Home » , » Αμετανόητοι οι μπάτσοι

Αμετανόητοι οι μπάτσοι

Από giorgis , Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 | 5:40 μ.μ.

Αμετανόητοι οι μπάτσοι συνεχίζουν να προκαλούν με κάθε τρόπο.
Στο επίσημο διαβιβαστικό της Ασφάλειας, που αποτελεί μέρος της δικογραφίας, με το οποίο παραπέμπονται να δικαστούν τα άτομα που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις τις τελευταίες μέρες αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι οι κατηγορούμενοι διέπραξαν αξιόποινες πράξεις «στα πλαίσια της συμπλήρωσης ενός έτους από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία αριστερίστικων οργανώσεων»!!!

Τι ακόμα και αν η ίδια τους η αστική δικαιοσύνη παραπέμπει τον Κορκονέα και τον συνεργό του με την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας».
Οι μπάτσοι θεωρούν την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έναν απλό θάνατο!!!!

Και ερχόμαστε τώρα γιατί συνελήφθησαν οι διαδηλωτές. Τον λόγο μας τον λέει ένας αστός δημοσιογράφος υπεράνω υποψίας που αντιλαμβάνεται ότι το «δόγμα Χρυσοχοϊδη» θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις και τότε το σύστημα και οι κατασταλτικοί του μηχανισμοί … θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνουν.

Να τι γράφει ο Αντώνης Καρακούσης στο «Βήμα»:
«Από την περασμένη Παρασκευή λοιπόν άρχισαν να εφαρμόζονται τα προπαρασκευασθέντα προληπτικά μέτρα. Τα Εξάρχεια αποκλείστηκαν, όποιος κινούνταν «ύποπτα» στην περιοχή προσαγόταν για εξακρίβωση στη ΓΑΔΑ και σταδιακά οδεύοντας προς την Κυριακή η Αθήνα ζώστηκε στην κυριολεξία από αστυνομικές δυνάμεις.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Οι πολλές πληροφορίες τρόμου και αγωνίας μπορεί να μην επιβεβαιώθηκαν, ωστόσο τα προληπτικά μέτρα εφαρμόστηκαν και έτσι τα επεισόδια και οι καταστροφές ελέγχθηκαν, η κυβέρνηση απέτρεψε την παραφουσκωμένη από την ίδια μεγάλη απειλή, το κράτος επιβλήθηκε και όλοι πλέον μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Κατά την εκδοχή λοιπόν του κ. Χρυσοχοΐδη όλα εξελίχθηκαν σύμφωνα με το σχέδιο.

Με τη διαφορά ότι η Δημοκρατία μας έγινε... σιδηρόφρακτη».

Εχει την διορατικότητα ο αστός δημοσιογράφος να γράφει ότι «κατά την εκδοχή λοιπόν του κ. Χρυσοχοΐδη όλα εξελίχθηκαν σύμφωνα με το σχέδιο», καταλαβαίνοντας ο ίδιος ότι σε μια «σιδερόφρακτη Δημοκρατία» είναι εντελώς φαινομενική αυτή η κατάσταση.

Το έχουμε ξαναγράψει. Το «δόγμα Χρυσοχοϊδη» παιρνάει μηνύματα στην νεολαία και δημιουργεί συνειδήσεις. Οσο αργότερα το καταλάβουν τόσο χειρότερα γ’ αυτούς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger