Home » , » Αλληλεγγύη στον Βαγγέλη Πάλλη

Αλληλεγγύη στον Βαγγέλη Πάλλη

Από giorgis , Κυριακή 22 Μαρτίου 2009 | 8:59 μ.μ.

Στις 27 Απρίλη του 2006, κατά τη διάρκεια εξέγερσης στις φυλακές των Τρικάλων, οι κρατούμενοι καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος τους και το καταστρέφουν. Ακολουθεί εκτεταμένη καταστολή με ρίψη δακρυγόνων από τα ΜΑΤ μέσα στο προάυλιο. Το Νοέμβρη του 2007 αποδίδονται κατηγορίες στον αγωνιστή Βαγγέλη Πάλλη ως υποκινητή της εξέγερσης. Στις 23 Μάρτη του 2009 οδηγείται σε δίκη στα δικαστήρια της Λάρισας με τις κατηγορίες της «στάσης κρατουμένων» και «απόπειρας απόδρασης».

Η αλληλεγγύη είναι η ύψιστη αξία των αγωνιζόμενων ανθρώπων. Είναι αυτή που ενώνει τις φωνές των κολασμένων και οπλίζει τις συνειδήσεις τους. Είναι αυτή που δε γνωρίζει δεσμεύσεις και περιορισμούς, που δεν υποκύπτει στον εγκλεισμό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΛΛΗ
Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΡΤΗ 09:00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Αλληλέγγυοι αναρχικοί – αντιεξουσιαστές στον αγωνιστή Βαγγέλη Πάλλη

*Για τη μετάβαση από Θεσσαλονίκη στη Λάρισα έχει μπει λεωφορείο
_________________________________


Πολιτικοί κρατούμενοι

Αλληλεγγύη στον Βαγγέλη Πάλλη


Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον αγωνιστή Βαγγέλη Πάλλη που δικάζεται εκδικητικά από το κράτος στις 23/3/2009 για τη συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2006.

Στην πραγματικότητα, το «έγκλημα» που διέπραξε ο Βαγγέλης είναι ότι αγωνίστηκε και συνεχίζει να αγωνίζεται ενάντια στο άθλιο καθεστώς εξανδραποδισμού που ονομάζεται κατ’ ευφημισμόν σωφρονιστικό σύστημα.

Καλούμε τους εγκλείστους σε όλες τις φυλακές της χώρας, αλλά και κάθε πολίτη, να συμπαρασταθεί στο Βαγγέλη Πάλη και σε όλους όσους διώκονται από το κράτος επειδή πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στο δίκαιο αυτόν αγώνα.

Πιστεύουμε ότι η καλύτερη συμπαράσταση είναι η συστράτευση στον αγώνα ενάντια στο απάνθρωπο και εκδικητικό σύστημα «σωφρονισμού» και στις άθλιες συνθήκες κράτησης, σε έναν αγώνα για αξιοπρέπεια, σε έναν αγώνα για το αυτονόητο, δηλαδή να παραμείνουμε άνθρωποι.

Φυλακές Κορυδαλλού
18/3/2009
Πολιτικοί Κρατούμενοι
Της 6ης ειδικής πτέρυγας απομόνωσης

_______________________


Αποσπάσματα από την συνέντευξη στο περιοδικό Vig Fish που είχε δώσει ο Β. Πάλλης όταν ήταν κρατούμενος στις φυλακές της Χίου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger