Home » » Πραγματικότητα και επικοινωνιακά τρυκ

Πραγματικότητα και επικοινωνιακά τρυκ

Από giorgis , Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 | 8:07 μ.μ.

Ο Β. Λαμπρόπουλος είναι ένας «καλά» πληροφορημένος αστυνομικός συντάκτης που διέπρεψε το καλοκαίρι της τρομοϋστερίας το 2002. Τα δημοσιεύματα του στο «Βήμα» αλλά και τα λεγόμενα του στις τηλεοπτικές παρουσίες του λες και προερχόταν απ’ το γραφείο τύπου της ασφάλειας.

Σήμερα λοιπόν από την φυλλάδα του Λαμπράκη μας ενημερώνει ότι το ΠΑΣΟΚ θωρακίζει τους μηχανισμούς καταστολής, πιθανόν γιατί προβλέπει ότι η επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που υπηρετεί θα φέρει «άγριες μέρες».

«Την αγορά συνολικά 910 περιπολικών, 364 μοτοσικλετών, 60 τζιπ αλλά και ταχύπλοου σκάφους που θα πλέει στις Πρέσπες, περιλαμβάνει το νέο γιγαντιαίο εξοπλιστικό πρόγραμμα της ΕΛ.ΑΣ. Επιπλέον η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην αγορά 8.000 δακρυγόνων χημικών ουσιών καθώς και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και άλλου τύπου, κόστους 600.000 ευρώ. Εντός των επομένων ημερών παραδίδεται στην ΕΛ.ΑΣ. από ιταλική εταιρεία το ειδικό σύστημα ηλεκτρονικής αναγνώρισης πινακίδων διερχομένων οχημάτων ώστε να εντοπίζονται αυτά που φέρουν κλεμμένες πινακίδες. Στον εφετινό προϋπολογισμό της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπονται μυστικά κονδύλια, ύψους 7 εκατ. ευρώ, τα οποία συνήθως διατίθενται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κυρίως για την αγορά ειδικού εξοπλισμού».

Εκατομμύρια ευρώ δηλαδή στην αντιμετώπιση του «εσωτερικού εχθρού», ενώ κατά τ’ άλλα το ΠΑΣΟΚ κάνει «νοικοκύρεμα στις δαπάνες του κράτους» με επικοινωνιακά τρυκ τύπου … αυτοκινήτων υβριδικής τεχνολογίας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger