Home » , , » Επάγγελμα: "Πρώην κομμουνιστής, σημερινός πολιτικός γενίτσαρος".

Επάγγελμα: "Πρώην κομμουνιστής, σημερινός πολιτικός γενίτσαρος".

Από giorgis , Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 | 8:37 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Χτες είχα διατυπώσει κάποιες σκέψεις ανιχνεύοντας αν κάτι μπορεί να συνδέει την αθωωτική απόφαση του Β. Μαρινάκη με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που μετέδωσε τηλεοπτικό κανάλι ιδιοκτησίας του.

Τώρα συνάντησα μια είδηση στην ιστοσελίδα της "Αυγής" που αναφέρετε στα πεπραγμένα μιας άλλης εταιρείας δημοσκοπήσεων.  "Η εταιρεία δημοσκοπήσεων MARC χρυσοπληρώνεται για έρευνες γνώμης καθώς η ΕΡΤ τις αγοράζει τρεις φορές πάνω από τις τιμές της αγοράς", αναφέρει η εισαγωγή του δημοσιεύματος

Αυτή η είδηση μου δημιούργησε την επιθυμία και θα την υλοποιήσω όσο μπορώ πιο σύντομα να παραθέσω κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα για να αποδείξω πόσο προσοδοφόρο είναι το "επάγγελμα", "πρώην κομμουνιστής, σημερινός πολιτικός γενίτσαρος". 

Η αίσθηση αυτή μου δημιουργήθηκε γιατί γνωρίζω ποιος είναι ο ιδιοκτήτη της εταιρείας Marc που παρουσιάζεται και σαν πολιτικός αναλυτής Θωμάς Γεράκης. Είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο αχρείος μπορεί να καταντήσει κάποιος έχοντας πάρει τον δρόμο του πολιτικού γενιτσαρισμού.

 Ο συγκεκριμένος τύπος παρουσιαζόταν πριν κάποια χρόνια άθεος και κομμουνιστής. Με υποτροφία από το ΚΚΕ σπούδασε στην Πολωνία και βρέθηκε στην πορεία επαγγελματικά αυτό που είναι σήμερα.

Από κει και πέρα απέκτησε και τον τίτλο του άθλιου ψεύτη και του θλιβερού αντικομμουνιστή. Και αυτή η "επαγγελματική διαδρομή" του, αποδείχτηκε οικονομικά πολύ επιτυχημένη γι' αυτόν. Ο συγκεκριμένος πούλησε σε καλή τιμή την αξιοπρέπεια και τα πολιτικά του πιστεύω (αν τα είχε ποτέ και δεν ήταν εξ αρχής τυχοδιώκτης). 

Αν αρχίσουμε να αναφέρουμε τους πολιτικούς γενίτσαρους, ειδικά αυτούς που είχαν αφετηρία του ΚΚΕ, πέρα απ' ότι θα χρειαστούμε αρκετό χρόνο, αρκετοί θα ξαφνιαστούν διαπιστώνοντας ότι πάρα πολλοί απ' αυτούς που δεσπόζουν σήμερα στα αστικά ΜΜΕ ήταν απόφοιτοι της "σχολής Ριζοσπάστη", όπως και σημερινοί επιχειρηματίες υπήρξαν στελέχη του ΚΚΕ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

3 Φεβρουαρίου 2021 στις 6:02 π.μ.

Απο το 1956 και μετα το ψευτοΚΚΕ και οι ``σοσιαλιστικες χωρες
της Ανατολικης Ευρωπης με πρωτη την πρωην Σ Ενωση δεν παραγουν
τιποτε αλλο παρα αντικομμουνιστες αντεπαναστατες οι οποιοι στη
συνεχεια στρατευονται στους προπανδιστικους μηχανισμους της αστι
κης ταξης οπου και διαπρεπουν κι αυτο γιατι το ψευτο ΚΚΕ και οι
αντικομμουνιστικες χωρες της Αν Ευρωπης διεθετουν τις καλυτερες
μεθοδους αντικομμουνιστικης διδασκαλιας

7 Φεβρουαρίου 2021 στις 3:40 π.μ.

Σωστη η παρατηρηση οτι το "Κ""Κ"Ε ηταν(συνεχιζει να ειναι;) ο τροφοδοτης μεσω μεταγραφων (αντιστοιχος του AJAX στο ποδοσφαιρο) της πολιτικης ζωης(προσκηνιο και παρασκηνιο)του τοπου. Μην ξεχναμε πως η προπαγανδα, τα υπουλα "συντροφικα" μαχαιρωματα και οι ιντριγκες και οι συνωμοσιες ηταν απο τα πιο σημαντικα εφοδια και...υποχρεωτικα μαθηματα-διακονηματα ενος "σωστου" στελεχους!!! Ποια ειναι ομως η εξηγηση που δινετε; Ποιες διεργασιες και συνθηκες ειναι αυτες που οδηγουν ενα ατομο να αλλαξει πορεια του κατα 180 μοιρες; Εχω παρει κατα καιρους διαφορες λογικες απαντησεις, αλλά οχι κατι ολοκληρωμενο που να με καλυπτει πληρως. Νομιζω πως μιλαμε για μια ακομη σημαντικη πληγη της αριστερας, διαχρονικα, με προφανως δυσμενη αποτελεσματα. Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση.

7 Φεβρουαρίου 2021 στις 8:35 μ.μ.

Χαχαχαχαχα. Δύο πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger