Home » , » Να "βοηθήσουμε" τον Μαρκογιαννάκη

Να "βοηθήσουμε" τον Μαρκογιαννάκη

Από giorgis , Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009 | 1:23 μ.μ.

«Περνάμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την ασφάλεια. Αυτό απειλεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και την κοινωνική συνοχή και απειλεί και πάρα πολύ τον οικονομικό τομέα», δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ Γ. Βουλγαράκης.

Πέρα απ’ το ποίημα της «κοινωνικής συνοχής» που παπαγαλίζετε τώρα τελευταία από πάρα πολλούς –χτες κριτικάραμε τα Συνασπηστήρια γ’ αυτό- εντόπισε ότι η «ασφάλεια» απειλεί τον «οικονομικό τομέα».

Εντυπωσιακό ν ακούγετε κάτι τέτοιο απ’ το στόμα του Βουλγαράκη.

Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, «απειλούνται», λόγω έλλειψης «ασφάλειας» τα νταλαβέρια του με τους ρασοφόρους;
Γιατί όλοι θυμόμαστε την κατάθεση που είχε δώσει ο μάρτυρας Τρύφωνας Μίτιντζης, στην Εξεταστική επιτροπή της βουλής σύμφωνα με την οποία ο ίδιος σαν υπουργός κάλυπτε στην βουλή τις επιδιώξεις του Εφραίμ και η γυναίκα του σαν συμβολαιογράφος ανελάμβανε να τακτοποιήσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Κι όλα αυτά όχι με το αζημίωτο φυσικά.

Πάντως τον «πόνο» του Βουλγαράκη τον αντιλαμβάνεται πολύ καλά ο Μαρκογιαννάκης, αφού όπως διαβάζουμε στα χθεσινά πρακτικά της βουλής, ο πρώην εισαγγελέας της χούντας δήλωσε:

«Είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ως χώρα ένα πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργήσει αίσθηση ανασφάλειας στους πολίτες. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω και για κάτι άλλο, ότι παρ’ όλα τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται, είτε είναι μέτρα ταχείας επέμβασης που έχουμε ανακοινώσει εδώ στην Αθήνα, είτε είναι μπλόκα, είτε είναι προμήθεια σκύλων ή αυτοκινήτων που θα ρίχνουν νερό μαζί με ό,τι άλλο έχουμε κατά νου και θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Δεν ξέρουμε τι άλλο «έχει κατά νου» ο Μαρκογιαννάκης και θα «ανακοινώσει προσεχώς».

Εμείς πάντως θα του προτείναμε μα βάλει «μέσον» τον Λιακόπουλο που έχει κονέ με τους Ελίμ και Νεφελίμ για να ενισχύσει τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς γιατί απ’ ότι βλέπουμε καθημερινά γελοιοποιείτε από τις οργανώσεις ένοπλης μειοψηφικής βίας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger