Home » , » Χειρότεροι απ' τα γιουσουφάκια του Αλή Πασά

Χειρότεροι απ' τα γιουσουφάκια του Αλή Πασά

Από giorgis , Τρίτη 4 Αυγούστου 2009 | 5:56 μ.μ.

Κυριακάτικη εφημερίδα –το «ΠΑΡΟΝ»- αναφερόμενη στον ρόλο του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλου τόνιζε, ανάμεσα στα άλλα ότι αμείβεται τον χρόνο με 76.624 Eυρώ από την Εθνική Τράπεζα μόνο σαν μέλος της διοίκησης!

Ορμώμενο απ’ αυτό το ρεπορτάζ το blog των «Ανεργων Δημοσιογράφων» απεύθυνε μια σειρά ερωτήματα στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ –στα οποία δεν θα πάρει ποτέ απάντηση- και κατέληγε:
«Και μετά φταίνε οι διαδηλωτες που σας πλακώνουν στα κλωτσομπουνιδια όπου σας συναντήσουν ρε καθίκια επαγγελματίες συνδικαλιστές και μελλοντικοί κηφήνες βουλευτές;».

Σήμερα έρχεται στην δημοσιότητα μια άλλη κατάπτυστη δραστηριότητα συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ.

Αυτή την φορά προέρχεται από Πασόκους συνδικαλιστές του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».

Στέλνουν επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο και διαμαρτύρονται γιατί κλιμάκιο ενός πολιτικού κόμματος –του ΚΚΕ- έκανε περιοδεία στο χώρο και συνομίλησε με τους εργαζόμενους!
Σε μια επίδειξη άκρατου λακεδισμού οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ απευθύνονται προς τον εκπρόσωπο των ερδοδοτών τους:

«Κύριε Διευθύνοντα, μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι παραβιάζονται οι οδηγίες σας για πολλαπλή φορά. Σήμερα Πέμπτη 30/07/2009 και ώρα 12.00 π.μ. θα επισκεφτεί το συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης κλιμάκιο του ΚΚΕ για να μιλήσει στους εργαζόμενους. Ουδέποτε ενημερωθήκαμε επισήμως για την επίσκεψη αυτή, αφού αφορά τους εργαζομένους, από την διεύθυνση προσωπικού ως όφειλε. Δε θεωρούμε ωφέλιμο και πρέπον να ενοχλούνται κατ' επανάληψη οι εργαζόμενοι κατά την ώρα του φαγητού»!

«Απαιτούμε - καταλήγει η κατάπτυστη επιστολή - να συστήσετε στη διευθύντρια προσωπικού να τηρεί τις οδηγίες της Διοίκησης της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας, ως οφείλει, όχι να τις αγνοεί κατ' επανάληψη επιλεκτικά και να πάψει να παπαγαλίζει προς τα αριστερά με τα γνωστά από το πρόσφατο παρελθόν αποτελέσματα»!!!

Εδώ πια δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή επίδειξη εργοδοτικού συνδικαλισμού αλλά με μια στάση που θα την ζήλευαν και τα γιουσουφάκια του Αλή Πασά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger