Home » , » Γατόνια τα στελέχη των Οικολόγων - Πράσινων

Γατόνια τα στελέχη των Οικολόγων - Πράσινων

Από giorgis , Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010 | 12:32 π.μ.

«Η Ηθική Τράπεζα είναι αναπτυξιακή πρόταση ή φαντασίωση κάποιων ρομαντικών»;
Αυτό το ερώτημα, λέει, έθεσαν αναμεταξύ τους οι Οικολόγοι – Πράσινη και κατέληξαν να ιδρύσουν και στην Ελλάδα μια «ηθική Τράπεζα» κατά το παράδειγμα της Ιταλίας όπως μας είπαν.

Αρχικά να πούμε ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ιταλία, ούτε μας ενημερώνουν με τι κεφάλαια θα κάνουν αυτό το εγχείρημα. (Στην ιστοσελίδα τους δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά).

Διαβάζοντας όμως, σε βδομαδιάτικη εφημερίδα, τις δηλώσεις του εκπροσώπου των Οικολόγων-Πράσινων, Χρυσόγελου, που μας λέει ότι προχωρούν στην ίδρυση «ηθικής Τράπεζας» η οποία θα δίνει προτεραιότητα στο «δανεισμό με κοινωνικά κριτήρια πολιτών και μικρών επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση», είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα γατόνια ετοιμάζονται να πουλήσουν ..οικολογία για να τα κονομήσουν χοντρά.

Σιγά, μην επέτρεπε το μεγάλο τραπεζικό κεφάλαιο να υπάρξει «ηθικός» ανταγωνιστή του!!!
Ασε που στον καπιταλισμό ακούγετε σαν ανέκδοτο η «ηθική Τράπεζα».

Το βέβαιο είναι ότι τα τσακάλια των Οικολόγων-Πράσινων πέρα απ’ τις δεκάδες Μ.Κ.Ο που έχουν στήσει για να τσεπώνουν κρατικά μπακίρια, τώρα βάζουν μπρος καινούργια «μηχανή» -πιθανόν με την συνεργασία κάποιων πλουτοκρατών που θα τους εξασφαλίσουν τα αρχικά αναγκαία κεφάλαια- για να επιδοθούν σε τοκογλυφία αναζητώντας κορόιδα που θα πιστέψουν στο παραμύθι της «ηθικής Τράπεζας».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Ιανουαρίου 2010 στις 12:50 π.μ.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=122231

Συνδικάτα, κοινωνικοί φορείς, οργανώσεις, πρωτοβουλίες πολιτών μπορούν να υποστηρίξουν την ίδρυση και λειτουργία μιας αντίστοιχης «ηθικής τράπεζας» στην Ελλάδα όπως στην Ιταλία, που έχει προτεραιότητα τον δανεισμό με κοινωνικά κριτήρια πολιτών και μικρών επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση», δήλωσε ο Νίκος Χρυσόγελος από τους Οικολόγους Πράσινους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger