Home » , » "Αξίες" διαχρονικές και αναντικατάστατες

"Αξίες" διαχρονικές και αναντικατάστατες

Από giorgis , Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009 | 5:07 μ.μ.

Κάποτε είχαμε το «Σπουδαστικό» της ασφάλειας όπου οι μπάτσοι φακέλωναν φοιτητές και προχωρούσαν στις «απαραίτητες ενέργειες» όσων θεωρούσαν «αντεθνικά στοιχεία».

Στα χρόνια της Πασοκικής διακυβέρνησης έχουν όλα αλλάξει. Μέχρι υπουργό «Προστασίας του πολίτη» διαθέτουμε απόλυτα προσαρμοσμένο στο πνεύμα της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» που επαγγέλλεται το κόμμα του.
Μέχρι προσωπική παρουσία έχει ο ίδιος στο fakebook και όπως καμαρώνει στην ιστοσελίδα του έχει 6.444 θαυμαστές!

Μέχρι τα μπούνια μέσα στην σύγχρονη τεχνολογία ο Χρυσοχοϊδης, αποδέχτηκε εισήγηση των πρακτόρων του κλιμακίου του FBI, που βρίσκετε στην Αθήνα για να «συνδράμει στις έρευνες κατά της τρομοκρατίας» και ιδρύει στο υπουργείο του υπηρεσία … χάκερς.

Μπορεί λοιπόν να είναι απολύτως στο πνεύμα της εποχής μας ο «υπουργός προστασίας του πολίτη» αλλά δεν ξεχνάει κάποιες «αξίες» που για τους εξουσιαστές μας είναι διαχρονικά πολύτιμες και αναντικατάστατες. Μια απ’ αυτές είναι το ρουφιανιλίκι και ο χαφιεδισμός.

Και δεν αρκείται στο να επικηρύξει κάποια άτομα που κατά την άποψη του απαλλοτρίωσαν κάποια λεφτά από έναν νόμιμο τοκόγλυφο. Μια τράπεζα.
Δημιουργεί και το «Μαθητικό» τμήμα της ασφάλειας για να «συνετίσει» όσους μαθητές δεν δείχνουν την «πρέπουσα συμπεριφορά» και προβαίνουν στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους με καταλήψεις σχολείων.

Όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» της Μαγνησίας, η αστυνομία εκεί παίρνει τηλέφωνο τους Διευθυντές σχολείων που βρίσκονται υπό κατάληψη «ζητώντας ονόματα μαθητών που υποκινούν την κατάληψη».

Βλέπετε, για τους κρατούντες σε κάθε αγώνα πρέπει να υπάρχουν «υποκινητές» και για να εντοπιστούν δεν αρκεί η σύγχρονη τεχνολογία, που τόσο λατρεύει ο Χρυσοχοϊδης. Χρειάζονται και οι ρουφιάνοι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger