Home » , » Αγανακτείς, οργίζεσαι, μελαγχολείς.

Αγανακτείς, οργίζεσαι, μελαγχολείς.

Από giorgis , Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009 | 1:19 μ.μ.

Παρακολουθείς την ειδησεογραφία των αστικών εφημερίδων και αγανακτείς, οργίζεσαι, μελαγχολείς.

Αγανακτείς γιατί κάθε μέρα βλέπεις το αίμα των προλετάριων να ρέει άφθονο για να ποτίζει τον κήπο που ανθίζουν τα κέρδη των πλουτοκρατών.

Οργίζεσαι γιατί αντιλαμβάνεσε την αστική εξουσία με όργανα την «Δικαιοσύνη» και τους μπάτσους να συμπεριφέρεται όπως ένα τσούρμο βασανιστών.


Μόλις πρόσφατα που διαπίστωσαν ότι ο Θ. Ηλιόπουλος κινδύνευε να πεθάνει μετά από 49 μέρες απεργίας πείνας που έκανε, τον αποφυλάκισαν με περιοριστικούς όρους για να μην ξαναβάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Ενας άλλος 27χρονος που έπεσε στα χέρια των μπάτσων -απ' τις συλλήψεις που κάνουν στα "χαμένα"- έφτυσε της μάνας του το γάλα.
Ενας μπάτσος τον έπιασε από τον λαιμό, τον σήκωσε στον αέρα και τον πέταξε στο έδαφος ενώ άλλοι ομόσταυλοι του τον χτυπούσαν με κλοτσιές στο στήθος και τα πλευρά.

Αυτή την στιγμή νοσηλεύετε στο Ευαγγελισμό, στη θωρακοχειρουργική μονάδα με σπασμένο πλευρό, τρύπα στον πνεύμονα, μώλωπες και κακώσεις σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα του.

Και φυσικά και σ’ αυτή την περίπτωση ασκήθηκε η γνωστή μπατσάδικη τακτική. Όπως γράφει η «Ελευθεροτυπία»: «Σε βάρος του, (όπως και των υπολοίπων 4 συγκατηγορουμένων του), ασκήθηκαν εξοντωτικές κακουργηματικές διώξεις για κατοχή εκρηκτικών, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και αντίσταση κατά της αρχής, αν και, όπως λένε όλοι, δεν έπεσαν στα επεισόδια αυτά βόμβες μολότοφ!
Πρόκειται για πάγια τακτική της Αστυνομίας, όταν βρίσκεται έκθετη για απαράδεκτη βίαιη συμπεριφορά, λένε νομικές πηγές. Αποδίδει στους συλληφθέντες ανύπαρκτες κατηγορίες και αλλοιώνει τα πραγματικά περιστατικά, προκειμένου να αποφύγει τον ποινικό έλεγχο των στελεχών της. Κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει άλλωστε να κάνει στην υπόθεση της ζαρντινιέρας και τον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή. Ομως εκεί την εξέθεσαν οι κάμερες».

Συνάμα μελαγχολείς κι όλας παρακολουθώντας όλα αυτά.
Δεν κουνιέται φύλο μπροστά στην δικτατορία των μονοπωλίων που βιώνουμε.
Καθόμαστε και συζητάμε γιατί παραιτήθηκε ο Αλαβάνος απ’ τα ψηφοδέλτια του Σύριζα, αν κατεβεί στις εκλογές με τον Καρατζαφέρη ο Ψινάκης …


Κατάντια...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger