Home » , » ΑΞΙΟΣ ο Ε. Μεϊμαράκης

ΑΞΙΟΣ ο Ε. Μεϊμαράκης

Από giorgis , Τετάρτη 22 Απριλίου 2009 | 12:26 μ.μ.

Συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του ο Ε. Μεϊμαράκης. Δεν θέλει να αφήσει τίποτα σε εκκρεμότητα πριν πουλέψει απ’ την υπουργική του καρέκλα ο γίγαντας.

Μόλις χτες μάθαμε ότι σε λίγες μέρες θα πάει στην Αμερική –επιβαίνοντας σε ελικόπτερο Απάτσι μάλιστα- για να συναντηθεί με τον Αμερικανό υπουργό Αμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς με σκοπό να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες για να πάρουν οι Αμερικανοί το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής εξοπλιστικής πίτας των επόμενων 5 ετών που ξεπερνά τα 11 δισ. ευρώ. (Απ’ τα 16 δισ που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός για πολεμικές δαπάνες).

Μεσάζοντες, κερδοσκόποι, έμποροι όπλων, μιζαδόροι και λοιπά πολιτικά λαμόγια θα δουν πάλι τα θυσαυροφυλάκια τους να αυγατίζουν απ’ τα λεφτά του αγρίως φορολογούμενου ελληνικού εργαζόμενου λαού.

Πέρα απ’ τις χοντρές φτιάξεις όμως, δεν υποτιμάει η υπουργάρα μας και κάποιες λεπτομέρειες των κομματικών καθηκόντων του. Όπως να κάνει κάποιους σικέ διαγωνισμούς για να βολέψει σε παχυλές αργομισθίες –με λεφτά του δημοσίου φυσικά- κάποιες δεκάδες «δικά τους παιδιά».

ΑΞΙΟΣ!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger