Home » » Εκκλησία College

Εκκλησία College

Από giorgis , Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009 | 4:19 μ.μ.


Αυτή την ιστορία μάλλον δεν την πήραν πρέφα οι Πατρινοί καρναβαλιστές γιατί διαφορετικά θα έφτιαχναν ένα άρμα που θα χάριζε άφθονο γέλιο.

Γιατί μόνο για γέλια (ή μήπως για κλάματα;) είναι αυτό που θα αναφέρουμε.

Το υπουργείο Παιδείας έβγαλε μια απόφαση με τη οποία υποχρεώνει τους ξένους μετανάστες που ζουν στην χώρα μας να παρακολουθήσουν πρόγραμμα ελληνομάθειας αν θέλουν να έχουν ελπίδες για να πάρουν κάρτα παραμονής στην Ελλάδα.
Κατάρτισαν και ένα πρόγραμμα που λέγετε «Οδυσσέας» το οποίο χρηματοδοτείτε από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο θα πείτε και σωστά. Η πλάκα αρχίζει απ’ την στιγμή που ανάμεσα σ’ αυτούς που αναλαμβάνουν να εκπαιδεύσουν τους μετανάστες (και να χρηματοδοτηθούν από τα λεφτά της Ε.Ε) είναι και οι παπάδες και μάλιστα χρησιμοποιούν σαν «αίθουσες διδασκαλίας» χώρους στις εκκλησίες όπου τελούνται .. μνημόσυνα!!

Για σκεφτείτε την εικόνα τώρα να βρίσκονται μετανάστες που είναι άθεοι, μουσουλμάνοι βουδιστές κ.λ.π σε ένα ελληνοχριστιανικό περιβάλλον και να παρακολουθούν με «ευλάβεια» τα τροπάρια που θα τους ψέλνει ένας παπάς.
Και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, γιατί σύμφωνα με τον νόμο «μας» οι «μαθητές» μετανάστες, αν θέλουν να γίνουν κάποτε «Ελληνες» προβλέπετε να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα σεμινάρια και να πάρουν το «οκ» απ’ τους (ιερο)εξεταστές τους!

Παρεκκλήσια και κατηχητικά χώροι διδασκαλίας και ρασοφόροι δάσκαλοι (επί πληρωμή), για τους μετανάστες.

Αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε απ’ τα νεοδημοκρατικά σαϊνια!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger