Home » , » Πολιτική αντίληψη ραδικιού

Πολιτική αντίληψη ραδικιού

Από giorgis , Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 | 9:14 π.μ.

Μύγα τους τσίμπησε εκεί στο ΠΑΣΟΚ και την στιγμή που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη στην γωνιά και δεν μπορεί να πάρει ανάσα με την υπόθεση Παυλίδη, οι Πασόκοι έμμεσα πάνε να την ξελασπώσουν;

Να το κάνουμε πιο λιανά.

Τώρα πέρα απ’ τις καταγγελίες Μανούση προέκυψαν και οι καταγγελίες του δημάρχου Τήλου και του εφοπλιστή Γ. Σπανού για μεθοδεύσεις στις άγονες γραμμές των Δωδεκανήσων πάλι με πρωταγωνιστή τον Παυλίδη που τον κατηγορούν ότι έκανε «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς προς όφελος συγκεκριμένου εφοπλιστή.

Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση βάζει μπρος την.. δικαστική μηχανή.
Εντελώς ξαφνικά χτες ο 4ος ειδικός ανακριτής, Ν. Ζαγοριανός ξανανοίγει την υπόθεση για τις μίζες από τα «μαύρα ταμεία» της «Ζήμενς» και στέλνει τις πρώτες κλήσεις στους υπόπτους.

Εδώ να θυμίσουμε ότι το μεγαλοστέλεχος της Ζήμενς Ρίχαρντ Σίκατσεκ είχε καταθέσει πως μεγάλα ποσά εκταμιεύονταν από τη «Ζήμενς» μέσω παράκτιων εταιρειών με τελικό αποδέκτη μεγαλοστελέχη οργανισμών αλλά και εκπροσώπους των δύο μεγαλύτερων κομμάτων στην Ελλάδα.
Για την ίδια υπόθεση ο πρώην «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ Τσουκάτος επαναλαμβάνει μονότονα ότι το ποσό του 1.000.000 μάρκων που πήρε από τη γερμανική «Ζήμενς» κατευθύνθηκε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να καταλάβει κανένας ότι η κυβέρνηση επιχειρεί έναν συμψηφισμό. Λωποδύτες οι δικοί σας, λέει στο ΠΑΣΟΚ, λαμόγια οι δικοί μας, ελάτε να τα βρούμε.

Τσιμπάει το ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με την δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του, Γ. Παπακωνσταντίνου σήμερα θα ζητήσει την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του σκανδάλου της «Ζήμενς» σε μια επιχείρηση να εμφανιστεί σαν ...φορέας της διαφάνειας.

Τσακάλια οι «σύντροφοι» του ΠΑΣΟΚ. Αντί να καταγγείλουν τον απροσανατολισμό που επιχειρεί η κυβέρνηση για να πάρει περιθώριο ζωής πέφτει στην λούμπα –με το σκάνδαλο της Ζήμενς δεν πρόκειται να βγει καμιά άκρια- και θα βγει πάλι το συμπέρασμα «όλοι ίδιοι είναι».
Φυσικά αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.

Αλλά εκεί στο ΠΑΣΟΚ στερούνται εντελώς πολιτικής αντίληψης και παίζουν τον χαβά που επιδιώκει η δεξιά;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger