Home » » Λείπει ο Μάρτης απ’ την Σαρακοστή;

Λείπει ο Μάρτης απ’ την Σαρακοστή;

Από giorgis , Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 | 7:58 μ.μ.

Λείπει ο Μάρτης Απ’ την Σαρακοστή; Πώς λοιπόν θα απουσίαζε ο Ρίχαρδος Σωμερίτης από το μαύρο μέτωπο που συστρατεύτηκε για να φιμωθεί το indymedia;

Με ένα κατάπτυστο σημερινό του άρθρο στο «Βήμα» ο λούστρος του Λαμπράκη καταθέτει την δική του συμβολή στην επιχείρηση που στήθηκε με στόχο να ρίξει λουκέτο αυτή η φωνή αντιπληροφόρησης.

Δεν μας παραξενεύει η στάση του Ρ. Σωμερίτη. Ένα τσιράκι του καπιταλιστικού συστήματος είναι και προσφέρει τις υπηρεσίες του στα αφεντικά του.
Είναι από τους ελάχιστους τύπους που «ευλόγησαν» τόσο απροκάλυπτα τους βάρβαρους εγκληματικούς βομβαρδισμούς της ευρωατλαντικής συμμορίας του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, είναι απ’ τις δημοσιογραφικές πένες που συνέβαλε και συμβάλει στην καλλιέργεια της τρομοϋστερίας και την δημιουργία ανάλογου κλίματος όποτε το απαιτούν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους.

Εδώ να θυμίσουμε ότι με άρθρο του στα «ΝΕΑ» την 1.6.2002 (δηλαδή, πριν την έκρηξη στον Πειραιά) υπό τον τίτλο «Ο χαμένος αρχηγός της 17Ν» φωτογράφιζε τον Γιωτόπουλο ως το πρόσωπο που αναζητά η Αντιτρομοκρατική με τις ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Ο Ρ. Σωμερίτης που εξαπολύει τα βέλη του ενάντια στο indymedia είναι «ο άνθρωπος που καθύβριζε τον αείμνηστο Κονδύλη, και αυτός που "ρωτούσε" για τον Γιωτόπουλο στα Παρίσια -όταν το όνομα αυτό το ήξεραν μονάχα οι ασφαλίτες και οι Αμερικανοί», όπως είχε γράψει ο Γιάννης Τριάντης στην Ελευθεροτυπία.
Είναι «ο άνθρωπος ο οποίος, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, λιβανίζει και διαφημίζει την αμερικανόπνευστη «Νέα Τάξη» με όλα τα επακόλουθά της» όπως συμπληρώνει ο Ριζοσπάστης.


Θα μπορούσε ένα τέτοιο «δημοσιογραφικό ταλέντο» να απουσίαζε απ’ την συγχορδία αυτών που έβαλαν στο στόχαστρο τους το indymedia;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger