστα Καραμανλή.

Στην επιστολή του ο Μανούσης, αναφέρεται με «ονόματα και διευθύνσεις» σε στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου που μεθόδευσαν, ώστε η δικαστική έρευνα να βγάλει λάδι τον Παυλίδη, για τον εκβιασμό που υπέστη ο εφοπλιστής απ’ το περιβάλλον του υπουργού εν γνώση του Παυλίδη.

Με δυο λόγια δηλαδή ο Καραμανλής ήξερε τα πάντα για τις λαμογιές που έκαναν στελέχη της κυβέρνησής του και έκανε την πάπια.

Να θυμίσουμε γ’ αυτή την ιστορία ότι ο εφοπλιστής –για τους δικούς του λόγους που έχουν σχέση με τις κόντρες ανάμεσα στους εφοπλιστές- κατάγγειλε ότι ο στενός συνεργάτης του Παυλίδη, που τότε ήταν υπουργός Ναυτιλίας, Ζαχαρίου, του ζήτησε 800.000 ευρώ προκειμένου να αναλάβουν τα πλοία του δρομολόγια της άγονης γραμμής.

Σήμερα μάλιστα ο εφοπλιστής κατέθεσε στον ανακριτή και φωτογραφίες που δείχνουν τον ίδιο να δίνει τα χρήματα στον κ. Ζαχαρίου τον Νοέμβριο του 2006.
Αυτό έγινε σύμφωνα με τα λεγόμενα του εφοπλιστή για να καταλήξουν τα λεφτά στις τσέπες του Παυλίδη.

Για το πόσο βαρύτητα έχουν αυτά που λέει ο Μανούσης να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος είναι απ’ τα γεννοφάσκια του στέλεχος της δεξιάς παράταξης και χρόνια στο κουρμπέτι.
Δεν είναι απλώς κολλητός του Κούβελα αλλά έχει υπάρξει και Γενικός Γραμματέας στο ΥΠΕΧΩΔΕ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Οπότε ξέρει τα κόλπα από μέσα και δεν είναι τόσο ανεύθυνος να λέει φούμαρα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger