Home » , » ΚΚΕ: Κυβερνητικό υποχείριο ο Σανιδάς

ΚΚΕ: Κυβερνητικό υποχείριο ο Σανιδάς

Από giorgis , Τρίτη 30 Ιουνίου 2009 | 3:10 μ.μ.

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ που βάζει στο στόχαστρο της τον Γ. Σανιδά, αν και εμείς θα προσθέταμε ότι ο Σανιδάς δεν είναι παρά ένα προβεβλημένο μέλος της εξουσιαστικής κάστας των δικαστών που λειτουργεί σαν καίριος μηχανισμός του αστικού συστήματος.

.
«Για μια ακόμη φορά ο εισαγγελέας Γ. Σανιδάς λειτουργεί ως υποχείριο των προϊσταμένων του κυβερνητικών και θεματοφύλακας των επιλογών του κεφαλαίου», αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Η γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που επιτρέπει στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές να ελέγχουν και να φακελώνουν τις επικοινωνίες στο ίντερνετ, έχοντας απλώς υποψίες για κάποιο αδίκημα, αποτελεί εφαρμογή της πολιτικής και των μέτρων της κυβέρνησης και της ΕΕ», προσθέτει το ΚΚΕ.

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτή η ενέργεια ακολουθεί το νόμο για την ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών τηλεφώνων», αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα και συμπληρώνει: «Έτσι διαμορφώνουν τους όρους ώστε να υλοποιηθεί η απαράδεκτη και τρομοκρατική κατεύθυνση της ΕΕ, με τη σύμφωνη γνώμη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που επιβάλει την καταγραφή όλων των επικοινωνιών και την αποθήκευση των δεδομένων για τουλάχιστον ένα χρόνο».

Εμείς να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά από την ανακοίνωση του ΚΚΕ γράφοντας τα αυτονόητα:

Οπως δηλαδή το κράτος είναι όργανο της ταξικής κοινωνίας και ιδιαίτερα της κυρίαρχης τάξης, της αστικής (που κατέχει τα μέσα παραγωγής και εκμεταλλεύεται την εργατική τάξη), έτσι και η Δικαιοσύνη, που είναι στοιχείο αυτού του ταξικού κράτους, είναι και αυτή ταξική γιατί υπηρετεί, στα πλαίσια του κράτους, το ταξικό εκμεταλλευτικό σύστημα, της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, το καπιταλιστικό σύστημα.

«Η Δικαιοσύνη είναι θεραπαινίδα της σάπιας νεοφιλελεύθερης ελίτ», που έλεγε ο σύντροφός μας δικηγόρος Γ. Γκουντούνας και ο Σανιδάς υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση τον ρόλο του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Ιουνίου 2009 στις 6:19 μ.μ.

Μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν
δυστυχώς και στην Δικαιοσύνη...
Προσπαθώ με το δικό μου σκεπτικό
να σκεφτώ το τι θα γινότανε ΑΝ
δεν υπήρχε στη χώρα μας η Αριστερά,την οποία κατά κάποιο τρόπο θέλω να πιστεύω ότι την
"φοβούνται"η αστικές κυβερνήσεις!
Που θα είχαμε φτάσει,'άραγε?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger