Home » , » Για γέλια και για κλάματα

Για γέλια και για κλάματα

Από giorgis , Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009 | 9:42 μ.μ.


Το παραπάνω δημοσίευμα υπάρχει στο «Ποντίκι» και είναι χαρακτηριστικό της ασυνέπειας λόγων και έργων της Πασοκικής κυβέρνησης.

Από την ίδια εφημερίδα παραθέτουμε ένα σχόλιο για ένα θέμα που είχαμε ασχοληθεί και εμείς χτες και αφορά την περιπέτεια που πέρασε μια φοιτήτρια απ’ τις μεθοδεύσεις των «αντιτρομοκρατικάριων».

"Μια «αστεία» σύλληψη με πολλή διαπόμπευση...


Αν κάποιος μπορεί να κατηγορηθεί για φόνο χωρίς vα έχει βρεθεί το αντικείμενο του εγκλήματος, δηλαδή το πτώμα, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να κατηγορηθεί και μια νεαρή κοπέλα ως αρχιτρομοκράτισσα χωρίς να υπάρχει καν πειστήριο!

Aυτό πάντως συνέβη με την 22χρονη Αντιγόνη Χελιώτη, την οποία «τσουβαλιάσανε» αστυνομικοί τα ξημερώματα του Σαββάτου και την έσυραν στην ανάκριση με κατηγορητήριο που θυμίζει... Ερυθρές Ταξιαρχίες για συμμετοχή της στους Πυρήνες της Φωτιάς!

Ποιο ήταν το φοβερό πειστήριο που συνέδεε την κοπέλα με την οργάνωση σύμφωνα με τα τζιμάνια της αντιτρομοκρατικής; Ενα αποτύπωμα της σε κηροπήγιο, δηλαδή σε κινητό αντικείμενο, που βρέθηκε λένε στη λεγόμενη γιάφκα Χαλανδρίου.

Κι εδώ αρχίζουν τα «κουφά». Αυτό το τόσο «σοβαρό» πειστήριο που φόρτωσε στη μικρή δύο κακουργήματα δεν συμπεριλαμβάνεται στην 73σέλιδη έκθεση κατάσχεσης στην οποία καταγράφονται περί τα 800 αντικείμενα (ακόμα και γόπες τσιγάρων), δεν έχει επιδειχθεί ποτέ στην κατηγορούμενη ούτε στην ανακρίτρια, δεν υπάρχει αποτυπωμένο σε φωτογραφία που να συνοδεύεται από έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το αποτύπωμα!

Τελικά η κοπέλα μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους...

Η «τρομοκρατία» του νηπιαγωγείου δεν πέρασε..."
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger